YARA İZİ 🚬 BIZE SEN KALA 2

Autorstwa Sldakser

2M 80.6K 12.8K

Aşk kader gibidir Lina, ondan kaçamazsın!. Unutma... Kalp her zaman imkânsıza âşık olur. Więcej

TANITIM 👑
Sene 2012
Bölüm 2
Zor değil
Bölüm 4
Yeni ev
Bölüm 6
geçmişin izi
Bölüm 8
Kör olsun
Bölüm 10
Müştemilat
Bölüm 12
Arıza
Bölüm 14
İsteme
Bölüm 16
Sözümüz var
BÖLÜM 18
Nöbet
Bölüm 20
Bi ihtimal
BÖLÜM 22
BÖLÜM 24
Hissiz
Bölüm 26
Canözüm
Bölüm 28
Kurtar beni
Bölüm 30
Tövbe
Bölüm 32
Gülgüzelim
Bölüm 34
Serçe
Bölüm 36
Veryansın
Bölüm 38
Kırmızı kuşak
Bölüm 40
Veda mektubu
Bölüm 42
Uyan artık!
Bölüm 44
Sevdin mi
Bölüm 46
Tatlı gülüş
Bölüm 48
Kaçış yok
Bölüm 50
FİNAL - LİNKAR

Varsayım

35.8K 2K 304
Autorstwa Sldakser

"Odama gel. Hemen!"

Gelen mesajla birlikte  etrafıma baktım. Raşit  henüz uyanmamıştı. Uyanıp  da beni yukardan  aşağıya inerken görürse  yanlış anlayabilir  yano doğruyu  anlardı. Ablamın yüzüme bakmaması Raşit  ile Kartal'ın  arasında ki buzdan duvarlar fazlasıyla  canımi sıkarken daha fazla  tatsızlik istemiyorum.

Başımı  yukarıya kaldırıp  baktığımda  dudak  büzdüm. Kartal yanına gitsem laf söyleyecekti. "Gitsem bir türlü  gitmesem bir türlü..." Oflayarak  yukarıya  çıkacaktım ki Raşit'i görmemle u dönüşü  yaparak masayı  düzenleniyormuş gibi  görünmek  istedim.

"Günaydın." Raşit  soğuk  şekilde  bir giriş  yapınca  günaydın  demiştim. "Benim  çıkmam  gerekiyor ofiste kahvaltı  yapacağım." Yoksa  Kartal ile  aynı  masaya oturmak  istemiyor muydu?

"Raşit dur, ben  dün  için  özür  dilerim. Senin karşında  sesimi yüksekseltmemeliydim. Ama sen öyle  gidelim dediğinde  korktum. Siz kardeş  gibisiniz  Kartal seni bütün  benliğiyle seviyor.  Eğer  bu evden gitseydin. Vicdan azabından  ölürdüm."

"Lina sen bana yalnızca  mutlu olup  olmadığını söyle." Mutluydum, hayatımda  hic olmadığı kadar başımı  öne  eğdiğim de "Anladim  mutlusun, zaten mutlu da ol. Biz  yalnızca ikinizin de mutlu  olmanızı  istiyoruz. Ne beni yanlış anla ne de ablanı..."  O an telefon  çalmaya  başlayınca  "Hadi çok bekletmeden  yanına  git. Birde söyle  sakın  ola ilaçlarını  aksatmasın."

Saf gibi tamam, dediğimde  gülerek gitmiş  bende onun ardından  hızla  yukarıya  çıkmıştım. Elim kalbimde kapıyı  çaldığım da içeriden  ses gelmemiş  bende merak ederek içeriye girip Kartal  diye  seslenmiştim.

Aniden  kapının  kapanmasıyla sırtımı kapıda  bulmam bir oldu. Korkarak tiz  bir ses çıkardığım da Kartal üstüme  abanıp boynuma  öpücük  bırakarak günaydın, demişti. "Aklımı  çıkardın  Kartal  şöyle  ani hareketler yapma." Kartal  yüzüme  bakarak  tek kaşıni kaldırdı.

"Korkmak mı?  Bu evde  kimden neyden korkuyorsun  Lina, sana korkuyu  yasakliyorum. Benim  kadınım hiçbir şeyden korkmaz!"

"Sinirlenme sevgilim  benim şu hayatta ki tek korkum sensin."dediğimde  ya demişti.  Ona dair olan  her şeyden  korkuyordum. Onu kaybetmekten onsux kalmaktan  baştan  sona her şeyiyle korku  duyuyordum. "Raşit  ilaçlarıni aksatmamanı söyledi."

"Haklısın  unutmadan  içsem iyi olacak." Kartal elimden tutup çekiştirdiginde çekmeceden ilaçlarını  alıp  içti. Bende ilk defa ilaç içtiğini  gördüğüm için ona bakmıştım çünkü çok fazla ilaç içmişti. "Neyin betin benzin attı?" Ona neden bu denli çok  ilaç  içtiğini sordum.

"Yakın bir tarihte ameliyat olacağım. Bundan önce  belli bir süre  ilaçları düzenli olarak içmem gerekiyor." Ameliyat mı!? Ağzım açık kaldığında uzanıp öptü. "Lina bu ameliyat sağlığım için şart  böylelikle bu illetten tamamen kurulacağım." Ameliyatın getirilerini bilmediğim için yalnızca anladım demiştim.

Kartal da beni çevirip arkamdan sarılarak çenesini omzuma yerleştirdi. "Şu  yüzünün haline bak. Bana hiçte  anlamışa benzemiyorsun..."derken telefonu çalmış ekranda Estella'nin adını  gördüğümde yutkunmuştum. Kollarından çıkmak istediğim de Kartal telefonu eline alarak "Uslu dur."diyerek uyarmakla kalmayarak kollarına hapsetmişti.

"Efendim Estella..." Beni bırakmayınca boynuma doladıgı koluna dişimi geçirdim  fakat bırakmadı. Bırakmayınca başımı  kaldırıp  kaşını kaldırdığı yüzüne  baktım.  Ne yani etine dişimi geçirdim  işlemedi mi?

"Estella  sana daha  önce de söyledim. Bu işlere beni bulaştırma. Seninle çarşı pazar gezecek kadar zamanım yok. Benim daha önemli  işlerim  var... Peki, öyle yaparsın... Sana da iyi günler.."

Telefonu  kapattığında aldığı  yere koyup beni kendine çevirdi. "Sen neden uslu  durmuyorsun, insan sevdiğini  dişler mi? Ondan  uzaklamadığım için cebellesmeyi kestim.

"Insan hiç  kollarında  bir kadın varken  başkasıyla konuşur mu?"

"Devamını  yatakta konuşak iyi olacak." Hayır desem de beni kendiyle  beraber  yatağa  oturtturmuştu. "Lina az kaldı, neden o kızı hatırlatarak can sıkıyorsun?"

"Ben senin canını mı sıkıyorum."

"Ilk günden triplere başlama Lina, senin canın sıkılinca doğal olarak benimde canım  sıkılıyor." Ya bana bunlarla gel. Elimi sevdiğim  yara izine  götürerek "Raşit kahvaltı  yapmadan  evden çıktı.  Sense yumruk attığı  için  karşılık  vermesen de hala ona sinirlisin. Ablam desem yüzüme bakmıyor.  Şuan  hayatımda ki tek güzel şey senken canını sıkmak aklıma  dahi gelmez."

Kartal  huylanmıs olmalı ki elimi tutarak dudaklarına götürdü. "Ben o meseleyi halldecegim sen yalnızca akşam için hazırlık yap." Neden desem de cevap vermemiş bunun yerine elimden tutarak aşağıya indirmişti. Bir yandan koyduğum yasaklara uymasına sevinirken diğer yandan da o yanımdayken bile onu özlüyordum.

Kartal ile aşağıya indiğimizde beni zorla masaya  oturtarak beraber kahvaltı yapacağız demişti.  Ablam görür diye diretsem de kesin dille uyarınca beraber kahvaltı yaptık. Gitmeden önce beni öperek akşam için hazırlan demişti. Galiba hep beraber yemek yiyeceğiz diyerek bütün gün mutfaktan çıkmadım. Hazırlanmak için eve geldiğim de ablamın Aysima'nin saçlarını taradıgıni gördüm.

"Ablacim harika  görünüyorsunuz yoksa akşam dışarıya mı çıkacaksiniz?" Asyima bana gülerek  laf verirken ablam yalnızca "Raşit  hazırlanmamızı söyledi bizde hazırlanıyoruz."demişti.  Benim  yüzüm direkt  düşünce anladım diyerek odama geçtim. Elimi sizlayan burnuma götürdügümde  ağlamak yok diyerek hazırlanmıştım. Yemek için fazla abartılı olsa da kendimi beğenmiştim.

Hazır olduğumda masayı hazırlamak için odamdan  çıktığımda ablami gördüm. Ablama nasıl  olmuşum diye sorduğum da güzel  diyerek beni geçiştirdi. Bende yutkunarak  dudaklarımi yukarı  kıvırmis daha sonra da zaman kaybetmeden  evden çıkarak  mutfağıma gelmiştim.

"Lina'm!" Ne zaman geldiğini fark etmediğim  Kartal arkamdan sarılarak "Seslendim ama duymadın nerelere  dalıp gittin?" Diye sormuş  benimse anında  dudağım büzülünce gözlerim  dolmuştu. Kartal  hissetmiş olmalıydı  ki beni  kendine çevirerek  eliyle  çenemden  tuttu. "Gül yüzlüm neden ağlıyorsun?" İç  çekerek  ağlamaya devam  ettim.

"Ablam... Kartal  ablam yüzüme  bakmıyor. Ben annemi çok küçük  yaşta kaybettim  benim için abla  demek yalnızca abla değildi. Ben onu hep annem gibi  gördüm. Benim için anne demek abla  demek. Bana öyle  soğuk davranmasi zoruma gidiyor." Ağlamamı dizginlemeye çalışırken  çenemi sizlatan ağri boğazımda düğüm  düğüm  olan bir acıya  dönüştü.

Kartal  göz  yaşlarımda tek tek öperek  "Ağlama  gülgüzelim ağlama  gerekirse  ablanla ben konuşurum."demişti.

"Eğer izin verirseniz ben kardeşimle konuşurum." Ablamın  sesiyle  Kartal'dan ayrıldım. Kartal da hiç çekinmeden  yanağıma  bir öpücük  bırakıp  gitti. Ablamda yanıma  gelince "Lina sende şu hayatımda bi kardeşten daha fazlası  ne yapıyorsam senin iyiliğin  için ömür  boyu  canın yanacağına bir kere ağla  bugün benim yanımda ağla. Bütün çabam benim gibi bir  çocukla  ortada kalma diye." Ablam uzun uzadiya bir konuşman yapıp her zaman yanimda olduğunu  söyleyerek bana sarılmışti.

Barışmanin sonunda berbarce masayı hazırlayıp hep  beraber akşam yemegi yemiştik. Bizim gibi onların da barışmasına çok sevinmistim. Yemekten  sonra ablam kahve yapmış  neden diye sorduğumdaysa Raşit  böyle istedi demişti.

Kahveler olunca çok yakın olmadan  Kartal'ın  yanina oturdum. Raşit  de hızlıca  kahvesini  içip  yanında  oturan ablami kaldırarak artık  bekleyeceğini söyleyerek cebinden  yüzük  kutusu  çıkardi. Elim ağzımda  şaşırıp kaldığımda ablam  da benim gibi  şaşkındi. Aysima  koltukta ayağa  kalmış  ikisine bakarken  hoşuna giden yüzük kutusuna  el koymuştu.

Raşit  uzun uzadiya evlenme teklif edince  ablam  gibi gözlerim  doldu. Ablam mutlulukların en güzelini hak ediyordu. Ablam  evet dediğinde  ablamdan önce Aysima  yüzüğü takmaya çalışsa da yüzük  sonunda  sahibini  bulmuştu.

Dilerim ki yeryüzünde ki  bütün kadınlar  sonsuz  aşkını bulur vr kendi mutlu sonunu yazardı...


AŞKI BİR KELIMEYE SIGDIRSANIZ ADI NE OLURDU







Czytaj Dalej

To Też Polubisz

349K 14.4K 37
Kocam, bin adamın bir kurşunuyla öldürüldü. Ben ise, bin kurşunla tek bir kişiyi öldüreceğim. "AKSİYONUN EN ÇARPICI SERİSİ" Kocası, bir suikastte öl...
277K 14.7K 48
Alya özer (asil ) küçük yaştan beri ailesinin intikamı için yanıp tututuşur tam herşey bitmişken gerçek ailesi ortaya çıkar.
6.9M 218K 92
AŞK, Bir kalıba, Bir yatağa, Bir sıfata, Ya da dört duvara... Sığdırarak yaşanacak kadar küçük bir duygu değil. Her sıfatta ve her firsatta. Her...
45.8M 2.1M 86
Korkmuyordum, ne karanlıktan, ne gürleyen gök gürültüsünden, ne de bana zarar verebilecek bir insandan. Çünkü ben karanlıktım, ben gürleyen göktüm...