Same Mistakes

By IrwinsBandana_

2.3K 222 95

Ik kijk haar recht in haar ogen aan. "Het spijt me echt heel erg". "Ja dat zal wel", zegt ze bot. "Ave ik mee... More

New story
Chapter one
chapter two
chapter three
chapter four
chapter five
chapter six
chapter eight
Chapter nine
chapter ten
chapter eleven
chapter twelve
!UPDATE!

chapter seven

133 16 4
By IrwinsBandana_

HARRY'S P.O.V.

Mijn ogen gaan langzaam open als ik Avery's wekker hoor afgaan. Het licht wat door de gordijnen komt is veel te fel om mijn ogen meteen open te doen. We liggen nog in dezelde houding als toen we in slaap vielen. Haar armen stevig om me heen.

"Ave wakker worden", zeg ik zacht en ik schud zach aan haar schouder.  Ze kreunt maar wordt niet wakker. "Ave", zeg ik nog een keer maar dan iets harder. "Nee Niall.... Stop nou", zegt ze bang. Niall? Waarom droomt ze nu over Niall en waarom is ze bang. "Ave, ik ben het Harry, wakker worden". Ik wil dat ze wakker wordt en weet dat ik hier bij haar ben en haar bescherm. Dat ik er altijd voor haar ben.

"Harry?", vraagt ze. Haar ogen gaan langzaam open. Ik kijk haar recht aan en ze zet een glimlach op. Mijn hart smelt door haar prachtige glimlach. "Harry?", vraagt ze nog een keer. "Ja babe, wat is er?", vraag ik als ik haar een kus op haar voorhoofd geef. "Weetje dat ik echt heel veel van je hou?". "Tuurlijk weet ik dat. Maar ik hou nog meer van jou". Mijn lippen raken zacht die van haar.

Ze gaat op de rand van het bed zitten, wrijft een keer over haar ogen en staat dan op. Ze pakt haar kleren die ze de avond daarcoor als had klaargelegd en loopt de badkamer in. Ik loop achter haar aan.

"Harry, ik ga douche", glimlacht ze. "Ja? Mag ik dan niet mee? Het bespaard water en mijn geduld", lach ik. Ze kijkt me aan. "Nou vooruit dan. Maar dan kook jij vanavond", glimlacht ze en ze stapt de douche al in. Ik knik lachend en stap de douche ook in.

Ze slaat meteen haar armen om me heen en legt haar hoofd tegen mijn borst aan. Ik geef haar een kus op haar hoofd en leun met mijn kin op haar hoofd. "Ik hou van je Ave", zeg ik. "Ik ook van jou", zegt ze. Ze wast haar haar en lichaam. Ik volg elke beweging die ze maakt. Ze is prachtig om te zien. Alles aan haar is mooi. ik wil zoveel tegen haar zeggen maar op dit moment komt er niks uit mijn mond. Ik wacht gewoon tot dat ze klaar is met douche. Ik wil dit moment niet verpesten.

Haar haar zit door de war maar dat maakt me niets uit want ze is altijd mooi. "Stop nou eens met staren, dat maakt me zenuwachtig", giegeld Ave als ze haar rug naar me toe keert. Ik heb me al omgekleed, een simpel zwart T-Shirt, een zwarte skinny en mijn mijn bruine leren schoenen. Ik moet eigenlijk wel eens nieuwe schoenen gaan kopen want deze zijn al best oud en een beetje kapot.

"Waarom draai je je nou om? Nu kan ik je gezicht niet meer zien", zeg ik en ik sta op en sla mijn armen om haar middel. "Nou gewoon, omdat ik me wil omkleden". Ze draait zich om en kijkt me diep in mijn ogen aan. "Ik hou van je Hazza", zegt ze. "Ik hou ook van jou babe", zg ik en het volgende wat gebeurt is  dat mijn lippen zich versmelten met die van het mooiste meisje van de wereld.

- - - 

"Ik zie je na school weer oke?", vraagt Avery die tegen me aan staat. "Ja is goed babe, dan kunnen we lekker weekend gaan vieren", glimlach ik. Ze knikt en geeft me een kus. nIet veel later komt Niall aanlopen en loopt met Ave mee naar hun lokaal.

Op het moment dat Avery en Niall achter de grote deuren van de school zijn verdwenen loop ik naar het andere gebouw waar ik mijn les heb. Dit gebouw is wat groter maar dat komt ook omdat hier zo'n soort sportschool in zit waar Avery elke dinsdag met Niall heen gaat.

Als ik het lokaal binnen loop zie ik dat Senna en Zayn naast elkaar zitten. Zayn's arm is om haar heen geslagen en haar hoofd leunt tegen zijn schouder aan. Echt een opluchting voor mij dat ze nu bij Zayn is en niet meer bij mij komt zeuren enzo. Als ik rondkijk voor een plek is er alleen maar een plek over achter Senna en Zayn. Was ik maar eerder naar het lokaal gegaan dan zat ik er nu niet achter.

"Hey maat, waarom zo chag?", vraagt Zayn. Kan deze vent niet even een keer z'n kop houden? "Prima", zeg ik kortaf. "Je kent Senna wel hé?", vraagt Zayn. Maakt die vent een grapje? Tuurlijk ken ik haar, helaas. "Uh-um", zeg ik. Ik heb geen zin om nog met hem te praten.

Na deze les weet ik niet eens welke les ik heb. Ik hoop zo dat die niet met Zayn of Senna is.

AVERY'S P.O.V.

Niall en ik zitten voorin de klas bij geschiedenis. We moesten daar wel zitten want alle andere plekken waren bezet. De les gaat gelukkig snel voorbij, want hij is super saai. We werden er ook nog eens bijna uitgezet omdat Niall een hilarische opmerking maakte die niemand begreep dus wij de enige waren die heel hard moesten lachen.

Als school klaar is loop ik naar buiten waar Harry op me staat te wachten. Ik wens Niall een fijn weekend en sla mijn armen om hem heen.

"Eindelijk weekend hé babe?", zegt Harry als hij zijn lippen zacht op de mijne drukt. "Gelukkig wel ja, ben er wel aantoe", glimlach ik en ik stap de auto in.

Harry gaat achter het stuur zitteen en start de auto. Na een kwartiertje gereden te hebben komen we thuis aan.

Voor ons huis staat liam's auto geparkeed. "Liam?", vraag ik als ik hem op de grond tegen zijn auto aan zie zitten. "Liam wat is er gebeurt?", vraag ik bezorgd. "Sophia...", is het enige wat hij zegt. "Wat is er met Sophia?". ik zie nu pas dat hij aan het huilen is. "Ze is weg...". "Zijn jullie uit elkaar?", vraag ik verbaasd. " Nee... Ze is ontvoerd...". Mijn mond valt open. "Wat!? Sinds wanneer!?". "Het is vannacht gebeurt. Dir heeft de ontvoerder achter gelaten". Hij geeft me een zwart draadje met een bedeltje eraan. Het heeft ze vorm van een letter Z. "Harry weet jij misschien van wie dit is?", vraag ik als hij naast me komt staan. "Ik heb het wel al ooit eerder gezien bij iemand maar ik weet niet precies meer bij wie". "Kun je daat snel achter komen?", vraag ik, lichtelijk paniekerig. "Ja ik denk het wel. Misschien dat andere mensen wel weten van wie het is. Ik maak wel een foto en app het naar al mijn contacten". "Heel erg bedankt Harry", zegt liam, die nu ook recht op staat.

"Wil je anders even mee naar binnen?", stel ik voor. "Ja is goed, als jullie dat niet erg vinden?", vraagt Liam. "Ik heb er geen problemen mee", zegt Harry en ik knik.

Liam gaat op de bank zitten en ik loop naar de keuken om wat thee te maken.

Het dringt me nu pas eigenlijk door dat Sophia gewoon ontvoerd is. Ze is gewoon fucking ontvoerd! Wie zou dat haar nou aan doen? Ze is het aller liefste, aardigste en knapste meisje wat ik ook heb gezien. Waarom zou iemand dat nou toch doen?

Mijn gedachten worden onderbroken door twee sterke armen die om me heen slaan. Ik voel lippen op mijn wang. "Gaat het wel babe? Je ziet helemaal wit", hoor ik een lage stem in mijn oor zeggen. Ik knik en draai me om. Zijn groene ogen zijn zo mooi. Je kan zijn bezorgdheid gewoon zien. Het doet me pijn om hem zo te zien. Hij hoeft niet zo bezorgt ze zijn om mij, ik red me wel. Ik maak me juist zorgen om Liam en Sophia.

"Ga jij maar vast naar de kamer, ik zorg wel voor de thee", zegt hij. Hij drukt nog snel een kus op mijn mond en dan ga ik naar de kamer waar Liam een beetje voor zich uit zit te staren.

"Ik vind het echt zo erg Liam", snik ik. Ik heb pas een ding gezegd en de tranen rollen al over mijn wang.

Hij spreid zijn armen en slaat ze stevig om me heen. "Ik weet niet hoe ik hiermee om moet gaan. I-Ik bedoel mijn vriendin is ontvoerd. Wat moet ik in vredesnaam doen om haar terug te krijgen?", snikt hij.

LIAM'S P.O.V.

Ik sla mijn armen om mijn nichtje heen. Ze is altijd al zo'n goede steun geweest. We zijn eigenlijk meer aller beste vrienden dan neef en nicht. Ik weet nog wel dat als we gingen afspreken vroeger, dat we dan van die hutten gingen maken van dekens, kussens, stoelen en alles er op en er aan. Maar toen waren we 9 en 11, nu zijn we 19 en 21. We proberen elkaar zo vaak mogenlijk te skypen sinds dat ik met Sophia in Amerika woon. Als we terug naar Holmes Chapel komen maken we er altijd wel een feestje van. Ik mis ze dan zo erg. Net zoals ik Sophia nu zo erg mis!

We moeten er echt achter zien te komen wie dit gedaan geeft. Diegene gaat er echt aan als ik erachter kom wie.

Harry komt binnenlopen met een dienblad met thee. Hij zet het op de salontafel voor ons neer en gaat ook op de bank zitten. 

"Ik heb net even een foto van dat armbandje naar al mijn contacten gestuurd...", zegt Harry. "En... hebben mensen er al op gereageert?', vraagt Avery bezorgt. "Ze zeggen dat het armbandje van Zayn die is die hij aan Senna heeft gegeven". Avery's mond valt open. "Wat!?... Dat kan toch niet!?", zegt ze ongelovig. "Wie zijn die Zayn en Senna?", vraag ik. "Dat zijn twee mensen die bij ons op school zitten maar ik mag ze echt totaal niet. Die Zayn denkt dat hij mijn vriend is en Senna dacht dat ze kans bij mij had. Het toevallige is dus dat ze nu een stelletje zijn. ", legt hij me uit. Ik knik zodat ik hij weet dat ik het snap. Ik krijg gewoon geen woorden uit mijn mond. Ik zit teveel met mijn gedachten bij het idee dat de mensen die mijn meisje hebben ontvoerd hier in de buurt van mijn nichtje en haar vriend wonen en dat ze hun kennen. 

We drinken onze thee en kijken nog een film om ons even ergens anders aan te laten denken. Het werkt bij mij tot dat de film is afgelopen. Avery ligt in Harry's armen en is in slaap gevallen. In het begin vertrouwde ik hem niet maar nu ik zie dat hij Avery blij maakr vind ik het prima. Ik zorgde er altijd al voor dat er niks ergs zou gebeuren op school. We hebben alrijd bij elkaar in de klas gezeten tot dat we naar high-school gingn en we iets anders kozen. Ik kreeg een relatie met Sophia. Ze was een nicht van van een oude vriend van mij. Klinkt heel raar maar het is zo. Ik was naar een feest van hem en toen leerde ik haar kennen. We wisselede nummers uit en gingen al snel op een date. Nu hebben we al meer dan twee jaar. Ze wilde heel graag naar Amerika voor haar studie en ze wilde graag dat ik mee ging. Dat heb ik uitendeijk ook gedaan. Ik ben mijn laatste studie jaar nu in Amerika aan het afmaken. ik vind het echt jammer dat ik het jaar niet kan aflsuiten met Avery. Maar natuurlijkj mag ik het nu met mijn meisje doen, als we haar nog terug vinden. De realiteit raakt me pijnlijk in mijn hart. Sophia is weg. Misschien komt ze wel nooit meer terug

"L-liam gaat het wel?", vraagt Avery met een schorre stem. Ik knik zwakjes. "Weet je het zeker? Je kan echt alles tegen me zeggen he, dat weet je". Ze kijkt me doordringend aan. "Ik ben gewoon bang dat we gaar dadelijk niet meer vinden. Dat ze voor altijd weg is". Een traan rolt over mijn wang. Haar armen slaan om mijn nek heen. "Het komt allemaal goed dat beloof ik je", zegt ze zacht als ze me weer aankijkt. "Ik hoop het zo erg Ave, je weet niet hoe erg ik haar nu mis". "Dat weet ik wel Lia en ik snap je gevoel heel goed". Ze kijkt me aan met een begrijpende blik. 

+++

heeyyooo

Sorry voor de late update!!:( maar ik hoop dat jullie het weer leuk vonden!!!!!

OMFG OKE BEN ECHT SUPER BLIJ!!! @Imaginesof5SOS aka Roos Tulmans had een tweet getweet en fucking Calum had die dus geretweet en toen stuurde ik zo van OMFG IK ZAG NET DAT CALUM JE TWEET HAD GERETWEET IK BEN ZOOOOO BLIJ VOOR JEE!!!! (alleen dan wel in het engels) MAAR TOEN HAD ZE DIE DUS GEFAVED EN ZIJ HEEFT IETS VAN 203K VOLGERS OP TWITTER!!! I'M SORRY IK BEN GEWOON ECHT SUPER BLIJ HIERMEE!!!!!!

please vote, comment, follow:)

XXXXX LOVE YOU LOTTSSS IrwinsBandana_

Continue Reading

You'll Also Like

10.2K 515 28
"Ik wil alles, maar dan ook alles met je delen zonder dat iemand het ziet." Matthy en Robbie hebben nu al twee jaar een relatie. Alleen weet niemand...
7.1K 99 8
Ik ben hoofdstukken aan het herschrijven omdat ik ze namelijk cringe vind of niet leuk meer vindt. Er zijn hoofdstukken 'verwijderd'. Dan ben ik die...
2.2K 121 18
#LikeMe-fanfictie 🦋 Dit verhaal begint bij de illegale schoolfuif die Caro samen met Emma organiseerde (seizoen 3, aflevering 11). In dit verhaal ei...
10K 185 24
Demi is een 14 jarig meisje. Ze is de dochter van Matthy. Ze heeft veel plezier in haar leven, ze heeft de beste vrienden en maakt er altijd een fees...