About Chemistry || 석진

By kathan3

4.5K 661 32

Μια τελειώφοιτη ιατρικής από την Αθήνα, τελικά αποφασίζει να δεχτεί μια μοναδική πρόταση να πραγματοποιήσει τ... More

Εισαγωγή
Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 9
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18🔞
Κεφάλαιο 19🔞
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24🔞
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26 (pt1)
Κεφάλαιο 26 (pt2)
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
ΣΗΜΑΝΤΙΚΉ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ
Κεφάλαιο 30
Ανακοίνωση
Κεφάλαιο 31
Κεφάλαιο 32🔞

Κεφάλαιο 29🔞

127 13 0
By kathan3

??'s pov

και απλά της το έκλεισα στα μούτρα γιατί έπρεπε να συνεχίσω τη δουλειά μου.

Η ώρα περνούσε αργά και βασανιστικά… Ο χώρος ήταν άδειος και το μόνο που έσπαγε αυτή τη νεκρική ησυχία ήταν ο ήχος από τα πλήκτρα του πληκτρολογίου μου καθώς δακτυλογραφούσα.

Ήμουν αρκετά αφηρημένη, ώσπου ακούστηκε η πόρτα και ο ήχος αυτός με έβγαλε από τις σκέψεις μου. Όταν είδα ποιος ερχόταν προς το μέρος μου ένα σμίρκ αυθόρμητα σχηματίστηκε στο πρόσωπό μου.

??:"Βρε καλώς τον Jungkook μου.!"  

JK:"Γεια σου *** (το όνομά της), τι γίνεσαι;"

??:"Καλά γενικά αλλά τώρα καλύτερα. Εσύ;;"

JK:" Μια χαρά.." μου είπε χαμογελώντας και ξύνοντας νευρικά τον σβέρκο του.

??:"Πώς μπορώ να βοηθήσω;" είπα κοιτάζοντας τον πονηρά από κάτω προς τα πάνω…

JK:"Βασικά νομίζω πως ξέχασα στο γραφείο της θείας μου το φορτιστή μου."

??:"Χμμ μάλλον τον είδα κάπου, έλα μαζί μου θα σε βοηθήσω να τον βρεις."

JK:"Δεν έχεις δουλειά εσύ;"

??:"Μπα, βλέπεις κανέναν εδώ;"

Τον προσπέρασα επιδεικτικά και του έκανα νόημα να με ακολουθήσει.

Φτάνοντας στο γραφείο της Jiwon τον άφησα να μπει πρώτος και μπαίνοντας έκλεισα και την πόρτα πίσω μου και την κλείδωσα.

Ο Jungkook γύρισε απότομα προς εμένα και με πλησίασε απειλητικά..

JK:"Τι νομίζεις πως κάνεις;!"

??:"Σσσς… Η θεία σου λείπει σε ταξίδι και ο όροφος είναι κενός."

Πλησίασα το πρόσωπό μου στο δικό του καθώς το χέρι μου ακουμπούσε το γεροδεμένο στέρνο του όμως εκείνος απέφευγε να με κοιτάξει στα μάτια.

??:"…και εγώ άλλωστε ήρθα να σου δώσω αυτό που ψάχνεις…"

JK:"Ξέρεις κάτι, θα αγοράσω άλλον." είπε με νεύρα.

Πήγε να φύγει αλλά τον εμπόδισα μπαίνοντας μπροστά στην πόρτα. Σιγά μην τον άφηνα τόσο εύκολα αυτή τη φορά.  Και τα νευράκια είναι επειδή προσπαθεί να αντισταθεί ενώ θέλει, γι' αυτό άλλωστε και δεν με κοιτάει αλλά τι στο καλό άντρας είναι.

??:"Μη μου το παίζεις εμένα δύσκολος, τι σε κρατάει πίσω; Αφού και συ το θέλεις… δεν θες συνεχίσουμε αυτό που είχαμε αφήσει στη μέση;"

Έτσι όπως ήμασταν κολλητά, κατέβασα σιγά σιγά το χεράκι μου (σαν σατανικό κορίτσι που μάλλον είμαι..) φτάνοντας στο σημείο του. Τότε το βλέμμα του συνάντησε το δικό μου, όμως τα μάτια του είχαν σκοτεινιάσει και το πρόσωπό του άλλαξε… Με έπιασε από το λαιμό και με κοίταξε με αυτό το έντονα άγριο βλέμμα του.

JK:"Έχεις δίκιο.. ότι αρχίζουμε το τελειώνουμε..!"

Μου δάγκωσε τα χείλη και άρχισα να τον φιλάω στο λαιμό καθώς τα χέρια μου ήταν απασχολημένα κατεβάζοντας το φερμουάρ του.

Έσκυψα μπροστά του και του κατέβασα το παντελόνι μαζί με το εσώρουχο ελευθερώνοντας τον 'μικρό' Kookie. Άρχισα να παίζω μαζί του και να τον ικανοποιώ. Όταν έγινε αρκετά σκληρός τον πήρα όλον στο στόμα μου, συνέχισα ρουφώντας τον δυνατά και μπαινοβγάζοντας τον με ρυθμό.

Όσο το έκανα αυτό εκείνο ανάσαινε όλο και πιο βαριά.

Τότε με τράβηξε από το μαλλί να σηκωθώ στο ύψος του και πριν προλάβω να αντιδράσω, με έπιασε από τη μέση και με γύρισε απότομα από την άλλη κάνοντας με να πέσω η μισή, μπρούμητα στο γραφείο. Με μία κίνηση μου κατέβασε τη φούστα μαζί με το εσώρουχο και άρχισε να τρίβει τη στύση του από κάτω μου.

Συνέχιζε να με βασανίζει κάνοντας αργές εξωτερικές κινήσεις και οι ανάσες μου γίνονταν όλο ένα πιο γρήγορες. Τον ήθελα μέσα μου εδώ και τώρα.

??:"Jjungkook αχ αχχ αΑ-"

Μπήκε βίαια μέσα μου χωρίς να το περιμένω.. Έκανε μερικές γρήγορες κινήσεις και μετά συνέχισε με έναν βασανιστικά αργό ρυθμό.

??:"Μη μη… πιο γρήγορα" ψέλλισα λαχανιασμένη.

JK:"Μπα έχεις και προτιμήσεις;"

Μου είπε ειρωνικά και έκανε μία δυνατή ώθηση μέσα μου ταρακουνώντας όλο μου το σώμα. Από το στόμα μου βγήκε ένα ελαφρύ μουγκρητό.

Έκανε μία δεύτερη ώθηση σαν αυτή και πλέον ένιωθα ότι κοντεύω… Μου έδωσε μία τρίτη και ενώ ήμουν τόσο κοντά στο να έρθω, βγήκε από μέσα μου για να τελειώσει.

??:"Όχι όχι μη σταματάς…!!" κλαψούρισα.

JK:"Σόρι αλλά πρέπει να φύγω. Όσο για το φορτιστή κράτα τον και να ξέρεις σε σεβάστηκα."

Ξεκλείδωσε την πόρτα και έφυγε αφήνοντας με σύξυλη…

Ένα έχω να πω.. Θα μου το πληρώσει!

Jungkook's pov

Έφυγα βιαστικά από εκεί αφήνοντας την σύξυλη.

Είχα πρόβα και έπρεπε να πάω στην εταιρία.

Όταν έφτασα οι άλλοι δεν είχαν έρθει ακόμα οπότε κάθισα να τους περιμένω στο καθιστικό. Καθώς περίμενα διάφορες σκέψεις περνούσαν από το μυαλό μου…

 
Ίσως να έκανα βλακεία που πήγα μαζί της….

Την προηγούμενη φορά που είχαμε βρεθεί ήταν μία βραδιά που είχαμε βγει με τον Tae και τον Jimin. Εκείνο το βράδυ είχα πιει λίγο παραπάνω και σε κάποια φάση που δεν ένιωθα πολύ καλά πήγα στο μπάνιο και στη διαδρομή λοιπόν με σταμάτησε αυτή η κοπέλα.

Ωστόσο είχαμε πει με τα παιδιά ότι δεν θα ασχοληθούμε με κοπέλες για να μην τραβήξουμε την προσοχή πάνω μας και όλα αυτά.

 
Τέλος πάντων η κοπέλα αυτή άρχισε να μου την πέφτει και με την κατάστασή μου εκείνη τη στιγμή δεν έφερα και πολλές αντιρρήσεις. Έλεγε πως με ήξερε και πως με έχει ξαναδεί αλλά εγώ με το ζόρι θυμόμουν πως με λένε σιγά μην θυμόμουν εκείνη.

Με εκείνα και με τα άλλα βρεθήκαμε σε μία τουαλέτα να φασωνόμαστε, άρχισε να τρίβεται πάνω μου και εκεί που πήγε να γίνει κάτι παραπάνω άκουσα τη φωνή του Jimin.

JM:"Jungkookah είσαι καλά;;"

JK:"Ναι όλα καλά"

JM:"Πρέπει να φύγουμε όμως εντάξει;"

JK:"Εντάξει έρχομαι σε 2 λεπτά"

JM:"Έγινε, σε περιμένουμε έξω."

Τελικά δεν κάναμε τίποτα παραπάνω με την κοπέλα αυτή. Της είπα πρέπει να φύγω μου είπε θα τα ξαναπούμε σκέφτηκα 'ναιοκ' και έφυγα να βρω τα παιδιά.

Δεν τους είπα τίποτα για το τι έγινε εκείνο το βράδυ..

Όμως λίγες μέρες μετά που πήγα στην δουλειά της θείας μου, μου ήρθε κεραμίδα όταν κατάλαβα ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι υπάλληλος της θείας μου. Τότε κατάλαβα από που έλεγε και ότι με ξέρει, αν και εγώ δεν την είχα ξαναπετύχει.

Έμαθα το όνομά της, μιλούσαμε όταν πήγαινα στην κλινική και γενικά παιζόταν κάτι. Παρ' ολ' αυτά' δεν μου φαινόταν να θέλει κάτι σοβαρό μαζί μου κι εγώ σκεφτόμουν γιατί όχι.

Όταν, όμως, κάναμε αυτή τη σοβαρή συζήτηση με τα μέλη λέω ξέχνα την. Έτσι άρχισα να την αποφεύγω

ΤΗ:"Hallo~"

Και κάπως έτσι βγήκα από τις σκέψεις μου…

JK:"Γεια σου hyung.."

ΤΗ:"Γιατί τέτοια μούτρα Kookie?"

JK:"Έκανα κάτι και θέλω τι γνώμη σου αλλά μην πεις σε κανέναν αυτό που θα σου πω."

ΤΗ:"Έχεις το λόγο μου."

Του διηγήθηκα λοιπόν όλη την ιστορία ξεκινώντας από αυτά που έγιναν εκείνο το βράδυ καταλήγοντας στα σημερινά. Όταν τελείωσα αυτά που είχα να του πω είχε μείνει να με κοιτάζει ανέκφραστος για λίγο..

ΤΗ:"Τι εννοείς με το 'υπήρχε κάτι';"

JK:"Πριν γίνουν όλα αυτά που έγιναν με τον Jin hyung και κάνουμε όλη αυτή την κουβέντα μεταξύ μας.. υπήρχε ένα φλερτ και ίσως κάτι παραπάνω μια δυο φορές αλλά όχι σεξ."

ΤΗ:"Καλά και γιατί της φέρθηκες άσχημα στο τέλος;"

JK:"Δεν κατέληξε καλά... Ας πούμε ότι κατάλαβα πως δεν έπαιζε μόνο μαζί μου... Όταν της το είπε το αρνήθηκε και από τότε επέμενε περισσότερο στο να με προσεγγίσει.

ΤΗ:"Ναι αλλά είπες ότι δεν σε ένοιαζε αυτή η κοπέλα."

JK:"Στην αρχή όχι, μετά περνούσαμε καλά και τελικά άρχισε να μου αρέσει κάπως. Και αυτό το κατάλαβα μία μέρα που τυχαία είδα το κινητό της.. είχε στείλει ένα μήνυμα σε κάποια φίλη της ότι είναι ερωτευμένη με άλλον και πως όλο αυτό με εμένα είναι για άλλο λόγο."

ΤΗ:"Τι λόγο;"

JK:"Δεν έγραφε αλλά φαντάζομαι για να περάσει την ώρα της."

ΤΗ:"Και εσένα αυτος δεν ήταν αρχικά;"

JK:"Για να με πείραξε τόσο τελικά δεν ήταν... Τέλος πάντων τώρα δεν έχει σημασία, εξάλλου δεν πρόλαβα να νιώσω και πολλά για εκείνη."

ΤΗ:"Πιστεύω δεν είσαι ερωτευμένος μαζί της και πως ήταν απλά ενθουσιασμός. Πάντως.. Αν αυτή η κοπέλα δεν ξανασχοληθεί μαζί σου είμαστε εντάξει, αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Δεν ξέρω τι θα μπορούσες να κάνεις γιατί τώρα έγινε το κακό αλλά…."

Στα ξαφνικά μπήκε ο Yoongi και εμείς σταματήσαμε αμέσως αυτή την κουβέντα.

YG:"Σας παρακαλώ πείτε μου ότι δεν άκουσα καλά…!" ψιθύρισε με αυστηρό τόνο.

Κοιτάξαμε ο ένας τον άλλον με τον Tae και μετά εκείνον. Δεν τον έχω δει ξανά τόσο νευριασμένο….

ΥG:"Taehyung άσε μας λίγο να μιλήσουμε."

 

Continue Reading

You'll Also Like

1M 54K 91
"Μπ-μπορείς να με αφήσεις;" τραυλιζω "Μα μωρό μου, και οι δύο ξέρουμε πως δεν θες να σε αφήσω"λέει και ενώνει τα χείλη μας. Απόσπασμα από Part 40 __ ...
120K 10K 43
Ο Σέθ Στάιλερ είναι ο γιός του μεγαλύτερου ρόκ τραγουδιστή που υπήρξε ποτέ, του Ντάνι Στάιλερ.Τίποτα όμως στην ζωή του δεν είναι τόσο ωραίο όσο φαίνε...
137K 14.2K 72
"Να σε ρωτήσω τι κανεις;" έκανα τρία βήματα προς τα πίσω ενώ αυτός ερχόταν όλο και πιο κοντά μου. "Σαν τι σου φαίνεται να κάνω;" Χαμογέλασε πονηρά. Ό...
106K 5.8K 74
《Τι είναι αυτά ;;》τον ρώτησα με θυμό και έδειξα τις πιπιλιές που έχει στον λαιμό του. 《Με απάτησες;;》τον ρώτησα με ένταση στην φωνή μου Με κοίταξε μ...