π‚π‘πšπ’π¦πš'𝐬 π‹π’πŸπž...

By Queen_Kawtar

97.4K 4.2K 1.8K

Het gaat over een marokkaans meisje genaamd chaima ze is 17 jaar oud en woont in Rotterdam ze word gepest van... More

Hoofdstuk 1
Hoofdstuk 2
Hoofdstuk 3
Hoofdstuk 5
Hoofdstuk 6
Hoofdstuk 7
Hoofdstuk 8
Hoofdstuk 9
Hoofdstuk 10
Hoofdstuk 11
Hoofdstuk 12
Hoofdstuk 13
Hoofdstuk 14
Hoofdstuk 15
Hoofdstuk 16
Hoofdstuk 18
Hoofdstuk 19
Hoofdstuk 20
Hoofdstuk 21
Hoofdstuk 22
Hoofdstuk 23
Hoofdstuk 24
Hoofdstuk 25
Hoofdstuk 17
Wattpad Doet Raar
Hoofdstuk 26
Hoofdstuk 27
Hoofdstuk 28
Hoofdstuk 29
Hoofdstuk 30
Hoofdstuk 31
Hoofdstuk 32
Hoofdstuk 33
Hoofdstuk 34
Hoofdstuk 35
Hoofdstuk 36
Hoofdstuk 37
Hoofdstuk 38
Hoofdstuk 39
Hoofdstuk 40
Hoofdstuk 41
Hoofdstuk 42
Hoofdstuk 43
Hoofdstuk 44
Hoofdstuk 45
Hoofdstuk 46
Hoofdstuk 47
. Personages Again.
Hoofdstuk 48
Hoofdstuk 49
Hoofdstuk 50
Hoofdstuk 51
Hoofdstuk 52
Hoofdstuk 53
Hoofdstuk 54
Hoofdstuk 55
Hoofdstuk 56
Hoofdstuk 57
Hoofdstuk 58
Hoofdstuk 59
Hoofdstuk 60
Hoofdstuk 61
Hoofdstuk 62
Hoofdstuk 63
Hoofdstuk 64
Hoofdstuk 65
Hoofdstuk 66
Hoofdstuk 67
Hoofdstuk 68
Hoofdstuk 69
Hoofdstuk 70
Hoofdstuk 71
Hoofdstuk 72
Hoofdstuk 73
Hoofdstuk 74
Hoofdstuk 75
Hoofdstuk 76
Hoofdstuk 77
Hoofdstuk 78
Hoofdstuk 79
Hoofdstuk 80
Hoofdstuk 81
Hoofdstuk 82
Hoofdstuk 83
Hoofdstuk 84
Hoofdstuk 85
Hoofdstuk 86
Hoofdstuk 87
Hoofdstuk 88
Hoofdstuk 89
Hoofdstuk 90
Hoofdstuk 91
Hoofdstuk 92
Hoofdstuk 93
Hoofdstuk 94
Hoofdstuk 95
Hoofdstuk 96
Hoofdstuk 97
Hoofdstuk 98
Hoofdstuk 99
Hoofdstuk 100
Hoofdstuk 101
Hoofdstuk 102
Hoofdstuk 103
Hoofdstuk 104
Hoofdstuk 105
Hoofdstuk 106
Hoofdstuk 107
Hoofdstuk 108
Hoofdstuk 109
Information
Hoofdstuk 110
Hoofdstuk 111
Hoofdstuk 112
Hoofdstuk 113
Hoofdstuk 114
Hoofdstuk 115
Hoofdstuk 116
Hoofdstuk 117
Hoofdstuk 118
Hoofdstuk 119
Surpriseeeee!!!!!!!
Hoofdstuk 120
Hoofdstuk 121
Hoofdstuk 122
Hoofdstuk 123
Hoofdstuk 124
Hoofdstuk 125
Hoofdstuk 126
Hoofdstuk 127
Hoofdstuk 128
Hoofdstuk 129
Hoofdstuk 130
Hoofdstuk 131
Hoofdstuk 132 XXXL

Hoofdstuk 4

1.4K 48 11
By Queen_Kawtar

Skip de hele reis...

Ik sta nu voor de deur van blijkbaar mijn oom. ik ken hem niet. mijn familie wilde niks meer met mij en mijn moeder te maken hebben toen mijn vader was overleden. ze gaven ons de schuld er van, en dat mijn broer weg is gelopen. maar hoe dan ook.
ik klop op de deur. de deur word open gemaakt door......Wow oog vitamine........
als ik merk dat ik te lang staar kijk ik snel weg. Ik herstel mij en steek mijn hand uit.

"ik heet chaima en ben het nichtje van 3amoe Mohammed " zeg ik hij blijft me lang aanstaren en scant mij helmaal. ik voel me een beetje ongemakkelijk worden. Ik ben totaal niet gewend dat jongens naar mij staren of überhaupt kijken. gelukkig worden we onderbroken.

"Amir weldi Wie is daar" zegt een vrouwen  stem vanuit het huis.

"een meisje die zegt dat ze papa zijn nichtje is" zegt hij terwel hij mij wantrouwend blijft aanstaren.

"ow laat haar maar binnen" zegt de stem. hij knikt en laat mij binnen. ik loop naar binnen en sta nu in de gang. ik doe mijn schoenen uit en loop dan naar de woonkamer. waar ik een vrouw en een man zie. naast hun zie ik een tweeling van ik schat mijn leeftijd. ow en die jongen die de deur open deed schat ik 18 19 jaar oud. de man staat op en loopt naar mij toe. Hij knuffelt mij stevig. ik sta er maar versteend bij door de onverwachte omhelzing. dan laat hij Mij los. de vrouw kijkt mij geïrriteerd aan.

"hoe gaat het?...... nu je moeder dood is. ik bedoel ik zou ook wel dood willen als ik een dochter als jou had" zegt ze gemeen. mijn oom kijkt haar waarschuwend aan. ik kijk naar mijn handen en probeer mijn tranen in te houden. Hoe durft ze??? ik wil tegen haar schreeuwen maar probeer mij in te houden.

"Kom maar zitten bintie" zegt.. ik denk mijn oom? ik knik en ga dan zitten op de bank ver van die vrouw vandaag.

Ik kijk even rond en zie dan 5 mensen als ik goed heb geteld. mijn oom en zijn vrouw en de drie jongens.

"morgen is je eerste schooldag op je nieuwe school. ik heb er voor gezorgd dat je bij yassin en Samir in de klas komt. is dat niet leuk?" zegt hij entausiast. Ik kijk hem glimlachend aan wat een vriendelijke man. Veel aardiger dan die vrouw.

"Ja heb er heel veel zin in" probeer ik ook entausiast te zeggen en volgensmij geloofd hij het.

"Yassin weldi wil jij haar kamer laten zien?" vraag mijn oom aan Yassin

yassin knikt en loopt dan naar boven. wauw wat een gentlemen. denk ik sarcastisch als hij mijn koffers niet mee neemt. ik loop naar de gang, pak mijn koffers en loop dan naar boven. eenmaal boven zie ik dat hij op me wacht voor een deur. ik struggle met de koffers en als hij dat ziet zucht hij even en helpt mij dan met de koffers.

"Dankje" zeg ik.
hij negeert mij en loop naar 'mijn' kamer. Oké dan niet. Denk ik. Hij zet mijn spullen op de grond en loopt dan weg zonder iets te zeggen. wauw die mag mij duidelijk niet. ik pak dan mijn koffers uit. Als alles op de goede plekken staat douche ik even snel en kleed me om in mijn comfortable kleding oftewel trainingspak😍 (aleen de kleding niet het meisje)

Ik doe mijn bruine krullen in een hoge knod en loop dan naar beneden naar de woonkamer. eenmaal daar zie ik Amir Yassin en Samir zitten met nog twee jongens. de één heeft zwart haar en bruine ogen en de andere heeft bruin haar en grijze ogen. ze zijn eigelijk best wel.... Knap. als ik merk dat ik te lang staar herstel ik me zelf snel. ik loop naar ze toe,steek mijn hand uit en stel me zelf voor.

"ik heet Chaima ben het nichtje van deze jongens hier" zeg ik en glimlach vriendelijk.

De jongens staren mij lang aan ik voel mij automatisch ongemakkelijk en trek mijn hand snel terug. Amir kijkt mij boos aan.

"Wat doe je hier!? ga naar boven ofzo of wil je de HOER uithangen bij mijn vrienden.tegenwoordig elk meisje is zo tfoe" zegt Hij
Ik kijk hem geschrokken aan maar hij blijft mij emotieloos aanstaren.

"I ik Euhm g ga maar naar b boven" zeg ik stotterend omdat ik elk moment in huilen kan uitbarsten. ik ren naar boven naar mijn kamer en doe de deur opslot. Ik ga met mijn rug richting de deur staan en zak via de deur naar beneden. Ik trek mij knieën op en begin te huilen, over alles over mijn verleden, over mijn moeder, over mijn broer, alles..... de tranen rollen naar benden ik begin steeds harder te snikken. na een tijdje stop ik met huilen.

En sta ik op. ik ga naar de spiegel en kijk er in. ik zie een meisje met dikke Wallen, rode ogen, ik zie een gebroken meisje. waarom ben ik niet gelukkig?? ik was dik en ongelukkig. nu heb ik een lichaam waar je u tegen zegt en alsnog ben ik ongelukkig. mischien omdat ik niemand meer heb? geen moeder die me advies geeft? of een knuffel als het nodig is?  geen vader die er voor me is, en me behandeld als zijn prinsesje. geen broer die me beschermd tegen deze wreede wereld.......

ik loop naar de badkamer en was mijn gezicht. het is al laat en heb morgen vroeg school. Ik zucht. heb er totaal geen zin in. ik kruip mijn bed in en zo val ik in slaap.

Volgende dag
Triiinnnngggg ( moet een wekker voorstellen ahahah) ik doe me wekker uit terwel ik me ogen open. ik Zucht maar sta dan op. ik loop naar de badkamer en neem een snelle douche ik droog me af en sla een handdoek om me heen. Ik loop dan naar mijn kamer (ze heeft een badkamer in haar kamer dus ze loopt niet zo door de gang ofzo 😂😂) ik kijk in me kast na een duizend jaar heb ik eindelijk iets gevonden

(Het is zomer dus lekker warm)
Ik trek het aan ik doe nog wat krul producten in mijn haar en laat het gewoon los. ik doe nog wat make up op en loop dan naar beneden naar de keuken. ik pak snel een appel want ben al beetje laat. Ik had dit vroeger nooit ik was altijd optijd omdat ik niks aan mijn uiterlijk deet en altijd vaak de zelfde kleren droeg. ik pak mijn tas en fiets sleutels en loop naar buiten. ik heb de jongens nog niet gezien. mmm mischien zijn ze al naar school gegaan? ik pak mijn fiets die ik van mijn oom heb gekregen en fiets dan naar school. eenmaal op school zet ik Mijn fiets in de fietsenstalling en loop dan mijn nieuwe school binnen. ik voel ogen op me branden naar negeer het.
ik loop dan naar de Bali.

"hallo ik heet Chaima en ben nieuw" zeg ik de vrouw knikt en rommelt wat in haar laadjes.

"Hier is je rooster je kluis nummer en sleutel je boeken zitten al in je kluisje"
zegt ze glimlachend. Ik knik

"dank u wel.  fijne dag nog" zeg ik glimlachend voor ik weg loop. ik begin te zoeken en vind dan eindelijk mijn kluisje Omg ik ben zo blij want heb geen laag kluisje! ik zwaai dan mijn kluisje open.

"AUW! " hoor ik. ik kijk naast me en zie een jongen op de grond.
ik kijk hem geschrokken aan.

"OMG gaat het wel sorry ik zag je niet" zeg ik schuldig terwel ik hem help opstaan.

"het geeft niet ik had daar gewoon niet moeten staan" zegt hij lachend en steekt dan zijn hand uit.

"ik heet Chahid en ik MOET je een rondleiding geven" zegt hij je ziet aan hem dat hij er geen zin in heeft.

"je hoef mij niet te rondleiden je hoef aleen maar de kantine te laten zien want heb echt honger" zeg ik lachend hij schiet in de lach en knikt

"Aii kom" zegt hij en pakt mijn hand vast en trekt mij mee naar ik denk de kantine?

" nou hier is dus de kantine daar zijn de automaten dan heb je nog de Bali daar kan je broodjes halen enzo en daar hebben we een voetbal tafel en.... Dat was het denk ik wel" zegt hij en ik moet er van lachen ik weet niet waarom maar ik lach gewoon hij is zoo druk hahahah.

Hij draaid zich naar me om en kijkt mij lang aan zo cute hij is zoo schattig opeens komt hij dichterbij ik kijk hem raar aan.

"Wat doe je" zeg ik verward

hij kijkt mij lang aan en dan.......

Continue Reading

You'll Also Like

469K 11.3K 58
Highest rank: #1 in actie (01_11_'17) (20_12_'17) #2 in romantiek (21_05_'18) #1 in guns (07_06_'18) #2 in mysteries (20_12_'18) #1 in spanning (29...
36.6K 2.3K 26
Inaya is niet zoals veel meisjes zijn ... Ze heeft alles waar een meisje van droomt maar toch ontbreekt er iets .. Wat zal het zijn ? Lees om verder...
15.7K 304 26
Al jaren speelt een vriendengroepje het befaamde doen, durven of de waarheid spel. Hoe ouder ze worden en hoe heftiger de opdrachten worden. Hoe hef...
97.4K 4.2K 136
Het gaat over een marokkaans meisje genaamd chaima ze is 17 jaar oud en woont in Rotterdam ze word gepest vanwegen haar uiterlijk ze zeggen schoonhei...