Δεν σε φοβάμαι ( ʙᴏᴏᴋ 2 )

By _maril__

494K 17.8K 7K

Αυτοί ήταν έφηβοι ,ήταν ανώριμοι .Έπαιξαν με τα συναισθήματα των άλλων .Το μέλλον τους δίνει μία ευκαιρία να... More

~Το μέλλον ~
~Το μέλλον~
~Πρώτη συνάντηση~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~Το δείπνο της κολάσεως🔥~
~Το δείπνο της κολάσεως 🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~🔥~
~❤~
~💍💒~
☺!☺
~Επίλογος~
Ενημέρωση ❤
Thank you !❤

~❤~

11.1K 427 152
By _maril__

Έχει νυχτώσει και εγώ είμαι ακόμη με τον Άλεξ στην Ζαγορά .Περπατήσαμε στο χωριό και είναι υπέροχο .Ψωνίσαμε ,φάγαμε και επισκεφτήκαμε ένα αρχοντικό που διοργάνωνε μία έκθεση πήλινων αγγείων .



Τώρα έχει νυχτώσει και κάνουμε βόλτα στο κέντρο του χωριού .Μας είπε ένας κάτοικος ότι αν περπατήσουμε λίγο ακόμα θα φτάσουμε σε ένα λόφο που φαίνεται όλο το φωτισμένο χωριό .



Έχει διπλώσει τα χέρια του γύρω από την μέση μου .Ενώ εγώ τα έχω δεμένα κάτω από το στήθος μου γιατί έχει αφόρητο κρύο .



Σιγά σιγά αρχίσαμε να βλέπουμε όλο το χωριό .Είχαμε φτάσει και πραγματικά η θέα σε συγκλόνιζε.Ήταν απλά υπέροχα !Ήταν ψηλά όμως και έκανε πολύ κρύο .


Αυτός φαίνεται ότι κατάλαβε ότι κρυώνω γιατί με αγκάλιασε περισσότερο .Με έκλεισε στην ζεστή του αγκαλιά και εγώ έχωσα το κεφάλι μου στο στήθος του .



Φυσικά και δεν τον συγχώρεσα απλώς ήμουν πολύ κουρασμένη και κρύωνα.



Άλεξ:«Σου αρέσει ?»ρώτησε φιλώντας μου το κεφάλι.

Μελίνα:«Είναι πολύ ωραία .»απάντησα χωρίς να αλλάξω στάση .


Άλεξ:«Είναι »είπε κοιτάζοντας την θέα

Άλεξ:«Κοίτα με »είπε μετά από λίγο .

Μελίνα:«Γιατί ?»είπα χωρίς να υπακούσω στην προσταγή του .


Άλεξ:«Γιατί έτσι .Κοίτα με .»είπε με ένα άγριο ύφος .

Σήκωσα το κεφάλι μου και τα μάτια μου συναντήθηκαν με τα μαγευτικά πράσινα δικά του .Αυτός κάρφωσε το βλέμμα του στα μάτια μου και με τον αντίχειρα του χάιδεψε απαλά το δέρμα μου ,προσφέροντας μου μία γλυκιά ανατριχίλα σε όλο μου το κορμί .


Άλεξ:«Ξέρεις τι θέλω να κάνω τόσο γαμημένα πολύ αυτή την στιγμή ??»ρώτησε πλησιάζοντας τα χείλη του στα δικά μου .


Μελίνα:« Όχι και ούτε με νοιάζει .»είπα και έφυγα αμέσως από την αγκαλιά του αφήνοντας μία ανάσα που κρατούσα τόση ώρα .

***Εδώ ακούγεται μουσική ξενερώματος ****Αμάν ρε Μελ ένα φιλί ήθελε ο άνθρωπος .



Άλεξ:« Τότε πρέπει να μάθεις σε νοιάζει δεν σε νοιάζει .»είπε και με κόλλησε σε ένα δέντρο πιο δίπλα .Πλησίασε τόσο πολύ το πρόσωπο του στο δικό μου που τα χείλη μας για ένα χιλιοστό δεν ακουμπούσαν .

Μελίνα:«Μην το κάνεις »είπα σιγανά .Αυτός με κοίταξε στα μάτια .Το ίδιο και εγώ .

Τώρα θέλει μία κλωτσιά! Γιατί είμαι τόσο ευάλωτη μαζί του και δεν του την δίνω ??Ηλίθια καρδιά κάνε ότι σου λέει το μυαλό για μία φορά .


Άλεξ:«Γιατί δεν θες ?»είπε και μου χάιδευε το μάγουλο αφήνοντας τις ζεστές ανάσες του στα χείλη μου .Γαμώτο ξέρει ότι θέλω και με βασανίζει ο μαλάκας .Ώστε θες εεε?? Εμμμ τι ??Όχι εννοούσα δεν θέλω κατα λάθος .

Μελίνα:«Δεν θέλω .»είπα τόσο χαζά που ούτε εγώ δεν θα με πίστευα .Τώρα γιατί με επηρεάζει ??Αφού εγώ τον έχω ξεπεράσει ξεκάθαρα .

Άλεξ:«Μου έχεις γαμήσει το μυαλό .»είπε και κατευθείαν ένωσε τα χείλη μας .


Τοποθέτησε το χέρι του στο λαιμό μου τραβώντας με κοντά του και το άλλο χέρι του το πέρασε γύρω από την μέση μου .Εγώ έδεσα τα χέρια μου γύρω από το λαιμό του τραβώντας ελαφρά τα μαλλιά του .Το φιλί του τόσο γλυκό και παθιασμένο .Όπως τότε .Όπως τη πρώτη φορά .Μετά από τόσα χρόνια τα χείλη μου ξανά αγγίζουν τα δικά του .Μετά από όλα αυτά που μου έκανε δεν έπρεπε να νιώθω τίποτα παρά μόνο αηδία και μίσος .Όμως νιώθω όπως τότε .Μάλλον όχι νιώθω πολλά περισσότερα από τότε .Νιώθω το στομάχι μου να έχει δεθεί κόμπος και η καρδιά μου να χτυπάει τόσο δυνατά και γρήγορα .Λες και πετάει πυροτεχνήματα και χαίρεται .Μου δαγκώνει το κάτω χείλος και εισχωρεί την γλώσσα του στο στόμα μου .Ψάχνει απεγνωσμένα να βρει την δική μου και όταν την ανακαλύπτει ξεκινάνε και οι δυο ένα τρελό χορό στην δική τους μελωδία προσφέροντας άπειρα συναισθήματα και στους δυό μας . Τα χείλη του τόσο μαλακά και ζουμερά ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά μου .Φιλιόμαστε σαν να μην υπάρχει αύριο σαν να είναι ο ένας το οξυγόνο του άλλου που θα τον κρατήσει στην ζωή .Προσπαθούμε να ελέγξουμε και να ηρεμήσουμε το πάθος μας αλλά αυτό φαίνεται να θέλει να μας βασανίσει .



Μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια του και αμέσως ξυπνάω από τον λήθαργο μου .Δεν γίνεται να τον ξανά πιστέψω ,πάλι θα με κοροϊδέψει .Αρχίζω να τον βαράω στο στήθος για να απομακρυνθεί άλλα αυτός συνεχίζει την δουλειά του κάνοντας κάθε εγκεφαλικό μου κύτταρο να καεί .Το κάνει τόσο τέλεια που δύσκολα μπορώ να αντισταθώ .



Σταματώ να μετακινώ τα χείλη μου κάνοντας τον να σταματήσει και αυτός .Σταματάει το φιλί μας και δεν απομακρύνεται χιλιοστό από το πρόσωπο μου .Τα χείλη του είναι πρισμένα από το φιλί και κατακόκκινα .Τώρα γιατί θέλω να τον ξανά φιλήσω ??



Μελίνα:«Σου είπα να μην το κάνεις .»του λέω δίνοντας του ένα γερό χαστούκι που θα πρεπε  να δώσω στον εαυτό μου για να ξυπνήσει . Τον σπρώχνω αλλά αυτός δεν μετακινείται καθόλου .

Άλεξ:«Ήταν ότι καλύτερο έχω κάνει εδώ και πέντε χρόνια και θα το ξανά κάνω .»είπε και όρμησε με φόρα ξανά στα χείλη μου .Στην αρχή αντιστάθηκα αλλά ήταν αδύνατο να συνεχίσω .Έτσι αφέθηκα άλλη μία φορά στο φιλί του ξυπνώντας μέσα μου όλα όσα ένιωθα για αυτόν και πραγματικά ήταν πολλά .Πάρα πολλά .




Μετά από λίγο έπρεπε να πάρουμε ανάσες έτσι απομακρύνθηκε πρώτος κοιτάζοντας με στα μάτια .


Μελίνα:«Και αυτό για να μην το ξανά κάνεις .»είπα και του ξανά έδωσα ένα χαστούκι στο ίδιο μάγουλο .


Άλεξ:«Πρόσεχε τι κάνεις .Γιατί όσα χαστούκια μου δίνεις τόσα φιλιά θα πέρνεις .»είπε χαραλά και κόλλησε τα χείλη μας για τρίτη συνεχόμενη φορά .Αχχχχ τώρα είναι που θα σε πλακώσει στο ξύλο !



Αυτό το φιλί δεν ήταν γλυκό ήταν βίαιο και παθιασμένο .Σαν να προσπαθούσε να επιβληθεί και να μου αποδείξει ότι είμαι δικιά του .Μούγκρισα μέσα στο φιλί μας σπρώχνοντας τον για να σταματήσει .Συνέχισε απτόητος μέχρι που άρχισα επίτηδες να κουνιέμαι κάνοντας τον να σταματήσει νευριασμένος .


Μελίνα:«Σταμάτα .Σταμάτα να με φιλάς .Γαμώτο τι δεν καταλαβαίνεις δεν θέλω να ξανά νιώσω .Δεν γουστάρω να γίνω πάλι το παιχνιδάκι σου .Όσο έλειπες σε είχα ξεχάσει γιατί ήρθες ?? Τόσα χρόνια είχα κρύψει και χειραγωγήσει τόσο καλά τα συναισθήματα μου για σένα μέχρι που ..... .»είπα ξέπνοη και σταμάτησα να πάρω ανάσα .Γαμώτο με κάνει να χάνω τα λογικά μου ο βλάκας .

Άλεξ:«Μέχρι που τι Μελίνα ??»με παρότρυνε να συνεχίσω .



Μελίνα:«Μέχρι που ξανά γύρισες και με έκανες να νιώθω πάλι αυτό το ηλίθιο συναίσθημα όταν αντικρίζω τα μάτια σου ,το χαμόγελο σου .Πίστευα ότι μπορώ να τα κρύψω ακόμα αλλά τώρα έρχεσαι και με φιλάς κάνοντας μου όλα αυτά που προσπαθούσα να αρνηθώ τόσο καιρό να βγούνε προς τα έξω .Γιατί με βασανίζεις ρε πούστη μου τι θέλεις πιά από την ζωή μου? .»είπα αφήνοντας μερικά δάκρυα να κυλήσουν στο πρόσωπο μου .


Άλεξ:«Τι εννοείς τι θέλω ?Εσένα θέλω .Μόνο εσένα .Σταμάτα να βάζεις φρένα στον εαυτό σου μωρό μου ,δεν μπορείς να κρύψεις αυτά που νιώθεις .Αυτό έκανα και εγώ τότε, προσπαθούσα να σε εκδικηθώ χώνωντας βαθιά μέσα μου όλα όσα ένιωθα .Αλλά το μόνο που κατάφερα είναι να σε χάσω και να εκδικηθώ μόνο τον ίδιο μου τον εαυτό . Άσε με να σου δείξω πως έχω αλλάξει .Νιώθεις ,νιώθεις πολλά και δεν κρύβονται Μελινάκι μου .»είπε δυναμικά χαϊδεύοντας μου το πρόσωπο ενώ παράλληλα σκούπιζε και τα δάκρυα μου .



Μελίνα:« Το ότι νιώθω δεν σημαίνει ότι σε συγχωρώ έτσι απλά .»είπα πιο δυναμικά αυτή την φορά μην χάνουμε και τον αυτοέλεγχο μας .


Άλεξ:«Κάνε μου ότι θες .Σε θέλω και θα σε κερδίσω με κάθε τρόπο .Είσαι μόνο δικιά μου .»είπε βάζοντας μια τούφα πίσω από τα μαλλιά μου .

Μελίνα:«Μόνο στο μυαλό σου είμαι  δικιά σου .Δεν ξέρεις πόσοι ωραίοι άνδρες υπάρχουν εκεί έξω .»είπα για να τον νευριάσω .

Άλεξ:«Ας τολμήσουν να σε πλησιάσουν και θα τους κάνω την μούρη κρέας .»είπε σχηματίζοντας ένα στραβό χαμόγελο .

Παναγία μου ένας Μπρούς Λί!


Μελίνα:«Μα δεν θα με πλησιάσουν αυτοί .Εγώ θα τους πλησιάσω .»είπα κλείνοντας του το μάτι και σπρώχνοντας τον έφυγα από το κράτημα του.


Τώρα αρχίζει το παιχνίδι μωρό μου .Θα σου κάνω την ζωή κόλαση μέχρι να με ξανά κερδίσεις .Γιατί ένα είναι σίγουρο ότι στο τέλος θα με έχεις .Όχι όσο εύκολα νομίζεις όμως.








Hellooooo babies ❤😍😊

Τι κάνετε ?😊

Καινούργιο κεφάλαιο ελπίζω να σας αρέσει!😘😇 Εμένα για κάποιο λόγο ήταν το αγαπημένο μου 😂😋😉.

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα ,τώρα Αλεξούκο  !😂😂😉😅


#σήμερα#είχε#εκδρομή#με#το#σκουλ🌞😉

Μπάιιιιιιι👋😍😊

Continue Reading

You'll Also Like

60.7K 4.2K 35
"Μπορεί να μην είμαι έμπειρη αλλά.."η πλάτη της αποχωρίστηκε την πόρτα, με μικρά βήματα πλησίαζε τον άνδρα απέναντι της που πλέον ένιωθε εκείνος πως...
165K 7.7K 58
"Ει-ειμαι ερωτευμενη μα-μαζι σου..." Γελαει ενω ταυτοχρονα νιωθω την καρδια μου να θρυμματιζεται. "Δεν εισαι ερωτευμενη μαζι μου. Ηθελες σεξ, οπως κ...
757K 33.2K 55
Απόσπασμα: Σου έλειψα;» Ειπε διακόπτοντας την ησυχία «Τι;» Ρώτησα μπερδεμένη «Με άκουσες γατακι» ειπε παιχνιδιάρικα «Εγω σου έλειψα;» Αντιστρεψα τ...
383K 2.2K 10
©️Do not copy my story Αυτοτελής Ιστορίες ερωτικού περιεχομένου! Αυστηρά 18+ αλλιώς διαβάζεται με δίκη σας αποκλειστική ευθύνη! Καλο διάβασμα Hazel...