Vampire Knight HUNTING ✅ (Bef...

By VamBi-san

14.3K 422 22

NEM ÉN ÍRTAM CSAK SZÓLOK:D viszont..olyan sok Vampire Knightot látok mindenhol:D hogy ennek semmiképp sem sza... More

1.Fejezet
2.Fejezet
3.Fejezet
4.Fejezet
5.Fejezet
6.Fejezet
7.Fejezet
9.Fejezet
10.Fejezet
11.Fejezet
12.Fejezet
13.Fejezet
14.Fejezet
15.Fejezet
16.Fejezet
17.Fejezet
18.Fejezet
19 Fejezet
20 Fejezet
21.Fejezet
22.Fejezet
23.Fejezet
24.Fejezet

8.Fejezet

516 18 0
By VamBi-san

A titok egy ember kezében


(Zero szemszöge)

A báltermet dekoráló lányok közül Yori felkeresett szolgálat közben és üzenetet küldetett velem Kaien- nek.
- Zero, megmondanád az igazgatónak, hogy minden készen áll a bálra. Már csak apró simítások maradtak- mosolygott Yori.
Mindig ezt csinálta. Bármi történt, még ha halálosan megsértették, még akkor is csak mosolygott.
- Aha. De ha apró simítások vannak még, akkor még sincs kész minden. Nem?- forgattam ki a szavait.
- Tudod, hogy értettem. Ne forgasd ki a szavaimat, mert úgy sem fogok vitatkozni veled. Ha civakodni akarsz keresd fel Yuuki- t. Ú mindig kapható az ilyesmire- fordított hátat nekem és vissza ment az épületbe.
- Hát már nem az- jegyeztem meg magamnak.

Nappal volt, ami azt jelenti, hogy Yuuki a Hold pavilon valamelyik szobájában alszik. Tudomásom szerint Kaname- val. Pfuj! Ketten egy szobában.
- Ennyire csak nem mély a kapcsolatuk!- suttogtam magamnak. Megráztam a fejemet, kiűzve belőle a kísérteties gondolatokat és elindultam Kurosu irodája felé.
A lépcsőházba csak kevés ablak volt, ezért félhomály uralkodott benne. Nem voltam teljesen vámpír, de a sötétet jobban kedveltem, mint az észveszejtő napsütést.

Felértem az igazgatói iroda szintjére. Az a kevés vámpírérzékem megérezte, hogy nincs egyedül. Toga- nak órái voltak, ezért a lakosztályán pihen, a nappali tagozatosok dekorálják a báltermet, akkor csak... Közelebb lépkedve megéreztem a vámpírszagot is. Akkor csak valamelyik Kuran sarj lehet az. Az ajtó elé érve- még kopogni se kopogtam- hangos szavakat hallottam.
- De nem becsüllek le téged sem ifjú vadász- Toga még mindig távol volt és én vagyok az akadémia egyetlen fiatal vámpír vadásza, tehát nekem szóltak.

A hangot is felismertem. Yuuki volt az. Yuuki Kuran. Az ő jelenléte nem tántoríthat el a céltól. Nem vagyok és nem is leszek gyáva. Bementem hát Kurosu irodájába és megpillantottam az asztalnál álló Yuuki -t és az asztal mögött ülő, kikerekedett szemű Kaien -t. Meglephette, hogy Yuuki már az előtt tudta, hogy én vagyok az, hogy jelét adtam volna annak, van egyáltalán valaki az ajtónál. Észre se vettem, de még mindig a küszöbön álltam.
- Gyere csak be Zero! Én amúgy is menni készültem- intett Yuuki.
Mit képzel ki ő nekem? Összehúztam a szemeimet ,,gyakorolva" a gyilkos pillantást. Nekem ő nem a hercegnőm. Elegem van. De nem csaptam patáliát. Még a végén híre menne és lebukna az iskola.
- Most ha megbocsátasz, szeretnék csatlakozni a bátyámhoz- biccentett Kaien- nek és elment.
- Nem tudom miért volt itt. És nem is érdekel. Üzenetet hoztam az emberi diákjaidtól- néztem rá cseppet sem kedvesen. Nem méltányoltam, hogy szóba áll a Kuran- okkal.
- Hallgatlak- sóhajtotta.
- Yori azt üzeni neked, hogy minden készen áll a bálra. Apróbb simításokat végeznek már csak- vontam vállat.
- Köszönöm, hogy elmondtad. Gyorsak voltak. Mondd meg nekik, hogy köszönöm a munkát- billentette oldalra a fejét.
- Felőlem- hátat fordítottam neki. Menni készültem.
- Állj csak meg egy pillanatra Zero! Yuuki válaszolt a szándékodra, mi szerint le akarod vadászni őket- nézett rám jelentőségteljesen.
- Hm. Erre kíváncsi vagyok. Na halljuk. Mit reagált a vámpírok hercegnője?- fontam össze karomat. Remélem Yuuki fél. Legalább egy kicsit.
- Azt mondta, nem fogja megadni magát neked. Küzdeni fog és nagyon magabiztos is. Vigyázz velük Zero. Fejlődtek, nem olyanok, mint amilyenek itt voltak. Erősebbek lettek. És Yuuki is- nézett rám aggódóan. Gondolom bolondnak tart, hogy ellenük akarok menni.
- Nálam biztosan nem erősebb. Ne feledd. Én is rendelkezek a fajuk egyes képességével- köptem. Nem szeretem, ha alábecsülnek engem.
- Te tudod. Én csak átadtam Yuuki üzenetét- vont vállat.
- Aha. Akkor megyek. Még nem kelt fel a nap. Még van 4 órám, hogy hunyjak egyet tanítás előtt. Jó éjt Kaien!- intettem búcsút.

Másnap meg is bántam, hogy suliba mentem. Még úgy is, hogy napi 3 óra van megtartva, Sayori az agyamra ment. Minden szabadidejében azt kérdezgeti tőlem:
- Mi történt Yuuki- val?
- Yuuki hol lakik most?
- Miért az esti tagozatba jár Yuuki?
- Miért viselkedik olyan különösen?
- Jól van Yuuki?
Elég volt azt hittem szét robban a fejem. De azt viszont minden bosszantása ellenére nem tudtam, hogy Yori rájött, mi az estisek titka.

A monoton napi munkát végeztem. Őriztem a nappali tagozat ténykedését a vámpír ,,társaik" előtt. Azon töprengtem, vajon Yuuki komolyan gondolja- e azt, hogy felveszi velem a harcot? Biztosan nem. Talán van annyi esze, hogy bármennyire is megerősödött mostanra, nem háborúzik velem, máskülönben otthagyja az agyarát és akkor cserbenhagyja a drága kis Kaname- ját. Meg persze a korcsait.

Gondolkodásomból Yori ébresztett fel.
- Zero! Zavarlak?- jött oda hozzám Yori.
- Szerinted?- nem vagyok egy kedves személy, de ezt ő is tudja. Ő kezdeményezte a beszélgetést, nem én.
- Persze. Szolgálat. De beszélnünk kell. És nem ez a megfelelő hely erre. Velem jönnél egy pillanatra?- nézett rám esdeklően.
- Na jó! De ha lehet röviden és tömören- kezdett elfogni a balsejtelem.
Ha egy lány így kezdi a beszélgetést az azt jelenti, hogy szerelmet akar vallani, vagy Yori esetében az is lehet, hogy megint Yuuki- ról van szó.

Nem mentünk messzire. Az iskola egy árnyékos oldalához vezetett.
- Azt mondtad legyek rövid és tömör. Akkor térjünk a tárgyra. Igaz az, hogy... hogy Yuuki valójában... valójában egy- ennél a szónál nagyot nyelt én pedig megijedtem. Tudtam hogy... rájött.- ...valójában egy vámpír?- dadogta.
- Hahaha! Ez nevetséges Yori. Vámpírok nem léteznek- próbáltam letagadni, de több bizonyítéka volt a tény mellett, mint nekem ellene.
- Kérlek szépen ne hazudj nekem Zero! Láttam dolgokat a saját szemeimmel- kezdett el pityeregni.
- Mint például?- a szorult helyzet ellenére megőriztem hidegvéremet.
- Yuuki- nak egyik napról a másikra nőtt meg a haja és amikor állítólag kifosztották az iskolát, megtámadtak engem. Két vagy három ember szerű lény, akik azt mondták, hogy vér kell a vámpírok királyának, valami Rido nagyúrnak. Akkor Yuuki mentett meg engem és még két esti tagozatos. Tehát valószínűleg nem csak Yuuki, de néhány estis is benne van a dologban. Vámpírok. Zero! Tenned kell valamit!- siránkozott.
- Yori...- nem tudtam eldönteni mit tegyek. Egyrészt átkoztam a Kuran- okat, de legfőképpen Yuuki- t. Minek kellett felébrednie? Miért nem volt jó neki emberként. A francba.- Yori ezt nem velem kell megbeszélned. Gyere! Erre Kurosu igazgató úr a legmegfelelőbb ember.
- Rendben!- bólintott még mindig könnyezve.

Egy ideig csöndben kísértem Kaien- hez, de meg kellett kérdeznem valamit tőle.
- Yori!- szólítottam meg.
- Tessék!- nézett fel kivörösödött szemekkel. Yuuki tuti rávetette volna magát ezekre a megnövekedett erekre.
- Kinek mondtad el még ezt a hiszemedet?- tudnom kellett, mert lehet, hogy veszélyben van az iskola. Ha más is tudja, rengetegen összefoghatnak Kaien ellen és lecsukják.
- Senkinek. Nem állt szándékomban szétkürtölni a dolgot. Csak tudni szeretném az igazat- rázta meg a fejét.
- Rendben. Akkor menj be és tárgyald meg ezt az igazgatóval- böktem az iroda ajtaja felé.
Yori bólintott egyet, majd bekopogott és bement.

Visszamentem ugyan a dolgomra, mert teremcsere volt, de nem bírtam ki, hogy nem vessek lenéző pillantásokat az iskola vámpírjaira. Mondjuk nem sokat értem vele. Rám se néztek. Nem érzékelték a tekintetem. Még Yuuki sem. Kaname karjaiban hagyta el a pavilonjuk területét és nevetgélt a barátival. Rettenetes. Hogy tud ilyen nyugodt lenni, mikor veszélyben van. Veszélyben, mert meg fogom ölni őt...

Continue Reading

You'll Also Like

4.4K 257 30
Egy holdfényes éjszakán Raine faluját egy szégyentelen árulás rázza meg: a vámpírok klánvezérének fia, Brevan Blight, aznap másik utat választ. Azonb...
9.4K 351 26
Egy este Rosa Sanchez, összetört szívvel kilovagolt a Feste Erdőbe. Ezzel elkövette élete legnagyobb hibáját. Az erdő közepén valaki vagy valakik elr...
79K 7.7K 41
Egy történet, amely szánt szándékkal Halloweenra íródott, mivel én nagyon szeretem ezt az ünnepet. Október elsejétől egészen október harmincegyedikéi...
6.4K 281 38
Vozár Anna élete fenekestül felfordul amikor legjobb barátnőjét megöli egy vámpír. Megmentője Nicola Morrone Olasz származású szemrevaló férfi. Aki...