Vampire Knight HUNTING ✅ (Bef...

By VamBi-san

14.3K 422 22

NEM ÉN ÍRTAM CSAK SZÓLOK:D viszont..olyan sok Vampire Knightot látok mindenhol:D hogy ennek semmiképp sem sza... More

1.Fejezet
2.Fejezet
3.Fejezet
4.Fejezet
5.Fejezet
7.Fejezet
8.Fejezet
9.Fejezet
10.Fejezet
11.Fejezet
12.Fejezet
13.Fejezet
14.Fejezet
15.Fejezet
16.Fejezet
17.Fejezet
18.Fejezet
19 Fejezet
20 Fejezet
21.Fejezet
22.Fejezet
23.Fejezet
24.Fejezet

6.Fejezet

604 20 1
By VamBi-san

Felháborodás


(Yuuki szemszöge)

Yori a nyakamba borult és sírni kezdett. A nevemen szólongatott sokszor és azt hajtogatta, hogy hiányoztam neki.
- Szervusz Sayori!- köszöntem neki hűvösen.
Kaname hátrált egy lépést, hogy szabad utat engedjen Sayori- nak. Én nem néztem le rá, egyenesen előre meredtem.

Akkor Aido jött a segítségemre.
- Minden rendben Yuuki úrnő?- állt meg mellettem.
- Igen Aido, de ha lennél olyan kedves...- nem kellett több szó.
Aido ,,úrnőm"- jére mindenkinek tátva maradt a szája a lányok közül. Yori pedig engedett öleléséből és felegyenesedett. Aido- nak sem kellett több, mindjárt intézkedni kezdett.

A nappalis lányok arcára megvetés kúszott fel. Tisztában voltam vele mitől. Pusztán a megszólítás miatt. Nem érdekelt a véleményük. Én így vagyok önmagam. Pusmogni is kezdet arról, milyen öntelt vagyok, hogy máris jobb társaságba keveredtem és megfeledkezem a barátaimról. Erről szó sem volt. Csak annyi történt, hogy öntudatra ébredtem. Veszélyes lenne továbbra is Yori- val lennem és jobban szerettem az új barátimat. Ám nem feledkeztem meg róla sem. Megvédem azzal, ha nem vagyok a közelében.
- Kérlek menj vissza a többihez- vezette karjánál fogva Yori -t, akinek ráfagyott arcára a döbbenet.- Hé! Zero! Rosszul végzed a munkádat. Vigyázhatnál jobban is a védenceidre.
- Azt kétlem. Főleg ha ti vagytok azok- förmedt Aido- ra Zero.
- Nem ránk gondoltam. Mi megvédjük Kaname urat és Yuuki úrnőt, de te vigyázhatnál jobban az embereidre- fordult vissza felém Aido.
Bólogattam, hogy minden rendben, ő meg vissza ment Akatsuki mellé.

Megindultunk az osztályterem felé. Ismét Kaname- t éreztem magam mellett, ahogy védelmezően átfogja a vállamat és magához szorít. Én válasz képpen a derekát öleltem át. Egy lány azonban követett minket.
- Hé Kurosu! Csak nem megfeledkeztél arról, hol nőttél fel? Arról, hogy hol a helyed?- tett megjegyzést egy vállig érő szőke hajú fruska. Nem ismertem, de már ránézésből látszott, hogy nem valami ész és teljesen el van telve magától. Gondolom magát képzelné el a helyemen. De a név amin szólított, hát az sértés volt számomra. Kikérem magamnak. Én Kuran vagyok, nem Kurosu.
- Ha megengeded szeretnénk órára menni végre. Menjük kedvesem! El fogunk késni!- kértem Kaname- t.
- Igazad van drágám! Sietnünk kell! Valaki állítsa le a lányt- parancsolta szerelmem tárgya.
- Igen Kaname nagyúr- vállalkozott a feladatra Seiren.
- Helyes. Gyere Yuuki! Ne foglakozz velük. Ezek csak emberek. Alantasabb lények, mondhatni táplálékok- az utolsó szavakat a fülembe suttogta.

A terembe érve már vártak ránk. Szegény Yagari tanár úr. Megvárakoztattuk. De nem unatkozhatott. Mellette ugyanis Kurosu Kaien állt, az igazgatója ennek az iskolának.
- Jó estét kívánok az egész osztály számára. És főleg a régi diákok számára, akik most az akadémia vendéglátását élvezik. Titeket külön üdvözöllek Kuran gyermekek!- kezdte a szentbeszédet. Vajon mikor gyakorolhatta?- Örülök, hogy ismét, itt az akadémián, az osztályteremben láthatlak viszont titeket. Mindenek előtt szeretném közölni a vendégeinkkel a házirend rájuk eső pontjait.
- Lassabban igazgató úr. Tisztában vagyunk a házirend szabályaival- intette le Kaname Kurosu- t. Ismerte a házirendet, ahogy én is. Prefektusként vágnom kellett az összes szabályt. Így tudtam igazságosan büntetni az azt megszegőket.
- Ebben biztos vagyok Kaname, de ha megengednétek szeretném feleleveníteni- nézett ránk Kaien hidegvérűen.
- Csak tessék- bólintott Kaname. Nem volt kedvünk vitát kezdeményezni.
- Köszönöm. A legfontosabb pont, hogy az iskola területén tilos az emberi vér ivása. Az ilyesfajta szükségleteiteket a szokásos módon, tablettákkal elégíthetitek ki- mutatott az asztalra, ahol egy karton doboznyi vértabletta állt.
- Soha nem fogom hagyni, hogy ilyen alacsonyra süllyedj- morogta Kaname. Rám vetett egy aggodalmas pillantást, utalva arra, hogy nekem címezte szavait.
- Miattam nem kell aggódnod. Ez a megoldás különben is csak átmeneti. A bál után hazamegyünk és minden olyan lesz mint az előző egy hétben- szorítottam meg az egyik kezét, miközben Kaien folytatta a házirend ecsetelését.
- A diákok még mindig abban a hitben élnek, hogy ti is mind emberek vagytok. Ennek így is kell maradnia. Nem hergelhetitek fel a nappali tagozat tagjait és nem használhattok az iskola területén mágiát, továbbá méltányolnám, ha elrejtenétek az agyaraitokat. A lányok körében még mindig népszerűek az idejáró fiúk, tehát elég gyakran átszöknek ide.
- Ezt saját kezűleg tapasztaltam- nevettem fel, mire mindenki követte a példámat.
- Nem csoda. Szépek, okosak, erősek és mind ennek tetejében hasznosak is vagyunk- meredt rám Aido.
- És szerények is. Igaz Aido?- nevetett Senri.
- Igen, de nem csak mi férfiak vagyunk veszélyben. A fák mögött nappalis fiúk bújtak meg. Jól kiszemelték maguknak Yuuki- t, de némely szem Ruka- n és Rima- n állapodott meg. Vigyáznunk kell rájuk- karolta át a vállamat Kaname.
- Na persze. Nem mernek előjönni. Tisztában vannak azzal, hogy remek testőreink vannak. Igaz fiúk?- kiáltottam el magam.
- Igen is, Yuuki úrnő!- üvöltötték egyszerre.
Erre mindannyian felnevettünk.
- Remek. Ha ezt megtárgyaltuk, szeretnék szót váltani veletek Yuuki, Kaname. Ha lehet négyszemközt- mutatott az ajtó felé Kaien.
- Gyere kedvesem. Beszélgessünk egyet családunk barátjával- állt fel Kaname.

Szó nélkbül követtem és Kaien nyomába szegődtünk. Meg sem álltunk az igazgatói irodáig. Az iroda előtt Zero- t találtuk.
- Beszélni szerettem volna veled, de úgy tűnik most nem alkalmas az idő- mondta Zero fejcsóválva.
- Épp ellenkezőleg Zero. Ez remek idő. Mi történt?- érdeklődött Kaien.
- Majd azok ketten elmondják, hogy mit művelt a visszatérésük napnyugtakor, a teremváltáskor- nézett nevelőapjára szenvtelen arccal, majd elvonult.

Bementünk a kis szobába és becsuktuk az ajtót, hogy ne hallják miről beszélünk.
- Foglaljatok helyet!- mutatott két székre az asztalával szemben, mikor ő is helyetfoglalt mögötte- Úgy látom nagyon jól elvagytok egymással.
- Úgy van. Remekül érzem magam otthon. Jól összebarátkoztam a nemesekkel és Kaname- val is nagyon szeretjük egymást. Bár ezt inkább csak a saját nevemben mondom- válaszoltam Kaname helyett.
- Mintha ezt megtárgyaltuk volna már egy párszor. Nemde Yuuki drágám?- nézett rám csúnya tekintettel.
- De igen. Akkor értsd ezt mindkettőnkre- nevettem, mert a szúrós pillantás ellenére Kaname szemeiből mérhetetlen szerelem áradt.
- Értem. És Kaname! Mennyi időd jut Yuuki- ra?- kíváncsiskodott Kaien.
- Ha megengeded Kaname, szeretnék én válaszolni helyetted- kértem bátyámat.
- Sajnálom Yuuki, de Kaname- t kérdeztem- nézett Kaname- ra komoly arccal volt nevelőapám.
- Elég sokat dolgozom egy új dolgon a társadalmunk életében, de minden szabad percemet Yuuki -val töltöm. És Yuuki tudja, ha valami problémája merülne fel, én ott lennék neki. Segítek neki mindenben- válaszolta meg a számára kényelmetlen kérdést bátyám.
Nagyon csodáltam. Még erre is bátran és gyönyörűen válaszolt.
- Igaza van. Akárhányszor szükségem van rá, mindig mellettem van. És mindent megad nekem, amire csak szükségem van. Sokszor még azt is, amire nincs- mosolyogtam rá bátorítás képpen, hogy mindjárt vége a színvallásnak.
- Szóval ajándékokkal akarja megadni neked azt, amit az idejével nem tud?- vonta fel szemöldökét Kaien.
- Ezt nem mondtam és ez nem így van. Különben is mi vagy te? Házassági tanácsadó?- törtem ki.
- Miért? Azok vagytok? Már meg is kérted a kezét?- értetlenkedett.
- Nem. Csak tényleg furcsa, hogy a kapcsolatunkról kérdezősködsz. Már ha meg nem sértelek. Neked pedig hidegvér szívem. Ez nem illik egy tiszta vérűhöz, bár megvallom, én is kezdek frusztrált lenni- tette vállamra kezét Kaname.
- Sajnálom bátyám. Nem fordul elő többet. Megígérem- ültem vissza a helyemre és újra felöltöttem azt a szenvtelen és érzelemmentes arcot, amit kifejlesztettem a kíváncsi szemek ellen.
- Bocsássatok meg, de hajdan megígértem a szüleiteknek, hogy mindenben támogatni foglak titeket, ha ők már nem lesznek az élők sorában- sóhajtott Kaien.
- Köszönjük a jó szándékot, de ha megengeded szeretnénk visszavonulni a pavilonba. Hosszú volt az út- állt fel Kaname.
- De hiszen még nincs vége az óráknak. És még rengeteg időtök van reggelig- követte Kaname mozdulatát Kurosu igazgató.
- Valóban akkor...- Kaname- nak nem volt ideje befejezni a mondatát, mert közbevágtam.
- Akkor sétálunk egyet az akadémia területén. Rég jártunk itt és biztos megváltozott néhány dolog- vetettem fel az ötletet.
- Úgy van. Pompás ötlet kedves. Menjünk sétáljunk egyet- nyújtotta kezét felém.
- Kaname! Szeretnék Yuuki- val négy szem közt beszélni- közölte Kaien.
- Miért?- kérdeztem vissza.
- Csak egy kicsit kíváncsiskodnék rólad, de csak kettesben- nyugtatott Kurosu, bár nem sikerült igazán.
- Semmi baj Yuuki. Előre megyek és kint megvárlak- búcsúzott Kaname. Megcsókolta a homlokomat és elment.
- Rendben. Térjünk a tárgyra. Szeretnék minél hamarabb csatlakozni a bátyámhoz- fontam keresztbe karomat a mellkasomon.
- Csak szeretném tudni, hogy hogy viszonyulsz az új életedhez. Milyen érzés számodra ismét vámpírnak lenni. És kérlek most ne azt mondd, amit elvárnak tőled- könyökölt az asztalára Kaien.
- Hogy mit mondjak neked?- képedtem el....

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 3 69
Kedvenc tini vámpírjaink visszatérnek! Vajon Jack csak halucinált vagy csak jól láttot hogy ott volt Matt? De Matt időközben meghalt. - E közben Patr...
6.3K 273 37
Vozár Anna élete fenekestül felfordul amikor legjobb barátnőjét megöli egy vámpír. Megmentője Nicola Morrone Olasz származású szemrevaló férfi. Aki...
1.7K 164 48
Esther Garcia az anyjával együtt visszatér szülővárosába, Gartown-ba, ahonnan oly sok éve el kellett menekülniük. Az ártatlannak indult küldetése azo...
14.9K 139 9
Kuran Inomi egy híres tisztavérű család legidősebb gyermeke. A családé, amely minden vámpír fölött áll. A Kuranok a tisztavérűek között is kiemelkedő...