Kovikseks ne aina sano🏳️‍🌈 ✔

By Vatukkaliini

116K 8.1K 8K

Jatko-osa tarinalle 'Hikeks ne aina sano'. • • • • • • • • • • • • Anton on yksi lukionsa pelätyin oppilas... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Q&A
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
Q&A
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

32

4.1K 264 166
By Vatukkaliini

Kaksi viikkoa oli sujunut yllättävän nopeasti. Olimme Joonan kanssa ihan virallisesti yhdessä ja todellakin koko koulu tiesi siitä. Juoruilu, kun oli erittäin tunnettua lukiossamme. Ensimmäisinä päivinä jotkut tyttöporukat olivat kuiskutelleet muka huomaamattomasti meistä ja siitä miten ihmeessä koulun kaksi hyvännäköisintä jätkää osoittautuivatkin homoiksi. No eihän sille mitään voinut, jos sellaiset ylimeikatut muijat eivät kiinnostaneet. Jotkut olivat katsoneet meitä hieman nenänvarttansa pitkin ja mulkoilleet, mutta jos se ei Joonaa haitannut, ei se myös muakaan ottanut päähän. Tai no siis, olihan se tietenkin todella ärsyttävää, mutta annoin asian olla. Ei ketään sitten loppu peleissä hirveästi näyttänyt kiinnostavan ja lopulta se pahin mulkoilu ja kuiskuttelu loppui. Joona jaksoi hymyillä melkeinpä kokoajan sitä ihanaa enkelihymyään. Hänen iloinen asenteensa oli saanut omatkin huuleni nousemaan useammin kuin kerran ylemmäs. Ja kaikista parhaintahan oli se, että olimme alkaneet etsiä Joonan kanssa kämppää meille, jonne sitten muuttaisimme.

Nojauduin hieman bussin kovahkoa selkänojaa vasten pitäen silti silmäni auki. Kello näytti yhdeksää, mutta silti väsymys painoi päälle. Silmieni alle oli kerääntynyt pienet silmäpussit ja tasaisin väliajoin suustani pääsi haukoitus. Kerrankin päätin mennä koululle aikaisemmin kuin keskellä päivää. Meillä olisi tänään muutenkin joku rennompi päivä, olisi vain pari normi tuntia ja pääsisi sitten aikaisemmin. Olihan se taivaallista.

'Pling!' havahduin puhelimeni viestiääneen ja nappasin kännykkäni housujentaskusta. Näppäilin pinkoodin ja menin sitten WhatsAppiin ja avasin mun ja Joonan keskustelun.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - -
Enkeli❤: Moii Antsuuu! Mulla on sulle ihan superhyper kivoi uutisii!😁💕

Minä: Mitä uutisii?

Enkeli❤: Höpsö! En mä sitä tässä viel kerro😋 Nähään siinä koulun pihalla!

Minä: No miten vaan päivänsäde

Luettu
-

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -  - - - - - - - - -

Hymähdin Joonan viestille. Laitoin puhelimeni takaisin housuntaskuun ja huomasinkin olevani jo todella lähellä koulua.
Mitäköhän asiaa Joonalla on? mietin samalla, kun painoin bussin punaista STOP -nappulaa. Bussi lähti köröttelemään bussipysäkkiä kohden ja nousin samalla ylös. Hieman huojuen pääsin oville ja nappasin kiinni yhdestä tangosta. Ei kestänyt kauaa, kun bussi oli päässyt pysäkille ja avasi ovensa, heilautin kättäni kuskille astellen sitten ulos kirpeään pakkasilmaan. Viime päivinä pakkanen oli hieman kiristynyt ja lunta oli ilmestynyt mun makuun ihan liian paljon. No mitäs sille voi jos ei vaan pidä lumesta?

"Antsaa! Anttuu! Nallekarhu! Anttuskaa! Anttulii!" kuulin erittäin tutun äänen huutavan mulle innoissaan. Käänsin jäänsinisen katseeni koulunoville missä Joona seisoi heilutellen hurjasti kättään. Hymähdin huvittuneena. En pitänyt ollenkaan joistakin blondin antamista lempinimistä, mutta olin jo tottunut niihin.

Lähdin askeltamaan kohti koulua ja huomasin kuinka Joona hihkaisi ja lähti sitten melkein juoksemaan mua kohti. Huomasin heti hänen kauniilla kasvoillaan todella todella innostuneen katseen. Hymy oli kohonnut blondin huulille todella isoksi ja silmien tuikkeen erotti kaukaakin. Hymykuopat koristivat kuvan kaunista kokonaisuutta.

"Antoooon!" Joona huudahti, kun pääsi lähemmäs. Tiesin tasan tarkkaan mitä enkeli aikoisi tehdä, joten omatoimisesti levitin käteni ja annoin Joonan hukuttautua syliini. Hän kiersi nanosekunissa kätensä yläkroppani ympärille ja halasi mua enkelimäinen hymy ruusunpunaisilla huulillaan.

"Mikä se sun asias oli, enkeli?" kuiskasin laskien toisen käteni hänen hiuksilleen ja toista pidin blondin selän ympärillä.

"Mä- me saadaan se kämppä! Anton, me saadaan se kämppä tästä ihan läheltä! Me päästään muuttamaan sinne jo tänä viikonloppuna!" Joona hihkui nostaen katseensa mun jääsilmiin. Mulla kesti hetken sisäistää jätkän sanat, me todellakin päästään jo nyt muuttamaan yhteen?

"Oikeesti?" kysyin ihmeissäni. Silmäni olivat hieman laajentuneet iloisesta yllätyksestä.

"Joo joo! Sen talon isännöitsijä soitti mulle tänään ja sanoi et me päästään muuttamaan sinne!" enkeli sanoi leveästi hymyillen ja painautui yhä enemmän mua vasten.

"Siis... Ihan mahtavaa!" älähdin pienen hymyn levitessä huulilleni. Tämähän oli ihan mahtavaa! Ihan liian ihanaa ollakseen totta.

"Niinpä!" Joona hihkui ja asetti toisen kätensä mun rintakehälle. Käänsin katseeni ensin hänen käteensä ja sitten lempeisiin ruskeavihreisiin silmiin. Joona vetäisi hellästi hupparini kauluksesta mun kasvoja alemmas samalla katsoen silmiini intensiivisesti. Lopulta hän painoi varovaisesti huulensa omilleni. Rakastin häntä, rakastin tätä tunnetta minkä Joona sai aikaiseksi minussa. Tuntui, kun sydämemme olisivat lyöneet samaa tahtia ja kaikki hiljentynyt ympärillämme. Olin sulkenut automaattisesti silmäni. Tunsin kuitenkin Joonan silkkisten huulien liikkuvan omiani vasten rauhallisesti, kokeilevasti. Hänen huulensa olivat kuin tehty mulle, ne sopivat toisilleen täydellisesti.
Kliseiseltähän se kuulosti, mutta perhosparvi vatsassani alkoivat lepatella ympäriinsä kuin myrskyssä ja ihollani tanssahtelivat kylmiä aaltoja. Vittu, mähän olin ihan kusessa tähän enkelimäiseen olentoon.

Miten mä tän nyt sanoisin...
Okei *Huokaisee syvään*
Kovikseks ne aina sano on päässyt loppuunsa😘🙊
Mä toivon et te tykkäsitte tästä aikas kliseisestä, itkutushermoromahdus kirjasta😂💗
Mä oon todella kiitollinen siitä, että tätä on jaksettu lukea, kommentoida ja votettaa. En olis uskonut et tää pääsee sinne 8 tuhanteen lukukertaan ja Hikeks ne aina sano pääsee 15 tuhanteen😱 Niinku omg, kiitos?!??!😭💗💗💗
Kiitti myös kaikille niille tooosi aktiivisille kommentoijille ja ylipäätään kaikille lukijoille, te ootte piristäny aina mun päivää ja saaneet mut hymyilemään ja nauramaan😍💕 I love youu😭💗
Ja ettei tästä tulis mitään kauheen pitkää romaania *köh köh* oon aloittamassa uutta bxb tarinaa😚
Et ei hätää? xD
No mut siis, mä ilmoittelen sitten sinne mun käyttäjän viestijuttuun millon se saa alkunsa, voi olla jo et tänään😋 No mut juuh, toivon et sekin saa yhtä ihanan vastaanoton, kun tää ja Hikeks ne aina sano tarina💗
Kiitos, kun luit! Ootte ihania, mahtavia, rakkaita ja kaikkee tooosi positiivista😍💕











Okei ehk lopetan xD

Hupsiis yks viel tuli😂

Continue Reading

You'll Also Like

7.2K 384 47
Edla Korpiaho on 16-vuotias lestadiolaistyttö, joka muuttaa perheensä kanssa Jyväskylästä Helsinkiin, missä hän sitten kävisi ysiluokan loppuun. Tunt...
Nyt Riittää By Kia

Teen Fiction

42.4K 3.5K 34
Veetu Havula on nuori 17-vuotias poika, joka asuu edelleen vanhempiensa luona. Ei ole paha, eihän? Hänen vanhempansa kuitenkin pettävät toisiaan jatk...
26.4K 1.5K 49
"Jotkut sanoo sitä sairaudeksi." "No, sitten se on aika hemmetin suloinen sairaus." - - - - - - - - Häntä sanottiin vahvaksi, mutta hän oli heikko. T...
277K 12.5K 48
*LOVE ME ALWAYS* ✔ Alice McCartney on kiltti kympintyttö, joka rakastaa vaatteita ja perhettään. Hän ei ole koskaan ymmärtänyt tyttöjä, jotka yrittäv...