True Love

By styles4ever2

274 16 3

Charlotte Marquette ~ o simpla fata de liceu din clasa a 12-a venită la un nou liceu tocmai din celălalt capă... More

True Love
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6

Capitolul 7

24 0 0
By styles4ever2

-Despre ce vorbesti? il intreb eu si deja mi-e frica de raspuns.

-Despre semnul tău de naștere, drăguță, spune Harry, iar mie imi pică cerul în cap.

-Nu stiu despre ce semn vorbesti, îi spun si sper sa mă creadă.

- Până la urmă, Harry, pentru ce ai vrut sa intri în grup? îl întreabă Niall.

- Ei bine, drag fost coleg de gașcă, voiam sa o văd pe Charlotte cum se panicheaza și ca sa vad in ce papa-lapte v-ați transformat, zice el și începe sa râdă.

-Du-te naibii Styles, zice Liam, iar toti incuviintam.

-Ma duc, dar prietena voastra va veni cu mine.

-Pa Styles, zice Louis, iar toti inchidem apelul.

Imi pun laptop-ul pe masa si ma intorc in pat. Tot ce vreau si sper e sa nu se tina dupa mine de acum înainte. Chiar dacă a aflat despre semnul meu de naștere, asta nu inseamna ca nu il pot ascunde. Mai demult, Bailey imi acoperea pata cu fond de ten doar ca prietenii nostri sa nu ne recunoască. Ei se bazau mereu pe faptul ca daca eu aveam pata era clar cu care geamana vorbesc.

Poate o voi face din nou, doar pentru a ma asigura ca Harry ma lasa in pace. Si, in plus, deja vremea e destul de urata si este frig, iar o bluza cu mânecă lungă e bine venită. Închid ochii și adorm cu speranța ca mâine nu voi da cu ochii de Styles.

**

-Bun copii, acum ca am stabilit data testului, ce ar fii sa ne amintim de căile sensibilității exteroceptive de anul trecut? întreabă doamna Olympia, plina de speranță.

Nimeni nu ridică mâna și vă spun și motivul. Căile sensibilității si cele piramidale si extrapiramidale [N/A :')) ] sunt destul de urate si te poți încurca destul de des descriind una. Iar profesorii de biologie abia asteapta asta ca sa te poata taxa.

-Căile sensibilității exteroceptive sunt termica si dureroasa, tactila fina si tactila grosieră, spune imediat vocea pe care o detest din ce in ce mai mult.

-Bravo domnule Styles, vad ca v-a prins bine faptul ca te-am trimis la olimpiadă, spune profesoara si apoi începe să facă o recapitulare despre toate căile.

-Nu credeam ca e asa deștept, mormăi pentru mine si incep sa notez tot ce spune profesoara.

Cand auzim clopoțelul, doamna Olympia ne spune încă o data ce sa recapitulăm si apoi pleacă din clasă. Anya a fugit imediat la baie impreuna cu Leah, iar eu am ramas sa îmi strâng lucrurile si sa plec cat mai repede. Chiar cand vreau sa plec, Harry vine la banca mea și lasă sa-i cada din mana un biletel, apoi pleaca. Deschid biletul curioasă, iar ceea ce scrie ma face sa imi doresc sa devin mută pentru tordeauna:

"Este o diferență între a fi deștept și a fi inteligent" .

**

-Deci Cass, cum e situatia cu Louis? intreaba Leah la cantină.

-Pai am stabilit datele întâlnirii si acum sper să ma întrebe dacă vreau sa fiu iubita lui, spune Cass visătoare.

Ușile cantinei se deschid și intră Bryan alături Liam care se îndreaptă spre masa noastră. Liam o vede pe Anya si se asaza langa ea, iar Bryan se asaza lângă mine, căci locurile de lângă Leah si Cass sunt ocupate de catre Niall si Louis, cand vor veni.

-Lotte, pot sa vorbesc undeva cu tine mai retras? ma intreaba Bryan deodată.

Dau afirmativ din cap si ne indreptam spre ieșirea din cantină. Ajungem pe hol unde ne oprim in fata dulapiorului lui. Elevii trec prin fața mea, unii ducandu-se spre cantină, alții stând pe hol si așteaptă sa se sune pentru ora viitoare, iar altii se îndrepta spre curtea interioară a școlii.

Leah mi-a spus ca acolo sta deobicei Styles si fumeaza sau uneori, mai rar, stă cu un tip numit Zayn. Din câte știu, Zayn e plecat in America la iubita lui,  Sarah.

-Uite, zice deodată Bryan, am gasit-o azi dimineata in dulapul meu, zice si imi intinde un biletel.

Deschid biletul si văd un scris ordonat, frumos, dar si periculos in același timp:

"Stai departe de Charlotte sau povestea cu Dustin Byers se va repeta. "

-Styles, zice el si groaza i se poate  citi pe chip.

-E un amărât de bilet, nu-l băga in seama. E doar pentru a te speria, zic eu mototolind hartia si aruncand-o in coșul de alături.

-Poate pentru tine e un amărât de bilet , dar pentru mine e cea mai importanță chestie. Dacă nu îl ascult, risc să ajung ca Dustin Byers, zice el serios si eu încep sa ma intreb cine este acest Dustin.

-Cum sa ajungi? Cine e Dustin Byers si ce a pățit? intreb eu vrand sa aflu cat mai repede ce s-a întâmplat.

-Intreaba-le pe fete..ele știu povestea mai bine. Eu am plecat. Ne mai vedem Lotte, spune el si pleaca in cealaltă parte a școlii.

Ma intorc inapoi in cantină si observ ca la masa sunt prezenti si Louis si Niall. Ma asez pe locul meu si incep sa ma joc cu furculița in mancarea mea. Adâncită în gânduri, nu observ mana Anyei care se flutură prin fata mea.

-Hei, s-a întâmplat ceva? Pari cam abătuta.

-Nu, doar ca Bryan a primit un bilet de la Harry in care i-a spus ca daca nu ma lasa in pace, va ajunge ca Dustin Byers, zic eu si le vad fetele cum se întunecă.

-P-poftim? Esti sigura ca scria Dustin? Poate era Lucas sau Mike. Sau poate nu ai va..

-Nu Leah, am vazut bine. Scria Dustin. Dar cine este? Ce a patit? Ce i-a făcut Styles? intreb eu si sper ca prietenii mei sa-mi spună.

-Eu, Niall si Liam eram inca in gașcă. De fapt..ăsta a fost evenimentul care ne-a condus sa iesim afara din gasca asta, incepe sa povesteasca Louis. Era o fată nou-venită la noi in liceu. Rachel Sinclair. Venise in ultimul ei an de liceu. Noi eram in a 11-a.

-Harry a vazut-o si a jurat ca Rachel va fii urmatoarea lui țintă. Problema lui însă era că un baiat numit Dustin Byers îi captase deja atenția lui Rachel. El era cu doi ani mai mic ca ea, dar parea ca ar fi cu doi ani mai mare ca ea. Ieșeau împreună, stăteau numai ei doi singuri, iar asta l-a deranjat pe Harry. I-a zis lui Dustin, când l-a prins singur, sa o lase pe Rachel in pace caci altfel va regreta, continuă Niall povestea.

-Dar Dustin nu l-a ascultat, preia Liam istorisirea, si s-a întâmplat ceva oribil. După ce Harry îl amenințase pe Dustin, acesta s-a cuplat cu ea si pentru că o iubea si pentru a-i face in ciuda lui Styles. Harry a văzut asta și când a văzut ca e luat peste picior, el a făcut ceva ce regretăm  acum. Doar noi, Harry a zis ca a facut foarte bine ceea ce a făcut.

-Harry l-a prins pe Dustin singur intr-o sambata dimineata cand alerga, l-a luat si l-a dus într-un loc numai de el știut. Cand l-am intrebat ce face si de ce nu a venit azi la sală, a spus ca s-a distrat si ne-a trimis o poză. Ceea ce îi facuse era oribil. L-a torturat. Îi rupsese piciorul stâng si mâna dreaptă, iar fața îi era mutilată. Am incercat apoi sa aflam unde este, dar nu am reușit, zice Niall si pe mine ma trece un fior cand aud asta.

-Apoi cand Dustin s-a întors la școală, cam după 4 luni, s-a despărțit de Rachel pe motiv ca el se mută in America. Rachel a fost devastată. Plângea in fiecare zi. Intr-o zi Liam a vazut cum începuse sa se taie pe brațe si așa a decis ca trebuie sa iasă din gașcă. Caci pana atunci asa eram si noi. După ce Liam a plecat din gașcă pentru ca nu voia sa mai fie intr-o gasca ce face asta fetelor, a vazut-o pe Anya si de atunci a incercat sa se schimbe in bine.

-Iar apoi au urmat si ăștia doi, lasandu-ma sa ma distrez singur, spune Harry si toti ne întoarcem spre el.

-Rachel si-a găsit alinare in bratele mele si patul meu, iar de atunci îi este foarte bine, oriunde ar fii ea acum, termina el de zis, iar mie imi vine sa-l pocnesc.

-Esti un neno-

-Hei surioară! spune Bailey in timp ce se asaza langa mine. Am vesti super bune, zice ea si se vede pe fata ei ca este entuziasmata. Ghici cine vine in weekend la noi in vizită. Nick.

-Nick?! O Doamne, zic eu și imi apare pe față un zâmbet pana la urechi.

Nick a fost unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si Bailey. Cand ne-am mutat aici era atat de aproape sa-si faca si el bagajele ca sa vina cu noi. I-a parut extrem de rău, dar atat eu cat si Bailey i-am promis ca ne vom vedea cat de curând putem.

-Da! Eu te las, am vrut doar sa-ti dau vestea. Ne vedem acasă, zice ea si ma îmbrățișează ca mai apoi sa plece spre Rhea.

-Unde e Harry? intreb eu căci nu-l mai văd nicăieri.

-A plecat imediat ce sora ta a zis ca vine Nick la voi in weekend, spune Cassandra si-si vede mai departe de conversatia cu Louis.

După aceea, s-a sunat si fiecare a mers in sala lui de clasă, iar la finalul orelor am stabilit cu Leah ca peste două săptămâni sa vină la mine pentru o petrecere in pijamale. Am așteptat cu ea in curtea școlii pentru a mai vorbii cu prietenii noștri, dar când Bryan m-a văzut, doar a dat din cap in chip de salut.

-Saracul Bryan, zice Anya. E terifiant. Si il cred, cu Harry nu e bine sa te joci.

-Nu m-a cunoscut pe mine, zic eu mai șoptit asigurandu-ma ca nu m-au auzit.

-Mergem? intreaba Liam, iar noi toti încuviințam. Coincidență sau soartă , dar eu, Leah si Louis stam pe aceeași stradă, Liam, Niall si Cass stau la o strada distanța de strada mea, iar Anya si Bryan stau vizavi de Leah.

Ajungand acasă, constant ca nu e nimeni acasă, asa ca ma duc in camera mea pentru a ma schimba si pentru a ma pregăti pentru teme.

***

In timp ce scriam de zor la matematică, primesc un mesaj de la Bailey in care scrie ca ajunge in zece minute. Îi spun ca o aștept si imi vad in continuare de asimptota mea.

Dupa ce ma chinui la ea, resusesc sa o rezolv, imi strang matematica si ma apuc sa învăț pentru testul de la biologie.

Aud usa de la intrare deschizandu-se si ma duc sa o întâmpin pe Bailey. Aceasta vine la mine si ma îmbrățișează, iar amandoua mergem in bucătărie ca sa ne pregătim ceva de mâncare.  Ne decidem amândouă sa preparam niste paste cu carne si incepem lucrul.

In timp ce Bailey face sosul, eu tai carnea si vorbim una-alta, pana imi adresează o intrebare total bizară.

-Am văzut azi la cantină ca baiatul ala creț vorbea cu tine, iar dupa ce am pomenit eu de Nick, a plecat instant. E iubitul tău?

-Poftim? Harry? Nu! Nici măcar nu-l suport. Nu as vrea sa fiu cu el nici dacă si-ar schimba Tamisa cursul, zic eu pe cat de dezgustata de idee, pe atât de nervoasă.

-A plecat imediat ce am pomenit de Nick, înseamnă ca e gelos. Haide Lotte, nu trebuie sa te ascunzi de mine. Sunt sora ta mai mare, trebuie sa ai încredere in mine, zice ea destul de serioasă.

-Repet Bailey, doar pentru ca te-ai născut cu câteva minute inaintea mea, nu înseamnă ca esti sora cea mare. Suntem gemene si asta este, zic eu acum destul de nervoasă. Stie ca aceasta e latura mea sensibilă. Mereu am trăit în umbra ei, iar cand zice ca e sora cea mare ma scoate din minți.

-Glumeam Lotte, calmeaza-te. Revenind la băiat,  sigur nu e iubitul tau? Caci l-am vazut acum când am intrat, pe la colțul strazii si mi-a cerut numarul tau de telefon.

-Te rog, zi-mi ca nu i l-ai dat, spun eu si ma rog Domnului sa îi fi fost telefonul descărcat.

-O, mai taci! Normal ca i l-am dat. Băiatul e în limbă după tine. In sfârsit ai si tu un iubit, chitaie Bailey fericită.

-Nu e iubitul meu! spun eu si urc in camera mea. Mi-a pierit si pofta de mâncare.

Intru în camera mea si ma pun pe pat cu tot cu caietul de bilogie in mâna si căștile in urechi. Sunt undeva aproape de mijlocul lecției cand aud un bipait.  Deschid mesageria si vad un mesaj de la un numar necunoscut. Il deschid si vad ca scrie:

"Să ii mulțumești surorii tale din partea mea-H"

"Nu-mi pasa ca Bailey ti-a dat numărul meu de telefon, dar daca crezi ca pot pica in plasa ta, te înșeli amarnic"

"Ciudat, alte fete in locul tau ar fi leșinat daca ar fii vazut ca le scriu."

"Eu nu sunt una din fetele cu care esti tu obisnuit. Si sa-ti fie clar. Daca nu-l lasi în pace pe Bryan, nu o rapsund de faptele mele" , trimit mesajul acesta super încântată de mine.

"Sa stii ca ai bagat spaimă in venele mele. Lasandu-l pe Bugs Bunny acum, eu zic sa te întorci la învațăt ca sa poti lua nota maxima. Imi plac fetele istețe."

"Ma jur ca o sa fac tot posibilul ca sa iau cea mai mica nota din clasa, daca asta inseamna sa ma lași in pace."

"Nu stiu ce sa zic, poate ca te voi lasa in pace, poate nu. Noapte bună Lotte."

-Arghh, marai nervoasa si arunc telefonul undeva prin pat. Dupa cateva secunde aud un alt bipait si imi caut telefonul ca sa vad ce mai vrea:

"Curand o sa faci asta, dar vei fi in patul meu, sub mine-H"

După ce citesc mesajul, încep să mă uit prin împrejur sa il vad. Dar nu-l gasesc si vad ca fereastra mea era deschisă larg. Ma duc la fereastra si vad doua faruri care se îndepărtează usor lasand in urma lor o lumina din ce in ce mai mică.

Mai repet putin si apoi ma pun in pat, adormind cu gândul si cu speranța ca acea masina sa nu fie a lui Harry, iar acel mesaj sa nu existe.

XOXO

Continue Reading

You'll Also Like

2.1K 160 25
Primul volum din seria "Dark Past". Se zice ca cu toți vom lua un secret cu noi în mormânt.Nici Brigitte Jackson nu este lipsită de acesta zicala,căc...
17.7K 640 60
Hey! M-am gandit sa scriu o carte cu Creepypasta. Esti fan creepypasta? Daca da, apasa pe,, citeste" poate vei afla ceva nou... ^_^^_^^_^^_^🖤 Incepu...
10.2K 397 32
Obișnuiam sa cred că cea mai mare avere a omului este propria sa viață,dar sa dovedit a fii inima.Nu poți iubi sau simți fără o inimă. Dar băiatul c...
243K 20.6K 200
Aici voi scrie parodii auzite sau inventate de mine despre zodii.