Dina lögner suger || Dante Li...

By _hovahtakeovah

73.8K 1.2K 593

Du är ett fucking gift More

E T T
T V Å
T R E
F Y R A
F E M
S E X
Å T T A
N I O
T I O
E L V A
T O L V
T R E T T O N
F J O R T O N
F E M T O N
S E X T O N
S J U T T O N
A R T O N
N I T T O N
T J U G O
T J U G O E T T
T J U G O T V Å
T J U G O T R E
T J U G O F Y R A
T J U G O F E M
T J U G O S E X
T J U G O S J U
T J U G O Å T T A
T J U G O N I O
T RE T T I O
T R E T T I O E T T
T R E T T I O T V Å

S J U

2.5K 34 7
By _hovahtakeovah


Chanels perspektiv

-" Ehh, nej inget" säger jag och skäms en gnutta, det som bara Corre skulle höra hörde även Victor och Emil. Najs, nu behövs det bara en 20 minuter förklaring på allting. Ännu mer najs.

-" Jo, vem har du träffat?" Säger Victor lite allvarligt, Emil har blicken kvar på den tomma mörka vägen men jag ser att han ändå lyssnar.

-" Men nej jag har inte träffat nån" mumlar jag lite lågt och börjar pilla med mina fixade snygga naglar.
Jag sneglar upp lite mot Corre som sitter och stor ler för att jag träffat en ny kille. Hon har aldrig gillat Felix, min förra kille. Hon försökte alltid försöka få mig att inse att han faktiskt inte var bra för mig, vilket var sant då jag bara försökte övertala mig själv om att han var bra för mig och gjorde hela mig hel, men det gjorde han absolut inte. Efter att
vårt förhållande tog slut fick jag reda på att han legat med 5 tjejer under dem två åren vi hade tillsammans. Som sög.
Jag ger henne en blick som säger att jag förklara sen, killarna mumlar att jag ska förklara när vi kommer hem och det går jag med på, men det kommer jag inte göra.

-" Corre sover ni hos oss eller?" Frågar jag henne då dem nog inte fått ordning på sitt hus, eller det är klart dem inte fått det. Dem har inte varit där på 15 år. Vi sålde aldrig våra villor när vi flyttade utan hyrde istället ut dem men med en varning att vi skulle komma hem för eller senare. Och där med så är det förklaringen till att vi har våra gamla hus vi bodde i innan.

-" Aa vi pallar inte sova på golvet direkt" säger hon och menar det med att dem inte har varken säng eller soffa dem kan sova på, då dem som hyrde huset självklart hade egna sängar och soffor som dem tagit med sig. Så allt behöver köpas nytt. Vilket är väldigt najs, jag köpte ju värsta nya sängen. Den är 2,10 cm på bredden och har den skönaste madrassen. Den är jävligt skön att ligga i tror jag. Host Dante. Fast juste, han gick ju hem med en tjej. Eller sluta nu, dem kanske bara gick med varandra till bussen eller något.

Snabbt var vi hemma, landade i sängarna på direkten. Och Corre var mer än intresserad om killen jag snackar om.

-" Berätta då!" Brister hon ut när hon satt sig i sängen med täcket över benen. På kroppen bär hon en Calvin Klein bh i svart, och jag i samma fast grå. Lol.

-" okej fast det är så komplicerat. Till en början blev jag på riktigt fett mobbad i skolan i typ en vecka av den här killen, jag vet inte hur många tröjor det är jag behövt slänga pga att han hällt ungefär 10 drickor över mig, skämt ut mig inför hela skolan och spridit ett falskt rykte om mig. Men en dag " räddade han mig" säger jag och gör ett sånt här tecken med fingrarna på räddade. " Det var några som började seriöst misshandla mig i skolan, slog sönder min mobil så den gick i tusen bitar mer än vad den var innan. Slog mig i magen och ansiktet, men plötsligt kom den här killen och skrek att dem skulle sluta och drog med mig hem till han, där hjälte han mig och var plötsligt snäll. Vi började av någon jävla anledning strula i hans soffa men sen insåg jag vad fan jag höll på med och drog. Efter den lilla incidenten så kom han fram till mig i skolan dan efter och frågade om oss, och då råkade efterblivna jag säga lite väl högt i korridoren när alla hörde att vi aldrig borde hållit på. Han blev as lakk och ignorerade mig. Skolan fick värsta ryktet om mig och han,  sen senare frågade hans vänner mig om oss och då blev jag så obekväm att jag gick, och därefter gick han också. Krockade in i mig så min helt nya iPhone X gick sönder, han sa ingenting men drog med mig till Apple. Köpte en ny fucking mobil till mig, vi drog hem till han. Och eh aa, låg" jävla lång förklaring det där Nell. Corre kollar med stora och nästan oförstående ögon på mig, snälla jag tar det inte igen.

-" Så vadå vadå vadå, vad är ni nu då?" Frågar hon mig med en fundersam blick, jag tänker till lite innan jag kom på vad jag såg påvägen till Arlanda.

-" Jag vet inte, när vi åkte till Arlanda såg jag han gå med en tjej bredvid sig. Antagligen är han stup full, fick massor av sms av han ikväll" säger jag och himlar med ögonen. " men han vill inte säga till sina vänner att vi gjort något, som om han typ skäms" fortsätter jag med.

-" Men det med tjejen kan ju betyda vad som helst, eller hur? Dem kanske gick med varandra till bussen bara" försöker Corre övertala, hope so.
" gillar du han?"

-" Ahh, jag vet inte. Han är ju tydligen världens fuckboy och skolans populäraste kille. Det är så fkn komplicerat" säger jag och drar händerna genom håret och blåser ur luften jag haft i mina kinder. Duvet som man har och så ser man ut som en hamster.
" Haha, häromdagen efter vi legat så sov jag hos honom och råkade ta hans tröja till skolan vilket såklart hans vänner la märkte till. Så dem frågade om det var hans men jag kom med den dummaste förklaring och sa att det var Felix förra" skrattar jag till och kollar på henne som ser ut att brista ut i ett stort garv.

-" Hahahah, du är dum i huvet Nell" säger hon, och därmed somnar vi.

Nästa dag går endast ut på att hjälpa Corre med flyttkartonger, vi drog till Ikea. Tog slut på plånboken och köpte två sängar och en skit fin soffa till deras hem. Åt, jobbade, åt, jobbade, åt och jobbade. Och nu äntligen var lördagkvällen slut och vi fick en nap på 8 timmar. Nästa dag var det samma, drog till Ikea för att köpa det sista möblerna,  inredde snyggt i huset som förövrigt är väldigt kul, och åt. Så snabbt var helgen över och det var skola igen. Corre ska börja i vår skola, och i min klass men inte förens om en vecka.

-" Tjena boyyysss" säger jag och slår mig ner i den klassiska soffan Ludwig och Axel sitter i här i skolan, Noel sitter på en stol framför bordet som är mellan bordet och stolarna. Dante vet jag dock inte var han är men jag tackar gud för att han inte är här just nu.

-" Värst vad denna tjej var glad idag då" säger Noel och ler stort, killarna lägger in några små skratt och likaså jag.

-" Jaaaa" svarar jag stolt.

-" Vad är det då?" Säger Axel som en självklarhet.

-" Haha, min bästavän Corre från USA är hemma igen " svarar jag och ler glatt mot dem.

-" Ah, fan va kul. Men varför har du en vän från USA? Haha" frågar Ludwig. Va? Jag har väll berättat? Eller i alla fall om Felix i USA, eller nej. Dante avbröt när jag tänkte förklara.

-" Ja, har jag inte berättat?" Frågar jag och syftar på hela min resa i USA. Dem skakar endast på sina huvuden och jag förklara allt mellan min resa i USA, Felix och min familj plus Corre.

-" Ey vad fett att bo i USA i 15 år" säger Axel efter att jag är klar.

-" Ah men inte så najs att hennes kille låg med två tjejer på 2 dagar" säger Ludwig och himlar med ögonen.

-" Under hela vårat förhållande" slänger jag in och lyfter fingret, du vet när man säger något litet.
"Va?" Frågar killarna mig i kör.

-" Ja jag glömde säga det men jag fick reda på i efterhand att han legat med massvis av folk ända en vi blev ihop i två års tid" säger jag och ger dem ett ironiskt leende, dem kollar med stora ögon på mig.

-" Vilken fucking idiot alltså" brister Noel ut och lutar sig bakåt i soffan. Vi alla instämmer och börjar snacka om allt mellan himmel och jord. Min blick fastnar på en människa som kommer gåendes bakom Noel, som han antagligen märker och vänder sig om.

-" Eyy Dante din jävla kung" säger Noel och gör ett sådant klassiskt handslag med han, samma sak gör Dante och sträcker sig över bordet så han kan göra handslaget med Axel och Ludwig som sitter bredvid mig i soffan. Han kollar endast på mig innan han säger ett stelt " Ehh hej" och jag svarar endast med ett ännu stelare "hej" tillbaka. Han slår sig ner på en stol bredvid Noel men hinner inte säga så mycket innan Noel tar första ordet.

-"Jag hörde att du fick napp i fredags" säger han exalterat och slår till Dante på ryggen, som i sin tur kollar allvarligt på mig.
" Mm" mumlar han utan att släppa sin blick på mig. Vad var det jag sa, det är som fan klart han låg med en annan fucking tjej. Jävla fucking skit, hade inte vi något eller. Eller var jag bara ett one night stand?

-" Eyy bror var hon bra eller" säger Ludwig ännu mer exalterat än Noel och kastar sig runt i soffan av någon anledning.
Dante svarar till en början inte först men efter ungefär 3 sekunder drar han bort blicken från mig i ca 2 sekunder " har väll funnit bättre" mumlar han och kollar snabbt tillbaka på mig igen.
Eric hade verkligen rätt, skolans störta fucking fuckboy. Dante fuckboy Lindhe.
Jag klarar inte av detta mer, jag måste härifrån. Och med dem orden jag tänker så ursäktar jag mig och går därifrån med tårarna i halsen.
" Fuck" hör jag Dante mumla bakom mig fast kvar på sin plats med killarna. En stol raspar i golvet och väldigt snabba fotsteg börjar höras bakom mig, och direkt innan jag ska svänga in mot korridoren ropar någon mitt namn.

-" Eyy Chanel vänta" det är klart det är Dante som ropar på mig, mitt över hela "cafeterian" där alla elever är samlade. Jag stannar till och torkar en tår som faller ner över min kind och vänder mig om, ungefär 3 meter ifrån mig står Dante. Jag ser även hur killarna har sina blickar fast på oss, men inte så värst mycket uppmärksamhet från dem andra eleverna har vi dragit till oss. Skönt.

-" Jag lovar, det är inte som du tror" säger han och slår med armarna mot sidan av sin kropp. Ha, u, ursäkta?

-" Nä okej du låg bara med en annan fucking tjej!" Skriker jag ut på han och man kan mer än tydligt märka tårarna i halsen på min röst. Som vanligt råkade jag dra till mig mer publik som gjorde att nästan hela salen blev tyst, men lite mummel här och var hörs ändå. Han ser ut att tänka en stund innan han kliver något steg närmare mig så mellanrummet är ungefär 2 meter istället för 3.

-" Jag vet, och det var fel. Jag var full" är det ända han säger, som om jag ska gå med på den ursäkten. Han tar lite väl mycket luft innan han börjar prata igen.
" Jag gillar ju dig" mumlar han lite lågt men tillräckligt högt för att några personer ska höra det.

-" Dina lögner suger" Skriker jag ut då jag inte vet vilket ordval jag tänkte välja direkt.
" Men hur ska jag bevisa det" Frågar han med en lugn och samsad röst, hur fan kan du hålla dig lugn människa?

-" Jag vet inte, du får lösa det själv" säger jag buttert och vänder på klacken för att gå ifrån, men långt hinner jag inte förens en hand stoppar mig och tar tag i min arm. Snurrar runt mig så vi nu står med 20 cm mellanrum mellan varandra, och innan jag ens hinner tänka vem personen är är hans läppar perfekt placerade på mina.
Inför hela skolan.

_____________________________
Förlååååt för det inte kom ut ett kapitel igår kväll, om jag ska erkänna mår jag inte alls så värst bra nu och därmed kan uppdateringen bli lite sämre. Men ska göra allt mitt bästa!
Juste våran fina fina Dante fyllde år i förbigår, 23 hela jääävla år!! Grattis Daniiiii!

Ig: __hovahtakeovah

Rösta gärna<3

Continue Reading

You'll Also Like

24.1K 1.4K 72
Julian, (för enkelhetens skull kallad Juli), tänker mycket på havet och universum, på de oändliga grejerna. Han tänker också en del på blod och slag...
25.1K 290 30
Världen är full av farliga människor. Vissa visar det mer, och vissa döljer det bättre. Det kan egentligen vara vem som helst, till och med din grann...
125K 1.9K 82
Vi lät som, när du va' med mig Mitt hjärta slog när du var här Jag blir så glad så fort jag ser dig Fuck allt, tror att vi kunde gått ━━━━━━━━━ ♡ ━━━...
1.6K 78 29
Matilda Sundqvist ska följa med sin vän Linnea Sjöström för att äta middag med Noel och Dante. Matilda tycker Dante e skit snygg & Dante tycker samma...