The Pizza Girl

By chrysoev

424 76 16

"Σύμφωνοι τότε". "Σύμφωνοι", απάντησε και προτού προλάβω να τον διώξω απο τον καναπέ μου και έξω απο το σπίτι... More

Περίληψη
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3

Κεφάλαιο 1

88 18 7
By chrysoev


Το σχολείο είναι χάλια.
Βασικά άκυρο, το σχολείο είναι ένα τέρας που τρέφεται με τις ψυχές των παιδιών.

Έτρεξα προς την καφετέρια ελπίζοντας να προλάβω να πάρω γεύμα. Το μόνο που αξίζει στο σχολείο μας είναι το γεύμα της Τετάρτης το οποίο είναι το αγαπημένο μου. Τα περισσότερα γεύματα του σχολείου μας δεν διαφέρουν απο τα άψητα, άνοστα φαγητά που σερβίρουν σε όλα τα σχολεία. Ωστόσο κοίταξα κατευθείαν στο μοναδικό ωραίο φαγητό του σημερινού μας μενού. Πίτσα.

Κάθε Τετάρτη έχουμε αυτή την τέλεια πίτσα η οποία είναι απο τις γευστικότερες που έχω δοκιμάσει. Πραγματικά έπρεπε να διοχετεύσω όλη την εσωτερική μου δύναμη για να φτάσω στην καφετέρια το συντομότερο δυνατόν. Δυστυχώς, τα μικρά μου πόδια δεν μπορούσαν να με μεταφέρουν αρκετά γρήγορα. Κοίταξα το ρολόι μου. Γαμώτο! Είχα αργήσει ήδη πέντα λεπτά. Τα ωραία πράγματα έρχονται σε περιορισμένες ποσότητες έτσι και η πίτσα ήταν περιοσμένη.

Συνήθως οι πίτσες τελειώνουν μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά και μετά αρχίζουν να σερβίρουν το 'γεύμα σε κουτί'. Είναι ένα κουτί χωρισμένο σε διάφορα τετράγωνα τμήματα που έχουν φαγητό. Περιέχει πατάτες πουρέ, μερικά βραστά λαχανικά (τα οποία πετώ) και ότι απέμεινε απο το γεύμα της προηγούμενης μέρας.

Το ξέρω, έξυπνο έτσι? Ένας πολύ διακριτικός τρόπος για να ληστέψουν εκνευρισμένα πεινασμένα παιδιά.

Μπήκα στην καφετέρια και είδα μια μεγάλη ουρά μπροστά μου και μπροστά στον πάγκο σερβιρίσματος. Έβγαλα 5 ευρώ και μπήκα στην ουρά πίσω απο ένα μικρόσωμο παιδί. Μετά απο αρκετή ώρα που χτυπούσα το πόδι μου στο πάτωμα και το περιέργο βλέμμα του αγοριού μπροστά μου η ουρά μετακινήθηκε.

Το μισώ αυτό.

Με την άκρη του ματιού μου είδα ένα έντονο ροζ πράγμα, κοίταξα γύρω μου και μύρισα το lipgloss και το χαρακτηριστικό άρωμα της Kim K. Η Jules Williams χαχάνιζε μαζί τους -εγώ τις ονομάζω- "Minions". Φορούσε μια ψηλόμεση ροζ φούστα και ένα μάυρο τοπ. Η Jules ήταν σίγουρα το πιο δημοφιλές κορίτσι της τάξης μας και ίσως η πιο όμορφη με τα ξανθά της μαλλιά και ένα κορμί σαν της Cameron Diaz. Είναι η ιδανική κόρη για κάθε γονείς- άριστη μαθήτρια, πρόεδρος της λέσχης και δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι είναι η αρχηγός των μαζορέτων.

Περίμενε, κάτι συμβαίνει-η Jules ψυθίριζε κάτι στις φίλες της και χαχάνιζαν. Ήμουν συνηθισμένη στα χαχανητά τους αλλά αυτή τι ψυθίριζε και γιατί κρατά στα χέρια της κουβά.

Η ουρά μπροστά μου μετακινήθηκε λίγο έτσι έκανα και εγώ ένα βήμα μπροστά. Κοίταξα την ταχύτητα που έφευγαν οι πίτσες. Υπολόγιζα στο μυαλό μου πόσοι είναι μπροστά μου και πόσα κομμάτια πίτσας έμειναν. Γαμώτο! Δεν θα προλάβω ούτε ένα κομμάτι.

Δεν μπορούσα να στέκομαι εδώ και να ονειρεύομαι ότι τις τρώω. Είναι ώρα να πάρω μια απόφαση. Αναγκαστικά το βλέμμα μου έπεσε πάνω στην Jules. Γιατί κουβαλά τον κουβά?

Κούνησε λίγο τον κουβά και είδα το περιεχόμενο του. Είχε μπογιά. Μαύρη μπογιά. Φαινόταν τόσο αηδιαστική. Φανταστείτε να λερωθεί κάποιος με αυτήν. Θα του έπερνε ώρες να καθαριστεί.

Για στάσου. Κοίταξα πάνω και είδα την Jules στην είσοδο της καφετρέριας. Φαινόταν σαν να περίμενε κάποιον. Η Jules Williams κρατάει ένα κουβά γεμάτο με μαύρη μπογιά και δεν το παρατήρησε κανείς? Αυτό και αν είναι νέο.

Οι σκέψεις μου διακόπηκαν απο τον ήχο του κινητού μου.

"Emma τι σου πήρε τόσο πολύ να απαντήσεις?" διαμαρτυρήθηκε η κολλητή μου. Προτού προλάβω να πω κάτι απάντησε για λογαριασμό μου, "άσε με να μαντέψω, τραγουδούσες το τραγούδι που έχεις σαν ήχο κλήσης?"

"Ακριβώς. Με ξέρεις πολύ καλά Hailey" απάντησα.

"Που είσαι τώρα?"

"Στην καφετέρια. Έχει πολλή κόσμο. Θα πρέπει να μας κρατήσεις μια θέση".

"Μάλιστα καπετάνιε! Είμαι σχεδόν εκεί" απάντησε παιχνιδιάρικα και κλείσαμε.

Κοίταξα προς την είσοδο περιμένωντας την Hailey να έρθει. Με χαιρέτησε ερχόμενη προς το μέρος μου βάζοντας τα μαλλιά της στο πλάι. Φορούσε ένα τζιν παντελόνι και το αγαπημένο της φλοράλ τοπ.

Απο την άλλη η Jules και η παρέα της επιτέλους σταμάτησαν να χαχανίζουν και κοίταξαν ανυπόμονα την είσοδο. Η Jules ύψωσε λίγο περισσότερο τον κουβά στα χέρια της σαν να ετοιμαζόταν να ρίξει το περιεχόμενο του σε κάποιον.

Ω.Θεέ. μου. Έκανα κλικ. Ο κουβάς με την μαύρη μπογιά προορίζεται για την κολλητή μου. Και δεν φτάνει αυτό στον δίσκο με τις πίτσες έμεινε μόνο ένα κομμάτι το οποίο θα πάρει ο νέος Ιταλός μαθητής που ήρθε με ανταλλαγή ο Leo Arson.

Το μυαλό μου προσπαθούσε να βρει μια λύση- είτε θα σώσω την κολλητή μου απο τον πλήρη εξευτελισμό και να χάσω το τελευταίο κομμάτι πίτσας είτε θα μείνω στην ουρά και θα πάρω την πίτσα αλλά θα αφήσω την Jules να γελοιοποιήσει την κολλητή μου.

Χωρίς να το σκεφτώ καν έκανα αυτό που δεν περίμενα να κάνω ποτέ μου, πήγα κοντά στον Leo Arsen ο οποίος έπαιζε με τα καστανά του μαλλιά κάνοντας τα να φαίνονται ακόμα πιο ατημέλητα αν αυτό είναι δυνατόν. Όλες οι κοπέλες περιέγραφαν αυτόν τον μαθητή που ήρθε με ανταλλαγή ως έλληνα θεό και είχαν δίκαιο. Είχε τέλεια ζυγωματικά και μεγάλα γαλάζια μάτια που έμοιαζαν με ωκεανό. Κρατούσε τον κόκκινο δίσκο του μεσημεριανού γεύματος και μου χάρισε ένα χαμόγελο. Προτού προλάβει να πει κάτι, έπιασα με τα χέρια μου το πρόσωπο του και έσμιξα τα χείλη μου με τα δικά του.

Τα αγόρια που βρίσκονταν στην ουρά πίσω του άρχισαν να ζητοκραυγάζουν ενώ εγώ συνέχισα να τον φιλώ. Στην αρχή σοκαρίστηκε, τα χείλη του έμειναν παγωμένα και προσπάθησε να με απομακρύνει αλλά έβαλα τα χέρια μου μέσα στα μαλλιά του τραβώντας τον πιο κοντά μου. Απο μέσα μου ευχόμουν να μην ανοίξει το στόμα του αλλά σιγά σιγά τα χείλη του χωρίστηκαν δίνοντας μου την άδεια να εμβαθύνω το φιλί πράγμα το οποίο έκανε τα πόδια μου να λυγίσουν σαν ζελέ έτσι τύλιξα τα χέρια μου γύρω απο τον λαιμό του για στήριξη. Άνοιξα λιγάκι τα μάτια μου ελπίζοντας να δω αν κατάφερα τον σκοπό μου. Όλοι στην καφετέρια είχαν στραμμένα τα μάτια τους πάνω μας, ακόμα και η Hailey σταμάτησε να προχωρεί και κάρφωσε το βλέμμα της πάνω μας με το στόμα ανοιχτό.

Αποστολή επετεύχθη. Ο Leo έβαλε την πίτσα στην άκρη τυλίγοντας τα μυώδη χέρια του γύρω απο την μέση μου. Γλίστρησα το χέρι μου διακριτικά και άρπαξα την πίτσα. Επίπεδο πρώτο ολοκληρώθηκε.

Σταματήσαμε το φιλί προσπαθώντας να βρούμε τις ανάσες μας ενώ στο πρόσωπο του Leo φαινόταν ακόμη η έκπληξη. Προτού πει κάτι μίλησα εγώ "ευχαριστώ για την πίτσα", χαμογέλασα και του έδειξα τον άδειο δίσκο. Γύρισα και άρχισα να απομακρύνομαι απο κοντά του κουνόντας τους γοφούς μου και αφήνοντας πίσω έναν άναυδο Leo. Ειλικρινά δεν ξέρω που βρήκα τόσο μεγάλη αυτοπεποίθηση. Συνήθως είμαι πολύ ντροπαλή.

Όλοι στην καφετέρια έμειναν σιωπηλοί- παρακολουθώντας την μικρή ανταλλαγή που κάναμε. Αλλά ο ήχος του κουβά μαζί με την μπογιά που χύθηκε σταμάτησε τα βήματα μου. Η Jules Williams μας αγριοκοίταζε ενώ η μαύρη μπογιά ήταν απλωμένη πάνω στην φούστα της έτσι το σχέδιο της να περιλούσει την Hailey με μπογιά απέτυχε. Επίπεδο δύο ολοκληρώθηκε.

Η Jules κοιτούσε κάτω αηδιασμένη απο το γλυώδες μαύρο υγρό που ήταν παντού πάνω στην τέλεια φούστα και στα πόδια της. Έσφιξε τις γροθιές της στα πλάγια και κλαψούρισε, "Σκύλα!" πριν προλάβει ο διευθυντής να μπει στην καφετέρια.

Continue Reading

You'll Also Like

608K 47.2K 60
Εκείνος νόμιζε οτι τα είχε ζήσει όλα. Μέχρι που την γνώρισε.
2.5M 181K 69
"Σταμάτα να τρέχεις, αστυνομία!" άκουσα μια ανδρική φωνή πίσω μου. Σκατά!Άρχισα να τρέχω πιο γρήγορα. Τελικά ,ο μπάτσος με έφτασε και με άρπαξε. Τα...
1.4M 83.9K 81
"ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΜΑΖΊ;!" Φωνάζω σοκαρισμένη. "Μην ανησυχείς κερασάκι. Θα περάσουμε ωραία μόνοι μας στο σπίτι μου για τρεις ολόκληρ...
458K 28.7K 55
''Θα σου μάθω εγώ.'' μου είπε και έσμιξα τα φρύδια μου. ''Τι πράγμα;''τον ρώτησα με απορία. ''Να φιλάς ρε Μητσάκο.''μου είπε σαν να ήταν αυτονόητ...