Megváltoztattál... (TaeGi) BT...

Da Just_A_TaeGi_Soul

37.2K 2K 244

Min YoonGi mindig is egy visszahúzódó, csendes, mégis forrófejű (hirtelen haragú) fiú volt, aki szörnyű múltt... Altro

0.Ismertető
1.Az új diák
2.Kíváncsi...
3.A Terv
4.Féltékeny
6.Az Első
7.Látogatás
8.Végre
9.Múlt
10.Munka
11.Veled
12.Én Meleg?
13.Mindenki Előtt
14.Szórakozol
15.Bizonyított...
16.Megmentettél
17.Féltékenység
18.Együtt
19.Enyém
20.Egymásé (18+)
21.Visszafizetés
22.Ajándék
23.Készülés
24.Kínos
25.Büntetés
26.Akarlak
27.Jutalom (18+)
28.Titok
29.Gyűlöllek
30.Megváltoztattál...
Utószó
!Eredmény+Kihívás!
!New Story!

5.Korrepetálni?!

1.2K 76 1
Da Just_A_TaeGi_Soul

TaeHyung pov:

Tekintetemmel végig követtem, ahogyan a fiú elsietett tőlünk, majd néhány pillanattal később pedig elfordult a lépcsők végén, így eltűnt a szemeim elől. Több perc is eltelhetett, mire felócsúdtam, majd pár pislogással később elgondolkodtam azon, hogy miért is kerültem ide, az iskolába, pár másodperc gondolkodás után beugrott, hogy a fülhallgatómat a teremben hagytam, amikor egyik szünetben azzal foglaltam e magam. Felszaladtam a termembe ahol a padban megtaláltam a fülhallgatóm és rohantam is kifelé,mert Hoseok szerintem azt tervezi,hogy hogyan fog kinyírni.Mikor megtaláltam a szememmel odaszaladtam hozzá és előtte lihegve rendeztem a légzésem.
-Hol a faszomba voltál?Útközben letoltál egy menetet a takarítóval vagy mi?-kérdezte az elején mérgesen,de a végén már a nevetés szélén volt.Hát igen elég szép takarítónők vannak az iskolában...jó,hogy eddig nem hánytam le őket.
-A faszt.-mutattam be neki,közben elindultunk.
-Annál sokkal jobb dolog történt.-húztam mosolyra a számat ahogy csak az arcára gondolok.
-Akkor az egyik ribancot húztad meg?-kérdezte nevetve.
-Nem húztam meg senkit.-ütöttem meg nevetve a vállát.
-Akkor mi történt?-húzta fel kíváncsian szemöldökét.
-Találd ki.-mondtam vigyorogva.
-Ne már nemtudom.Mondd már el!-ugrált össze-vissza durcásan felfújt arccal.
-Láttad már Yoongit kapucni nélkül?-kérdeztem.
-Egyszer.Egy pár hete,de nem sokáig,elég aranyos,de Jiminnél nem aranyosabb.Mondjuk most leginkább megölném amiért olyan furcsán viselkedik Jiminnel.
-Miért?Várj kitalálom...csak nem bejön?-húzogatta szemöldökét mindentudóan mosolyogva.
-Nagyon ki ismertél ez a pár nap alatt.-nevettem el magam a fején.
-Ez az,tudtam.-húzta ki magát büszkén.
-Na szia te barom.-álltam meg házam előtt.
-Csá majd holnap tali.-intett majd ment is tovább.
Beléptem a házam ajtaján ahol levettem a cipőmet és indultam a konyhába valami ehetőt keresni.Anyát találtam a konyhába ahol épp mosogatott.Nem vett észre ezért halkan mögé léptem és megöleltem amitől kicsit megugrott majd egy puszit nyomtam arcára.
-Szia anya.-nevettem el magam.
-Szia kicsim,legközelebb azért ne ijessz rám ennyire.-fújta ki nyugodtabban a levegőt.
-Bocsi.Mi lesz a vacsi?-néztem rá kíváncsian.
-Apád spagettit rendelt szóval az lesz.-mondta miközben az utolsó tányért is elmosta.
-Majd szólok ha kész.-lépett elém.
-Oké köszi anya,felmentem.-mondtam majd nyomtam egy puszit arcára és szaladtam is fel.
Kicsit telefonoztam,de mivel nem nagyon foglalt le inkább csak zenét hallgattam és gondolkodtam.Hirtelen a cica fiúm képe jelent meg előttem amin elmosolyodtam.Kell nekem.
Ezen gondolkodtam még egy ideig utána arra eszméltem fel,hogy anyám kopogott az ajtón,hogy kész a vacsi. Lementem megvacsoráztunk utána megnéztünk egy filmet.Felmentem elvégeztem az esti teendőket és mentem is aludni.

Yoongi pov:
Most épp rohanok a suliba,mert szerencsésen elaludtam így még egy kávéra se volt időm reggel.Jobban nem is kezdődhetne a napom.Na mindegy majd veszek egyet a suliban.Szerencsésen beértem a suliba és még maradt 10 perc a becsöngőig.Jimint kerestem a szememmel és elég hamar megtaláltam,mert ahogy meglátott futott is felém és rámugrott.Alig bírtam magunkat megtartani,mivel nagyon fáradt vagyok.
-Szia Suga.-vigyorgott képembe Jimin amitől egy halvány mosoly került a fáradt arcomra.
- Csá Chim.-ásítottam egyet köszönés után.
-Csak nem elaludtál?-kérdezte.
Mielőtt válaszoltam volna megláttam Hoseokot ahogy bejönnek az iskolába azzal a köcsöggel az oldalán.Gonosz vigyorra húzódott a szám.
-De szóval gyere venni kávét.-mondtam és összekulcsoltam az ujjainkat és húztam is magam után.Persze Hoseok már vagy 100 féleképpen elképzelte,hogy akar megölni,de ez hidegen hagy.Később úgy is megköszönik.Gyorsítottam a tempón mikor elkeztek utánunk jönni Taehyunggal.Nem akarok a tegnapi után a közelébe lenni. Mikor megvettük a kávét és beleittam kész megváltás volt számomra.Nagyon jól esett.Miután megittuk mentünk az első óránkra ami rajz volt.Szeretem ezt a tantárgyat,mivel imádok rajzolni.Ma tájkép volt a téma.Én egy vízesést rajzoltam,a vízesés mögött kisebb hegyek húzódtak meg.Jó lenne egy ilyen szép és csendes helyen lenni ahol nem kéne törődni semmivel csak gyönyörködni az előttünk lévő képben.

Taehyung pov:
Utolsó előtti óránk után gyorsan kimentem a mosdóba és mikor elvégeztem a dolgom és léptem ki a folyosóra épp elkaptam a végét amiről egy lány osztálytársunk és Hoseok beszélt.
-Kérlek akkor tudnál szólni Taehyungnak,hogy keresi? Köszi.-mondta amikor barátom bólintott egyet majd vissza sietett a terembe.
-Miről kell nekem szólni?-kérdeztem Hobi mögé lépkedve amitől megugrott én meg csak jót mulattam rajta.
-Ezt direkt csinálod,hogy állandóan megijesztesz?-kérdezte ijedten nézve rám amin elnevettem magam.
-Lehet.A reakciódért megéri.-nevettem tovább amiért Hobi bemutat nekem,de végén már ő is nevet,mikor lenyugszom újra megkérdezem.
-Szóval miről kell nekem szólni? -kérdezem.
-A matektanár keres téged és mondta,hogy menj a tanáriba.-válaszolt kérdésemre.
-Mi a fasznak?-kérdezem azon gondolkodva,hogy mitcsináltam amiért keres.
-Azt nemtudom,de menj mielőtt becsöngetnek.-ütötte meg vállam utána bement a terembe.Mikor odaértem bekopogtam és kinyitottam az ajtót aztán megkerestem szemmel a matektanárt.
-Miért hivatott?-kérdeztem a tanárnő elé állva.
-Tudom,hogy csak pár napja vagy ebben az iskolában,de már most van egy csomó egyesed és látszik,hogy nem nagyon érted az anyagot ezért megkérem az egyik osztálytásrad,hogy korrepetáljon téged.-mondja ellenkezést nem tűrő hanggal.
-És kit szándékozik megkérni.-kérdezem kedvesen,de már legszívesebben megfojtottam volna.
-Yoongit szeretném megkérni mivel ő a legjobb matekból az osztályban.-válaszol mire nekem hatalmas mosoly kerül arcomra ahogy meghallom a Yoongi nevet.
-Rendben.Akkor órán.-mondom és már rohanok is vissza a terembe ahol leülök Hobi mellé nagy vigyorral az arcomon.
-Na mi ez a nagy jókedv?-kérdezi haverom mire még nagyobb lesz a mosolyom ha lehet nagyobb.
-Találd ki kit akar felkérni a tanár,hogy korrepetáljon matekból.-súgom oda neki.
-Hmm...Yoongit?Mivel ő a legjobb matekból.-kérdezi elmélkedve.
-Pontosan.-mondom és előre nézek,hogy éppen mitcsinál a cica fiú.Ahogy látom megint valamit írogat miközben Jiminnel beszélget.Mit írogat állandóan?Teszem fel magamba a kérdést és már lép is be drága matektanárom.Kezdem megkedvelni.

Yoongi pov:
Éppen utolsó óra után pakolok be táskámba nyugisan,mivel ma nem Jiminnel megyek haza,mert megy valahova az öccsével.Mikor befejezem a pakolást vállamra dobom a táskát és megyek ki a teremből mikor meglátom,hogy a matektanár int egyet nekem,hogy menjek oda hozzá.
-Mit szeretne?-kérdezem érdeklődve.
-Szeretnélek megkérni arra,hogy matekból korrepetáld Taehyungot mivel nagyon nem megy neki ez az anyagrész.-válaszol.Ha nem tanár lenne már rég lelőttem volna,de sajnos nem tehetem meg.Miért pont én?!Nem akarok a közelében lenni Taehyungnak,nagyon irritál a feje és még sulin kívűl is a képét bámulni lehetetlen.
-Miért pont engem kér fel?-kérdezem és próbálom a legkedvesebben feltenni a kérdést ami nehezen,de összejön.
-Mert te vagy a legjobb matekból. -mondja mire megadóan felsóhajtok.Ilyenkor bánom,hogy jó vagyok matekból.Chh...
-Rendben elvállalom.-mondom ki nagy nehezen.
-Köszönöm.Na,de dolgom van.Szia.-és már el is tűnt.Akkor most kereshetem meg azt a barmot,hogy megkérdezzem mikor lenne jó neki,remélem még itt van.Viszont keresésemet megakadályozza valaki úgy,hogy hátulról átölel amitől megugrok hiszen elég hirtelen jött. Próbálom leszedni a karjait közbe azt veszem észre,hogy mellettünk Hoseok próbálja visszafojtani a kitörni készülő nevetését.Ch...ez a barom erősebb mint gondoltam.
-Csak nem engem keresett a cicafiú?-suttogja a fülembe amitől hirtelen kiráz a hideg és még én is megijedek ettől a tettemtől.Kifújom a bennmaradt levegőt és abbahagyom a próbálkozást, hogy leszedjem a karjait derekam körül.Csak nekem lett egy kicsit melegem?
-Ha mégegyszer így hívsz beverem a képed.Amúgy de azt akartam kérdezni neked mikor lenne jó,hogy korrapetáljalak.-mondom neki.
-Nekem bármikor jó.Ma is lehet.-mondja és a hangjából hallom,hogy élvezi a szituációt.
-Nálad vagy nálam?-kérdezi.
-Majd megyek én hozzád 4 körül.-mondom neki.Elmondja a címet és mikor hirtelen nem figyel leszedem karjait a derekamról és szaladok is egyenesen haza,mivel nem így kéne látnia a szülienek,ahogy suliba szoktam járni és le is vagyok kicsit izzadva még zuhanyoznom is kell.Igazából ha nem suliba vagyok kicsit "normálisabb" ruhákat szoktam hordani.Mikor hazaérek eszek egy kicsit,gyorsan megírom a házim és megyek lezuhanyozni.Miután lezuhanyoztam felveszek egy fekete pólót egy fekete bőrdzsekit aminek van kapucnia természetesen,egy fekete térdnél szaggatott farmert és kész.Azért a színes énemet meghagyom. Megfogom a telefonom és megyek is le a konyhába.Írok egy üzenetet,hogy vacsorára itthon leszek és veszem is fel a cipőm és a maszkom,felteszem a kapucnim és el is indulok a megadott címhez.

Sziasztok 🖐️😉 Remélem tetszett ez a rész.

Continua a leggere

Ti piacerà anche

23.7K 2.4K 153
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
5.3K 237 16
Ez egy kicsit vadabb történet lesz mint a többi 2okos gaystory! A sztori kettő húszéves fiúról szól akikről már szinte biztos hogy hallottatok, ugya...
5.3K 489 38
-Csak elfelejted azzal a szép fejeddel... -mondja- Hogy én bármit megtehetek. Seungmin egyedül él egy családi házban, és éppen a pizzafutárt várja...
14.2K 593 30
-Ugye tudod, hogy ebből hatalmas botrány lesz?-nézett rám, miközben egyre közelebb jött. -Tudom..csak nem érdekel- hajoltam hozzá közel, még nem az a...