For her skater heart (One Dir...

By Mikyshor

204K 7.8K 1K

Emma si Sunny sunt singurele fete dintr-o trupa de skateri din care, odata, facea parte Harry Syles. Cu mult... More

~ Prolog ~
Cap 1: A treia oara e cu noroc
Cap 3: Rapunzel si BMW-ul fermecat
Cap 4: Goana dupa avioane
Cap 5: Strigate de ajutor
Cap 6: Hero's Comeback
Cap 7: Meet my fists, bitch
Cap 8: Doar tu esti de vina
Cap 9: O petrecere cu "surprize"
Cap 10: Ramai cu mine
Cap 11: Holding out for a hero
Cap 12: Secrete din trecut
Cap 13: Regrete
Cap 14: Is that alright? Yeah...
Cap 15: Planul B
Cap 16: Dark night in Ravenwood l
Cap 17: Dark night in Ravenwood II
Cap 18: Dark night in Ravenwood III
Cap 19: Sweet moments, hard times
Trailer
Cap 20: Cine a murit de fapt?
Cap 21: Ass back home
Cap 22: Jur sa las in urma ceea ce iubesc
Cap 23: The way he lied me
Cap 24: I'll be gone before the morning lights
Cap 25: Compromis
Cap 26: No more fighting
Cap 27: Reasons
Cap 28: Trust me and I'll trust you
Cap 29: He's alive
Cap 30: Pentru ca te iubesc
~ Epilog ~

Cap 2: Saritura ca la Jocurile Olimpice

8.4K 350 33
By Mikyshor

Emma's P.O.V.


Era destul de devreme a doua zi cand telefonul a sunat, trezindu-ma. Ma asteptam ca la capatul celalalt al firului sa fie Sunny sau David, pentru ca Jay era cat pe ce sa-si manance telefonul ultima oara cand s-a drogat. Dar cel care ma sunase era Ryan, total neasteptat din partea lui.

- 'Neata, Em! Uite, stiu ca este sase dimineata si ca o sa ma injuri...

- Prea tarziu, am comentat eu. 

- OK, OK, dar acum ca te-am sunat, asculta-ma. Aseara, cand eu, Sunny si trupa lui Harry am plecat intr-un tur al orasului, Louis ne-a spus ceva interesant.

- Treci la subiect, pentru Dumnezeu!

- One Direction tine un mini-concert televizat pe plaja din apropiere. Jay nu vine pentru ca e prea riscant sa luam un drogat intr-un loc atat de aglomerat. Cand l-am sunat aseara, David a zis ca azi e ocupat cu invatatul unor trickuri noi. Iar Sunny nu imi raspunde.

- Nu iti raspunde pentru ca e sase dimineata, geniule!

- Probabil... Dar eu chiar vreau sa merg, doar ca nu singur. Te rog, vin-o si ia-o si pe Sunny. Facem o plimbare cu skate-ul pana acolo. 

- Dar...

- Mersi, raman dator, te iubesc, esti cea mai tare!

Si inchise, inainte sa mai pot protesta. Fuck! Asta inseamna sa dau din nou ochii cu Zayn si cu Harry. Si cel mai rau lucru este ca voi fi obligata sa dau ochii cu ei in fiecare zi. Din cate am inteles, vila pe care One Direction a achizitionat-o nu este departe de apartamentul meu si de pista pentru skateri. Puteam foarte bine sa ma sinucid, dar atunci ar fi trebuit sa scriu un luuung bilet de adio in care sa explic de ce One Direction nu aveau voie la inmormantare. Si imi era lene sa scriu o suta si ceva de pagini.

M-am ridicat din pat si am inceput sa ma imbrac cu ce apucam. Am decis ca astazi sa-mi las sapca acasa. Pana m-am pregatit, pana am lustruit placa si pana mi-am verificat e-mailurile de la matusa mea indepartata (care, trebuie sa mentionez, imi trimite bani in fiecare luna), era deja ceasul 8 jumate.

Eu si Ryan ne-am intalnit pe terenul amenajat pentru skateri. Sunny a intarziat un sfert de ora, injurandu-ne de toti sfintii. Eu mi-am dat ochii peste cap. Nu avea neaparat ceva cu mine, ci cu Ryan, pentru ca idiotul asta i-a umplut casuta vocala cu mesaje aiurite.

- Hei, nu va bateti, am zis. Sun, pastreaza-ti pumnii pentru cei care chiar isi merita o bataie. Adu-ti aminte ca mergem la un concert One Direction. Doar nu te astepti sa bat singura cinci baieti, nu?

Sunny gusta gluma si se calma putin. Apoi am pornit spre plaja. Pe drum, telefonul lui Ryan incepu sa sune.

- E Harry, zise el. 

Puse telefonul la ureche, semn ca ii raspunsese. Dupa gesticularile sale, Ryan parea destul de nervos.

- Nu imi poti cere sa n-o aduc, chiar acum suntem pe drum! tipa el. Si ce daca e o plaja privata? Eu am adus-o, daca e nevoie platesc eu ca sa intre. Dar aseara ne-ati promis ca putem intra pe gratis!

Vocea lui Harry a rasunat atat de puternic, incat l-am auzit si eu destul de clar cand a spus:

- Nu mi-am inchipuit ca o s-o aduceti pe fraiera aia de Emma!

Atat mi-a trebuit. Asta a sunat ca o provocare pentru mine. Nu vrea sa vin la concert? Foarte bine! Atunci o sa aiba niste surprize tare neplacute. Cu cat il enervam mai tare, cu atat mai bine. Eram incapatanata si ambitioasa. Asta ma facea mai puternica. Asta ma facea sa raspund tuturor provocarilor.

Ne-am continuat drumul liinistiti, fara ca nimeni sa comenteze pe marginea telefonului primit de la Harry. Cand am ajuns aproape, am sarit jos de pe skateboard si ne-am continuat drumul cu el in mana. La intrare, erau doua gorile care puneau sa semneze toata lumea care trecea de poarta cea mare si voluminoasa.

- Imi pare rau, domnisoara, imi zise unul dintre ei. Avem ordine clare sa nu va lasam sa intrati. 

- Cine spune? am facut eu.

- Asa este procedura.

Ryan si cu Sunny se strecurara deja inauntru, dar am reusit sa citesc pe buzele coechipierului meu un "Imi pare rau" sincer. Dar asta nu-l scutea de bataia ce avea sa o ia mai tarziu.

- Lasati-ma sa intru, am zis hotarata, incercand sa ma strecor inauntru. 

Ei s-au proptit in fata mea.

- Va rugam sa plecati. 

- Serios? Sunt pe domeniul public! Pot sta aici cat de mult vre...

Dar inainte sa termin, ochii mei zarira o portiune rupta a gardului de plasa ce inconjura plaja. Era destul de departe cat sa nu fiu vazuta si destul de "frumos" rupt incat sa ma pot catara. Am zambit subit.

- De fapt, stiti ceva? Nu aveti decat sa va spalati pe cap cu listele voastre! Eu am plecat de aici!

Am ocolit o cladire, ca sa nu bata la ochi faptul ca am luat-o exact pe langa gard. M-am uitat in jur sa vad daca este cineva atent, apoi mi-am strecurat picioarele si mana libera printre rupturi. Imi tineam strans skate-ul ca nu cumva sa-l scap.

Gardul avea cam cinci metri inaltime. M-am mutat de partea cealalta a gardului, reusind, deci, sa trec peste el. Am lasat skateul sa cada pe jos, apoi, cand am vrut sa cobor am simtit cum ceva imi zgarie piele rau de tot. Atat de rau, incat am tipat. Cand m-am uitat despre ce era vorba, am vazut o lama de cutit prinsa intre sarmele rupte. Lama s-a ma taiase atat de rau, ca nu imi mai puteam simti bratul. Ochii imi erau umezi, din cauza durerii.

M-am uitat in jos ca sa vad cat mai trebuie sa indur durerea, pana ca cineva sa observe ca eram prinsa aici, cu bluza incalcita in sarme si cu mana in lama cutitului, fara sa ma pot elibera. Si-atunci a aparut Zayn, alergand alarmat spre mine. Purta decat o pereche de blugi lungi, negri, full de lanturi, iar bustul sau era gol. Oricat de sexy parea, nu puteam sa ma bucur de priveliste.

- Emma! imi striga el numele. Ce faci acolo?

- Tip de placere! Esti chior?! 

In momentul acela, ochii i-au alunecat pe mana mea si pe bluza care era agatata de sarme. 

- O sa-ti rupi putin bluza dar asta e. Foloseste mana cealalta ca sa arunci lama de cutit. Incearca sa-ti pastrezi echilibrul.

- Si daca nu reusesc sa o fac? am intrebat. Asta ar insemna sa cad si sa-mi rup gatu'. Doar ca la mine o sa fie pe bune! am strigat incruntata.

- Fa ce iti spun!

Am incercat sa fac asa cum a zis el. Din fericire, mi-am pastrat echilibrul.

- Acum sari.

- Esti nebun?

- Ti-am zis ca o sa-ti rupi putin bluza. Doar sari. Am sa te prind eu.

L-am privit nesigura, dar ce altceva puteam sa fac? Mana ma durea ingrizitor, deci nu puteam sa o folosesc ca sa imi desprind bluza si sa cobor. Iar daca as fi folosit-o pe cealalta, m-as fi dezechilibrat. Faptul ca am reusit sa o folosesc sa indepartez cutitul, fara sa cad, fusese o minune.

 Pana la urma, am sarit. Bucatele mici din bluza s-au desprins, i-ar eu am aterizat direct in bratele lui Zayn. Eram speriata, dar odata ce mi-am tras sufletul si mi-am dat seama ca inca eram in bratele sale, m-am simtit mai in siguranta.

- Ar trebui sa cazi mai des, zise zambitor.

- Ar trebui sa taci mai des, am comentat eu. Acum lasa-ma jos!

- Obliga-ma.

- Nu-mi cere asta, fiindca ai sa regreti. Au!

Mana mea inca ma durea. Cand am vrut sa o acopar, deoarece rana sangera abuziv, Zayn mi-a spus sa ma opresc. S-a uitat lung la taietura mea. 

- Pare destul de adanca. Vrei sa te duc la spital?

- Chiar atat de slaba par? zic incruntandu-ma la el. Acum pe bune, lasa-ma jos!

Dar el nu m-a ascultat. Ainceput sa mearga, tacut, cu mine in bratele sale, Dumnezeu stie unde. Abea cand am ajuns intr-un cort special amenajat, mi-am dat seama ca am ajuns intr-o infirmerie de prim ajutor. 

Dupa ce m-a pansat si repansat, Zayn (care intre timp devenise neobisnuit de serios) ma invita afara din cort. 

- De ce ai sarit gardul? Erai pe lista de invitati. Puteai sa intri moca pe poarta. 

- Ei bine, prietenul nostru bun si drag a facut in asa fel incat eu sa nu mai fiu pe lista aia. Si am vrut sa-i fac in ciuda. 

- Harry? zise, afisand o expresie nervoasa. Jur ca il omor. Aseara, daca nu ne oprea Liam, il rupeam in bataie.

- Ce vrei sa spui?

Zayn isi musca buza de jos, ca si cum nu ar fi trebuit sa spuna chestia asta. 

- Trebuie sa intru pe scena. Baietii ma asteapta. 

L-am apucat de mana cu ultimele forte si l-am facut sa se intoarca si sa ma priveasca. 

- Ai adus vorba de asta, iar acum iti dau ocazia sa vorbesti. Asa ca spune-mi tot. 

El imi zambi nevinovat si ma saruta pe frunte. Din nu stiu ce motiv, nu am ripostat. Poate ca era din cauza trupului sau sexy si a patratelelor evidentiare. Poate ca era vorba de atractie fizica aici. Poate ca asta e motivul pentru care, atunci cand m-a tras, din nou, la pieptul sau intr-o imbratisare, nu am spus absolut nimic, ci doar mi-am lasat mainile sa poposeasca pe pieptul sau.

- Te rog, spune-mi, am soptit, desi as fi vrut sa sune dur.

- Iarta-ma. Chiar trebuie sa plec. Am sa-ti spun alta data.

- Nu vreau sa mai existe o alta data. 

- Ba vrei, zise zambindu-mi smechereste. Altfel nu mi-ai fi raspuns la sarut.

- Daca vorbesti de ala de aseara, a fost ca si cum m-ai fi fortat sa te sarut!

- Nu, vorbesc de cel de acum.

Buzele sale alunecare peste ale mele, iar eu nu am putut sa rezist. I-am raspuns sarutului cu pofta. Atingerile lui ma uimeau si imi faceau corpul sa salte de fericire. Iubeam senzatia care mi-o conferea sarutul lui, si in acelasi timp, il uram pe el. Il uram fiindca ma facea sa ma indragostesc de el intr-un mod... ciudat.

- Ce dracu' faci aici? zise o voce familiara, care ne facura pe amandoi sa rupem sarutul si sa intoarcem capetele. 

Era Harry. M-am incruntat la el, in timp ce Zayn mai avea putin si sarea la bataie. 

- Cine te-a lasat sa intri, mucoaso? 

- Un om cu o imaginatie bogata, de genul aleia pe care a avut-o maica-ta atunci cand si-a inchipuit ca o sa aibe un copil inteligent.

Un baiat din trupa, pe numele sau Louis, se arata in spatele lui Harry strigand ca un disperat ca ei doi sa inceteze si sa urce naibii pe scena. 

- Ati facut destul scandal aseara, zise Niall, apropiindu-se. Ne-a ajuns un articol de ziar despre asta, nu trebuie sa faceti circ din nou ca sa aveti ce servi presei pe tava.

Zayn a oftat adanc. I-am simtit pieptul ridicandu-se sub al meu. 

- Ai grija de tine, Emma, zise el apoi imi saruta din nou obrazul inainte sa plece.

Am privit in urma lui in timp ce pleca. Harry inca era aici, cu Louis, uitandu-se agresiv la mine.

- Inceteaza sa te mai bagi in viata mea, in trupa mea! tipa el. M-am chinuit destul sa va uit pe toti si sa-mi construiesc alta viata. Nu va mai strecurati ca idiotii in ea!

- Atunci de ce ai ales sa te intorci in L.A.?! 

- Nu are rost, Har, interveni Louis. Calmeaza-te. Va rezolvati problemele dupa concert.

Dar nu aveam de gand sa mai stau pana dupa concert. Imediat ce ei au intrat pe scena, m-am intors la gardul jerpelit ca sa-mi recuperez skateboard-ul. Am mai stat acolo doar putin, ca sa-l aud pe Zayn cantand:

So c-come on
You got it wrong
To prove I'm right I put it in a so-o-ong
I don't why
You're being shy
 And turn away when I look into your eye eye eyes.


Simteam undeva in interiorul meu ca si cum versurile erau pentru mine. Mai ales ca, in timp ce le rostea, Zayn ma privi. Dar nu erau. Era doar un cantec stupid cu niste versuri care erau menite sa fie cantate de el. 

M-am intors cu spatele la scena si am plecat, de data asta, folosind poarta. Odata intrata, gorilele nu aveau ce sa-mi mai faca. Poate doar sa ma dea afara. Iar asta era ceea ce voiam.


Heyaaa !! Ei bine, sa pare ca am reusit sa postez astazi, la sfarsit de saptamana. M-a lovit asa o inspiratie divina XD In imagine sunt ochii Emmei :X Eu m-am indragostit de acest gif. Va pup :*

Continue Reading

You'll Also Like

2.6K 621 35
*** SPIN-OFF "MĂCAR PRIVIM ACELAȘI CER" Disponibilă pe Google Play Books Viața lui Cassy s-a schimbat radical de când soții Palmer au...
40.6K 2.8K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...
4.4K 391 60
"Puterea incertitudinii" are în prim plan prietenia dintre patru tineri, care sunt total diferiți. Selena Angel, este o fată timidă. Rebeca Smith, a...
1.2K 212 10
ᴄᴏʟᴀʙᴏʀᴀʀᴇ ʟᴀ ᴀᴄᴇᴀsᴛᴀ ᴄᴀʀᴛᴇ ᴄᴜ: @Storykpop58 ᴛᴏᴘ ᴊᴜɴɢᴋᴏᴏᴋ ʙᴏᴛᴛᴏᴍ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ ᴊɪɴ: Tᴀᴇʙᴀʙʏ, ɴᴜ ᴘᴜᴛᴇᴛɪ ғɪ ɪᴍᴘʀᴇᴜɴᴀ ᴛᴀᴇʜʏᴜɴɢ : ʜʏᴜɴɢɪᴇ ....ᴅᴀʀ ᴇᴜ ɪʟ ɪᴜʙ...