Zeyna'nın Çizim Defteri

Hidden_Assassin tarafından

18.2K 3.3K 2K

Çizimlerimin İmparatorluğuna hoş geldin yabancı. Bu bir kitaptan ziyade karalama defteridir. Yorumlara yaz çi... Daha Fazla

Aklımdan Bir Senaryo Tuttum
Sizin İçin İçimden Geldi...
EFSANEVİ ÇİZİMLER Nelerdir Nerede bulunurlar?
İstek Üzerine
Boya Kalemleri Cumhuriyeti
Takıntı
Lol Severlere Özel
Eski Çizimler Ansiklopedisi
Resim Çizen İnsanlara Sorulan 18 Bezdirici Soru
Kar Fırtınası Veliahtı ve Assassin
Ultraviyole
Teşekkürler
Zaman Yolculuğu
Ab-ı Hayat
Uyumun Uyumlu Renkleri
Assassin Özel
Yamuk Prenses Ve Yediği Cüceler
Siyah Beyaz ve Aslan
Herraden ALBA
Mutlu Yıllar Halibo
Hayalimde Canlanan Megala Türleri
Altaïr Ibn La Ahad-Özel
Dünya mı? Güzel bir çöplük
Amumu'nun Tebessümü
Herraden Irkları (Hiddarun Hikayesinden)
Okçu Kız
Kara Kalem Amenia
Tavşan Diyarı ve Bonuslar
Kara Kalem Eran ve Sürpriz
ŞAHMARAN'IN SIRRI-Yılan Hikayesi'ne
Skyrim Dragon
Kara Kalem Portre Çalışmaları-1
Luke Skywalker
Renklerin Dansı
Anakin Skywalker
Muasır Çizimler Medeniyeti
1 -Undertale Özel- 1
Naruto Özel!
Unutulmuşlar Diyarı
Renklerin Gücü Adına!
Kuru Boyanın Zeyna ile İmtihanı
Beyazdan Hallice Ejderha!

Biraz Yıldız Birçok Sükûnet

106 14 9
Hidden_Assassin tarafından

Uzun geçen iki ay sonra merhaba! Yüzümdeki kocaman gülümsemeyi yorgunluğun arsız dürtüleri silmeden bu bölümü yazıp sevincimi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Geçtiğimiz günlerde ( 5 Ekim de) Wattys 2018 yarışmasının sonucunu açıkladı. Ve benim için sürpriz niteliğinde bir sonuç oldu! Evet, yazmakta olduğum hikayem Hiddarun "Wattys 2018 Dünya Kuranlar" kategorisinde kazanan beş kitaptan biri oldu!

Bu başarıyı elde etmemde emeği geçen, bana destek olarak ümidimi ve umudumu tekrar tekrar yeşerten, uzayın taaa öbür ucundan sizlerin telefon ekranına bite bite  (bayt bayt) kelimelerle aktardığım bu hikayeyi okuyan herkese teşekkür ediyorum! 💙💙💙

Ve gelelim bu bölüme. Sanırım eylül ayının başında çizip boyadığım sulu boya ve renkli kuru boya karışımı değişik ve amatör bir Eran, Amenia çizimi sunacağım sizlere.


Kimdir bu Eran ile Amenia diye sorarsanız kendileri Hiddarun adlı hikayemin iki ana karakteridir. Çizerken tamamen anlık çizdiğim için hataları düzeltmedim. Kardeşimin resim defterini bulunca tutamadım kendimi, rengarenk kalemler de kurşundan üstün gelince böyle bir şey oluştu.


Burnu basık, çenesi orantısız küçük ve alnı ise oldukça küçük oldu... bunu duzeltmeyecek kadar üşengeç olduğum için bu şekilde resme devam ettim. (Gözlerinize verdiğim geçici zarardan dolayı sorumluluğu kabul etmiyorum 😅😅😅😅)

Evet, arkasında kahverengi kanatları olacaktı lâkin gözüme oldukça zor gelince paydos verip begonyamızı yani Amenia ya geçmeye karar verdim.

Ve yine o kara kalemle verilen detayları canlandırmakta oldukça zorlandım. Renkli çizim yapmıyorum çok fazla. Bu yüzden daha çok çizim yapmam gerekiyor...

Karakterleri tam olarak bire bir benzetemedim, yine de anlık kafamdaki bir sahnenin fotoğrafını çekmek gibi oldu bu çizim.

Bu şekilde biraz daha renklendirdim. Ama arka plan çok sadeydi ve katakterlerin orantıları yoktu. Bu yüzden tekrardan bir şey yapmam gerekti. Ben de temaya uygun bir uzay ve ikiz gezegenleri resmettim.

Arkadaki uzay için sulu boya, daksil ve siyah ahşap boyası kullandım... sentezleme yaparken evde uçucu maddelerden kaynaklı geçici bir bilinç kayması yaşamış olabilirim 😅.

Kısacası oldukça eksikleri olsa da Wattys 2018 den sonra çizim kitabıma böyle bir bölüm eklemek istedim. Okuyan, bakan güzel gözlerinize sağlık. Yakında Hiddarun'u yazmak için daha aktif olacağım. Şu aralar fakültedeki derslerle kendi rutinimi dengelemekte zorlanıyorum. Programım hazırlanınca mazeret sunmadan Hiddarun'u sizlere sunacağım...

İlham sizlerle olsun. Sağlıcakla kalın...

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

108K 12K 18
acıyı anımsamak için anıya gerek yokmuş bak, adın yetiyor ❦ tanıdığım en güzel kadına
82.6K 2K 11
Efsane sözlerimin bir araya toplandığı hikaye
285K 12.7K 68
Ceylan Su Taşkın, öğretmenlik görevini yapmak için Şırnak'a atanan genç bir kadındır. Sırf görevini yapmak için geldiği bu yerde hiç beklemediği gari...
13.1K 1K 17
Her Salı saat 20.30 da posta kutunuzda siyah bir zarf görseydiniz tepkiniz ne olurdu? Tüm bunlar bir kadın tarafından yazılmış intihar ve aşkla harm...