Witchblade Story

Da ReneeBlade

357 5 0

Το βραχιόλι Witchblade ψάχνει αιώνες τώρα , τη σωστή weilder (=ηγέτη) για να φέρει τη δικαιοσύνη στον κόσμο! Altro

Witchblade Story - The beginning

Witchblade Story - Η 'Αρχη

75 2 0
Da ReneeBlade

'Όλα ξεκίνησαν στην σύγχρονη εποχή της Ελλάδας τον 19ο αιώνα, σε μία αρχαιολογική ανασκαφή βρέθηκε το βραχιόλι «Witchblade» , όπου παρευρισκόταν ο συγγραφέας Kenneth Iron. O Kenneth ήταν το μεγαλύτερο εγκληματικό μυαλό για κάθε κακό ήρωα που έχει γραφτεί στα κόμικς της εταιρείας Top Cow.

Καθώς του έγινε εφιάλτης το συγκεκριμένο βραχιόλι , άρχισε στην αναζήτηση γνώσεων γύρω από το Witchblade. Λένε ότι το βραχιόλι λειτουργεί με αρσενικές ιδιότητες αλλά πρέπει να το φοράει γυναίκα ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Το βραχιόλι Witchblade είναι ένα ευφυές αρχαίο όπλο με υπερφυσικές δυνάμεις. Όταν δεν χρησιμοποιείται μοιάζει με ένα απλό περίτεχνο βραχιόλι , σχέδιο προ Χριστού. Το τραγικό είναι πως όποιος ανάξιος τολμήσει να το φορέσει , χάνει το χέρι του.

Η γυναίκα που θα φορέσει το βραχιόλι, θα πρέπει να ξέρει πως δένεται μαζί του. Θα πρέπει να το ακούει και να βλέπει τα σημάδια. Θα μπορεί να βλέπει πριν από τη ζωή που η ίδια ήδη διανύει και το μέλλον αυτής. Ή και το παρών με άλλα μάτια (ίσως το τρίτο μάτι, δηλαδή τη διαίσθηση...)

Το βραχιόλι προστατεύει τον ηγέτη του και μόλις διαισθανθεί τον κίνδυνο , μετατρέπεται σε θωρακισμένη στολή σε όλο το σώμα, σαν πανοπλία. Από το επίπεδο απειλής εξαρτάται η κάλυψη του σώματος από την πανοπλία.

Το Witchblade μπορεί να μετατραπεί στο χέρι (ταυτόχρονα με την πανοπλία) σε πολλά όπλα. Συνηθίζει, όμως, να είναι ένα κοφτερό σπαθί. Έχει τη δυνατότητα να επουλώσει πληγές αλλά και αυτόματα να προστατεύσει τον ηγέτη του από κάθε όπλο καθοδηγώντας αυτήν που το φοράει.

Ο Kenneth Iron δεν άντεξε πολύ και η φαντασία του εξελίχθηκε, και για πρώτη φορά ασχολείται με ήρωα κι όχι κάποιον κακό τη ιστορίας. Και η επιτυχία του έγινε αποδεδειγμένη εφόσον πούλησε εκατομμύρια κόμικς με την ιστορία της Witchblade.

Η ιστορία ξεκινάει από την Ελλάδα, από εκεί όπου βρέθηκε το βραχιόλι.

500 π.Χ. η Myrene - Μια πανίσχυρη βασίλισσα του Αμαζονίου λέγεται ότι όταν πέθανε και ετάφη κοντά στην Τροία το γάντι ήταν ακόμα στον καρπό της.

480 π.Χ. η Αρτεμισία η πρώτη - Η γυναίκα σύμβουλος του Πέρση αυτοκράτορα Ξέρξη, βρέθηκε η λεπίδα στον τάφο της.

45 μ.Χ η Κλεοπάτρα - Η μεγαλύτερη βασίλισσα της Αιγύπτου με τη λεπίδα που ήταν γοητευτική και ανίκητη, αλλά το γάντι την πρόδωσε στη μεγαλύτερη ανάγκη της, όταν ο Οκταβιανός απαίτησε να παραδοθεί.

61 μ.Χ. Boudicca η πρώτη - βασίλισσα των Σέλτικ που απέκτησε το βραχιόλι, αλλά το σπαθί την αρνήθηκε. Παρόλα αυτά αυτή το κράτησε στην κατοχή της μέχρι να το πάρει ο επόμενος άξιος ηγέτης.

70 μ.Χ. Cathain - Μια κόρη ενός Σέλτικ που έλαβε τη λεπίδα από την Boudicca ήταν μία μεγάλη υπερασπιστής των Κελτών και την αποκαλούσαν θεά. Λένε ότι ήταν η πρώτη φορά που πήγε το βραχιόλι από γενιά σε γενιά μέσω αίματος. Η Cathain δυστυχώς έχασε τη μάχη με τον εχθρό και το σπαθί άργησε να ξαναζωντανέψει σε άλλον άξιο ηγέτη.

250 μ.Χ. Septima Ζηνοβία - είναι από τη Συρία. Με τη λεπίδα ήταν σε θέση να κατακτήσει την Αραβία, την Αρμενία και την Περσία με τη Συρία. Πήρε για χρόνια την αξία των μαχών για την πρωτεύουσα της, αλλά έπεσε αιχμάλωτη. Όταν αυτό συνέβη δεν άφησε τη λεπίδα για να μην πέσουν σε λάθος χέρια. Όμως η λεπίδα την άφησε όταν την φρόντισε ένας μοναχός και το πούλησε σε έναν Κινέζο επιχειρηματία.

1199 μ.Χ. Itagaki - Ένα μέλος μιας αίρεσης Σαμουράι ήταν μία ισχυρή πολεμίστρια και μεγάλη ηγέτης, αλλά ήταν, όπως και πολλοί άλλοι πριν από αυτήν, προδομένη από τη μεγάλη λεπίδα, μετά το θάνατό της το γάντι έπεσε στα χέρια των κινεζικών νομιμοφρόνων, και ο μεγάλος Kubla Khan, ο οποίος δεν γνώριζε τη απίστευτη δύναμη του σπαθιού το έδωσε στα χέρια του Marco Polo, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του με κάτι όπου ονόμασε ο ίδιος «ένα όμορφο μπιχλιμπίδι».

1428 μ.Χ. Joan of Arc (Η Ιωάννα της Λωρραίνης) - Ποτέ μια πιο ισχυρή ηγέτης που υπήρχε τότε από ένα 16χρονο κορίτσι. Λέγεται ότι ο Dauphain της Γαλλίας (ο τότε βασιλιάς) ήταν στην κατοχή της λεπίδας όταν η Ιωάννα της Λωρραίνης πήγε ζητώντας του να οδηγήσει έναν στρατό, καθώς έγινε αυτή η συνάντηση η λεπίδα πήρε μορφή και ζωή. Αργότερα, μετά το τη σύλληψη της Ιωάννας, η λεπίδα δόθηκε στον Πάπα και κρατήθηκε στο Βατικανό για τα επόμενα 500 χρόνια όπου εκείνος κλήθηκε να προωθήσει τον καθολισμό.

1519 μ.Χ. Marie d'Estrada - Η σύζυγος του Hernando Cortez (Ισπανός εξερευνητής και κατακτητής, που στις αρχές του 16ου αιώνα ηγήθηκε των επιχειρήσεων για την κατάκτηση της αυτοκρατορίας των Αζτέκων, στο σημερινό Μεξικό, προς όφελος του Στέμματος της Καστίλης) ταξίδεψε με τον σύζυγό της στο Νέο Κόσμο (Αμερική) με την ελπίδα να κυριαρχήσει το Witchblade που είχε δοθεί σε αυτόν για να εκφοβίσει τον τοπικό πληθυσμό των Αζτέκων. Όντως δεν εκφόβισε, αλλά συνάρπασε τους ντόπιους που είχαν εντοπίσει τη λεπίδα από αρχαία έργα ζωγραφικής σε ένα σπήλαιο. Η Marie δεν κατάκτησε το μαχαίρι και έδωσε εντολή στο Βατικανό για την επιστροφή του στην πατρίδα του (δηλαδή από εκεί όπου ήρθε).

1854 μ.Χ. Florence Nightingale - Το Witchblade με την ελπίδα να αποδείξει ότι η δύναμη του θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για καλό, εστάλη σε μία νεαρή Ιταλίδα νοσοκόμα με το όνομα Florence Nightingale (=Φλωρεντία) η οποία ήταν σε θέση να σώσει χιλιάδες ζωές και πριν από το θάνατό της. Και η λεπίδα επέστρεψε πάλι στο Βατικανό.

1900 μ.Χ. Marie Curie - Το Βατικανό αυτή τη στιγμή κοίταξε ξανά για μια αξιόλογη νεαρή γυναίκα και με συντριπτική λίστα στους αριθμούς διάλεξε μια νεαρή επιστήμονα από την Πολωνία. Λέγεται ότι η λεπίδα φορέθηκε στο χέρι της όταν αυτή και ο σύζυγός της ανακάλυψαν τη ραδιενέργεια και το ράδιο και το φορούσε κάθε φορά που έλαβε ένα βραβείο Νόμπελ. Βγήκε από το χέρι της όταν αυτή πέθανε.

1940 μ.Χ. Elizabeth Bronte η πρώτη - Ήταν γλωσσολόγος και κατάσκοπος κατά τη διάρκεια του δεύτερου Παγκόσμιου Πόλεμου. Η δουλειά της ήταν να σπάει τους αινιγματικούς κωδικούς των Ναζί, ενώ εργαζόταν για τις ΗΠΑ στο ναζιστικό Bureau of Communications (Δημόσιες Επικοινωνίες). Εκείνη ερωτεύτηκε τρέλα ένα υψηλό βαθμού στρατιωτικό κι εκείνος έκλεψε μία από τις πιο περιζήτητες κατακτήσεις του Χίτλερ (τη λεπίδα Witchblade με την ίδια την Elizabeth). Με το παντοδύναμο βραχιόλι ήταν σε θέση να σπάσουν τον κώδικα και να ξεφύγουν από τη Γερμανία. Η λεπίδα παρέμεινε στην κατοχή της μέχρι το θάνατό της - σε ένα εξωτικό μέρος για διακοπές με έναν άνδρα που ονομάζεται Kenneth Iron ...

1950 μ.Χ. Kenneth Iron - Ελάχιστα είναι γνωστά για τον άνθρωπο που τόλμησε να φορέσει τη Λεπίδα, αλλά ως ένας νεαρός άνδρας που έγινε γοητευμένος με το αντικείμενο αυτό και τον έκανε ηγέτη ήταν όταν αυτός έτυχε να κοιτάζει τη φωτογραφία της αγαπημένης του Elizabeth Bronte όπου το Witchblade ήταν στον καρπό της. Ο Kenneth Iron ένας γοητευτικός και πανούργος άνθρωπος αποπλάνησε τη γυναίκα και την προσκάλεσε να ταξιδέψουν στον κόσμο μαζί του. Αν και ήταν ένας βάναυσος άνθρωπος, ο Iron αγαπούσε την Bronte πολύ ακριβά. Η Λεπίδα αρνήθηκε να μείνει στον καρπό του, και του προκάλεσε απίστευτο πόνο καθώς τη φόρεσε, όπου αναγκάστηκε ο ίδιος να κόψει τον καρπό του. Ο Iron κατάφερε να σημαδέψει την ζωή του με βασανιστικές και τρομακτικές στιγμές. Όμως, η επαφή του με τη Λεπίδα επιβράδυνε τη διαδικασία γήρανσης του δραστικά και τον άφησε να συνδέεται με τη λεπίδα. Σύντομα έψαχνε για μια γυναίκα όπου θα μπορούσε να την ελέγξει, δίνοντας της το βραχιόλι.

1959 μ.Χ. Dominque Boucher - πρώην μοντέλο που είχε έρθει σε επαφή με ένα μυστηριώδες και γοητευτικό άνδρα που ονομάζεται Kenneth Iron. Εκείνη διψούσε για εξουσία και ο Iron της υποσχέθηκε ότι όσο φορούσε το βραχιόλι θα εξουσίαζε. Η Dominque συμφώνησε και το δοκίμασε. Αλλά ο Iron την είχε διαλέξει, όχι το Witchblade. Η Λεπίδα την πόνεσε την Dominque εφόσον ήταν μια ανάξια ηγέτης και αυτή τη φορά ο Iron ξεκίνησε την αναζήτηση της πραγματικής ηγέτης του Witchblade.

2000 μ.Χ. εώς Σήμερα Sara Pezzini - Μία μπατσίνα της Νέας Υόρκης, η οποία τέθηκε στην Κατοχή της Λεπίδας από κατά λάθος κατά τη διάρκεια ενός κυνηγητού μέσα σε ένα μουσείο. Η Λεπίδα την αναγνώρισε και ξεπήδησε μέσα από την εσώκλειστη βιτρίνα του, ώστε να γίνει ένα με τον καρπό της. Μέχρι τώρα ο Iron προσπαθεί να ελέγξει τη Sara Pezzini. Έχει αποδειχθεί ότι το βραχιόλι την βοηθάει κι έχει κάτσει περισσότερο καιρό σε σχέση με προηγούμενες ηγέτες. Η Sara γυρίζει με τη βοήθεια του Witchblade στο παρελθόν και ακούει συμβουλές από την Ιωάννα της Λωραίνης.

Φημολογείται ότι θα το πάρει η κόρης της. Όπου θα είναι για δεύτερη φορά στην ιστορία το βραχιόλι να πάει από γενιά σε γενιά από το ίδιο αίμα.

Continua a leggere

Ti piacerà anche

85.2K 10.7K 26
This is the sequel of RRR, so new readers please read it before starting this book. Agneya, the soon to be crown prince of Rakshatra, was bounded by...
28.9M 916K 49
[BOOK ONE] [Completed] [Voted #1 Best Action Story in the 2019 Fiction Awards] Liam Luciano is one of the most feared men in all the world. At the yo...
456K 79.8K 15
Everything changed the day the King ordered me to seduce his son and bring him back to the Kingdom. He was my best friend. As per the order of things...
73.8K 7K 62
" The darkness closed in around him, like a shroud of silence. Veeranshu's eyes fluttered open, and he was met with an unfamiliar ceiling. Groggily...