ÇARŞAMBA GÜNÜ GİDİYORUM 10 GÜN YOKUM . BU YÜZDEN YB YAZMAK İSTEDİM .
ÇOK ÖNEMLİ !! OKUYUCU SAYISI 100 VE DAHA FAZLASIYKEN 20 VOTE GELİYOR . LÜTFEN VOTELAR ARTSIN . 2 SANİYENİZİ ALMAZ OY VERMEK . . .
HERNEYSE '' YAZ BİSİKLETİM '' YB YAZICAM ŞİMDİ '' DÖVÜŞÇÜ '' YB YAZSAMMI BİLMİYORUM . İSTEYEN VARSA YAZSIN YORUMA . ONA GÖRE YAZABİLİRİM . 10 GÜN YOKUM . İNTERNET PAKETİ YAPTIRABİLİRSEM YB YAZMAYA ÇALIŞIRIM . NEYSE İİYİ OKUMALAR .
BU ARADA 7K OLMUŞUZ ÇOK TESEKKÜRLERRR !!!
MEDYAKİ ŞARKI İLE OKUYUN BİTİNCE BAŞA ALIN .
Sabah gözümü açtığımda ; içeriye dolan güneş sebebi ile gözlerimi kırpıştırmıştım . Hayatımda dün gece çok şey değişmişti öyle değil mi ? Babam yok mesela artık . Sabah aşağı indiğimde koltuğunda gazete okuyan bir babam olmayacak artık . Herneyse zaten istediğim bu değilmiydi ?
Yatakta doğrulduğumda kafamdaki düşüncelere ' siktiri ' çekmiştim ; en azından şimdilik . Banyoya gecip rütun işlerimi hallettim . OKula hala sivil kıyafetle gidiyorduk ve bundan bir şikayetimiz yoktu . Odama döndüğümde dolabımın kapağını acıp bişeyler bakındım . Kot bir şort sectim ve yatağıma fırlattım , üstünede düz bordo renk bir tşort tercih ettim . Altın sarısı uzun zincir ve bir bileklikte sectikten sonra üstümü değiştim .(MEDYAA ) İyi gözüküyordum zaten bugün görünüşüm pek umrumda olmayacaktı . beyaz kısa converselerimide ayağıam gecirdikten sonra ; uzun saclaarımı düzleştirdim . Sağa doğru yatırdıktan sonra salaş bir görünüm elde etmiştim . Siyah cantamıda elime alıp odamdan cıktım . Abimin kapısı acıktı demekki aşağıdaydı .
Merdivenlerden indikten sonra salonda babamın yokluğu dikkatimi cekmemişti . Rahatsızda etmemişti . herneyse . Annem ve abim beni görünce selam verdiler bende aynı şekilde selam verip yerime gectim . Bugün masada değişik tek şey abimin babamın yerine oturmasıydı . ve nedense oraya yakışmıştı . herneyse .
Yemeğimi yerken abimin sesiyle kafamı ona cevirdim ;
- '' Bugün ek dersin filan varmı bakalım mavigöz ? ''
- '' Hmm eğer güzel bişeyler yapıcaksak iptal edebiliriz '' deidğimde abime göz kırpmıştım . Tamda tahmin ettiğim gibi annem hemen atladı . ;
- '' Sen okulu ekiyormusun yoksa cimcime ? '' abimde bende kıkırdamıştık annemde bu durumdan şaka yaptığımızı analyınca bize ölümcül bakışlarını atmıştı . Bizde hemen masadan kalkıp annemin yanağını öpüück yağmuruna tuttuk ve dışarı cıktık . Mutluyduk . Gülmüştük en önemlisi annem mutlu olmuştu .
- '' Ee soruma cevap vermediniz bayan dersiniz var mı bugün ? '' abimin sesiyle ona dönmüştüm .
- '' Hayır ! nereye gidiyoruz ! '' diye atladığımda abim gülmüştü bende kıkırdamıştım .
- '' Hm aslında bakarsan holdingle ilgili ''
- '' Holding ve ben hmm pek tanıdık gelmiyor ama . '' dediğimde gülmüştüm .
- '' Sizi tanıştırma kararı verdim bende mavigöz '' diyip göz kırpan abime gülümsemiştim .
- '' Sakın şu miras işleri filan deme boğazını delerim bak '' abim dediğim şey üzerine bana korkak bakışlar atıyordu .
- '' Aslında evet , imzalar filan gerekiyor ; hem daha yaşınız tutmuyor küçük hanım ''
dediğinde aklıma ilk '' EMİR '' gelmişti . Bana '' Küçük '' diyordu . Yüzümde bir gülümseme oluşmuştu istemsizce .
- '' Tamam o zaman çıkışta beni alırsın gideriz '' derken arabaya doğru ilerliyordum abimde kafasını olumlu anlamda sallamıştı .
***********************
- '' Günaydın '' sesin geldiği yöne kafamı cevirmemle aşırı daş bir Emir görmem bir olmuştu . Kot pantolon ve gri bir tsort giymişti bu basit kıyafetler bile onu nasıl bu kadar iyi gösteriyor diye geciriyordum o sırada içimden .
- '' Günaydın . '' dediğimde gülümsemişti bende aynı şekilde karşılık vermiştim . Tam arkamı dönmüş sınıfa gidicekken , Emir kolumu tuttu bende ona doğru dönüp sorarcasına baktım .
- '' İyisin değil mi ? ''
Dün geceyi soruyordu . Evet dün gece , Emire '' BENİ BIRAKMA '' dedikten sonra oda '' SENİ BIRAKMAYACAĞIM '' demişti ve ben iyice ağlamıştım . Neyse sonra Emir bana biryerlere gidebiliceğimizi söylemişti ve bende reddetmişitm oda iyi olmadığım için reddettiğimi anlamıştı ve gitmişti .
- '' Evet . '' diye cevaplığımda , Emir gülümsemişti ,
- '' gitmem gerek '' dediğimde kolumu bırakmış kafasını olumlu anlamda sallamıştı bende sınıfa doğru gidiyordum tabii koridorda bizi görenlerin sikici bakışlarını umursamamaya calışarak !
*******************
- '' Evet cıkabilirsiniz ''
HAH SANKİ SEN DEMESEN BEN CIKMIYCAM OÇA BAK .
Bütün gün fizik işlemiş gibiydik resmen . Tabii ben mal mal tahtaya bakıyor '' bu oç ne ayaq '' diye içimden geciriyordum . Hoca arada bana baktığında soruyu anlamaya calışıyor gibi yapıp önüne döndüğünde küfür ediyordum . ne analrlarki şu FİZİKTEN AMINAKOYIM .
Okulun bahcesine cıktığımda Emir köşede arkadaslarıyla konuşuyordu . Bende bahcenin dışına doğru giderken adımın seslenilmesi ile kafamı o tarafa cevirdim .
- ' Ecrin ! '' karşımda acaip sexsi bir şekilde gülen bir METE duruyordu . Onun olduğunu gördüğümde ona doğru yaklaştım .
- '' Mete ! Naber ! '' diyip güldüğümde oda gülmüştü . Meteyle eskisi gibi kavga etmiyor hatta gayet iyi anlaşıyorduk tabii onunla konuşuyorum diye sürekli laf yediğim bir Emir vardı ama okulda olmasa bile bize geldiğinde görüşüyorduk .
- '' Aynı işte , nereye böyle ? ''
- '' Rüzgarla holdinge gidicez miras işleri filan mı varmış anlamadım pek '' diyip sırıtmıştım .
- '' Hmm sonunda holdingle tanışıyorsun yani '' dediğinde gülüyordu bende güldüm .
- '' Aynen aynen . Eee sende ne var ne yoqq yaqışıqlı ? '' dediğim şey üzeirne Mete gülme krizine girmişti , bende onun gülmesine gülmüştüm sonuç mu ? okulun pipi cocuklarından Mete ile şuan anırıyoruz ve herkez özellikle kızlar bana sikici bakışlar yolluyor !
- '' Aynı be qlw ne olsun '' diyince Mete'de resmen krizden cıkamamıştık . Takii o ses bizi bölene kadar .
- '' ECRİN ! ''
Kafamı dönmemle gülüşüm kesilmişti , elini yumruk yapmış ve cenesi kasılmış bir Emir bana bakıyordu . Metede aynı şekilde yumruğunu sıkmıştı . Bunlarda birbirini sevmiyor amk BU NE !
- '' Emir ? ''
Emire dönüp sorarcasına baktım . Gözleri beni bulduğunda o an yerin dibine girseydim daha iiyi olurdu galiba . !
- '' ECRİN ! '' Kafamı döndüğümde abim bana doğru geliyordu . hemen koşarak yanına gittim boynuna kollarımı doladım .
'' KOKUNA ÖLÜRÜM LAĞNN '' Diye anırmak istesemde susup o kokuyu ciğerlerime yolladım .
Abimle ayrdıldıktan sonra abim Mete'ye döndü ve selamlaştılar .
ZAVALLI EMİRİMDE ORDAN MELÜL MELÜL NE OLUYOR ANLAMAYA CALIŞIYOR TABİİ :DDD
Abim Emir'e döndüğünde , '' bu qim qnq '' der gibi bakmaya başlamıştı bana ; bende Emir'e dönüp onun kolundan cekeleyerek bizimle aynı hızaya getirdim .
- '' Rüzgar Bu Emir , Emir Buda Rüzgar ''
dediğimde Emir hala öfkeli hatta daha öfkeli gözleriyle bana bakıyordu . Çünkü daha '' ABİM '' dememiştim .
Emirin gözleirne içine bakarak ;
- '' Rüzgar benim ABİM !''
dedim '' ABİMİN '' üstüne basarak . Gözlerindeo az önceki öfke yerini şaşkınlığa bırakmıştı resmen . Abime elini uzattığında şaşırmıştım onunla tanışmak istiyordu resmen .
Abimde elini sıktığında şok üstüne şok yaşamıştım resmen .
- '' Memnun Oldum Emir '' abimin sesiyle ona dönmüştüm . Resmen aşık olduğum adamın elini sıkıyordu ve onunla konuşuyordu hamına !
- '' Bende Memnun Oldum . Hm şey bende bu Minik panda'nın sıra arkadaşıyım . ''
Emirin söyledikleriyle yüzüne mal gibi bakıyordum .
HAYIR YANİ '' MİNİK PANDA '' NE KARDEŞ ? !! '' KÜÇÜK '' VARDI ONA NE BOK DEĞDİ HA ? RESMEN BANA '' PANDA '' DEDİ YA ÖKÜZ ' ULAN BEN PANDAYSAM , SEN KATIKSIZ ODUNSUN , BANA PANDA DİYENDE BİRŞEY OLSA BİLDİĞİN DANASIN ULAN .
RESMEN ALICAN KÜREĞİ VURUCAN AĞZININ ORTASINA . YOLDA GEÇERKEN KALDIRIMA ÇARP AYAKKABIN FIRLASIN YOLA , ORDAN GECEN AMCANIN ELİNDEKİ SEHPAYADA SERÇE PARMAĞINI ÇARP HEMİ EMİR ! ORMADA YÜRÜRKEN KAFANI KOCAMAN AĞACA CARP EMİR ! SENİN AĞZINA SIÇIM EMİR . KONUŞMA BENİMLE EMİR . SUS EMİR . CEZALISIN EMİR . BİTTİ EMİR . SUS . KONUŞMA SENİ TERBİYESİZ ÖKÜZ ....
Abim , Emirin yüzüne bakıyordu bende tabii Mete'de bizi izliyordu .
BULMUŞ GÜZEL FİLMİ KACIRIRMI PİÇ ? !!!! DUR SANADA ÖDETCEM BUNU METEEĞĞĞĞĞ !!!!
Beni kendime getiren abimin söyledikleri ve Emir'in şaşkın bakışları olmuştu .
- '' EMİN OL BİR SIRA ARKADAŞINDAN FAZLASISIN BENCE . ''
10 GÜN YOKUM ! CARSAMBA GÜNÜ EDİRNEYE GİDİCEM . BU SÜRE ZARFINDA YB GELMESSE SAKIN HİKAYE BİTTİ FİLAN SANMAYIN ! DÖNÜNCE HEMEN YAZICAM .
'' YAZ BİSİKLETİM '' YB YAZIYORUM ŞİMDİ ; SİZ BUNU OKURKEN BEN YAYINLAMIŞ OLURUM ONADA BAKIN .
TEŞEKKÜR EDERİM .