La o cafea cu...universul

By aby__neverland

49 6 1

Am pornit spre gradina din spatele casei si mi-am lasat mintea sa se descarce. Am povestit despre stele si em... More

Trandafirii din spatele casei

49 6 1
By aby__neverland


"Astazi mi-am dat seama ,draga universule, ca vreau sa fiu acel trandafir din colt. Sa insemn iubire si sa eman dragoste. Sa fiu nu foarte impunator, dar nici cel mai firav. Sa il admire luna si cu soarele si sa ii cante dimineata pasarile. Sa imi strang intre petale vorbele bune si sa resping silentios, cu spinii, negativismul si falsitatea. Sa fiu impreuna cu ai mei si sa ii iubesc si sa ii ador. Insa singurul lucru de care mi-ar fi frica ,draga universule, e ca i-as putea parasi pe ceilalti trandafiri din cauza vreunui indragostit ce ma vede si vrea sa ma ia.  Mi-ar fi frica ca ar trebui sa ii privesc pe altii cum se ofilesc langa mine.

Oare nu ne asemanam noi cu trandafirii? Oare nu asa e si in viata? Sa ii privim pe cei dragi cum se preling langa noi, iar tu om la inceput de drum sa fi lasat singur pe carare. Nu stiu de tine universule, dar eu nu mai vreau sa fiu trandafir! Tot trist esti si daca esti floare!"


                                                                                                                                         17 august 2018, ora 7 seara

Continue Reading

You'll Also Like

223K 1.9K 23
Smut. But not all of it. This book is basically just me, a girl, writing out her fantasies with the men in Call of Duty. I do take requests.
172K 409 20
TOM KAULITZ SMUT
135K 334 10
Grace has been a babysitter for the Owen family for years. Read as they turn her from just a babysitter into their own personal Toy.
104K 1.3K 29
This story is based on Little Bethany who has had a troubled life growing up neglected by her own family and ignored by others in her community. Dani...