Černá sanitka: Druhá žen'

By OndraSemorad

25K 490 19

dalši soupor strašidelnýh příběhů z černé sanitky. Tento krát z Druhé ženi More

Duchové,démoni a devianti - 1.Maniak v metru
2.Trik se žiletkou
3.Hák
4.Tajemná past
5.Prohlídka na gynekologii
6.Řidič a cikáni
7.Zákeřný slepec
8.Rodiná dovolená
9.Přažské klobásy
10.Brněnské řeznictví
11.Hostinec v horách
12.Lovci orgánů
13.Ukradená ledvina
14.Děsivé Proroctví
15.Mizející stopař
17.Hádí Sádlo
Zvěr, zvířata a zvířatka - 18.Klokanova pomsta
19.Křeček a stěhováci

16.Tajemný Výtah

909 23 0
By OndraSemorad

Jednou takhle šel jeden můj hodně dobrej kámoš jěště se dvěma týpkama z nějaký akce. Tak nějak zevlovali, až narazili na nedostavěnej barák, asi šest pater vysokej. No a napadlo je, že by mohli vylízt na střechu.

Tak vlezli dovnitř, ale jak byla tma, tak si ten první v přízemí splet dveře a místo do schodů vešel do výtahu. Jenže tam ještě nebyl žádnej výtah nainstalovanej, takže slítnul dolů. Ten můj kámoš samo hnedka volal sanitku. Přijeli i hasiči a policajti. On mezitím, než přijeli, seběh po schodech dolů, byly tam ještě dvě patra podzemních garáží. Doběh ke dnu výtahový šachty, ale nikoho tam nenašel.

Ten jeho kamarád, co tam spadl, normálně zmizel. A to bylo ještě slyšet, jak dopad na dno. Ani hasiči ho nikde nenašli. Nebylo možný, aby se odtamtud dostal. Byla to sedmimetrová vejška a sanit'áci říkali, že by měl štěstí, kdyby to vůbec přežil.

Continue Reading

You'll Also Like

2K 228 21
Další díl Strašidelných faktů! 🎃
3.7K 287 20
Třetí díl našich strašidelných a znepokojujích faktů! ✨
17K 615 25
Miluju když řveš bolestí, vzrušuje mně tvé bolestivé prosení. Varování: V příběhu sou násilné, sexuální a pro někoho i pohoršujíci scénky, příběh je...
45.6K 876 21
Michaela Jacksonová je milionářka, zdědila firmu po svém otci, který již zemřel před třemi lety. Je to úspěšná firma. Má i úžasného syna Petra. Žije...