Voor Altijd||vervolg My Happi...

By NikitaLovegood

361 22 11

Hope gaat naar Hogwarts. En ontmoet mensen, ontdekt geheimen maar maakt het de leraren voorral niet makkelij... More

Hf. 1
Hf. 2
Hf. 3
Hf. 4
Hf. 5
Hf. 6
Hf. 7
hf. 8
fotodeel en aankondeging
hf. 9
Hf. 10

Hf. 11

27 2 2
By NikitaLovegood

Pov. Hope

Ik zoek mijn boekje. "Sophia heb jij een boekje gezien?" Ze schudt haar hoofd. "Maar we moeten wel naar de les dus schiet op." Ik knik. Maar krijg een idee. "Ga maar ik voel me niet zo lekker. Lieg ik. Ze knikt maar ik weet dat ze me niet gelooft. Fred had gelijk. We zijn veelste braaf." Ik pak de roze haarverf die we over hadden. Van de week pestte een domme slytherin Sophia. Nu krijgt hij zijn pay back. 

"Wachtwoord?" Ik denk. "Sisseltong." Hij knikt. Ik moet snel wezen..

Ik ren lachend over de gangen. "IK GA JE VERMOORDEN WEASLEY!" Hij had me dus zien lachen en dat verraadde me maar wat zal jij doen als ene roze met vel roze haar de zaal in loopt? Opeens trekt iemand me achter een muur de kant van de keukens op. "Hier volg mij." Ik kijk haar verbaasd aan. "Oh sorrry, ik ben Madison, noem me Maddie en jij bent Hope." Ze trekt me mee. "Chocoladechipkoekie." Zegt Madison of Maddie. Ik kom de Huffelpuff kamer in en kijk verwondert rond. Het ruikt naar vanille en de muren zijn een lichte kleur geel. Overal staan planten en gezellige dingen. Ik kijk rond. Ze trekt me mee. "Jij bent slim toch?" IK kijk haar aan. "Nou wat jij slim noe-" "Weet je wat dit is?" IK kijk met open mond haar aan. "Een tijdverdrijver.. hoe kom je daar aan? Hermelien heeft alle tijdverdrijvers vernietigd!" Ze schudt haar hoofd. "Niet uit het verleden." Ik kijk haar met open mond aan. "JE kom uit de-" "-Ja en je moet me helpen Hope." "Hoe?" Vraag ik verbaasd. "Jij moet naar Minevra gaan." "Hoezo kan jij dat niet?" Ze kijkt me moeilijk aan. "Ik kan het niet." "Maar wat moet ik zeggen? Hey Minnie! Ik kom hier voor een vriendin van me, ze komt uit het verleden en haar tijdverdrijver is kapot zou je hem kunnen maken of een nieuwe geven?" 

"Hey Minnie! Ik kom hier voor een vriendin van me, ze komt uit het verleden en haar tijdverdrijver is kapot zou je hem kunnen maken of een nieuwe geven?" Vraag ik lief. Ze kijkt me met open mond aan. "Pardon?" Ik zucht. "Hey Minnie! Ik kom hier voor een vriendin van me, ze komt uit het verleden en haar tijdverdrijver is kapot zou je hem kunnen maken of een nieuwe geven?" Ze schudt haar hoofd. "Hope daarvoor moet je echt bij Hermelien zijn." Ik zucht. "Maar u bent schoolhoofd!" Ze kijkt me twijfelend aan. "Ik regel iets okè? En nu naar je lessen!" Ik zucht. Op naar Maddie.

"Dankje." IK knik. "Waarom wou je niet naar Minnie?" Ze zucht. "Zoals ik zei, ik kom uit het verleden. En ik mag niet herkent worden, en ik weet dat ik je kan vertrouwen." Ik kijk haar verbaasd aan. "Hoe?" Ze glimlacht. "Jouw lot staat al eeuwen vast." Ik voel me boos worden. Ik wou altijd al mijn eigen leven bepalen , maar wat boeit het? Mijn toekomst ligt toch al vast! Boos trap ik tegen een prullebak. Ze komt naast me staan. "Wat heeft die prullebak jou aangedaan?" Boos trek ik haar mee naar de geheime gangen. Ik heb  geen zin in lessen. Ik versnel mijn tempo." Ho! Wat doen we hier?" Ik zucht. "Rust zoeken, Rose? 2 boterbier en een cake graag." Ze knikt. "Tuurlijk Hope." Maddie kijkt me aan. "Waar is Roslerta?" Ik kijk haar aan. "Hier 2 boterbiertjes en op je vraag-" Ze keert zich naar Maddie. "-Ze werd uit haar lijden verlost in de 2e wizzardwar." Zegt ze. "Ik vergeef het Draco nog niet." Zegt ze boos. "Ik ben trouwens haar nichtje." Maddie knikt. "Je lijkt op haar." Ik kijk Maddie aan. "Hoe weet je dat?" Ze glimlacht mysterieus en gaat verder met haar boterbier.

"Hij is klaar Hope." Minnie overhandigt het kettinkje aan mij. Ik kijk haar dankbaar aan. "Zeg tegen je vriendin dat ze de volgende keer niet met de tijd moet spelen." Ik knik en loop weg. Hij is best mooi.. kijk hij kan bewegeee!! En alles werd.. je weet het wel. Bubbelgum roze

"Hey gaat het." Het jongen met zwart haar steekt zijn hand uit. Ik word rood en sta op. "Ja dankje." "Ik ben Regulus Black." Waar heb ik die naam eerder van gehoord. "En jij?" Ik word rood. "Hope Weasley." Hij trekt zijn wenkbrauw op. "Familie van Arthur Weasley?" Vraagt hij beschuldigend. Daarvan ken ik hem! Wacht.. hij leefde zoveel eeuwen (haha oke nu overdrijf ik)terug! "Eh nee ver familie." Hij verandert van houding. "Ik heb je her nog nooit eerder gezien." Ik knik. "Ik ben hier nieuw." Hey! Dat klopt toch? Ik ben nieuw in deze tijd! Op dat moment botst er iemand tegen me op. "Hey!- oh sorry." Hij kijkt me flirterig aan en ziet dan Regulus. "Ah broertje heb je een vriendinnetje? Ik moet wel zeggen ze lijkt ver boven jouw level." Hij knipoogt en ik word nog roder. Ik schaam me dood. "Nou het is beter dan jouw scharreltjes." Snauwt Regulus. Wacht? Hij ontkent niet? "Sirius Black darling." Knipoogt hij weer. "Hope Fuck you lelijke snotaap." Glimlach ik lief. Hij kijkt me raar aan en 3 jongens achter hem lachen zich dood. "En nu moet ik gaan, het was leuk je te leren kennen Regulus." Glimlach ik. Ik kijk naar de ketting. GODGLOEIENDE GLOEILAMPEN! Waarom moet hij precies NU kapot zijn. Ja ik ken het verhaaltje wel. Nu moet het schoolhoofd me helpen en zit ik hier een tijdje maar kom op! Ik wou net naar Zonko's gaan! 

Jup ik had gelijk. Ik verblijf ik Gryffindor en doe gewoon de lessen mee tot hij gemaakt is. Een cliché verhaal. En het komt allemaal door lieve lieve Sirius fucking Black. Ik loop naar de common room. "Tijgerlelie." En ik loop de common room in. Ik sliep in de kamer aan het begin van de gang. "Hoi!" Ik loop de kamer binnen en er zijn 3 andere meisjes. "Hoi, ik ben Pandora Lovegood." Stelt een meisje met goud blond haar en blauwe ogen, van wie ik verwacht dat het de moeder van Luna is. "Lois Jordan!" Zegt een vrolijk, wat donkerder meisje. "Tess Johnson!"  Zegt ook een wat donkerder meisje. "Hope Weasley." Zeg ik vrolijk. Je denkt vast :'Wat is ze aan het doen?' Maar als ik terugkom word ik geschiedenis! Ik ben in de tijd wezen reizen! Ik wil er wel van genieten. "Dus je bent een tijdelijke student?" Ik knik. 

"Hey knapperd waarom heb ik je hier nog niet eerder gezien?" Ugh Sirius. "Hmm geen idee? Heb je misschien een bril nodig?" Vraag ik bijdehand. "Au baby dat doet me pijn in mijn hart." "Heb je er een dan?" Ik trek een wenkbrauw op. De jongen die James heet spuugt zijn drinken uit. "Bedankt maar ik houd niet van sinnasappelsap." Zeg ik droog. Remus (kwam ik vanochtend achter) begint met praten. "Dus je bent een tijdelijke student?" Vraagt hij geïnteresseerd. Ik knik. "Hij luistert wel." Glimlach ik lief naar Sirius. "Hey Regulus!" Ik loop op de jongen af. "Welke lessen heb je?" "Zowieso niet met jou want ik ben jonger." Lacht hij. Ik word rood. "Je ziet er oud uit." "De meeste zeggen jong." Grijnst hij. "Houd op!" Gil ik. Hij begint nog harder te lachen. Maar kijkt weer serieus. "Dus je bent een Gryffindor?" "Jup met alles erop en eraan." Zeg ik trots. "Jij een Slytherin?" "Jup met alles erop en eraan!" Doet hij me na. Ik trek een wenkbrauw op. "Ik had trouwens een vraag, wat is je bloedstatus?" Pardon?" Pardon?" Vraag ik verbaasd. "Geef gewoon antwoord." Ik kijk hem beledigt aan. "Puurbloed en zelfs als ik muggleborn was zou ik trots zijn!" Snauw ik. Hij kijkt me raar aan. "Ik dacht dat je anders was Regulus! Maar je bent net zo'n rat! Je denkt dat pure blood hoger staat. Maar weetje dat sommige pure blood zo dom zijn! Jullie zijn gewoon dom dat jullie oordelen om bloed!" "Hey broertje laat haar met rust." "SIRIUS HOUDT JE HIERBUITEN!" Gil ik. "Ga door." Zegt Regulus uitdagend. "Jullie vinden dat mensen die speciaal zijn! De muggleborns krijgen eerst al deze schrok! En dan ook nog passen ze zich aan! Weet je niet hoe moeilijk dat is! Wij groeien er mee op! Hele hun leven wordt overhoopt gegooit!" Gil ik. Hij kijkt me geamuseerd aan. "Ben je klaar?" Ik word rood. "Bijna! Ik wou zeggen dat ik dacht dat je anders was! Ik had van je familie gehoord! Maar ik hoopte dat de verhalen niet waar zouden zijn. Ik hoopte dat je ander was." Ik zucht. "IK ben klaar." "Dan heb ik hier niks meer te zoeken." Ik word boos. "JA JOH VIEZE RIOOLRAT  NEGEER ME MAAR! JE WEET DAT IK GELIJK HEB VIEZE BAARDAAP!" Gil ik hem na. Als hij de hoek om is zie ik pas wie mij allemaal aankijkt. "Ik ben knap okè dat weet ik nu ook wel!" Roep ik. Als ik me omdraai staan daar de marauders met open mond. "Willen jullie ook een preek?" Snauw ik. "Ik heb er nog wel een paar!" Ik draai me om en loop boos weg. Ik ga in de les zitten

"Hey." Ik kijk kil op. "Black." Regulus gaat naast me zitten. "Zit je vaak in de bieb?" Ik schud mijn hoofd. "Normaal niet maar lezen brengt je tot rust dus ik luister wat muziek en-" "Hoe?" Vraagt hij verbaasd. Ik show mijn nieuwe oordopjes en Mp4 gekocht bij een mugglewinkel met mugglegeld god wat was dat een ramp. "Kijk doe dit in." Hij kijkt me onbetrouwbaar aan. "Doe gewoon!" Hij doet het in. "En dan druk je op dit knopje en kan je een liedje kiezen. Ik zet Friends aan en hij schrikt eerst en begint een beetje te bewegen. Ik lach. "Mugglevoorwerp." Gelijk gooit hij het uit zijn oren. "Doe dat nooit meer!" En hij loopt weg. Verslagen blijf ik achter. Wat was dat?

"Cutie ben je uit de hemel gevallen?" Ik kijk hem droog aan. "Nee uit hell." Articuleer ik heel langzaam. "Sirius geef het gewoon op." Roept James luid. IK grijns. "Ja Black geef het gewoon op!" Ik gooi mijn haren over mijn schouders. Boem bitch. Ik loop weg en ga naast Remus zitten. "Remus als je heel veel chemische stoffen bij elkaar gooit wat gebeurt er dan?" Hij kijkt me fronsend aan. "Het ontploft hoezo?" Ik grijns. "Niks..." 

"Nou aangezien je niet uit deze tijd komt heeft straf en aftrek niet veel zin dus ik zie het door de vingers." Ik glimlach verontschuldigend. "En wilt u meneer Blacks haar volgende keer gewoon zwart laten?" Vraagt het schoolhoofd grijnzend. Ik word rood en wil iets zeggen maar hij houdt me tegen."Maar ik neem aan dat Black iets had gedaan? Ach weet je laat maar ga maar slapen." Ik glimlach lief. 

Au! Waarom telkens hij! "Waarom zijn  jullie hier in de nacht?" Vraag ik brutaal. "Dezelfde reden als jij." "Meidenprobleempje?" Vraag ik verbaasd en hun gezichten zijn goud waard. "Uhh nou ja tot uh doei!" Remus rent heel snel weg. Wat zei oom Harry nou over ze?  Geen idee ik ga ten minste achter ze aan. 

"Hope kijk uit!"IK schrik als ik zie dat Remus verandert in een weerwolf, oja dat was het! En hij rent het bos in richting mij. Ik verander snel in mijn animagus vorm en kalmeer de weerwolf. Hij kijkt me verbaasd aan en loopt rondjes om me heen. Ik begin te rennen dieper het bos in en hij volgt me. Ergens doet het me pijn. Wetend dat de een sterft met zijn geliefde door een van de vrienden. De andere vals 12 jaar in azkaban zat en dood gaat. En de ander samen met zijn geliefde die net zijn kind heeft gekregen dood gaat. Geen een van hen zou overblijven.. het doet me pijn. Pijn om te weten dat Pandora ook dood gaat voor de ogen van haar dochtertje. Oke ik heb het besloten morgen heeft het schoolhoofd dat kettinkje klaar en ben ik klaar met tijdreizen! Ik kan dit niet. Met mensen omgaan terwijl ik weet dat ze dood zullen gaan op een wrede manier..

Vandaag is de dag. Ik zeg iedereen gedag. Ik ben in een korte tijd zoveel om ze gaan geven. Bij Sirius geef ik hem een kus op zijn wang. Hij ook blij. En ik loop naar Regulus. Ik kijk hem aan. "Ondanks dat je een zak ben ga ik je missen" Fluister ik. En ik geef hem een knuffel. "Ik weet dat je niet van muggle spullen houd maar-" Ik geef hem een gelukshangertje. "Ze geloven dat hij geluk brengt." Hij kijkt me met waterige ogen aan. "Het is prachtig.. ik ga je missen Hope.. ik zal over je woorden denken." Ik glimlach naar hem.  En geef hem nog 1 knuffel. "Het is tijd voor mij om te gaan. En Regulus onthoudt jij bent anders!" Ik loop weg.

"Veel plezier in de toekomst." "Dank u schoolhoofd, nog bedankt voor alles." 

Continue Reading

You'll Also Like

14.4K 675 23
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...
140K 4.5K 66
Raoul, Milo, Robbie, Koen en Matthy zitten gezamenlijk in een groepswoning. Ieder met zijn eigen problemen en eigen verledens. Zullen ze, ondanks all...
51.6K 676 87
Sophie zit in een hechte vriendengroep met de Bankzitters. Al heeft ze het gevoel dat de band van haar en Matthy toch net wat anders is. Maar is hij...
2.4K 188 22
Verzameling korte verhalen, over geluksmomentjes van ons favoriete rechercheduo, Eva & Wolfs. Oneshots die los van elkaar te lezen zijn.