Egy csepp magány, egy csésze...

Oleh doronnya

365K 18.1K 862

,,- Annyira sajnálom, ne haragudj! Engedd meg, hogy vegyek neked egy másikat! - mondta bűnbánó arccal az ideg... Lebih Banyak

1. Fejezet
2. Fejezet
3. Fejezet
4. Fejezet
5. Fejezet
6. Fejezet
7. Fejezet
8. Fejezet
9. Fejezet
10. Fejezet
11. Fejezet
12. Fejezet
13. Fejezet
14. Fejezet
15. Fejezet
16. Fejezet
17. Fejezet
18. Fejezet
19. Fejezet
20. Fejezet
21. Fejezet
22. Fejezet
23. Fejezet
24. Fejezet
25. Fejezet
26. Fejezet
27. Fejezet
28. Fejezet
30. Fejezet
31. Fejezet
32. Fejezet
33. Fejezet
34. Fejezet
35. Fejezet
36. Fejezet
37. Fejezet
38. Fejezet
39. Fejezet
40. Fejezet
41. Fejezet
42. Fejezet
43. Fejezet
44. Fejezet
Boldog szülinapot Shawn!❤️
45. Fejezet
46. Fejezet
47. Fejezet
48. Fejezet
49. Fejezet
50. Fejezet
51. Fejezet
52. Fejezet
53. Fejezet
54. Fejezet
55. Fejezet
56. Fejezet
57. Fejezet
58. Fejezet
59. Fejezet
60. Fejezet
61. Fejezet
62. Fejezet
63. Fejezet
Búcsú az ECSMECSK-től
II. Évad tudnivalók
Kíváncsiak vagytok?
Képek

29. Fejezet

5K 274 7
Oleh doronnya

A cukrászdában

Amint beléptem, rögtön tudtam, hogy még így is alul vagyok öltözve. Nem kellett volna csodálkoznom, amikor megláttam a bátyám öltönyben és Line-t egy fekete ruhában...

– Jó reggelt! Miben segíthetek?– lépett oda hozzánk egy kedves pincérnő.
– Jó reggelt!– köszöntünk kórusban.
– Idő pontunk van kóstolásra Daniel Martin névre.– mondta a bátyám.
– Rendben, elkísérem a csapatot.– mosolygott.– Mr. Oldpaul már várja Önöket. Nem úgy volt, hogy csak hárman érkeznek?– ráncolta a szemöldökét a papírjai tanulmányozása közben.
– De igen, elnézést. Kicsit nehéz elmagyarázni, viszont a lényeg az, hogy csak hárman kóstolunk.– válaszolt. A hölgy az ajtóhoz lépett és kinyitotta nekünk.

– Kérem, akkor csak hárman fáradjanak be. Caroline Parker. Ön divattervező, ha jól tudom, tetszenek a munkái. Daniel Martin és...– kerekedett ki a szeme.– Dorothea Martin. Elnézést, de Ön nem Shawn Mendes barátnője?– lepődött meg és került teljes extázisba. 
– Igen, én vagyok Dorothea Martin, de a kapcsolatunkról nem mondhatok semmit.– mosolyogtam.
– Kérhetek egy képet?– csillogtak a szemei.
– Természetesen.– álltam mellé és mosolyogtam a kamerába, majd a selfie elkészült.  

– Nagyon köszönöm.– vigyorgott.– Imádom a stílusod. Nagyon összeilletek. itt– nyelt egy nagyot.– Elnézést, imádom a stílusát és nagyon összeillenek.–sütötte le szemeit.
– Ugyan, nem lényeg.– néztem rá kedvesen. 

– Hölgyem.– szólalt meg Jason.– Nem lehetne, hogy én is bemegyek? Én vagyok Ms. Martin testőre. – intézte szavait a lányhoz.
– Ez eseteben, semmi akadálya.– mondta kedvesen. 

– Üdvözlöm Önöket. Mr. Oldpaul vagyok, a tulajdonos és a főcukrász.– köszöntött minket.

– Jó reggelt.– köszöntünk mind. 
– Én Daniel Martin vagyok.– nyújtott kezet a testvérem.– Ő a menyasszonyom Caroline Parker, ő a húgom Dorothea Martin...
– Dorothea Martin?– esett le az álla. Nem hiszem el, mindig ez lesz? Az első még jól esett, de könyörgöm 40 perce vagyok Londonban...– Shawn Mendes Dorothea Martin-ja?
– Igen, én volnék.– sóhajtottam.
– Szóval...– köszörülte meg a bátyám a torkát– Ő pedig itt a húgom testvére és csak mi kóstolunk.– mutatott magunkra, természetesen Jason kivételével.– Esküvői tortát szeretnénk és e mellé még 10 különböző tortát és süteményt.– folytatta mondókáját.
– Először is, megbeszéljük, hogy van-e elképzelés, majd megtervezzük a főtortát, kóstolunk és választanak.– mondta a sablonos szöveget.– És Ms. Martin?– fordult felém.
– Igen?– erőltettem mosolyt az arcomra.
– A lányom nagy rajongója, ha kérhetnék majd ezek után egy képet és egy aláírást...– motyogta.
– Természetesen.– mosolyogtam továbbra is.
– Lekötelez...

– Kérem.– majd vettem nagy levegőt.– Lehetne, hogy a tárgyra térünk?– kérdeztem kedvesen.
– Akkor, kedves leendő Mrs. Martin.– nézett Caroline-re.– Van elképzelése.
– Igen, az esküvő főszíne a bordó, így szeretném, ha ez visszaköszönne esetleg szalagok formájában, illetve minimum 6 emeletre lesz szükség a sok vendég miatt, minden emeletre külön elképzelésem van. Az első legyen stilizált indákkal díszítve, a másodikon vastag csíkok legyenek, a harmadik kelhetne húzott kanapé hatást...– Line ért hozzá, divattervező, mindent pontosan elmondott, szegény cukrász győzött jegyzetelni.– És a tetején mindenképp rózsák legyenek.–körülbelül 5 percig beszélt folyamatosan.
– Rendben. Amíg elkészítem a látványtervet, addig kóstoljanak.– mutatott az asztal felé, ahol majdnem 20 különböző ízű torta sorakozott.  

  – Sorban, ugyanazokat és egyszerre kóstoljunk.– vigyorgott Line.– Kezdjük ezzel, mutatott a pisztáciásra.
– Finom.– ez volt Dan hozzáfűznivalója az összeshez. A 4. után már nem is kérdeztük, csak mi ketten elemezgettük az ízeket Line-vel.
– Szerintem két vaníliás emelet mindenképp legyen.– mondtam mire a végére értünk.– Azt mindenki szereti.– Aztán kéne csokis is, de ne legyen sima. Nekem a whisky-s csoki nagyon tetszett.– kacsintottam.
– Akkor két vanília, egy whisky-s csoki, biztos. Legyen egy pisztáciás.– gondolkozott.– Mi legyen az ötödik? Drágám?– szólt Dan-nek.
– Trüffel?– kérdezte, miközben nézegette a termet, ahol voltunk.
– Rendben. És a hatodik?– nézett rám. – Mit szeret Shawn?– húzta kaján vigyorra száját.

– Ha jól tudom a sós karamellt szereti. Legalábbis kávéban igen...– törtem a fejem, miközben furcsa grimaszokat vágtam.
– Akkor a 6. sós karamell.– írta fel a megrendelőlapra fájdalmas tökéletes betűivel. Mondjuk, az én írásomnál mindenkié szebb. Khm, orvos vagyok... –Mr. Oldpaul, végeztünk.– szólt a cukrászmesternek.
– Ezt örömmel hallom, a látvány tervek már csak Önöket várják.–mondta nyájasan.
– Ez csodálatos, pont ilyet szerettem volna!–kapta kezét szája elé Caroline.– Semmit nem szeretnék változtatni, hibátlan munkát végzett. Köszönjük.– mosolygott.
– Akkor végeztünk is.– pillantott rám.
– Azonnal.– léptem közelebb, majd aláírtam egy cetlit és készítettem egy képet a már erősen idősödő férfivel.
– Köszönöm. Szombaton visszük a tortát a The Dorchesterbe. Viszlát.– köszönt el, majd mi is távoztunk.

– Line, gyönyörű ez a szálloda.– csodálkoztam, miközben a folyosón mentünk a recepció felé. Úgy tűnt már vártak, hiszen egy öltönyös ember sietett felém.
– Üdvözöljük Önöket, óriási megtiszteltetés, hogy minket választottak!– köszöntött a kedves idegen.– Én Edward Dorchester vagyok, a tulajdonos.– mutatkozott be.
– Dorothea Martin.– nyújtottam kezet.– Ő pedig a leendő sógornőm, az ő esküvője lesz itt a hétvégén. 
– Caroline Parker.– tartotta kezét ő is.
– Ha bármire szükségük van, itt vagyunk. A ház ajándékaként bekészítettünk egy-két dolgot a lakosztályába. A csomagjai is fent vannak.– mosolygott.
– Köszönöm.– biccentettem.– Engedelmével távoznánk, sok dolgunk van.

– Természetesen. A szobájukba az egyik kollégám fogja Önöket kísérni.– mutatott egy egyenruhás fickóra. –És Ms. Martin, a feleségem és a lányom is nagy rajongója, esetleg...
– Kérem, Mr. Mendes is eljön az esküvőre, majd aznap feltétlen legyen itt a családja, így tudunk közösen képet készíteni.– mosolyogtam.– De aláírom most is, és ha Ön is kér képet...– 20 perccel később végre felértünk a szobába.

–Te jó ég! Ez egy álom.– dobtam le magam az ágyra.– Köszönök mindent Line.
– Ne nekem köszönd, hanem Dan-nek.– nevetett.– De most mesélj. Mindent tudni akarok.– ugrott mellém hirtelen.

– Először is bocsánatot szeretnék kérni.– sütöttem le a szemeim.– Te vagy a menyasszony, téged kellene körülugrálni, erre engem majmolnak. Sajnálom, próbálom gyorsan lerázni őket, de látod milyenek. 

  – Dorothy, nem a te hibád.– simította meg a vállam.– Különben sem zavar.– mosolygott.– De hadd nézzem azt a karkötőt.– mire megmutattam neki.– Nagyon romantikus tőle!– tört ki belőle a visítozó tini.
– És képzeld, már nem csak barátok vagyunk...– néztem rá félve, várva a reakcióját.– De nem kért még meg, hogy legyek a barátnője...

– Tudtam, tudtam, tudtam!– kiabált és ugrált össze-vissza a szobában.– Annyira örülök nektek!
– Annyira furcsán jöttünk össze...– mindent elmeséltem. Az első együtt alvástól a vásáráláson keresztül, a gőzkabinig mindent.
– Tisztára, mint egy film!– ujjongott.– Alig várom, hogy ideérjen és lássalak együtt titeket!–tapsikolt örömében.
– Olyan jól csókol, és az egész srác annyira ahw...– sóhajtoztam.– Imádom Őt.

– Azt nem csodálom.– vigyorgott.– Délután elmegyünk anyukádékhoz, jössz ugye?– nézett rá a telefonjára.– Most írt Dan.
– Hát persze, két hónapja nem is láttam őket.– rágtam a szám szélét.

– Holnap lesz az első ruha próba, le fog esni az állad. Az én ruhámtól is a tiédtől is.– mosolygott és ugrált még mindig.– Na még Shawn-é. Olyan nehéz elhinni, hogy egy sztárral jársz és mindenhol felismernek.– lelkendezett.– Az is milyen menő már, hogy magángéppel jöttél, kaptál testőröket és ez a sok kaja is emiatt van.– mutatott körbe. 
– Azért annyira nem jó.– húztam félre a szám.– Rá is kellene néznem a cikkekre, tegnap csókolóztunk először nyilvánosan. Ráadásul félek, hogy mi fog szólni apa...
– Tudjuk, hogy Douglas bácsi szigorú, de ne izgulj, minden jó lesz. Ha te szereted, ő is elfogadja.– nyugtatott.– Amúgy is, Shawn-t ismerve, majd előrukkol valamivel, amivel leveszi a lábáról apukád.– mosolygott biztatóan. 

  – Remélem így lesz.– sóhajtottam gondterhelten. – Apa nagyon régimódi, az összes barátomat utálta, mindenkivel nagyon bunkó volt. Csak mert nem tőle kértek el először randira vagy nem tőle kérdezték meg, hogy engedi-e, hogy a barátnőjük legyek...
– Shawn nem kérdezte még meg tőled, szóval ki tudja. 

– Hallod, ez nem is hülyeség.– csillant fel a szemem.– Csak annyit mondtam neki, hogy apa régimódi, de nem hinném, hogy erre is gondol...
– Ki tudja? Ebből a lovagból bármit kinézek...– mosolygott.  


Lanjutkan Membaca

Kamu Akan Menyukai Ini

748K 24.8K 118
Magyar Hanga az a tipikus lány, aki tökéletesen tanul és a felmerülő problémákra próbál megoldást találni mindig...vagyis egy bizonyos napig azt hitt...
4.2K 368 13
Egy álom, ami egészen kiskorom óta kísért. Hat voltam, mikor először megpillantottam e szörnyű álmot,a vért, és őt. A hercegüket, a legkegyetlenebb e...
14.2K 160 28
Történetünk egy fiatal 16 éves Emily Cooper nevű és az osztályában lévő Jack Wester nevű maffia fiúról szól. Egy váratlan nap új osztálytársat kap Em...
MAFFIA élet Oleh Zoè Bères

Misteri / Thriller

11.1K 233 36
Amber Keep élete megváltozik mikor a szülei elmondják hogy a maffia vezetői . Onnantól kezdve kiképezik a 11 éves Ambert hogyan tud leghatékonyabban...