"Călăul"

נכתב על ידי EvaAse

7.4M 286K 20.6K

CARTE NEEDITATĂ " Dacă nu exprimi vreo emoție, nu înseamnă că nu trăiești una. " Megaloman. Acerb. Ardent... עוד

"Călăul"
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Capitolul 61
Capitolul 62
Capitolul 63
Capitolul 64
Capitolul 65
Capitolul 66
Capitolul 67
Capitolul 68
Capitolul 69
Capitolul 70
Capitolul 71
Capitolul 72
Capitolul 73
Capitolul 74
Capitolul 75
Capitolul 76
Capitolul 77
Capitolul 78
Capitolul 79
Capitolul 80
Capitolul 81
Capitolul 82
Capitolul 83
Capitolul 84
Capitolul 85
Capitolul 86
Capitolul 87
Capitolul 88
Capitolul 89
Capitolul 90
Capitolul 91
Capitolul 92
Capitolul 93
Capitolul 94
Capitolul 95
Capitolul 96
Capitolul 97
Capitolul 98
Capitolul 99
Capitolul 100
Epilog
Nota autorului
6M
Alt Browns

Capitolul 46

75.4K 2.9K 330
נכתב על ידי EvaAse

                                    " Apropieri și dezvăluiri "

Max povestește:

  Maria tot țopăie de acolo până acolo bătându-și joc de Bryan, fata asta îmi place din ce în ce mai mult. Doar cearta dintre Ken și Mark ne distrage atenția și momentul în care brațele tipul blond ne împing pe mine și Bryan, ne fac să ne dezechilibrăm iar el se  ascunde în spatele micuței șatene. Doar țipatul Mariei în urma loviturii lui Bryan ne pune pe poziții și ne strângem toți în jurul ei.

" O, Dumnezeule, n-am vrut, jur! Am crezut că-i tâmpitul de Ken. " Bryan dramatizează pe aici iar eu mă așez în genunchi în fața Mariei care să pare că nu poate respira deloc. Cotul idiotului de Collins a lovit-o fix în furca pieptului. Emma aleargă către ring și trece de corzi și vine lângă noi.

" Kevin, adu un pahar cu apă, acum! " blonda țipă în căutarea iubitului ei care alerga prin sală după vreun recipient cu lichidul transparent. " Îndepărtați-vă, la dracu, o sufocați! " urlă la noi iar noi facem câțiva pași în spate. " Max, tu, vino încoace! " mă cheamă și mă poziționez tot în fața Mariei. " Ține-i capul! " ea îmi ordonă și-o văd cum se duce în spatele fetei care se chinuia să ia aer. Îi înconjoară cu ambele mâini abdomenul și o împinge ușor în față.  Trage ușor iar fața Mariei devine din ce în ce mai galbenă.

" La dracu, Emma, nu merge! " Lara țipă din treapta mea. " Cine să-i fac respirație gură la gură. " ea vine cu ideea iar Bryan face un pas.

  Probabil ei își bat joc de mine. Maria moare lângă noi iar idioții ăștia se gândesc la respirație gură la gură. Cred ei că va funcționa? Îl văd pe Bryan cum face un pas și-i face semn Emmei s-o întindă pe podea pentru  a urma indicațiile Larei. Și da, Bryan ar fi ultima persoană care ar face asta.

" Voi vă bateți joc de mine? " urlu la ei și-i fac semn Emmei care încă era în spatele să mai facă încă o dată exercițiul. " La dracu se sufocă, nu se îneacă. Emma continuă! " îi ordon și imediat Kevin apare cu un pahar cu apă.

" Își revine. " aud vocea spartă a lui Ken. În cele din urmă Maria reușește să ia aer în cantități mici iar Kevin îi întinde paharul cu apă. O ajut să-l ducă la gură deoarece mâna îi tremura și i-l susțin imediat după ce termină de băut.

  O ajut să se pună pe picioare iar ea se agață de brațul meu. Ne coborâm din ring și-o așezăm pe una din băncile din apropiere. Acum fața ei este ușor rozalie accentuați fiind pomeții, buzele îi sunt vinete iar ochii ușor tulburi. Cele două fete se tot învârteau pe aici, Kevin vorbea la telefon, Ken stătea pe bancă împreună cu ea și-i mângâia părul iar idiotul de Bryan stătea chiar în dreapta mea.

  Brusc mă ridic și fără să adaug ceva îl lovesc brusc cu brațul drept spunând calm la urmă. " Scuze, mi-a scăpat. " mârâi iar ochii lui Kevin sunt ușor comici.

" Gata, băieți, vă rog! Toți am tras o sperietură inclusiv ea, să nu accentuăm asta și Bryan, data viitoare ai grijă cum și în cine dai! " Emma vorbește agresiv iar tipul blond își șterge sângele de la nas. " Acum să mergem acasă. Kevin noi mergem direct la spital, Mia dacă te simți rău să ne suni! Ken, te ducem noi la ai tăi, sunt în drumul nostru, Max, tu o ajuți pe Maria și restul văd ei. " dă ordine iar noi ne uităm cruciș la ea. S-a activat boss-ul din ea.

  În cele din urmă ne conformăm iar eu și Maria o luăm spre apartament. Drumul a fost unul destul de confortabil. Micuța șatenă a ațipit pe la jumătatea drumului și a trebuit s-o trezesc când am ajuns în fața cartierului. Ușor somnoroasă și mofturoasă coborâm din mașină și intrăm în bloc. Liftul ne așteaptă și prima oprire o facem chiar pe holul ei, nu am vorbit mai deloc de când am plecat de la sală și asta doar pentru a nu se simți incomod.

" Dacă ai nevoie de ceva, poți apela la mine, sunt sus sau o suni pe Emma, cum ți-a confirmat. " vorbesc cu ea dar ochii ei ocupați cu altceva. Își tot mișcă mâna în zona stomacului, masând parcă locul în care a fost lovită. Cel mai probabil se va trezi o vânătaie zdravănă.

" Și dacă încep să mă asfixiez și mor înainte de a vă chema, o să mă aveți pe conștiință, mai ales tu, pentru că erai mai aproape de mine decât  Emma. " spune iar eu râd ușor la ce-a spus.

" Asta-i modul tău de-a spune: Stai cu mine? " o întreb iar chicotul ei face ecou pe hol. De ce am impresia că niciodată nu i-am vorbit așa de frumos? Și mereu am tachinat-o? Își așează mâna în față și-și mișcă unul din degete prin fața mea.

" Să zicem! " ea adaugă și râde la urmă. Pricep destul de bine de ce m-am îndrăgostit de ea. Felul în care râde și atunci când are probleme, ca acum când pieptul încă o doare dau modul în care zâmbește deși face o mega-prostie, oricum treaba cu lovitul lui Bryan în față a fost genială. " Nu, intri? " mă întreabă și mă simt ca în momentul în care ajung acasă la o fată și urmează ceva indecent. Dar de data asta nu va fi așa.

  În cele din urmă pășesc pe holul apartamentului ei iar ea închide ușa în urma noastră. Imediat ajunge în fața mea și mergem împreună spre camera numită sufragerie. Îmi face semn să mă așez iar eu îmi dau jacheta jos, e prea cald în apartamentul ei. Ceva e schimbat de ultima oară când am venit aici, probabil tablourile de pe hol, nu mai sunt aceleași.

" Vrei ceva de băut? " mă întreabă și se ridică brusc de pe marginea canapelei. Dau din cap în semn negativ iar ea își continuă treaba. " Eu beau ceva, mă doar încă pieptul și gâtul îmi este uscat. " geme și pleacă în altă încăpere. Nu credeam că va fi așa incomod să stau cu ea într-o încăpere fără să țipăm unul la altul sau fără să ne tachină.

  În cele din urmă revine cu un pahar de apă în mână și se așează cuminte pe unul dintre fotolii stând chiar în fața mea. Simt cum telefonul îmi vibrează și decid să mi-l scot din buzunar. Ea mă ațintește cu privirea și-mi face semn să vorbesc aici. Dau din cap afirmativ și văd numele lui tata pe ecran. GHINION. N-am mai vorbit cu el din ziua aia.

" Da, tată? " îi răspund cu greu deși aș fi preferat să n-o fac iar el răsuflă brusc. Probabil se aștepta să nu-i răspund de parcă ar fi prima oară când o fac.

" Bună, Max! Ești ocupat? " mă întreabă și o privesc pe Maria care se juca cu paharul de apă. E o așa copilă într-un corp de femeie. Deși vreau să zâmbesc și să râd la ce face mă abțin deoarece tata e pe firul celălalt.

" Da, tată. E ceva grav? " șuier către el iar gălăgia din jur mă face să cred că este prin club. E trecut deja de ora 21:00 iar eu mă aflu în apartamentul unei fete singure. Sună indecent dar totuși la fel de tentant.

" Voiam doar să vii până acasă mâine. Trebuie să vorbim, Maximilian! " îmi cere iar eu îmi rostogolesc ochii peste cap. În tot acest timp ochii ei negrii nu încetau să mă privească. Probabil după închiderea apelului  îmi va pune o droaie de întrebări.

" Nu știu dacă pot veni. " gem frustrat iar respirația zgomotoasă a tatei mă face să mă crispez. " Bine, fie! Vin dar nu stau mult. " spun și îi închid înainte să ne luăm la revedere. Îmi așez telefonul pe măsuța din fața mea și sunt gata să-mi îndrept atenția numai pe fata șatenă din fața mea.

" Ești supărat pe el? V-ați certat? " mă întreabă iar eu ridic sprânceana în semn de protest. Nu, nu trebuia să mă întrebe asta dar totuși a făcut-o. " Să înțeleg că nu vrei să-mi spui? " mă întreabă iar eu mă strâmb la ea. " Așa mare și așa copil. " geme iar eu mă uit urât la ea. " Mda. Un copil mare și ofticat. " chicotește  și se așează pe canapeaua de lângă mine.

" Ești așa o lipitoare. " acuz iar pumnul ei mă lovește jucăuș în umăr. " Mă mituiești doar pentru a-ți spune cum stă treaba. " spun iar ea se umflă în pene la mine. Râd și mă relaxez pe canapea așezându-mi capul într-o poziție în așa fel s-o văd. " Doar nu vreau să vorbesc cu el. " dezvălui iar ochii ei de cățeluș mă înmoaie. " Oricum nu înțelegi. " îi spun și-mi dau ochii peste cap.

  Se foiește pe canapea și vorbește către mine " Ai dreptate, eu niciodată nu înțeleg. " aproape mârâie la mine iar eu îmi scutur capul. A înțeles total greșit. Pare așa contra mie, pare că vrea să mă strângă de gât sau să mă spânzure la felul în care mă privește.

" Nu am spus asta. " mă apăr iar ea se ridică brusc de pe canapea și pleacă în căutarea telefonului mobil. Traversează camera vertical iar ochii mei îi urmăresc micuța statură, nu cred că are mai mult de 1,65 m, iar eu 1,89 m. E o diferență destul de mare dar nu contează.

" Nu, dar asta ai dat de înțeles. Întotdeauna asta dai de înțeles când vorbești cu mine. Știi, modul în care te comporți cu mine trădează tot. " se întoarce cu fața la mine și-mi spune fără măcar să facă o pauză. Tocmai s-a rățoit la mine?

" Cum mă comport cu tine? " mă ridic instantaneu de pe canapea și-mi holbez ochii la ea. Pare că are curajul să mă înfrunte. Drace, reușește să-mi facă față deși are un metru și puțin peste.

" Urât, îți bați joc de mine de câte ori vrei și asta doar pentru că eu am puterea să trec peste asta ușor. " îmi spune și se întoarce cu spatele pentru a-și căuta din nou telefonul. " Și să nu îndrăznești să spui nu, pentru că așa este! " ordonă dar eu o contrazic.

" Nu-i adevărat. " șuier și un râs batjocoritor iese din gura ei.

  De ce vrea să mă enerveze? Face asta dinadins? Tocmai mă aflu cu ea în apartamentul ei și drace, vreau liniște, ea e capabilă să-mi aducă liniștea de care am nevoie deși poate face gălăgie. Ochii ei nu mă părăsesc nicio clipă și-n următorul moment tot ce vreau este s-o sărut. Browns, controlează-te!

" Ba da, dacă acum nu eram rănită probabil ai fi făcut mișto de faptul că prietenul meu cel mai bun e gay. " dezvăluie și cuvântul gay se tot repetă în capul meu nenorocit. Mă crispez și-mi măresc ochii de uimire. " Și în seara aia în club când eu era să fiu abuzată te-ai comportat frumos, doar pentru că totul s-a întâmplat în clubul tatălui tău și nu doreai tam-tam pe acolo. " mă acuză iar gura mea e uimită de ce spune acolo.

" Nu-i adevărat. Se poate duce dracului clubul lui tata, nici în cot nu mă doare de asta. Te-am ajutat pentru că ... pentru că nu puteam să te las acolo. Niciodată nu voi lăsa o persoană atunci când are probleme. " îi mărturisesc și am înlocuit ultima frază " Te-am ajutat pentru că sunt îndrăgostit de tine. "

  O privesc și ochii ei mari și negri îmi dădeau fiori pe șina spinării. Bufnește și în cele din urmă își găsește telefonul. Îl aprinde se uită la mine din nou și începe să scrie un mesaj, cel mai probabil Emmei sau lui Ken. Drace, cine s-ar fi gândit că Ken este gay, lovește bine pentru o femeie-bărbat. Mă simt ciudat să știu că acum Ken e gay și Dumnezeule, l-am atins și chiar a vrut să mă îmbrățișeze. O, drăcie!

" Nu vreau să ne certăm, bine? Nu sunt aici pentru asta. " vorbesc cu ea și-n următoarea clipă își etalează zâmbetul ironic.

" De parcă n-am mai făcut asta. " spune și se trântește pe canapea ca mai apoi eu să-mi car corpul până la fotoliul din fața ei. " Ești așa dificil și complicat și greu de înțeles. " enumeră iar eu mă uit ciudat la ea. Modul în care vorbește cu mine și-și plimbă ochii pe pereți mă face să bufnesc în râs.

" Dumnezeule, bine sunt certat cu tata mai bine spus eu sunt supărat pe el Știi de ce? La dracu, vrea să se căsătorească din nou, cu nu știu ce doamnă care are la rândul ei doi băieți, unul de vârsta mea și unul de vârsta ta. N-am știu de ei până acum câteva seri, când m-a chemat la el pentru a mă anunța că se căsătorește brusc și asta fără să-mi spună ceva înainte. La naiba, erau împreună de luni bine, ăia doi știau tot despre ei iar eu nu știam nici măcar de existența unei femei în viața lui tata. " vorbesc brusc iar ochii Mariei sunt plini de uimire. " Blondă spălăcită, profitoare. " mârâi și mă reașez pe fotoliu din fața ei.

  Își trece o mână prin părul ei lung trecut de șolduri și încearcă să spună ceva. " Max, de unde ști cum este doamna aceea, poate chiar ține la tatăl tău  și vrea o familie cu el. "  vorbește și simt cum nervii mă acaparează. Nu trebuie să fac o scenă aici, nu de față cu ea.

" Cred că tu glumești. E doar o profitoare care îi vrea doar conturile lui tata și nu o căsătorie cu el. Știi că și-a mutat deja plozii cu ea în casa în care am stat și eu acum ceva timp? " o întreb iar gura ei formează un O în semn de uimire.

" Asta e ciudat. " spune și eu o aprob din cap. În sfârșit e și ea de acord cu ceva. " Dar nu poți judeca un om doar după aparențe.Trebuie s-o cunoști! Apoi să-ți spui  părerea și să spui dacă îți place sau nu. " îmi dă ordine iar eu îmi dau ochii peste cap.

" Îți bați joc de mine? Niciodată nu voi accepta o femeie care vrea să ia doar poziția socială și numele de Browns. Dumnezeule și-a mutat copii deja cu ea și tata. Mâncătoarea de bani. " șuier iar Maria râde de pe canapea.

" Ești așa rigid, distant și complicat. " vorbește către mine în timp ce-și aruncă telefonul lângă al meu și se așează în genunchi tot pe canapea.

" Vorbește lipitoarea. " o ironizez iar ea se strâmbă la mine în toate felurile. E așa un copil într-un corp de femeie, unul micuț cei drept dar e drăguță așa cum e ea. Un suflet de copil într-un corp de femeie.

" Cine spune? Tipul alexitimic? " mă ironizează iar eu n-am habar ce înseamnă ultimul cuvânt.

" Ce-i acela alex ... cum? " o întreb iar ea începe să râde. Dumnezeule, râsul fetei ăsteia trebuie să fie ilegal. Mă îndrăgostesc mai tare de cât sunt.

" Alexitimicul sau omul fără sentimente. " îmi spune iar eu mă încrunt. " Adică nu că nu ai avea sentimente sau ceva în gen deși așa sună atunci când auzi denumirea. Omul fără sentimente sau alexitimicul e persoana care este incapabilă să-și exprime sentimentele. " îmi explică iar eu mă irit. Are dreptate cât de cât.

" Și tu de unde știi toate astea? " o întreb și din câte îmi aduc eu aminte ea e la Arhitectură. Încă îmi aduc aminte ziua aia în care am vizitat-o fără să vreau la facultate , chiar am ieșit cu ea și cu cei doi prieteni. Cred că în ziua aia am tachinat-o pentru prima oară puțin mai mult decât o făceam de obicei. " Și apropo, eu nu sunt alexi... cum îi spui tu. " mârâi la ea.

" Înainte să dau la Arhitectură am vrut să dau la Psihologie. " mă anunță și-mi vine să mă pleznesc. " ... și da ești alexitimic, ești așa de rigid, ca și cum ai avea un scut în fața ta și nu lași pe nimeni să pătrundă. " explică și-o privesc ciudat. " Uite, ce pisicuță drăguță. " ea întinde mâna spre ecranul televizorului la o reclamă cu o tâmpită de pisică iar eu bufnesc. Probabil își bate joc sau am uitat eu cât de sensibilă și drăguță este ea.

" E oribilă. " șuier iar ea își întinde degetul acuzator spre mine.

" Uite, vezi, ești așa rigid și anti-sentiment. Pisicuța aia e mult mai drăguță decât tine. " spune și mie îmi vine să râd de tot ce spune ea. Ea crede că un ghem de blană e mult mai drăguț decât mine? Recunosc, sunt puțin, puțin gelos. Ea crede că o pisică e mai bună ca mine.

" Maria, am sentimente, crede-mă! " vorbesc către ea iar ea chicotește. Iar își gate joc de mine? Cât aș vrea să mă joc puțin în părul ei lung și șaten , probabil m-aș simți mai bine. Mă gândesc malefic iar privirea ei se încruntă.

" Nu am spus că nu ai sentimente. " atacă și cedez fizic așezându-mă din nou pe canapeaua unde stătea ea. " Mă refer că tu ești o persoană distantă, nu că nu ai sentimente și dacă ai le ascunzi foarte bine. Omule, tu ai nevoie în viața ta de-o persoană care să te stimuleze puțin. " spune și eu mi-o imaginez deja pe ea. " Cineva capabil să iubească cu toată forța pentru că tu nu ești incapabil doar puțin peste rigid. " explică  iar eu ridic sprânceana în semn de protest.

   Mârâi la iar ea râde de mine. " Maria, am sentimente și nu sunt  rigid, ce dracu! " mormăi iar ea continuă să râdă. " Uite, țin foarte mult la părinții mei deși nu suntem cei mai buni prieteni, Oliver deși nu avem același tată și mai ales la Kevin care îmi este ca un frate și țin chiar și la Emma deși sunt momente când vreau să-i transform părul în mop de șters pe jos. " mărturisesc și se uită urât la mine. " Înțeleg, e prietena ta " mă apăr și-mi ridic mâinile în față.

" Așa arogant! " șuieră către mine iar eu mă încrunt la ea. Observ pentru prima oară că are o anumită părere față de mine care și-o păstrează fără să clipească. E ciudat să știu că fata de care sunt îndrăgostit crede că sunt un om aproape fără sentimente, rigid și distant.

  După vreo jumătate de oră în care ne-am tot contrazis în legătură cu părerea ei asupra mea, telefonul meu sună și în cele din urmă îi răspund lui Kevin care mă anunțase că deja a venit sus. Îmi iau la revedere de la micuța șatenă care nu a încetat să mă ia peste picior de câte ori a putut și am urcat la mine în apartament, după ce m-am asigurat că ea va fi bine.

A\N: în sfârșit, după 5 zile un capitol nou puțin mai lung decât de obicei. Vă mulțumesc pentru cele aproape 500.000 de lecturi, unii pot considera că nu le merită cartea.  


המשך קריאה

You'll Also Like

415K 33.5K 77
Ea, o tarancuta a Sudului plina de sarcasm si cu ziduri in jurul inimii care ar intrece pana si zidurile lui Jericho, doreste doar sa afle raspunsuri...
9 1 1
Un roman care se dezvoltă destul de repede. Între doi prieteni se începe o relație mai strînsă, oare vor confrunta problemele .
334K 18.4K 26
Katherine Pierce este luata in vizor de cel mai cunoscut si periculos mafiot din zona. El este total innebunit dupa ea si tot timpul ii urmareste ori...
25 0 5
despre aceasta poveste,pot spune doar ,ca e fix ce trebuie