"Călăul"

By EvaAse

7.4M 287K 20.6K

CARTE NEEDITATĂ " Dacă nu exprimi vreo emoție, nu înseamnă că nu trăiești una. " Megaloman. Acerb. Ardent... More

"Călăul"
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
Capitolul 59
Capitolul 60
Capitolul 61
Capitolul 62
Capitolul 63
Capitolul 64
Capitolul 65
Capitolul 66
Capitolul 67
Capitolul 68
Capitolul 69
Capitolul 70
Capitolul 71
Capitolul 72
Capitolul 73
Capitolul 74
Capitolul 75
Capitolul 76
Capitolul 77
Capitolul 78
Capitolul 79
Capitolul 80
Capitolul 81
Capitolul 82
Capitolul 83
Capitolul 84
Capitolul 85
Capitolul 86
Capitolul 87
Capitolul 88
Capitolul 89
Capitolul 90
Capitolul 91
Capitolul 92
Capitolul 93
Capitolul 94
Capitolul 95
Capitolul 96
Capitolul 97
Capitolul 98
Capitolul 99
Capitolul 100
Epilog
Nota autorului
6M
Alt Browns

Capitolul 45

80.6K 2.9K 268
By EvaAse

                                     ” Lovituri & gelozii ”

 Max povestește:

   Și-a lăsat geanta pe una din băncile din sală ca mai apoi să se deplaseze lângă Lara și Emma care stăteau și râdeau pe marginea ringului. Și-a lăsat mâinile în jos pentru a-și aranja maioul negru ca mai apoi să-și prindă părul lung, șaten într-o coadă sus. Și-a trecut degetele prin el de câteva ori pentru a-l aranja și a început să discute cu fetele. Băieții eram împrăștiați prin sală, Kevin se tot chinui să-și găsească mănușile care de asemenea erau prin rucsacul meu dar el e cam aiurit de fel. Mark își căuta echipamentul iar Ken se pare că vrea să vorbească cu fetele.

” Trebuie să încetezi s-o mai mănânci din priviri! Își va da seama că ceva e putred la mijloc. ” prietenul meu cel mai bun spune și se așează pe una din băncile din colțul drept pe care stau. Mă privește ca și cum vrea să-i dau vreo una sau să-i bag o replică de milioane. Dar azi, nu, nu am inspirație.

  Mă încrunt la el și-i dau voie să-și ridice echipamentul pe bancă. ” Nu spunea-i tu să-i mărturisesc ce simt pentru ea? Eu o fac în felul meu. TĂCUT. ” spun și rânjesc către el. ” Doar din priviri. ” adaug iar el mă pleznește peste umăr.

” Ești un așa nenorocit, Browns! Biata, Mia! Sincer, îmi este milă de ea. Va avea mult de furcă cu tine, tu, ar trebui tras pe brazdă. ” șuieră către mine și e ciudat, el deja mă vede cu ea. Și eu mă văd și e ciudat modul în care mă văd, în vis, căsătorit plus cu un copil.

” Eu unul nu mă gândesc momentan la Maria ci la Emma, ce se va face ea cu un idiot sub același acoperiș non-stop? ” îmi bat joc de el și râd. Îmi arată degetul din mijloc ca mai apoi să se ridice alert de pe bancă, oricum și-o va lua în ring dacă nu acum.

   Ne îndreptăm privirile spre grupul de băieți și fete care stăteau în jurul ringului și care ne făceau semn mie și idiotului de lângă mine să mergem la ei. Îi fac semn lui Kevin să ne deplasăm la locul de întâlnire. Ea stătea sprijinită de marginea ringului lângă Ken care îi tot spunea ceva la ureche. Zâmbetul de pe fața ei însă a dispărut imediat ce eu și Kevin ne-am apropiat de ei.

” Și nu jucăm ceva? Eu chiar m-am plictisit să stau degeaba. ” Ken mârâie de lângă Maria iar el îl lovește peste umăr. Ea se ridică și se poziționează în picioare ca mai apoi tipul ușor blond să se ridice la rândul lui și să vină în fața noastră, a băieților.

” Cum ne împărțim? ” Bryan întreabă și de data asta își dă tricoul jos. ” Oricum Max, de data asta nu vei mai fi cu Kevin, bine? Ești în avantaj, omule. ” mârâie către mine dar eu sunt prea ocupat pentru a mă uita la Maria care vorbea cu Emma și Lara. Zâmbea și râdea cu fetele, Mark tot le făcea semn să se așeze pe bancă dar se pare că fetele sunt contra lui. Tot ce primea brunetul înapoi era degetul din mijloc venit din partea Larei.

” Hai, fetele! La loc! Nu uitați, aveți loc în față. ” Bryan le acompaniază până la bancă și nu pot să nu observ momentul în care îi pune mâna pe spatele Mariei. Kevin mă ațintește cu privirea iar eu îi zâmbesc cu subînțeles. Cineva și-o va lua și de data asta.

   În cele din urmă decidem să ne scriem numele pe niște bilețele, momentan doar cele a băieților ca mai apoi să le băgăm în joc și pe fete. Maria și Lara se ocupau de bilețele iar eu și Kevin ne hotărâm să extragem primii numele, în afară de cele ale noastră pentru a ne face echipe. El cade ca prin minune cu Mark și Bryan iar eu cu Ken. Acum e acum.

” Lovești bine? ” Ken mă întreabă în momentul în care își aruncă tricoul pe banca fetelor ca mai apoi să se ridice în ring. Mă privește întrebător ca și cum vrea să audă un răspund însă eu stau și mă uit la el ca la mașini străine.

   Îi pot auzi din colțul celălalt pe băieți care râdeau în hohote. ” Se vede că nu știi pe cine ai ca și partener. ” Kevin îmi șicanează colegul iar eu râd la fraza lui. ”  Bryan, nu vrei tu să-i faci o prezentare lui Max? ” prietenul meu cel mai bun îl ironizează pe Bryan care era prea ocupat holbându-se la Maria în loc să fie atent la noi.

” Oh, să înțeleg că partenerul meu se pricepe destul de bine. ” prietenul Mariei mă complimentează iar eu în cele din urmă îmi dau tricoul jos. ” Tare tatuaj! ” aud din partea tipului cu care voi face echipă iar eu dau din cap, oarecum în semn de mulțumire.

Maria povestește:

  Jocul se pare că este gata pentru a fi dat pe PLAY, nu știu de ce i se spune joc dacă e o bătaie în toate regula. Aici se împarte pumni, palme și picioare. Mă scutur la gândul că ași fi putut fi victima unei lovituri și privesc băieții din ring. Toți la busturile goale și-l pot auzi pe Max cum strigă la Ken, care tot își împărțea pumni cu Bryan și Kevin. Au atâta noroc cu mănușile de protecție care totuși nu te apără de loviturile care mai apoi devin sângeroase.

” Ken, să nu-l bați prea tare pe Kevin, am nevoie de el întreg! ” Max ordonă iar Ken râde și-l aprobă din cap.

   Pot vedea pașii mari ai tipului brunet cu ochi albaștri care se îndreptau rapid către Mark care-și ia una în gură de la primul contact. Mă strâmb ca și cum simt eu durerea și continui să vizionez așa zisul  joc puțin cam violent. O văd pe Emma cum își acoperă ochii atunci când Kevin își mai ia una în gură de la prietenul meu cel mai bun. În tot acest timp Max îl pune pe Bryan la pământ și-l lovește puternic cu capul de podeaua ringului. Sper din tot sufletul ca acest joc să nu se sfârșească cum s-a terminat ultima dată când am fost eu aici, Bryan aproape omorât în bătaie de către Max iar tipul brunet ușor confuz.

” Oh, Dumnezeule. ” Lara țipă când  Mark cade la pământ în urma croșeului venit din partea lui Max. Tipul acesta pare destul de dur și chiar nu am văzut persoana care să reușească să-i facă față, nici fizic, nici verbal.

  Mă ridic brusc de pe bancă împreună cu Emma în momentul în care Kevin îl împinge pe Ken și le face semn celor doi băieți puțin cam sifonați să se ocupe de el. Kevin face câțiva pași ajungând acum față în față cu Max, asta va fi ciudat. Nu i-am văzut niciodată bătându-se deși am fost de față când Max și-a lovit cel mai bun prieten dar nu din intenție ci doar din furie.

” Acum să te văd. ” Kevin mârâie la Max iar tipul cu ochi albaștri face doar trei pași în spate.  Râde spre  colegul lui de apartament și-și trece o mână prin părul ușor brunet. Kevin nu pierde timpul și în următoare clipă îl lovește pe Max cu pumnul. Mă încrunt, ca și cum eu simt durerea și observ sângele care-i curgea din buză, i-a spart buza.

” Jucăm dur, nu? ” Max își întreabă prietenul dar nu primește înapoi ca și răspund decât un alt pumn, ceea ce a dus la spargerea arcadei. Mă uit la Emma dar ochii ei sunt prea concentrați pe lupta ce se dădea

” Dacă nu se oprește prea curând, am impresia că iubitul meu se va duce la spital de bună voie și nu pentru postul de rezident. ” blonda vorbește lângă mine iar pe mine aproape mă bufnește râsul.

” Ken, să știi că-mi retrag cuvintele. Poți să-l  bați cât vrei tu de mult și de tare pe Kevin. ” Max țipă către tipul blond care era ocupat pentru a se șifona cu Bryan și Mark. La auzul cuvintelor fuge în dreptul lui Max și stă acolo și-și trage răsuflarea.

  Lara se ridică brusc de pe bancă și răbufnește în fața băieților. ” Băieți, ce naiba? Vă bateți ca idioții degeaba, nu mai bine ne băgați și pe noi în joc? ” tipa brunetă întreabă iar în cele din urmă băieții cedează rugăminților noastre și se retrag.

  Emma nu se simțea bine așa că ea cedează stând pe o bancă mult mai aproape de ring. Kevin fiind iubitul perfect stă cu ea pe bancă și-o ține în brațe. Pot surprinde în gălăgia făcută de restul băieților cum vorbesc cu calm și tactică. Sper că-și vor rezolva problemele. E păcat să se năruie o relație atât de lungă din cauza unor mofturi.

  În cele din urmă Bryan mă ajută să urc în ring oferindu-mi mâna iar Ken se uită cruciș la mine. Îi fac semn că n-am nicio legătură cu tipul blond care stătea la doi pași de mine și ne hotărâm, ” ne jucăm ” și noi fetele cu băieții. ” Max, Bryan voi o ajutați pe Mia iar eu și Ken pe Lara, ok? ” Mark întreabă și mă crispez la numele celor doi. Serios, chiar cu ei doi trebuia să cad?

” În fine, haideți odată. ” Max șuieră la prietenii lui iar Bryan îmi oferă o pereche de mănuși roșii, micuțe totuși care îmi dau voie să-mi mișc degetele în voie fiind neacoperite de materialul ușor lucios. Max de asemenea își ia mănușile negre iar Bryan după ce termină din a mă ajuta să-mi pun mănușile își ia și el pe cele albastre. Browns, întotdeauna întunecat.

   La urmă Max se poziționează în fața mea cu ambele mâini în față. Bryan stătea în spatele meu și-mi strângea coatele, poziționându-le în așa fel încât să am o poziție corectă. Mă simt ciudat, mă aflu între doi tipi la bustul gol, unul blond și altul brunet, unul tatuat și unul netatuat, grea alegere. Mă strâmb în momentul în care Max mă lovește încet cu pumnul în braț și-mi face semn să mă uit la el. Îmi scutur capul deși poate gândurile mele erau amestecate total.

” Unde ați învățat să faceți asta? ” îi întreb și-mi întorc capul puțin peste umăr pentru al vedea și pe Bryan. Chiar atunci încă o lovitură, acum mai accentuată îmi lovește umărul. Mă întorc și-l strâmb pe Max care părea destul de serios.

” Facem asta de mult timp. Cam de vreo 4-5 ani, ce știm ne-a învățat un antrenor. ” blondul poziționat în spatele meu îmi șoptește aproape de ureche iar eu simt că mă cutremur, e prea aproape. ” Totul se rezolvă în timp. ” continuă și am impresia că își apropie corpul de-al meu foarte mult. Simt că îngheț așa că fac un pas în față fiind mai aproape de tipul brunet care îmi trimite săgeți cu privirea, adorabil.

” Eu țin mâinile în față iar tu lovești, bine? ” mă întreabă și Bryan iar îmi așează mâinile într-o poziție corectă.

  Tipul din fața mea îmi face semn să încep și-n momentul acela pumnul meu se strânge ușor și-l lovesc în stomac. Îl văd cum face un pas în spate și-și duce o mâna la stomac. Blondul chicotește pe înfundate în spatele meu iar eu sunt puțin blocată. Nu trebuia să fac asta? Sau am folosit pumnul greșit?

” Oh, drăcie, Maria! ” aud și felul în care îmi rostește prenumele îmi dă un fior pe șira spinării. ” Nu trebuia să mă lovești în stomac. ” mârâie la mine și privirea distantă îi predomină chipul. Cred că glumește.

” Atunci unde? În față? ”  Îl întreb inofensiv iar ochii i se rostogolesc. Bryan leşină de râs în spatele meu iar eu mă întorc și-i ofer o privire demnă de toată ura și frustrarea. Ăștia își bat joc de mine? N-am practicat box niciodată, de unde naiba să știu în ce loc să dau.

” Aici, Maria, aici! Dumnezeule, n-am crezut că o să fie așa de greu cu tine. ” Max șuieră ușor și-mi arată locul unde trebuia să lovesc. Așa, am înțeles, mâinile sau mai bine spus palmele, astea trebuie să le lovesc.

” Ai grijă, Browns, mică, mică de a dracului. ” blondul îl avertizează pe Max și am impresia că jocul acesta se va juca după regulile mele. Mă întorc pe călcâie către tipul încă poziționat în spatele meu și ridic un deget împotriva lui.

” Nu mai bine treci tu în fața mea. ” mârâi al el și-și ridică mâinile în aer în semn de predare. Celălalt grup se pare că clocotește, Mark mai are puțin și se ia iar la bătaie cu Ken din cauza Larei, dar ceea ce nu știe tipul bronzat că prietenul meu cel mai bun preferă băieții. Chicotesc și-l împing pe Bryan în fața mea.

” Acum să te văd, gură mare! ” îl ameninț iar el își poziționează mâinile în față. Max se întoarce și se așează în spatele meu punându-și ambele mâini pe umerii mei. Se apleacă spre urechea mea și-mi șoptește cu o voce ușor răgușită. ” În față, te rog! ” spune iar eu râd pe înfundate. Încruntătura de pe fața lui Bryan mă face să iau poziția necesară și strig la el. ” Mâinile în față, le voi lovi cu toată puterea mea. ” rânjesc și-n momentul următor pumnul meu drept îl lovește cu toată forța direct în față. Îl văd claia de păr blond întinsă pe jos iar eu chicotesc și sar în sus de bucurie.

 ” Direct în față. ” mă laud și ridic un pumn în aer în semn de victorie. Bryan stă jos și-și ține mâna stângă în dreptul nasului. Pot vedea lichidul roșu cum se scurge pe degetele lui dar oricum, deși nu-mi place ce-am făcut și-a meritat-o. ” Asta pentru că ai făcut mișto de mine. ” mă rățoiesc către el iar tipul brunet din  spatele meu bate palma cu mine minând un * bună treabă.*

  În cele din urmă cu greutate, după ce Max îi întinde mâna, Bryan se ridică și se poziționează în fața mea încă având mâna la nas. Emma îi aruncă de pe marginea o pungă cu gheață și-un prosop alb pe care le folosește pentru ameliorarea durerii.  Și-o merită cu vârf și îndesat. Max în schimb pare destul de relaxat lângă mine și chiar râde pe sub mustăți când îl vede pe Bryan cum se strâmbă din cauza durerii.

” Deci așa faci, ești de partea lui Browns. ” Bryan mă acuză iar eu chicotesc întorcându-mă în spatele lui. Acum stă față în față cu Max și parcă vorbesc doar din priviri. În următoarea clipă Mark țipă către Ken iar prietenul meu trece printre cei doi băieți dezechilibrându-i în urmă îmbrânciturii. Ken se ascunde în spatele meu iar Bryan urlă: ” Ești așa prost! ” și-n următoarea clipă ceva dur mă lovește în stomac și mă prăbușesc în genunchi simțind cum cantitatea de oxigen din încăperea este inexistentă.

  Îl pot vedea pe Bryan cu gura cască iar Ken mă ține de umeri. Nu aud decât gălăgie în jur și-n cele din urmă Max se pune în genunchi în fața mea. ” Maria, respiră! ” vorbește cu mine și mă scutură puțin.

A\N: Îmi pare sincer rău că nu pot mulțumi pe toată lumea.

( Am reeditat complet primele 8 capitole, le-am scris din nou și voi continua până consider eu că este necesar. Nu prea am luat treaba asta în serios la început și probabil nu mi-am dat tot interesul. Dacă vreți să le recitiți, știți unde le găsiți. )

Continue Reading

You'll Also Like

357K 7.4K 31
Mutarea lui Bree Canon împreună cu frații Bell este un chin . Cei trei băieți nu o suportă pe noua lor sora și îi pun bețe în roate . Dar ce se întâm...
1.1M 28.2K 57
Povestea noastră nu e una tipică de frați vitregi. Nu. În aceste povești, fratele ei vitreg nu termină în a-i fi profesor. În asta, da. Din păcate...
1.2M 57.6K 71
"-Sunt Prizoniera ta? -Nu, ești Aleasa mea!"