🍎 Kindergarten Game 🍎 (CZ)

By Binder_on_my_chest

124 2 0

Lily, Cindy, Monty, Buggs, Nugget, Jay a Jerome v ČESKÉ verzi již k přečtení More

Jak všichni začaly brát drogy

ÚVOD

96 2 0
By Binder_on_my_chest


Než začneme, mám tu pár postav které vám musím představit...

POPIS ( pozor, obsahuje SPOILER )

" *Wow. Ty jsi našetřil tolik peněz za jeden den? Jsem dotčen."

*Tohle je Monty, u něj si můžete kupovat čí prodávat věci. Jeho věci, které si koupíte, mají ve hře nějakou cenu, bez nich nemůžete postupovat dál.. jako cigarety, yo-yo, šroubovák atd.. může vám vyluštit čí modelovat věci za pouhé peníze, je na tom vždy kolik. Monty je šprt, má zrzavé vlasy, modré brýle a pihy. Monty je jediný společně s ředitelem, školníkem, kteří NEMAJÍ misi ale kdyby ano, jediná jeho mise je našetřit tolik peněz a on vám za to vymodeluje klíč který vám dál Jerome na konci jeho mise.


" * Wow nemůžu uvěřit tomu, že jsi to opravdu dokázal."

*Buggs je tyran, což u každých takových "mohutných" chlapců dokážete poznat, ne? pokud půjdete do školky více než s třemi dolary, je jasné že peníze ucítí a sebere je vám a nebo vám vám rozmlátí lebku. Buggs má černé triko, šedé vlasy.. nic to popisovat. Pokud nezažalujete Buggse za krádež peněz, dostanete se do jeho mise, kde budete moct zabít učitelku.. taky když mu na začátku dáte cigarety, které koupíte od Montyho, dá vám za to monstermon kartu.


" * Ahoj zlatíčko. Jsem Cindy, chtěl by jsi být můj kluk?"

Jedna kytka od Cindy, znamená víc než sedm "boyfriendů", což je vzácný pro ní. Cindy je dost, trochu namyšlená, nosí copánky, volné růžové triko a sukni. Nesnáší Lily ( podle mě závidí jen její kráse) v Cindiný misi, dostanete kytku.. když stojíte na žebřinách a máte polít kyblíkem plné krve na Lily a uděláte to, že polijete Cindy, zničíte jí. Uteče na silnici a tam jí srazí auto.. dostanete její botu a taky od paní učitelky hvězdičku. Hvězdičky zas nasbíráte v učitelčině misi. Kdybych měl říct co si já osobně o Cindy myslím..



( můj edit. Original od https://78.media.tumblr.com/69f8e52d38f92ef7774e25ac29d7c136/tumblr_opx0tabuyY1sjtnk7o1_500.png )

*"Jay" ( takhle mu říkám já, vy mu říkejte jak chcete. Jméno musel mít) je hlavní postava hry, za kterou vy vlastně hrajete, za celý příběh. Je na vás pokud zemřete nebo úspěšně dokončíte první misi, jakoukoli....  toho dle týpka si dobře zapamatujete, podle hnědých vlasů a pouhými tečkami zvýrazňující oči.


( opět edit. Original si najdete sami)

Lily má bratra Billyho, kterého ztratila. Billy je teď pohřešovaný.. Lily je holka nenáviděna Cindy, poznáte jí podle černých krátkých vlasů a růžové kytce v nich. Do Lily se zamiloval Nugget, kluk který to má trochu v hlavě pomatený kvůli práškům. Lily je tak trochu odstrčená od všech  a sedí s Montym u jednoho stolu v jídelně, ve třídě sedí s Jeromem. Její mise je konečná a asi nejvíc oblíbená, protože to je vlastně skoro konec celého kindergarten, pak stačí ještě najít všech 25 monstermon karet..albům ti dá společně Lily s Billym. Všech 25 monstermon karet, znamená, že můžete jít do speciálního konce této hry.


HLAVNÍ POSTAVY TÉTO KNIHY 


( OPĚT EDIT..)

Nugget je kluk s asi psychickými problémy. Jeho pravé jméno (AJ), je skryté v téhle hře. Od něj dostanete Billyho rukopis, což je ve hře nejvzácnější, díky němu můžete jít dál do Lily mise. Potřebujete Billyho rukopis, učitelčin mobil a klíč od ředitelny.  Nugget má zrakovou vadu, vadu řeči a asi nejznámější je jeho jeskyně ( Nuggetova jeskyně). Jeho mise je poměrně těžká ( pro někoho), má krátké blond vlasy, oranžovo-červenou košili, modré kalhoty a fialové boty. On je hlavní projekt ředitele, díky jedení slopu a braní prášků, podporuje tzv. experimentu. Nugget měl jako úplně prvního přátele Billyho, kterého ztratil, ředitel mu dal prášky aby na něj zapomněl. Učitelka je na těch prášcích také závislá. Nugget napsal Lily zamilovaný dopis , který zní: 
"Nugget likes the pretty Lily. He also misses her brother, Billy. Nugget likes the Lily's hair . Nugget likes to smell her chair."
 
( překlad: Nugget má rád krásnou Lily, také mu chybí její bratr Billy. Nugget má rád Lilyny vlasy,  Nugget rád čichá k Lilyny židli." )

pokud začínáte být Nuggetovým kamarádem, zeptá se vás, jakou máte nabídku.. vy ukážete kytku, kterou vám dala Cindy. Taky nezapomeňte, že pokud dostanete jeho tzv. " nuggetku přátelství" znamená, že pokud jí sníte.. už nejste nyní Nuggetovým kamarádem. Musíte najít všechny nugetky přátelství a hlavně nic nezkazit. Pak vstoupíte do jeho jeskyně..
"SHOO"

 

( MŮJ EDIT)

Jerome je černoch, co si o sobě myslí, že je cool. V jeho misi dostanete klíč který Vám vymodeluje Monty, Jerome se obzvlášť s ostatními moc nebaví. Většinou sedí s Buggsem a Cindy u jednoho stolu. Jerome je syn ředitele. Jerome řediteli  ukradl hall pass aby se tak dostal ke svému laserovém ukazovátku, jeho oblíbená věc, která je pro něj "cool" je jeho "sweet" yo- yo, který má Monty.  Školník mu vzal laserové ukazovátko a v jeho misi to laserové ukazovátko musíte dostat, aniž by vás nezabil školník. Mám pocit že Jerome je dobrý nepřítel školníka.


Učitelka, ředitel a školník není moc podstatný je sem dávat.. ale v příště by mohly být popsány. Stejně jako BILLY.



Continue Reading

You'll Also Like

874K 53.6K 119
Kira Kokoa was a completely normal girl... At least that's what she wants you to believe. A brilliant mind-reader that's been masquerading as quirkle...
1M 35K 62
𝐒𝐓𝐀𝐑𝐆𝐈𝐑𝐋 ──── ❝i just wanna see you shine, 'cause i know you are a stargirl!❞ 𝐈𝐍 𝐖𝐇𝐈𝐂𝐇 jude bellingham finally manages to shoot...
579K 21K 96
The story is about the little girl who has 7 older brothers, honestly, 7 overprotective brothers!! It's a series by the way!!! 😂💜 my first fanfic...
398K 6.4K 79
A text story set place in the golden trio era! You are the it girl of Slytherin, the glue holding your deranged friend group together, the girl no...