Ревюта и Наградите Уаскари

By KatLivingston

1.5K 173 21

В повечето случаи негативни ревюта на почти винаги ужасни истории и награди Уаскари (негативни оскари), които... More

What happens to me от IviiBiersackk
Summer Love от natalya123-nani
Животът на Тийнеджърите от Hello-My-Haters
Един последен път от gabriellesunshine (Част 1)
*Забранена любов от Magconthebest
*Моят живот от vampire_stories
*Завинаги! от Viksi02
*Животът на една тинейджърка от Kalina2004
*Dear Diary <3 от klavdiitoo (мини ревю)
*Любов, умраза И Смърт
texting with harry styles
Bad Boy от Lilly_Bang
demons
bad boy good lips
life of queen diana styles
обсадена земя

Любовта към брат ми от 172002

214 24 2
By KatLivingston

Шокираща новина - все още сме живи и все още пишем тия глупости.Та ся към ревюто.

Между другото тази история беше препоръчана от нашата искрена и добра приятелка-Кристина.Затова ние посвещаваме тази глава на нея и се молим да не ни убие!!!

Първото нещо, което се случва е, че Тифани ни съобщава , че майка й ще се жени отново.Питате се коя е тая Тифани и що трябва да ви пука за нея? Ами , и аз ,ама живота е жесток , така че продължаваме...

Та , Тифани вече е срещнала годеника на майка си , който нарича чичо Джон. Но не й сина му , с който е изключително важно да се запознаят на сватбата.Няма никаква логика в това , ама ся.Сватбата ще състои на няква поляна и Тифани не е много впечатлена от това така че имаме нещо общо. Та , най - сетне Тифани среща доведеният си брат а.к.а. The Love Interest tm а.к.а. Самуел , който е секси /какъв шок!/

Оказва се , че майката на Тифани се казва Стефани. Запомнете това , оказва се важно по-нататък.Тя и "чичо" Джон ще прекарат вечерта в някакъв скъп хотел в Чикаго , та главната пача ще трябва да прекара вечерта сама с Любовният интерес в твърде малкият им апартамент , толкова малък , че ще трябва да делят стаята й.

Цитирам мнението на Тифани по въпроса - "Аз по-скоро се боях от това на следващият ден във вестниците да не пише "Момиче изнасили доведеният си брат , докато майка и и новият и баща се наслаждават на първата си брачна нощ.""

Chill woman.Не си толкова важна ,че да те споменават във вестниците в Чикаго.

Та Самуел /да не му забравите името/ и Тифани гледат някав филм , дет тя се оплаква , че е гледала много пъти и изведнъж тоя идиот я пита " Какво ли правят татко и леля Стефани в този момент?"

Не знам Банануелтм , какво могат да правят в точно този момент баща ти и леля Стефани? Те само си играят фризби и ядат Nesquik тм и също така са на шопинг в първата си брачна нощ.

#даситъп

Та , тръгват да си лягат в една стая /ако сте забравили/ , той пита къде е банята , за да се преоблече , ама Тифани му казва , да се преоблече пред нея и после се възхищава на невероятното му тяло и между другото спомена , че има гадже.

Да бе, разбрахме, момиче, искаш да спиш със Самуел и не ти пука за гаджето ти.

Та , на следващата сутрин звънни на горе-споменатото гадже , а първото нещо , което той и казва , че иска да скъсат.Много nice от негова страна.

Самуел е много ядосан , че гаджето на Тифани е скъсало с нея и започва да му налита на бой . Тифани и бившия й започват да се карат , ама на никой не му пука , даже и на сюжета.

В началото на следващата глава откриваме , че Тифани има машина на времето или нещо подобно , щот се събужда в 6:30 , мързелува да 7:30 , проверява си смс-ите от бившия , ляга да поспи още малко и се събужда в 7:15.По-вероятно е авторката да не внимава изобщо ко пише , ама машината на времето е по-забавния вариант така че ще минем с него.

Докато чака доведеният и брат да се приготви за училище , пачата чува разговор между майка и и чичо Джон , че ще ходят на Хавайте и ще я оставят сама със Самуел за два дни /да , това е сюжета , който се сети че съществува/.

Тифани споделя какво е чула с Банануел , а той й отговаря , че "не му пука , но му пука". Пич , още си тъп.

После , пред училището бившият на пачата се опитва да й се извини , ама тя го отрязва. /лол , интересно , но вярвам , че трябва да приключим с тази сюжетна линия , която беше супер интригуваща/.

На връщане от училище Банануел и Тифани виждат на входната им врата 4 куфара. Защо , по дяволите, Стефани и Джон ще ходят за 2 дни до Хавайте с 4 куфара? Освен , ако чичо Джон не е Крисчън Грей ,Бог Знае Кой Номер и не си носи всички нагайки и камшици с него.

Та , майката и бащата тръгват , а Банануел и Тифани отиват на разходка в парка. Където Самуел започва да обяснява как се влюбил в едно момиче , обаче тя току - що скъсала с гаджето си и му била като сестра и дъра - дъра , тая пълна идиотка Тифани не схваща , че говори за нея , докато не я целува.Тук ще вметна , че се познават от 4 дни , а след няколко глави ще го изкарат великата любов.

Та , двамата идиоти се прибират вкъщи , поръчват си пица и започват да гледат филм и накрая заспиват в едно легло. /О , колко интересно , направо нямам думи/

Та следващата глава /вече сме на 8 , ако ви пука/ почва как тя прави закуска за Самуел , ама после изведнъж започват да се натискат , после той изчезва за малко и връща се с гигантски букет от рози и й ги подарява коленичил , все едно й предлага брак. Как да кажа Банануел се пада малко Drama Queen и има нужда да чилне /познаваш я от 5 дни, пич/.Та , после отиват в спалнята да правят секс с някви менте презервативи , които не са Durex. /Това е Важно тм/После след като се гушкат половин час , Банануел й казва , че я обича. /Chill/

На следващият ден / и в следващата глава/ майката и бащата се връщат и ги хващат да спят голи в едно легло.И имат някакви съмнения , че двамата се прекарали уикенда не само гледайки Нетфликс. Как така бе?Каква ви кара да мислите подобно нещо?

Самуел излиза с обяснението , че просто са си лежали и съм напълно убедена , че IQ-то му е отрицателна число.

То ,май е наследено от баща му , щот той и майката на Тифани, решават , че най - доброто решение, на тъй наречения проблем е, да затворят Банануел и Стафидка /Тифани/ заедно в една стая. Не е тъп , да си лесно.

Та , Стафидка и Банануел решават да избягат заедно , защото очевидно, най - доброто решение на всеки проблем е да избягаш някъде с човек , който познаваш от седем дни , като в същото време ограбиш майка си и "чичо" си Джон.Та горките влюбени откраднаха само 2000 долара от родителите си и решиха , че имат достатъчно пари да заминат за Рио , та отгоре и на всичко в някав хотел до брега на "морето" /океана е , ама тва са подробности за някой хора *cough*автора*cough*/.За протокола, един долар се равнява приблизително на 3,26 бразилски реали /тва го проверих в Гугъл преди малко/ така че ще са по-богати в Бразилия отколкото в САЩ , но все пак тия пари няма да им стигнат и за 2 седмици.

Вече сме на 10 глава и Самуел и Тифани , пардон, Банануел и Стафидка си живуркат спокойно в някакъв хотел на име "Шелтон" /който наистина съществува , ама е Adult Only , а тия двамцата са на 16 и 17 /. Двамата си живяха супер цели два дни , преди Джон /бащата на Самуел - Банана/ да ги открие. Прибират се вкъщи и там Стефани им казва , че е бременна и , че менте презервативите, са менте. Оказва се , че пачата е бременна. Уейййййй!!

Започна да ми писва от тая история...

Та , Самуел и Тифани приемат особено добре новината , че ще стават родители и Банануел се обръща към Стафидка с "локико моя" и съм на път да му прекърша врата. Стафидка предлага да направи аборт , ама Банануел мрънка как бил против. Щот пък той има право на глас. /Правя тънки намеци тука , че не харесвам Банануел/.

Бащата на Самуел /говорим за Банануел , ако сте му забравили истинското име/ иска да го праща във Франция при майка му , но Банана е против ,щот ще е далеч от истинската си любов - Стафидата /говорим за Тифани а.к.а. Главната Пача тм/.Но след като баща му се развиква точно един път , тоя идиот Самуел решава да замине за Франция без повече протести , щот май се сети , че не трябва да му пука много за тая патка ,дет познава от около 12 дни.Та Тифани горката изпада в шок от това предателство и припада.

Следващата глава /14/ се състой почти изцяло от разговор между майката на Тифани и Тифани , който съдържа някой от следните бисери:

"А този младеж какво се е излегнал на тоя стол като на хотел" - майката на Тифани за факта , че Банануел спи.

"Тва па от къде дойде" - Самуел в отговор на въпроса на доведената му майка , дали ще става баба.

"Лекарите си измислят." - твърдението на Тифани , че лекарите си измислят , че е бременна. /Добре защо всички тия автори в бг уатпад изобщо , ама изобщо не разбират нищо от медицина или каквото и да било свързано с лекари и болници , започна да ми писва вече./

"Абе детенце ще те убия разбираш ли?!" - Стефани /майката на Тифани/ след като дъщеря и и казва , че лекарите си измислят./

Ако мислите , че след този невероятен диалог няма да стане по-лошо се лъжете.

Защото Тифани и Самуел получават "снимка на нещото".Под "нещото" се разбира бебето.

......

.....Не.Просто не.Тая пача е бременна от 2 седмици , няма абсолютно никакъв шанс да могат да получат снимка на бебето.Просто не.

Вижте хора разбирам , че мислите , че медицината е на супер ниво , ама за жалост не е така и аз съм на път да откача. /Факта , че е 2:47 през нощта не помага особено , но тва е друг въпрос/

Та , най-накрая проклетата 14 глава свърши и минавам на 15 , докато още имам мозъчни клетки.

Разбира се , защото живота е гаден едно от първите неща , които се случват в 15 ,е следващият невероятен разговор между майката на Тифани и Тифани , който уби още от малкото ми останали мозъчни клетки:

"Мама: - Ох, боже помогни ми. Еее.. каква ще правим сега ,а?Тука бардак ли ще го правим?Аз съм бременна от мъжа си , а ти от кой си бременна?От брат си.

Аз: - Технически по гледното не сме кръвни брат и сестра.

Мама: - Технически погледнато мога да ти лепна един шамар."

Между другото Тифани изведнъж става на Стефани и нямам идея защо.

Време е за 16 глава.... уейй края идва...

Тая глава е главно за тва как майката на Тифани? или Стефани? , абе майката на Стафидка се кара със Стафидка. Единственото интересно нещо е ,че същата тази майка нарича Самуел "донор на сперма такъв" и пита дали бебето ще го кара на фотосинтеза.

И машината на времето се появява още веднъж след като се оказва ,че Стафидка е бременна от 4 месеца въпреки че последно, кат проверих беше от максимум 3 седмици.

Та , последната публикувана глава завършва с това , как Стафидка си взема партакешите и отива в Ню Йорк при леля ли се Изи.

УЕЙЙЙЙ!!!Свърши!

Ся към Уаскарите:

Най-досаден/безхарактерен герой: Донора на сперма а.к.а. Банануел а.к.а. Самуел

Ах,иска ми се медицината да беше така напреднала: Получаваш снимка на бъдещето си дете , когато си бременна от 2 седмици.

Каква глупост прочетох току - що?: Самуел и Тифани ограбват родителите си и отиват в Рио.

Това Дързост и Красота ли е?: Целият сюжет на историята.

Най-безполезен герой: Самуел.

Най-тъпа реплика: "Тва па от къде дойде?" - Самуел.

Честито , искам да те удуша а.к.а. измислих тази категория само , за да мога да номинира Банануел /или накратко Честито , искам да те удуша а.к.а. ИТКЗДМДНБ/: Самуел /ИЗНЕНАДА/

Най-нелогичнаистория!

Continue Reading

You'll Also Like

3.9K 66 16
this is coming soon trust also made this because I'm bored also this shit is probably inaccurate but wtvs
192K 3.4K 121
[ E P I S T O L A R Y ] Baby boy Series #1 Girl banat, Alyzsa was messaging this guy who doesn't know him. He was her long time crush, since she wa...
3.3K 177 17
Marriage is about equality . But here Meera is a final year students and an introvert as the name of friends she has only her family. She is most c...
29K 557 71
We're back ladies and gentlemen and the gays and the theys Moggy: hi I'm Moggy and I used to write about pokèmon but died to go to Dream Smp heaven...