Forelsket i jimin

By KKK-JJJ

17.7K 442 241

Hvad sker der når du finder, din kæreste med en anden på jeres 2 års dag. Og tager, med din bedste veninde... More

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 17

Kapitel 16

670 25 14
By KKK-JJJ

---------------------------------------------------------------------------------------

Næste morgen

Y/N synsvinkel

-------------------------

Jeg lå vågen i sengen, og kiggede ud i den blå luft, med tår i øjnene.

"Y/N jeg skal afsted om lidt, skal jeg gøre noget for dig, inden jeg skal afsted?." Spurgte Mathilde. "Nej det er fint bare tag afsted." Sagde jeg. "Er du sikker?." Spurgte Mathilde. "Ja." Sagde jeg. "Okay ....vi ses Y/N." Sagde Mathilde. "Vi ses." Sagde jeg, og kunne høre Mathilde gik ud af døren

Efter nogen timer begyndte jeg at stå op, jeg gik ind i køkkenet og tog noget morgenmad, hvor efter jeg tog noget tøj på, og satte mig i sofaen og tænde for fjernsynet, men jeg fulgte endelig ikke med i hvad det var jeg så. For jeg kunne ikke tænke på andet, end Jimin sammen med den smukke super model og sætning. "Officielt kommet sammen." *beb beb.* Jeg rejse mig fra sofaen, og gik hen til spidsebordet, og hentede min telefon det var Mathilde.

--------------------------------------------------------------------------------

Y/N og Mathildes samtale under besked

------------------------------------------------------------

Mathilde

"Hey søde jeg bliver desvære nød til, at blive lidt længer på arbejdet idag."

Y/N

"Det er fint vi ses bare når du er hjemme."

--------------------------------------------------------------------

Jeg sukkede, og lagde min telefon ned i min lomme, da det ringede på døren. "Hvem kan det være." Tænkte jeg, og gik hen og åbnede døren. "Ikke igen." Tænkte jeg, da jeg så hvem det var. "Hej Y/N." Sagde Alex, men da jeg skulle til at lukke døren, skyndte han sig at gå ind. "Alex hvad laver du." Råbte jeg, og da han var kommet ind, gik han hen til mig og løftede mig ind i stuen. "Vi skal snakke." "Jeg har ikke noget at snakke med dig om, og sæt mig så ned." Sagde jeg.

Da vi var kommet ind i stuen, lagde han mig ned i sofaen men jeg rejste mig op lige så snart jeg blevet lagt ned. "Sæt dig Y/N." Råbte han. "Nej Alex og forsvind så." Sagde jeg, og gik nogen skridt bagud. Alex gik hen til mig. "Jeg har hørt om det med Jimin." Sagde Alex, og skubbede mig ind i væggen. "Alex plzz gå." Sagde jeg med tåre i øjnene, "jeg kan gøre dig glad igen." Sagde han og tog sine hænder op til væggen så de spægede for mig, jeg gled ned på gulvet. "Alex vil du ikke nok gå." Han satte sig på hug foran mig. "Nej Y/N det vil jeg ikke, fordi jeg ved det gøre ondt på dig, at Jimin er sammen med en anden." Sagde han, og begyndte at nusse mit lår. "Alex stop." Råbte jeg, og fjernede hans hånd fra mit lår. "Tænk på alt det i 2 har været igennem, jeres første møde, sex hjemme ved ham, blev gravid, og nu er han sammen med en anden kvinde, det gøre ondt gøre det ikke." Sagde han, og tog sine hænde på mine arme, jeg sad helt stille på gulvet, med tåre løbende ned af mine kinder. "Det gøre ondt ikke." Gentog han. "Alex lad mig være." Råbte jeg, og prøvede at fjerne hans hænder.

"Alex stop." Var der pludselig en der sagde. "Jimin." Sagde jeg "Der er han." Sagde Jimin og pegede over på Alex da der kom 2 politimænd ind i rummet "Tak for det hr." Sagde en af politimændene mens de tog Alex væk fra mig. "Du kommer med os på stationen." "Neeeej....Jimin det her skal du fortryde." Råbte Alex, hvor de efter forsvandt ud af døren.

Jeg rejste mig langsomt op fra gulvet, da Jimin løb hen til mig. "Hør Y/N." "Jimin." Sagde jeg grædende. "Y/N du er nød til at høre på mig, jeg er ikke sammen med hende super modellen." "Hvad mener du?." Spurgte jeg. "Jeg er ikke kærester med hende, jeg kender hende overhovedet ikke, da vi skulle til photoshoot var Alex vores fotograf. Han bad mig om at holde mig væk fra dig, for ellers ville jeg fortryde det, så det var nok det her han mente med det, men Y/N jeg lover dig jeg er ikke kærester med hende. Jeg kunne aldrig finde på at gøre sådan noget, især ikke når jeg ved du er gravid, jeg elsker kun dig Y/N." Sagde Jimin

"Ååår Jimin jeg elsker også dig." Sagde jeg, hvor Jimin kyssede mig på munden og gav mig en kæmpe kramme, efter det tilbragte jeg hele dagen sammen med Jimin, han fortalte mig om deres tur til USA, og om hvor godt det går med bandet. Vi gik en lang tur ned langs vandet, nede ved stranden. "Y/N?." Spurgte Jimin "Ja." "Jeg har tænkt over det med babyen." " Okay hvad er du så kommet frem til?." Spurgte jeg. "Jeg vil gerne have barnet med dig." Sagde han med et smil. "Mener du det?." "Ja." Jeg sprang på ham så vi faldt ned i sandet hvor Jeg kyssede ham. "Det er jeg glad for Jimin."

--------------------------------------------------------------------------------------

Næste dag ved middags tid

----------------------------------------

Jeg var ved at gøre mig klar, for Jimin havde skrevet til mig, at jeg skulle komme hjem til ham, for han havde en overraksele til mig, så jeg fandt en sød kjole at tag på.

Efter gik jeg ud i bilen og kørte hen til Jimin, nogen minutter efter holde jeg udenfor deres hus, jeg gik op til døren og ringede på døren, den åbnede og Jungkook stod i døren. "Hej Y/N kom ind." Sagde Jungkook med et smil, og åbnede så jeg kunne komme ind. "Tak Jungkook." "Jimin kommer om lidt, men jeg skal følge dig ud i haven." Sagde Jungkook. "Okay." Sagde jeg, og fulgte med ham ud, de havde en kæmpe have den var så smuk, der var blomster i alle mulig farver og slags, mange flotte træer, og en hyggelig stor terrasse "Gå der over Y/N." Sagde Jungkook, og pegede over mod nogen blomsterbede, jeg nikkede og gik der over efter nogen minutter kunne jeg høre Jimin bag mig "Hej Y/N." Jeg vendte mig om.

"De er til dig." Sagde han, og rakter en buket frem til mig. "Tak Jimin de er virkelig smukke." Sagde jeg, og tog buketten. "Y/N jeg har noget jeg skal vise dig, det er noget jeg har arbejdet på i noget tid." "Okay hvad er det?." "Følg med." Sagde han, og tog min hånd, hvor han fulgte mig hen til et græssereal. Mathilde og alle drengene stod der, med hver deres instrument i hånden, Jimin slap min hånd, og gik hen til en mikrofon. "Den her er til dig Y/N."

Da han havde sunget den, begyndte han at gå hen til mig. "Tænk at du har skrevet den til mig, den er virkelig vidunderlig Jimin." Sagde jeg, med tår i øjnene. "Det er jeg glad for Y/N, men jeg har endnu en ting til dig." Sagde han, og gik ned på knæ. "Y/N...vi har været igennem så meget sammen, du betyder hele verden for mig, du er den pige jeg elsker aller mest, og jeg ved slet ikke hvad skal gøre uden dig. Du er den pige jeg vil være sammen med resten af mit liv......Y/N vil du gifte dig med mig?." "Selvfølgelig vil jeg giftes med dig Jimin." Sagde jeg lykkelig, og kyssede ham på munden, hvor efter han tog ringen på min finger.

"Hvor er den smuk." Sagde jeg. "Det er jeg glad for du synes Y/N."

Continue Reading

You'll Also Like

175K 5.9K 110
Brooklyn og Alexander hader hinanden. Længere er den ikke, troede de. Men som tiden går, går det også op for Alexander, at hans had er ubegrundet...
152K 5.7K 85
one person, thousand feelings Det er mit liv. En bestemt person flyver rundt i mit hovede hele tiden - det driver mig til vanvid. @mmstory2102, 2017
36K 1.2K 84
Thilda er en almindelig 14 årig pige, som er ramt af humørsvingninger som alle andre 14 årige piger. Hendes bedste veninde er Sille, som hun var kend...
51.6K 747 31
Aya er en 15 årig pige, der lige er flyttet tilbage til USA. Hun er født i USA, men flyttede til Danmark, på gund af at hendes mor fik arbejde. Da hu...