Shhh

By ChrissyTinka

581K 31.2K 1.4K

Myslím že se zabiju. Možná né dnes,příští týden,nebo příští rok. Ale cítím to, že to budu já kdo ukončí svůj... More

Úvod
1. To jako vážně?
2. Zmatek
3. Ironie
4. Party
5. Mami?
6. Škola
7. Modeling
9. Restaurace
10. Jsem mrcha
11. Kamarádi?
12. Kamarádská procházka
13. Alkohol
14. Tanec a kocovina
15. Omluva
16. Polibek?
17. Miluju ho,ale né tak jak jsem si myslela.
18. Minulost se vrací a stává se zní přítomnost.
19. Horší to už asi být nemůže
20. Nikdy. Okay.
21. Tati?
22. Rande
23. Pravda
24. Cesta
25. (Ne)příjemný let
26. Média
27. Večeře
28. Ranní budíček
29. První zkouška
30. Nejsi sama
31. Intimní chvilka
32. Můj přítel je blázen
33. Máš andělský hlas
34. Oblečení, make up a další blbosti.
35. Beliebers
36. Jsi opilá
37. Kocovina
38. Zase jsem já ta špatná
39. Poslední zkouška
40. Soutěž
41. Nechápu to
42. Zase sama
Píšu novou story!! :O
43. Drama na střeše
44. Co jsi mi to udělala?
45. Cesta růží a vzpomínky
46. Moon
47. Jsme pouze lidé jako ostatní
48. Vysvětlení
49. Provokace
50. Věříš mi?
51. Nemoc
52. Pouť
53. Provokace neskončila
54. Zpátky ve škole
55. Šikana
56. Výpadek
57. Odplata
58. Vášeň
59. Bolest
60. Koupel
61. Poslední nádech?
62. Mezi smrtí a životem
63. Stav duše
64. Umělá vyživa?!
Nový příběh
65. Popel
66. Vyšetření
67. Alenka v říši divů
68. Útěk

8. Dobré ráno

14.1K 619 20
By ChrissyTinka

Přátelství, láska, všechno mizí, zbude nám jen bolest, trpký lék, po létech jsme si cizí a zbylo jen pár vzpomínek.

Christina: "Nemám čas" uslyšela jsem něčí hlas a otevřela jsem oči. "To ti může být snad jedno kde jsem" řekl někdo podrážděným hlasem. Promnula jsem si oči a všimla si,že je to Justin. Nejspíše telefonoval "Oh bože tak jim řekni,že přijdu zítra" řekl Justin a snažil se nekřičet. Posadila jsem se a pozorovala ho. Měl na sobě jenom boxerky. Musela jsem se zakousnout do rtu,protože má uplně dokonale vypracované tělo.

"Prostě to odlož" řekl Justin a díval se z okna. Asi si ještě nevšiml,že jsem vzhůru. "Nezajímá mě to. Nemám čas." zvýšil Justin hlas a pak se otočil tak že mě viděl. "Už musím končit Scootre, zítra to vyřeším" řekl Justin a típl hovor.

"Promin nechtěl jsem tě vzbudit" řekl Justin a přešel k mé posteli na kterou si sedl. Asi mu nevadilo,že ho vidím jen v boxerkách. "V pohodě" řekla jsem a odvrátila od něj zrak. Pořád jsem mu totiž zírala na jeho tělo. "Je ti už lépe?" zeptal se mě Justin a já přikývla. Ale pořád jsem byla otočená na druhou stranu. "Proč pořád koukáš na druhou stranu?" zeptal se mě Justin a jsem cítila jak se mi začínají červenat tváře. "No víš.... mohl by ses obléct?" zeptala jsem se ho a zabořila jsem halvu do polštáře. Uslyšela jsem jen jeho smích.

Chvilku bylo ticho,ale pak Justin promluvil. "Dobrý, už se mužeš otočit" řekl a pořád se tak drobet smál. Já jsem se posadila a podívala se na něj. Ano už byl oblečený. Popravdě líbilo se mi více když byl vyslečenej,ale to nemusí vědět. "Nesměj se mi" řekla jsem podrážděně a zamračila se. Justin jen nadzvedl obočí ale mlčel. Chtěla jsem přejít do koupelny ale uvědomila jsem si že mám na sobě jen šortky a drobet průsvitné tílko. Ano sice mě včera v tom viděl,ale ne uplně.

Pomalu jsem se zvedla z postele a peřinu jsem si omotala kolem svého těla. Popravdě se stydím za své tělo. Ve škole mi říkají že jsem tlustá, takže mají asi pravdu. "Co má zase znamenat tohle?" zeptal se mě Justin a zase se smál. "Nechci aby si viděl moje špeky" řekla jsem a pokračovala do koupelny.

V tom mě ale chytl Justin za loket. Otočila jsem se a nadzvedla obočí. "Nejsi špekatá,špekatý lidi vypadají jinak. Máš hezkou postavu,jsi tak akorát" řekl Justin a věnoval mi jeden svůj okouzlující usměv. "Říká kluk kterej chodí s modelkou" řekla jsem a ironicky se zasmála. Modelky jsou hubené a já proti Caře jsem utlustá a to ohodně. "Přestan stím" řekl Justin a pustil mě. Já jen protočila očima a vešla jsem do koupelny. Zamkla jsem se a opřela se o dveře.

Bože co to dělám? Nebo-li co tu dělá pořád Bieber? On to asi včera myslel vážně. Vzpomněla jsem si na včerejšek a zamračila se. Sundala jsem ze sebe pyžamo a vlezla do sprchového koutu. Pustila jsem si vodu a začala se mýt. Vzpomínala jsem na to co se stalo včera. Hlavně na to co mi máma řekla. Nikdy bych neřekla že bych byla radši kdyby byla mrtvá,to ona mě k tomu přinutila.

Svojí mámu mám ráda, ale to co mi udělala a řekla to jí tak rychle neodpustim. Než ji odpustim tak to bude trvat hodně,hodně dlouho. Potřasla jsem hlavou a vzpomínala jsem ještě na včerejšek. Vzpomněla jsem si na ten polibek. Justin mě políbil. Sice pak řekl že to neměl udělat,ale stejně mě políbil. Jeho rty byli tak teplé,hebké a měkke. Sice to byl jenom jeden polibek ale byl dokonalý. Chodila jsem už s pár kluky ale ani jeden mě nepolíbil s tak velkou něhou. Svým prstem jsem si přejela po svém rtu a usmála se.

Panebože ned čím přemýšlím? Vykřikla jsem a vypla vodu.  Co se to semnou děje? Nikdy jsem takhle nad ničím podrobně nepřemýšlela. Och bože musím dostat Justina z mé hlavy. A to hned! I když si myslím že mi v hlavě zůstane docela dlouho. Něco k němu cítím. Myslela jsem si že si to jenom myslím,že mě jenom přitahuje protože je to můj typ. Ale ne já k němu cítím něco mnohem více. Nevím jistě jestli je to laska ale musí to hned přesta!

"Christi jsi v pohodě?" uslyšela jsem Justinovo hlas a klepání na dveřích. "J-jo" vykoktala jsem ze sebe a vylezla ze sprchového koutu. Obmotala jsem si kolem sebe ručník a povzdychla si. Přešla jsem ke dveřím a zhluboka se nadechla. "Potřebuju aby jsi šel k oknu a díval se ven. Musím si jít pro oblečení do skříně" řekla jsem dost nahlas.

Uslyšela jsem hned hlasitý smích a kroky které se vzdalovali. "Můžeš" zvolal Justin a ja otevřela dveře. Vykoukla jsem mezi nima a viděla jsem Justina jak stojí u okna. On mě vážně poslechl! Rychle jsem vešla do svého pokoje přesně ke skříni. Otevřela jsem skřín a vytáhla z ní duhové legíny a tílko s nápisem "I play boys". Vzala jsem si věci do rukou a zavřela skřín. Podívala jsem se na Justina a v momentě jsem zamrzla. Díval se na mě. Už se nedíval z okna ale díval se na mě!

"Měl jsi koukat z okna" zasyčela jsem a pořád jsem stála na místě,nebyla jsem schopná pohybu. Sama nevím proč, možná je to tím že jsem před žádným klukem ještě nestála takhle odhalená. "Jsem kluk, dalo se to očekávat" ušklíbl se na mě a já se zamračila. Rychle jsem se otočila a odešla do koupelny,kde jsem se zavřela. "Chceš abych ti pomohl se obléct?" zeptal se mě a já slyšela jak se směje.

Jen jsem nad tím pokroutila hlavou a oblékla se. Upravila jsem se a vešla zpátky do pokoje. "Nepujdeš do sprchy?" zeptala jsem se ho a nadzvedla obočí. "Když jsi ještě spala,tak už jsem se stihl osprchovat" řekl klidně a přešel ke mě. "Jo a tvoje máma už je v práci" dodal Justin a já se na něj udiveně dívala. Jak to sakra mohl vědět? "Jak?" zeptala jsem se ho a on se jemně zasmál. "Řekněme že jsem si hrál na agenta" řekl Justin a tentokrát jsem se zasmála i já. To je blbec a dotoho je to i blázen. "Blbečku" řekla jsem a bouchla ho do hrudě.

"Jo a mimochodem v tom ručníku si byla sexy, kdybych neměl přítelkyni tak už bych stebou dělal mnoho zajímavých věcí" řekl a já se začervenala. "Jsi nechutnej" odsekla jsem a přešla ke dveřím. Otevřela jsem je a scházela dolů.  Usylšela jsem za sebou dupot,proto mi bylo jasné že Justin de hned zamnou.

Přešla jsem do kuchyně a otevřela lednici. Myslela jsem že si vemu něco k jídlu,ale nemám hlad. Proto jsem zavřela lednici a podívala se na Justina,který se koukal z okna. "Justine" šeptla jsem ale on se ani nehnul. Stál jako přikovaný. Proto jsem přešla k oknu a podívala se co děje. A kurva. Před domem bylo hromadu fotografů nebo-li paparazzi. "Měl jsem zaparkovat dál od domu" řekl Justin a pokroutil hlavou. "Oni tě vážně najdou všude" šeptla jsem a dívala se pořád ven.

"Mrzí mě to. Nechci ti přidělávat ještě větší problémy" řekl a já se na něj podívala. "Mě problémy neděláš. Jediný kdo si tady dělá problemy jsi ty" řekla jsem a sedla si na kuchynskou linku. "O čem to mluvíš?" zeptal se mě a stál těsně u mě. "O tom že oni napíšou nějakej drby o tobě. Například že jsi uchyl, protože se stýkáš s patnácti letou holkou. Tím myslím semnou" řekla jsem a on nadzvedl obočí. "Může jim být jedno ským trávím svůj čas. I kdybych stebou chodil tak stim nic neudělají" řekl a já se usmála. Pak jsem se, ale hned zamračila. To co k němu cítím je pořád silněší. Poznávám ho pořád víc a proto se mi líbí pořád o mnohem více. Neměla bych sním být. Nemůžu se do něj zamilova.

"Stejně tě vezmu ven na oběd" řekl a odstoupil od demě dál. "Co?" zeptala jsem se ho a slezla z kuchynské linky. "No plánoval jsem to hned když jsem se vzbudil. A žadní debilní paparazi mi nezabraní v tom abychom si spolu zašli na obed" řekl a tvářil se naprosto vážně. "Nechtěl si říct snídani?" zeptala jsem se ho a dívala se na něj jako na magora. "Zlato,už je jedenáct hodin odpoledne" řekl a jemně se zasmál. Já jsem se hned zarazila. Jak že mi to řekl? Zlato?

"Jak že jsi mě to nazval?" zeptala jsem se ho a Justin se ještě víc rozesmál. "Vadí ti to snad?" zeptal se mě a uklidnil se. "Nevadí ale nebude to vadit Caře,že mi tak říkáš?" zeptala jsem se ho a Justin protočil očima. "Je to moje věc komu budu říkat zlato. Navíc to říkam skoro všem" řekl Justin a mrkl na mě.

"Fajn. A jak se chceš přes ty paprazzi dostat?" zeptala jsem se ho a dala si ruce v bok. "Normálně" řekl Justin a přešel na chodbu. Obul se a já udělala to samé. Vzala jsem si svojí koženou bundu a oblékla si jí. Co blbne? To chce jako vyjít mezi všechny paparazi? Vždyt nás umačkají. Justin otevřel dveře a mě oslepilo hromada blesků. "Pojd" řekl Justin a šel směrem k jeho autu. Samozřejmně že já jsem ho následovala. Všimla jsem si,že paparazi od nás drží ichranka. Zajímalo by mě kde se tu vzali.

Nasedli jsem do auta a Justin nastartoval. "Kde se tam vzala ta ochranka?" zeptala jsem se Justina. "Řekl jsem jim,že jsem tady" řekl Justin jednoduše a usmál se. Vlastně on s někým ráno telefonova, uvědomila jsem si. Opřela jsem se o sedačku a vyrazili jsme.

Continue Reading

You'll Also Like

34.3K 1.3K 48
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
10.7K 1.4K 12
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
8.5K 463 16
Co kdybych se nikdy neodhodlala a tu práci nevzala. Možná bych tě nikdy nepoznala. Kluka co věřil na Pegase a miloval slunečnice. __________________...
2.7K 277 99
Rhaenyra požádala svého strýce Daemona aby jí pomohl zastavit pochyby o tom jestli její syn Jacaerys je bastard. Jeho žena Laena s tím neměla problém...