Iubire Periculoasa +18

By RoxanaElena002

146K 2K 210

Atentie ! Limbaj licențios si scene detaliate de sex ! More

Capitolul I
Capitolul II
Capitolul III
Capitolul IV
Capitolul VI
Capitolul VII
Capitolul VIII
Capitolul IX
Capitolul X
Capitolul XI
Capitolul XII
Capitolul XIII
Capitolul XIV
Capitolul XV
Capitolul XVI
Capitolul XVII
Capitolul XVIII
Capitolul XIX
Capitolul XX
Capitolul XXI

Capitolul V

9.6K 120 11
By RoxanaElena002

[ Ana pov]

M-am trezit langa cel mai frumos baiat din liceu ,Adam mai exact . Ma tinea strans in brate iar eu il priveam cum doarme . Avea o fata de ingeras , cateva suvite brunete ii invadasera fruntea , pielea lui ciocolatie era asa fina ,iar parfumul sau mirosea asa bine .

- Adam , trezeste-te ! O sa intarziem la scoala daca mai dormi mult .

Adam ma strage si mai tare si ma saruta dulce .

-Buna dimineata si tie iubire !

- Hai Adam , nu avem timp de "iubire" , o sa intarziem la liceu !

- Ana , nu vrei tu sa nu mergem azi la liceu ,iar pe seara sa te duc in parcul de distractii ?

- Ba daaaa , spun entuziasmata cand aud acele cuvinte .

Adam s-a dat jos din pat , era doar intr-o pereche de boxeri negrii . S-a dus sa isi faca un dus ,dar au trecut deja 30 de minute .

-Adaaaam ce dracu faci atata in dus?

- Ho Ana ca mai am putin .

- Am nevoie la toaleta . Daca nu iesi o sa intru peste tine si nu glumesc .

- Hai sa o vedem si pe asta .

Imi pun mana la ochi si deschid usa rapid . Am auzit cum Adam se ridica din apa si coboara din cada . Eram panicata deja . El vine si imi ia mana de la ochi .

[ Adam pov ]

Era imbracata cu o pereche de pantaloni scurti si o bustiera , era asa sexy , cand am vazut-o in baie nu m-am putut abtine si am decis sa ma duc la ea. Ii iau mana de la ochi dar ea tot ii tinea imchisi .

-Iubire deschide ochii ca nu te mananc .

-Nu ii deschid ca esti dezbracat.

-Asa si ? Aseara cum am fost? Nu tot dezbracat?

Cand a auzit aceste cuvinte si-a deschis ochii si m-a privit din cap pana in picioare . S-a oprit cu privirea pe madularul meu care l-a vederea sa s-a intarit .

-Ce e iubire?

- Nnn...imic , era rosie ca racul .

Mi-am lipit buzele de ale ei iar ea opunea rezistenta . Am muscat-o usor de buza ceea ce mi-a permis sa imi introduc limba in gura ei . Acum ea nu mai opunea rezistenta iar limba mea si a ei dansau ....totul era asa frumos pana cand aud pe cineva ca tipa .

-Adaaaaam ! , vocea imi era foarte cunoscuta, era mama .

- Da mamaaa vin imediat !

-Mama ta e acasa ? , intreba Ana speriata .

-Da , nu iti face griji , e o femeie foarte de treaba .

O iau pe Ana de mana si cobor in bucatarie . Acolo mama pregatea masa .

- Buna ziua , spune Ana .

-Bunaaa ! Maria , mama lui Adam .

- Ana , incantata de cunostiinta .

-Adam cine este aceasta domnisoara minunata?

- Mama ea este iubita si colega mea Ana .

-Iubita ? , il intreb eu uimita pe Adam.

-Da iubire , exact cum ai auzit . Mama vezi ca eu si Ana nu o sa mergem azi la liceu , vreau sa o duc in parcul de distractii .

-Bine copii hai la masa atunci .

Mama a facut paste cu carne si suc de rosii. Ana a mancat tot din farfurie , eram mandru de ea . Era asa frumoasa si chiar voiam sa fie iubita mea , voiam sa o am toata viata, dar stiam ca daca o sa fie cu mine o sa duca o viata periculoasa. Da nu v-am spus nimic despre mine pana acum ,dar ma ocup cu ,curse ilegale de motociclete , vand droguri si am prieteni dubiosi. Imi e frica sa nu o ranesc . De cand am cunoscut-o pe Ana am renuntat la mersul la cursele de motociclete .

- Hai sus Ana .

-Imediat Adam .

Ana a intrat sa faca dus , spre surprinderea mea in 10 minute a iesit din baie . Era invelita intr-un prosop ce ii descoperea pulpa dreapta .
Nu m-am putut abtine si m-am ridicat din pat , am impins-o de usa de la baie , am sarutat-o in timp ce cu o mana ma plimbam pe coapsa ei ducandu-ma spre feminitatea sa .

-Adam trebuie sa mergem .

-Ana de ce strici momentul? Aseara ti-a placut si ti-am zis ca nu o sa iti fac nimic pana nu esti pregatita,vreau doar sa me distram putin .

-Diseara promit ca o sa ne distram , dar acum hai in parcul de distractii .

[ Ana pov ]

Chiar daca imi doream sa ma distrez iar cu Adam , doream sa ajung si in parcul de distractii . I-am promis ca diseara ne vom distra pe cinste . Am de gand sa il chem la mine si sa ii arat acolo distractie .

Am ajuns in parcul de distractii pe la ora 18:00 , Adam s-a oprit la primul stand cu vata pe bat si a luat doua . Am mancat vata pe bat iar apoi ne-am dat in carusel , in masinute tamponate si in roata . Eu si Adam tipam ca doi copii fricosi , fara sa ne pese de ce zice lumea .

-Iubire?

- Da ,Adam !

-Vrei sa fii iubita mea de acum si pentru totdeauna ?

-Daaaa !

M-a luat strans in brate si mi-am lasat capul pe pieptul sau bine lucrat . Eram a lui , eram iubita lui Adam , eram tot ce imi puteam dori , dar in momentul ala mi-a venit in minte reactia Cristinei .....imi era frica de ce o sa zica , dar acum nimic nu mai conta , eram a lui .

-Iubire?

-Da Adam .

-Te iubesc inca din prima clipa in care te-am vazut , ochii tai si inocenta ta m-au facut sa ma indragostesc de tine . Esti o fata superba , putin timida , ochii tai ma fac sa ma pierd in ei iar buzele alea pline ma fac sa turbez .

-Adam esti cel mai perfect baiat pe care l-am vazut , te iubesc mai mult decat ma iubesti tu . Vreau o viata langa tine .

Apoi ma saruta lung si apasat in timp ce limbile noastre se unduiau . Am plecat din parcul de distractii pe jos pana acasa ,ne tineam de mana si eu una ma simteam minunat .
Adam a vrut sa mergem tot la el acasa asa ca am respectat asta . Ma asteptam la o noapte salbatica , la o noapte cu dragoste , dar tot ce am primit a fost imbratisarea lui si sarutul acela dulce care imi ramane intiparit in minte .

-Noapte buna iubirea mea !

-Noapte buna puiule ! ,si il sarut cast pe buze .

Am adormit imbratisati fara a ne mai gandi la ce o sa spuna cei din jur , erai noi , luna si noaptea.

Continue Reading

You'll Also Like

87.6K 3K 55
Yn: O fata proaspat concediata. Jungkook: Tipul de baiat indiferent. La inceput,Yn este doar o chelnerita la o cafenea,dar ce se intampla este conced...
1.6M 72.8K 65
"Au cazut in sindromul iubirii, dependenti unul de celalalt. Si iubirea nu e un sindrom de care sa scapi, ci el te scapa pe tine." "La...
910K 52.8K 62
Ce faci atunci cand afli ca trebuie sa locuiesti timp de doua saptamani cu un baiat pe care nu il cunosti? Ei bine, prin asta trebuie sa treaca Juli...
2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...