A gyönyörű gyilkos

By dibuszerika

629K 31.6K 3.3K

Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el m... More

p r o l ó g u s
1. Rész
2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
13. Rész
14. Rész
15. Rész
16. Rész
17. Rész
18. Rész
19. Rész
20. Rész
21. Rész
22. Rész
23. Rész
24. Rész
25. Rész
26. Rész
27. Rész
28. Rész
29. Rész
30. Rész
31. Rész
32. Rész
33. Rész
35. Rész
36. Rész
37. Rész
38. Rész
39. Rész
40. Rész
41. Rész
42. Rész
43. Rész
44. Rész
e p i l ó g u s
Köszönetnyilvánítás

34. Rész

10.3K 583 31
By dibuszerika

☆o☆

\ Bella szemszögéből /

Az érzés, mikor a legszebb álmod éled és egy fület remegtető ordítás félbeszakítja azt. Felülmúlhatatlan. Az ágy mellett állva a leggyilkosabb tekintettel méregettem az előttem álló Danielt. Az ordítása mélyen bennem csengett, s legszívesebben pofon vágtam volna. Nem gondoltam először semmire sem, csak arra tudtam fókuszálni, hogy D szó nélkül eltűnt egy hétre, majd most a semmiből itt terem és kiabál, ahelyett, hogy magyarázatot adna. Teljesen le voltam sokkolódva.

-Tessék? -kérdeztem úgy, mint aki meg sem hallotta az előbbi felszólalását. Reméltem, hogy észre veszi magát.

-Jól hallottad! Mégis, hogy képzeled, hogy az én tudtom nélkül bejössz a szobámba, s az én naplómat olvasod? -kérdezte olyan lekezelő stílusban, mintha a világ legnagyobb hibáját követtem volna el. Mérges voltam, bár tudtam, hogy nem volt szép, amit tettem, azért nem gondoltam volna, hogy egy rohadt hét után ezek lesznek a hozzám intézett első szavai.

-Hogy én mit képzelek? -mutattam magamra elkerekedett tekintettel. -Mégis ki volt az, aki itt hagyott engem egy hétre, egy retkes peták nélkül? -emeltem fel a hangom, mire most rajta volt a sor, hogy megdöbbenjen. A kezem remegett, s belül már zokogtam, de felé nem mutattam a gyengeségem.

-Akkor sem volt jogod az én holmim közt turkálni! -rivallt rám erőteljesen, s lassú léptekkel felém indult. Tekintettel arra, hogy az ágy mellett álltam, és a hirtelen meglepettségemre, nem nagyon tudtam merre menekülni, s mikor már előttem volt, a lehetőséget is elszalajtottam.

-Itt hagytál egyedül. -néztem fel rá dühösen, de egy arc izma sem rebbent. Alig maradt köztünk húsz centi, éreztem a testéből áradó forróságot, ami hirtelen áttódult az én piros pozsgás orcáimra.

-Tudtommal jól elvoltál te nélkülem is. -pislogott rám felhúzott szemöldökkel. A hangjából áradó gúny minimális meghátrálásra késztetett.

-Ezt hogy érted? -kérdeztem halkan.

-Ó, tudod te azt nagyon jól. -nevetett fel gúnyosan. Fogalmam sem volt, hogy mire célzott, de ezek után már tudni se akartam.

-Tudod mit? Nem érdekel! -csaptam egyet a levegőbe, majd a terveim szerint angolosan távozni készültem, de ezt egy a karomat szorító kéz megakadályozta.

-Mit gondolsz, hová mész? Még nem fejeztük be! -rántott vissza az előző helyzetembe, de mivel fogta a kezem, szinte egymáshoz simulva ölelkeztünk. Próbáltam ficánkolni, ellökni őt magamtól, de ezzel csak azt értem el, hogy a másik kezével is közre fogott.


-Nem érdekel, mit akarsz! -kötöttem az ebet a karóhoz. A karom továbbra is szorította, így szinte alig tudtam mozdulni. A szapora légzését az arcomon éreztem, s már most tudtam, hogy ebből semmi jó nem lehet.

-Na, engem meg ez nem érdekel! Hogy jutottál a naplómhoz? -kérdezte fennhangon, minta az anyám lenne.

-Az ágyon volt. -mondtam csökönyösen, mire elnevette magát. Lehet bennem van a hiba, de én nem találtam ebben semmi vicceset.

-Legalább megtudtad, amit akartál? -mondta gúnyosan vigyorogva. Annyira közel állt hozzám, hogy ha egy picit is közelebb lépptem volna, simán az ágyra estünk volna.

-Ha annyira tudni karod, igen. -sziszegtem összeszorított fogakkal. -Mond csak, te ettől jobban érzed magad? Itt hagysz egyedül egy szó nélkül, és most az a legnagyobb problémád, hogy beleolvastam a naplódba. Mi van ha, valami baj történik, vagy akármi? Nincs semmi bűntudatod? -rángattam a karom, annak reményében, hogy talán elenged, de nem ez történt. A rám meresztett tekintete hirtelen megváltozott, de nem tudtam beazonosítani, hogy miért.

-Nincs. -vigyorgott önelégülten, miközben arcát a nyakamba bújtatta, s úgy szuszogott tovább. A testem megremegett, a bennem dúló háború pedig győzedelmeskedi látszott, hogy végre feladjam, s D ölelését válasszam.

-Valami magyarázat talán? -suttogtam halkan, és azt figyeltem, hogy D hajszálai lassan elrugaszkodnak a leheletem energiája hatására.

-Van. -húzódott el, de így is túl közel maradt. Éreztem a kettőnk közt lévő forróságot, az előbbi feszültség mintha csak egy vékony burok lett volna körülöttünk, amely most egy suhantás alatt szétpukkadt.

-Megtudhatom? -vontam fel a szemöldököm, mire eltűnt a mosoly az arcáról, s olyan közel hajolt, hogy szinte összeért az ajkunk.

-Igen. -suttogta végül, s ajkait az enyéim ellen nyomta. Belőlem hirtelen minden düh és feszültség kiszakadt, majd átadtam magam az érzelmeknek. A gyoromban ezer pillangó kelt életre, s minden csóknál újabb csapat érkezett.

Kezeim a nyaka köré fontam, s úgy húztam még a lehetetlennél is közelebb. Egy nagy sóhaj szakadt ki belőlem, mikor jobb kezével a csípőmbe mart, s egy óvatos lökéssel máris az ágyon találtam magam. Daniel egy percet sem tétlenkedett, azonnal felém kerekedett, s ajkaival a nyakam kezdte ostromolni.

-Daniel.. -leheltem, mikor a kelleténél erősebben szívta meg a nyakam. A kezeim a fejem felett markolták a párna huzatot, hátam ívba feszült, ahogy ajkaival egyre lejjebb haladt.

Az érintések, a forró csókok, minden amire vágytam..

☆o☆

Igen, ez az amire gondoltok.. 😄 Megint nagyon sokára hozom a részt, de már elmeséltem ennek az okát.
Remélem tetszett. 😊 Köszönöm a 12K megtekintést. ❤

2018.4.28.

Continue Reading

You'll Also Like

13.9K 541 31
"Rettegtem itt lenni, haza akartam menni." Főszereplők: -Mila Anderson -Bill Kaulitz -Tom Kaulitz ❗Ha nem bírod az erőszakot ne olvasd el❗
169K 6.8K 22
"Olyan vagy számomra, mint amikor hajnalban meglátom a nap első sugarait. Az egész eddigi életem olyan volt mint egy éjszaka hold és csillagok nélkül...
107K 6.1K 37
ALICE Nem tudok hazudni, anyám szerint minden az arcomra van írva. Csak egy dolgot kért, négy hónapig a lehető legkevesebb időt töltsem otthon. Szor...
1.4K 94 12
Horváth Alíz egy átlagos lánynak mondható, nagyjából minden tekintetben. Minden hétköznap felkel az ébresztőre, majd egy sor szitkozódás után bemegy...