Απρόβλεπτος Έρωτας!?❤

By DimiS13

137K 4.6K 280

Η Άρια είναι 18 χρόνων,έχει ενα διδυμο αδερφό τον Νίκο ο οποίος έχει ένα κολλητό τον Άγγελο με τον οποίο μεγά... More

Πρωτη μερα σχολείο 😣😈Part 1
Πρώτη μέρα σχολείο😈😢 Part 2
Τσακωμοί και πειράγματα😈😊
Κι άλλοι τσακωμοί και ειρωνείες😈☺
Ο καινούργιος😈😊
My other story❤
Σχέδιο εν δράση part 1😈
Σχεδιο εν δράση part 2😈
Βραδινές συζητήσεις😈
Club😈😊
Εξομολογήσεις😊❤
Αποφάσεις!?😮
Παραλίγο να συμβεί το κακό😂😂
Θα το καταλαβει!!
Να κλειδώνεται άλλη φορά!
Απρόσμενη αποκάλυψη😢 part 1
Απρόσμενη αποκάλυψη😢 part 2
Συζητήσεις & Αποτελέσματα!
Χωρισμός!?
Επίλογος❤😢
New Story❤
New work!!!

Χαρακτήρες!

12.4K 255 34
By DimiS13

Αριάδνη

Η Αριάδνη ή Άρια όπως την φωνάζουν η δικοί της είναι μια κοπέλα δυναμική,βέβαια είναι ευαίσθητη σε κάποια θέματα όπως στο θέμα του μπαμπά της και σε ερωτικά για αυτόν και δεν κανεινευκολα σχέσεις.Πάει κόντρα σε όλους και σε όλα και περισσότερο στον Άγγελο τον κολλητό του διδύμου αδερφού της που έχουν μεγαλώσει μαζί,και ο οποίος την πειράζει συνέχεια.Κάτι θα γίνει όμως και η σχέση τους θα αλλάξει το θεμα είναι αν θα αλλαξει προς το καλύτερο ή το χειρότερο.Είναι ψιλή,καστανομαλλα με πράσινα μάτια.Παλιά ασχολούνταν με το μποξ γιατί όπως έλεγε και η ίδια ήθελε να προστατεύει τον εαυτό της.Πλέον όμως έχει σταματήσει επειδή της θύμιζε τον μπαμπά της ο οποίος πέθανε όταν αυτή και ο Νίκος ο δίδυμος αδερφός της ήταν 13 χρονών.

Άγγελος

Ο Άγγελος είναι κολλητός του Νίκου του αδερφού της Άριας. Είναι player και του αρέσει να πειράζει την Άρια. Ο Νίκος του έχει δώσει εντολή να προσέχει την Άρια οπότε αυτός δεν μπορεί φυσικά να κάνει μαζί της ότι με της άλλες. Γενικά του έχει απαγορέψει να την πληγώσει και να κάνει κάτι μαζί της και τον πληροφόρησε πως αν το κάνει θα τον σκοτώσει και δεν θα υπολογίσει την φιλία τους. Είναι ψηλός, καστανόξανθος με κάστανα μάτια.Ασχολείται με το ποδόσφαιρο και φυσικά είναι ο αρχηγός της ομάδας στο σχολείο αλλά και πρόεδρος του δεκαπενταμελούς.

Νίκος

Ο Νίκος είναι ο δίδυμος αδερφός της Άριας. Είναι υπερπροστατευτικός μαζί της ειδικά μετά το θάνατο του πατέρα τους.Την αγαπάει πολύ και θέλει να είναι καλά. Δεν αφήνει τον Άγγελο να κάνει σχέση μαζί της γιατί ξέρει τι κουμας είναι και η αδερφή του δεν είναι σαν τις άλλες. Όσο και αν τον αγαπάει αφού είναι κολλητός του αυτό δεν θα του επιτρέψει. Είναι ψηλός,καστανομαλλης,με γαλάζια μάτια. Είναι και αυτός στην ποδοσφαιρική ομάδα και αντιπρόεδρος του δεκαπενταμελους.

Μίνα

Η Μίνα είναι κολλητή της Άριας όπως και η Νεφέλη και οι τρεις έχουν μεγάλωσε μαζί, βασικά όλα τα παιδιά έχουν μεγαλώσει μαζί.Η Μίνα θέλει τον Νίκο αλλά δεν το έχει πει στα κορίτσια. Έχει μέτριο ύψος, είναι ξανθιά, με γαλάζια μάτια. Είναι η ντροπαλή και ευαίσθητη της παρέας και όμως κρύβει μέσα της ένα δυναμισμό που θα τον δείξει αργότερα.

Αλέξανδρος

Ο Αλέξανδρος ή Άλεξ όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του είναι και αυτός της παρέας. Τα έφτιαξε με την Νεφέλη το καλοκαίρι. Είναι ψηλός, μαυρομάλλης, με πράσινα μάτια. Είναι και αυτός στην ποδοσφαιρική ομάδα και είναι γραμματέας στο δεκαπενταμελες.

Νεφέλη

Η Νεφέλη είναι κολλητή της Αριας και έχει σχέση με τον Άλεξ. Είναι η δυναμική της παρέας και όποτε χρειαστεί υπερασπίζεται μαζί με την Άρια την Μίνα γιατί είναι ντροπαλή. Έχει μέτριο ύψος, είναι ξανθιά και έχει καστανοπράσινα μάτια.

Όλοι η παρέα πάει Γ' Λυκείου. Ο ένας υπερασπίζεται παντα τον άλλο και τον προστατεύει γιατί γνωρίζονται από μικροί. Όμως αυτή η χρονιά θα τους φέρει απρόοπτα γεγονότα που δεν πίστευαν ότι θα γίνουν, αν και κατα βάθος το περίμεναν...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Γειά σαςςςςςς ξανααααα❤😘❤😘❤😘

Τι μου κάνετε;

Λοιπόν και άλλη ιστορία. Να δεν μπορούσα μακριά σας.😍😍😍

Ελπίζω όσοι διαβάσατε την προηγούμενη ιστορία μου My Best Friend...I think!? να σας άρεσε.

Και ελπίζω να σας αρέσει και αυτή.

Αύριο λογικά θα ανεβάσω το πρώτο κεφάλαιο, ελπίζω να σας άρεσαν οι χαρακτήρες.

Τα λεμεεεεε❤

Vote & comment

Σας φιλωωωωω😘😘😘❤❤❤😍😍

Continue Reading

You'll Also Like

70.6K 3.5K 42
Με κοιτάζει έντονα στα μάτια "Απλά ένιωσα διαφορετικά. Ξέρεις αντί για πεταλούδες ένιωσα τον ζωολογικό κήπο μέσα μου και δεν ήξερα πως να αντιδράσω"...
205K 8.6K 30
Πως θα σας φαινόταν να σας ανακοίνωνε η μητέρα σας ότι ξανά παντρεύεται στα 50της με.... 30αρη;
288K 16.5K 57
Her attitude was her best weapon... _______________________________________ "Άρη μην λες πως νοιάζεσαι γιατί δεν το εννοείς. Μια χαρά τριβόσουν με τη...
66.3K 2.4K 27
Κέισι. Ένα κορίτσι 16 ετών γεμάτο αυτοπεποίθηση που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει κάθε είδους δυσκολία. Μένει μόνη με την μητέρα της αφού ο πατέρας τη...