CreepyPasta Türkiye!

By Creepy-Pasta-Girl

30K 1.1K 227

Dünyaca ünlü Creepy Pasta Türkiye ile buluşuyor ^^ More

CreepyPasta Nedir?
CreepyPasta-Pokemon
CreepyPasta-Spongebob
CreepyPasta-JeffTheKiller
CreepyPasta-Disneyin Gizemleri

Creepy Pasta-Slenderman

4.2K 163 49
By Creepy-Pasta-Girl

Açıkçası büyük bir hayranı olduğum slendiyi bilmeyeniniz yoktur. Sempati beslediğim tek Creepy Pasta unsuru diyebilirsiniz.

Slenderman en eski efsanelerden biridir. Mağara duvarlarında hatta Disney filmlerinde ayrıntılarda bile görebilecegıniz olağanüstü bir yaratıktir. Aşırı uzun boylu, siyah takım elbiseli, keltoş ve yüzü yok. Kafası bembeyaz ve yumurta şeklinde. Teleport olabiliyor. Saldırı altında iken sırtından siyah uzuvlar çıkıyor. Genellikle küçük çocukları hedef alıyor. Onlari uzaktan izleyerek psikolojilerini bozuyor. Yakındayken hiçbir teknolojik alet çalışmıyor veya parazit yapıyor. En çok 2012 yılında çıkan "Slenderman: Eight Pages" (Slenderman: Sekiz sayfa) oyunu ile ses getirdi.

İnternetten araştırıp birçok resmini bulabilirsiniz. Bunun dışından Youtube da "The Turkish Gaming" veya ingilizcenize güveniyorsanız "Pewdiepie" adlı kanallardan oynanışını izleyebilirsiniz.

Continue Reading

You'll Also Like

624K 45.7K 32
Linus serisinin ikinci kitabı Bir imparatorun sizden yardım istediğini düşünün. Ona yardım edebilir misiniz? İstediği kişiyi bulabilir misiniz?
68.2K 6.4K 39
1971 & 1972 Ruby Bell'in ölümü günümüzde de gizemini koruyor. Kimse nasıl öldüğünü bilmiyor - intihar mı, yoksa cinayet mi? Ölümünden geriye kalan te...
892K 19.2K 199
Bu topraklarda yasanmis garip ve aciklanamayan olaylar
10.2K 258 4
‼️Elkoyulma ,Tutsaklık ,mide bulantıcı ögeler bulunur‼️