Who's Mr. Park? ✗p.jm

By _taebaek

71.1K 3.8K 860

✗ona ho využívala len pre svoje potešenie ✗on v tom videl niečo viac ✗budu mať šťastný koniec? . . . [ 15+ ] ... More

①②
①③
①④
①⑤
①⑥
①⑦
①⑧
①⑨
②⓪
②①
②②
②③
②④
②⑤
②⑥

①①

2.9K 165 57
By _taebaek

*je to tu xd

POV Jimin
,,Argh Jimin schop sa sakra."okríkol som sa v mysli.

,,Dobre to dopadne. Musím si veriť."
povzbudzoval som sa v mysli.

,,Choď sa pripraviť. Nechám ti voľnú kúpeľňu, ja sa pôjdem osprchovať k bratovi."usmial som sa na ňu a dal jej ešte jeden malý božtek na noštek. Ona sa zachichotala.

,,Ach ten jej smiech."pomyslel som si a musel sa ešte viac usmiať.

POV Bomi
,,Ak sa neprestane tak sladko na mňa usmievať tak mu už vážne jednu vrazím."pomyslela som si.

,,Jasné Bomi, už ťa vidím."zasmialo sa moje druhé ja.

,,Dobre."kývla som na súhlas a vrátila sa späť k rozbaľovaniu kufru skadiaľ som si vybrala svoju hygienickú taštičku.

Oblečenie ktoré som si chcela dať som si vyložila na posteľ a presunula sa do kúpeľne no predtým som ešte nezabu-
dla skontrolovať koľko je hodín. Bolo niečo pred štvrtou, takže som mala necelé dve hodiny na prípravu.

Nakoniec som si umyla aj vlasy. Svoje mokré telo som zabalila do županu ktorý bol zavesený blízko sprchového kútu. Tipujem že je to Jiminov keďže koniec županu siahal až po zem. Vlasy som si nechala rozpustené len som si ich ešte predtým trochu osušila aby z nich nekvapkala voda naďalej.

Keď som vyšla von z kúpeľne ovial ma studený no príjemný vzduch a taktiež aj vôňa mužského šampónu. Jimin ležal polonahý na svojej posteli a mal zavreté oči. Konečne som mala šancu si ho poriadne prezrieť. Nad jeho vypracovaný telom som si musela kusnúť do pery.

,,Takže dnešné štvorchodové jedlo už mám vybraté."pomyslela som si a uškrnula sa pre seba.

,,Zdiaľky toho moc neuvidíš."zasmial sa.

A sakra. Postavil sa a namieril si to rovno ku mne.

,,Ležal si na mojom oblečení."snažila som sa znieť naštvane ale skôr to vyznelo tak ako som nechcela aby to vyznelo. Tak že sa snažím čo najľahšou cestou vyvliecť z tejto situácie avšak na hocičo iné už bolo neskoro.

Jednou rukou si ma chytil okolo pásu a druhou mi rozšnuroval látkový opasok na župane. Moje nahé telo ešte furt trochu mokré sa dotklo toho jeho.

,,Jimin nie teraz."povedala som no on ma ignoroval. Viem viem zase kazím zábavu, ale vážne neni teraz nato vhodný čas.

,,Jimin prosím."snažila som sa ho odtiahnuť od seba počas toho ako obdarovával moju najcitlivejšiu časť krku bozkami.

,,Jimin."zvýšila som hlas keď sa zrazu začal blížiť k mojej dolnej intímnej partií no on ma zas len ignoroval. Už mi vážne nič iné nezostávalo len ho proste kopnúť medzi nohy čo som aj spravila.

,,Bomiyaa."chytil sa na mieste svojho kamaráta.

,,Začo?"bolestivo na mňa pozrel.

,,Zato že si ignoroval moje slová a ak sa ešte o niečo pokúsiš tak večer nič nebude."povedala som. Vážne by mal niečo robiť zo sebou, až príliš často sa mu menia jeho nálady a chovanie.

Už som si len upravovala vlasy pred zrkadlom keď Jimin vošiel do izby.

,,Hostia už začínajú prichá- vyzeráš úžasné."nevedel spustiť oči zo mňa. Zatvoril za sebou dvere a hneď si privlastnil moje čerstvo natreté jemným rúžom pery.

,,Prípravná?"usmial sa na mňa. Ja som kladne pokrútila hlavou a spolu sme vyšli von na chodbu. Potom sme už len zišli po schodoch dole do veľkej haly kde som sa začala stretávať s prvými neznámymi ľuďmi.

,,Čau Jimin."zrazu sa k nám začal blížiť muž s utlým telom.

,,Yoongi."radostne povedal Jimin a objal ho.

,,Dlho sme sa nevideli. Čo nové? Ako sa máš?"začal sa Jimin vypytovať. Asi mu musel ten chlap vážne chýbať, však ani sa vlastne nedivím keď obidvaja žijú na úplných koncov. Jimin v Seoule a on tu.

,,Toto je Min Yoongi. Prežil som s ním celé svoje detstvo."vytrhol ma z myšlienok Jimin.

,,Toto je Bomi. Moje dievča."povedal Jimin a tým nás aj predstavil medzi sebou.

,,Teší ma."uklonila som sa a milo sa naňho usmiala.

,,Aj mňa."uklonil sa tiež.

A takto som to absolvovala skoro z každým človekom ktorý prišiel. Najprv sa pozdravili, potom sa vyobjímali, potom menšia debata o tom jak sa majú bla bla bla a potom na záver moje predstavenie ako Jiminiva priateľka.

Nakoniec sme skončili niekde pri pulte aj s nápojmi kde ma Jimin nechal samotnú zo slovami že sa zachviľu vráti. Chcela som ho zastaviť no on sa už dávno stratil v dave plných pre mňa už menej cudzími ľuďmi.

,,Takže ty si to dievča do ktorej sa zamiloval náš Jimin?"cudzí dievčenský smiech sa ozval za mnou spolu aj s ďalšími dvoma.

Pomaly som sa otočila. Stáli tam tri vysoké štíhle baby. Všetky do jedného boli na vlas rovnaké. Bolo vidieť že sú z vyššej vrstvy, vlastne všetci tu tak vyzerajú a potom som tu ja. Aj keby mali na sebe oblečené špinavé vrece od zemiakov, ten ksicht a ruka plná šperkov nikdy nezanikne.

,,Volám sa Duri."prešla si ma od hlavy až po päty.

,,Bomi, teší ma."snažila som sa byť priateľská a brať všetko pozitívne aj keď som už dávno vedela že najlepšie kamarátky z nás určite nebudú.

,,Nebiť teba bola by som Jiminova nastávajúca."nepekne na mňa pozrela a to isté okopírovali aj jej kamarátky.
Počkať! Takže toto je to dievča o ktorej mi hovoril.

,,Chudák Jimin."pokrútila hlavou a odišla preč. Nahlas som si povzdychla.

,,Ah čo tu sakra robím. Prečo som s týmto všetkým vôbec súhlasila. Ja som tak blbá."povedala som si pre seba. Až teraz som si začala uvedomo-
vať v akej situácií som. Teraz ma tu už všetci poznajú, už neni cesty späť.

,,Bomi."zrazu začal niekto kričať moje meno. Bol to Jimin. Kýval na mňa z diaľky nech idem za ním.

,,Chcem ťa niekam zobrať."chytil ma za ruku a začal ťahať von. Bola som docela vďačná že ma chce zobrať niekam a hlavne preč z tohto miesta.
Už sa nechcem naďalej pozerať na tie všetky tváre ktorým som musela klamať.

,,Kam ma to berieš?"spýtala som sa.

,,Uvidíš."vyšli sme von z domu na terasu kde postávalo pár ľudí.

,,Zatvor oči."povedal mi a postavil sa predo mňa. Založila som si ruky na prsiach a premerala si ho, lebo už vážne neviem čo mám čakať od neho po dnešnom ráne, vcelku po dnešku. Nakoniec som len pokrčila plecami a urobila čo povedal.

,,Ja ťa vidím."posmešne povedal Jimin. Áno snažila som sa byť nenápadná a jedným očkom sa pozrieť kam ma to vôbec vedie.

,,Už sme tu."oznámil ani nie po troch minútach a zastavil ma. Mohla som počuť šumenie vĺn. Chcel ma zobrať na pláž. Zrazu som pocítila veľkú radosť. Jimin sa na mňa usmieval a svoje ruky mal založené vo vačkoch nohavíc.

Keďže som mala úzku sukňu bolo dosť ťažké bežať ale ja som to neriešila a rozbehla sa ku brehu mora. Samozrejme som si najprv vyzula topánky a až potom som sa rozbehla lebo v poriadku by som asi nedošla. Jimin tiež podišiel bližšie k brehu mora a spokojne ma pozoroval.

,,Bomi chcem ti niečo povedať."chytil ma za ruku a tým si získal aj moju pozornosť.

,,Možno je na to až príliš skoro, ale ja viem že nie a cítim že dnes je ten správny čas ti to povedať."

,,Bomi milujem ťa."

všetko najlepšie mne xd
o jeden rok bližšie k smrti

hehe

no takže asi by som sa mala vrátiť k starému typu písania lebo tu je samá láska a samé tieto vecičky okolo toho a proste EE to nechcem. viem že sa nedá bez toho zaobísť ale proste nemusím to teraz.
čo myslíte vy?

btw toto je prvá časť ktorá je cez 1000 slov xd ale aj tak furt nemám na svoj rekord že 4000 slov rip

a ďakujem moc moc za miesto #69 (hehe) v kategorií fanfiction

som netušila že niekto vážne toto číta

Continue Reading

You'll Also Like

234K 10.8K 50
Lily Potterová je 5- tačka na Rokforte, žije v tieni svojich bratov, sesternice a nikto si ju poriadne nevšíma. Chlapci? To nehrozí. Dokonca jej tri...
5.8K 511 50
,, Pravda. To je nádherná a hrozivá vec, preto by sa mala brať s rezervou." *** „ Niektorí čarodejníci ako napríklad Malfoyova rodina si myslia, že s...
31.9K 1.5K 42
Druhá časť Invited. Niekoľko rokov od seba? To bola hrôza. Teraz sú už spolu, ale čo ona? Šikana bude pokračovať? Nadávky, poníženie, všetko čo spôs...
80.4K 4.1K 71
Keď ťa životná láska zradí, využije a ty si na dne, pamätaj, vždy tu máš priateľa, ktorý ti pomôže. Pomohol jej a ona sa mu oplatila najlepšie ako ve...