Forelsket i jimin

By KKK-JJJ

17.7K 442 241

Hvad sker der når du finder, din kæreste med en anden på jeres 2 års dag. Og tager, med din bedste veninde... More

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17

Kapitel 11

1K 20 28
By KKK-JJJ




"Er du sulten?." Spurgte Jimin, og gik hen til køleskabet. "Ja." Sagde jeg, og satte mig på en af stolene. "Godt." Sagde han, og begyndte at tage en masse ting frem. "Hvad skal vi have?." Spurgte jeg, med et smil. "Jeg laver røræg til os." Sagde Jimin, og begynde at klække, æggene op i en skål.

"Hov." Sagde han, med æg smurt ud over hans hænder. "Haha her nu skal jeg hjælpe dig Jimin." Sagde jeg, og gik ved siden af ham. "Hvor har i teskeer henne." Spurgte jeg. "Over i den skuffe." Sagde Jimin, og pegede mod en skuffe, jeg gik hen til skuffen, og tog en teske. "Ja jeg er ikke så god til at lave mad." Sagde han, mens han tørrede sine hænder. "Det er okay jeg lærer dig det." Sagde jeg, mens jeg fiskede æggeskallerne op fra skålden.

"Kom her, så viser jeg dig hvordan du kan gøre det." Sagde jeg, Jimin kom hen ved siden af mig, og jeg vidste ham hvordan man kunne gøre, sådan der måske ikke kom så mange skaller i. Derefter gjord jeg plads til ham, hvor han prøvede. "Sådan her?." Spurgte Jimin. "jaaa flot." Sagde jeg.

Efter han havde klækkede de æg vi skulle bruge, og havde blandet det op med mælk, hældte jeg det på panden. "Vil du røre i det Jimin?." Spurgte jeg. "jeg kan prøve." Sagde han og tog panden, i den ene hånd og rystede lidt i det.

Mens Jimin sørgede for æggene, ristede jeg nogen toast og dækkede bord, da det var færdigt, satte vi os ned og spidste.

Mens vi spiste bankede det pludselig på døren, og to personer trådte ind. "Vi kommer vist lige i tide til morgenmaden." "RM...Mathilde." Sagde jeg med et smil, og rejste mig op fra stolen, og gik hen og gav Mathilde en krammer, det samme gjord Jimin med RM.

"Er lige kommet?." Spurgte Jimin. "Jaer sådan næsten." Sagde RM og Mathilde i kor. "Vil i spidse med." Spurgte jeg. "Ja røræg siger man da ikke nej tak til." Sagde Mathilde. "Super så henter jeg lige to tallerkener mere." Sagde jeg.

---------------------------------------

Efter morgenmaden

---------------------------------------

"I kan bare går drenge vi skal nok rydde op." Sagde Mathilde "okay" sagde de i kor.

"Sååååå Y/N hvad lavede dig og Jimin så igår." Spurgte hun mens vi ryddet op, jeg kunne mærke nervøsiteten begynde at komme. "Lavede vi lavede ikke noget." Sagde jeg. "Søde du kan ikke narre mig jeg kender dig." Sagde hun med et smil. "Hvad hentyder du til." Spurgte jeg, og prøvede at skjule mit hoved. "Kom nu Y/N." Sagde hun.

Jeg sukkede. "Vil du gerne vide det." Spurgte jeg. "Jaaa." "Fint.....v vi havde sex." Sagde jeg mumlende. "Ha jeg vidste det." Sagde Mathilde, med et kæmpe smil, mens hun begyndte at hoppe helt vildt, jeg løb hen til hende, og tog fat i hendes arme. "Mathilde sshhhhhh Mathilde." Sagde jeg, og kunne ikke lade være med at grine af hende.

Med et stoppede hun. "Hihi undskyld......var den stor." Spurgte hun, med en flirtende stemme. "Ej Mathilde stop." Sagde jeg, med et grin. "Var det så dejligt." "Hmpf." Jeg kneb mine øjne sammen. "Det var det vel." Sagde jeg, Mathilde så overaksende på mig, og gav mig et lille slag på ryggen. "Y/N altså." Sagde hun, med et grin.

Efter kunne jeg mærke, jeg fik en underlig fornemmelse i maven, jeg begyndte at løb hen til skalespanden, hvor jeg begyndte at kaste op. "Åååå gud." Sagde Mathilde i bagrunden, hun kom hen til mig, og holdte mit hår. *Host host* "Er du okay Y/N." Spurgte hun ".....je jeg har det fint." Sagde jeg, og satte mig ned på gulvet.

"Du har lidt sidene." Sagde hun, og tog noget papir, og fjernede det. "Tak." Sagde jeg stille.

Hun satte sig på gulvet overfor mig. "Y/N." Sagde hun, jeg kiggede hende i øjnene. "I nat da dig og Jimin havde sex....brugte i så beskyttelse?." Spurgte hun. "Ja..det gjord vi.... tr tror du jeg er gravid." Spurgte jeg bange.

"Det ved jeg ikke, det kan da godt være der gik hul på den." Sagde hun, jeg kunne mærke mit hjerte, begyndte at banke lidt hurtigere. "Ja måske." Sagde jeg. "Y/N jeg synes du skal tage en graviditets test, bare for at være sikker, og der sker jo heller ikke noget ved det." Sagde hun, jeg tog en dyb indåndingen. "Okay." Sagde jeg, vi rejste os fra gulvet, da det slog mig. "Men hvad skal jeg siger til Jimin." Spurgte jeg nervøst. "Ik sig noget føre du er sikker på, om du eller ikke er gravid." Sagde hun. "okay" sagde jeg og nikkede. "Vi køre ned og køber nogen teste til dig, også køre vi hjem til mig bagefter." Sagde hun.

"Hvad siger vi til drenge." Spurgte jeg. "Det tager jeg mig af, bare går op og hent dine ting." Sagde Mathilde, vi gik ud fra køkkenet, og kom ind til der hvor drengen sad og snakkede.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Mathilde synsvinkel

----------------------------------

"Løb op og tag dine ting Y/N." Sagde jeg, enden vi kom helt hen til drengen, hun nikkede og løb op af trappen. "Hey drenge." Sagde jeg, og gik hen til dem. "Hey Mathilde." Sagde de i kor "Hvor skal Y/N hen." Spurgte Jimin. mens han så at hun løb op af trappen. "Øøøøhm hun henter hendes ting." "Går i." Spurgte RM. "Ja det har været nogen hård dage så..." "Okay jeg føgler jer ud." Sagde RM, og rejste sig, med det kommer Y/N ned af trappen, med sine ting i hånden. "Jeg går med." Sagde Jimin, som hurtigt rejste sig, og kom hen til mig og RM.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Y/N synsvinkel

-----------------------------

Jeg kom ned af trappen med mine ting i hånden, og gik hen til Mathilde, som stod sammen med RM og Jimin. Vi gik ud og tog vores jakker og sko på, eller Mathilde gjord det, mine sko var jo ødelagt, så jeg tog dem i den anden hånd.

Mens Mathilde sagde farvel til RM, sagde jeg farvel til Jimin. "Vi ses snart igen." Sagde jeg, og gav Jimin et kram. "Høre Y/N...jeg tænkte på om du ville på en date med mig imorgen, hvis du har lyst." Jeg kunne ikke blive mere glad. "Ja slevføldig vil jeg det Jimin." Hans ansigt lyste helt op. "Super....kan du ikke skrive dit nummer her." Spurgte han, og gav mig hans telefon. "Jov." Sagde jeg, og skrev det ned. "Cool så ses vi imorgen." Sagde han, med et smil. "Ja vi gøre." Sagde jeg, og gav ham et kys på munden. "Vi ses Jimin." Sagde jeg, og gik ud af døren.

"Jeg holder her henne." Sagde Mathilde, og løb ned og låste bilen op, jeg løb efter da de var ret koldt for fødderne, vi satte os ind i bilen og kørte.

Efter 30 minutter tid, holdte Mathilde lige udenfor en butik. "Bare bliv her så går jeg ind, og køber nogen teste til dig." Sagde hun, og gik ud af bilen, og ind i butikken.

Mens jeg sad i bilen gik der alle mulige tanker igennem mit hoved, og jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle gøre, eller hvordan jeg skal sige det til Jimins hvis jeg nu er gravid. "Okay Y/N tag det roligt bare, tag det som det kommer, og så må vi se hvad der sker." Sagde jeg, roligt til mig selv.

Efter nogen minutter kom Mathilde ind i bilen, med en pose i hånden. "Her jeg har købt 4." Sagde hun, jeg fik store øjne. "Så er vi sikker." sagde hun, og begyndte at køre, jeg begyndte at grine. "Haha okay." Sagde jeg.

Efter nogen minutter kom vi hjem til Mathilde, vi gik indefor. Jeg smed mine ting på en stol, efter begyndte jeg at pakke to af testene op. "Jeg går lige ud på badeværelset." Sagde jeg. "Okay jeg venter." Sagde Mathilde, jeg gik ud på toilettet, og gjord hvad der stod man skulle, da jeg var færdig lagde jeg prøverne på et stykke toilet papir, efter vasket jeg mine hænder. Og lukkede døren op til mathilde, hun kom ind og vi ventede i nogen få minutter. "Jeg tror godt du kan kigge på dem nu." Sagde Mathilde, mens hun kiggede på sit ur. "Okay." Sagde jeg nervøst, jeg tog en dybindåndingen og kiggede på dem, de vidste begge to, to røde streger.

Jeg fik store øjne, og gik fuldstændig i chok. "Hvad så....hvad viser de." Spurgte hun, jeg kunne mærke mine øjne langsomt bliv våde. "De de er positiv Mathilde." Sagde jeg. med et smile, Mathilde begyndte også at smile. "Ej Y/N tillykke." Sagde hun, og krammede mig.

Efter spurgte hun. "Men hvordan har du det med det." "Altså jeg er slevføldig meget glad for det, men det er bare lige hvordan jeg får det sagt til Jimin, at jeg er gravid med hans barn." Sagde jeg. "Vil du da beholde babyen." Spurgte Mathilde. "....Ja det tror jeg." Sagde jeg, med et smil. "Ååååår Y/N du bliver sådan en god mor." Sagde Mathilde. "Tak søde." Sagde jeg.

------------------------------------------------------------------------------------------

Aften

--------------------------------------

Efter vi havde spidst aften mad, sad vi inde i stuen, Mathilde sad i sofaen og snakkede med RM, og jeg sad i en stol med min mobil, da jeg fik en besked fra et ukendt nummer.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Y/N og Jimins samtale under besked

------------------------------------------

Jimin

Hey smukke det er Jimin, ville lige sige at jeg glæder mig til vores date imorgen.

Y/N

Hey Jimin det gøre jeg også, glæder mig til at se hvad du har fundet på.

Jimin

Haha det er godt glæd dig, jeg tænkte på om jeg ikke skulle hente dig imorgen.

Y/N

Jov det kan du godt, hvornår tænker du?.

Jimin

Der ved 12 tiden, er det fint med dig.

Y/N

Ja det er helt fint.

Jimin

Fedt så kommer jeg imorgen.

Y/N

Yes.

Jimin

Godnat Y/N drøm sødt om mig.

Y/N

Godnat jimin det skal jeg prøve.

Da jeg havde sendt beskeden, og lagt telefonen væk, rejste jeg mig fra stolen, og gik ind på Mathildes værelse. Jeg tog mit tøj af, så jeg kun var iført underbukser og Jimins trøje. "Jeg går i seng Mathilde." Råbte jeg. "Okay godnat." Råbte hun inde fra stuen, efter lagde jeg mig ned i hendes dobbeltseng, og faldt hurtigt i søvn.

Continue Reading

You'll Also Like

175K 5.9K 110
Brooklyn og Alexander hader hinanden. Længere er den ikke, troede de. Men som tiden går, går det også op for Alexander, at hans had er ubegrundet...
111K 3.6K 101
Afstand er en stor ting, men hvis man virkelig elsker hinanden er det vel ligemeget, eller hvad? ... Håber i vil læse med<3
102K 1.9K 52
Den smukke perfekte kunstskøjteløber June Cooper har hele sit liv, haft drømmen om at komme på Briar University. Hendes største håb er at en dag udl...
88.8K 1.7K 29
"Du stoler på mig." Jeg møder hans livløse blik uden tøven. "Du leger med ilden Audrey." Hvis bare han vidste, at denne gang er det ikke ham der lege...