Om Jag Visste //TFC

By foofanclub

223 10 3

Ashley har länge gillat The Fooo Conspiracys musik, men det var inte förens Ashley övertalade Leah till att å... More

1.
2.

3.

56 2 1
By foofanclub

Denna del utspelar sig några veckor senare exakt innan gänget hoppar på flyget. Vi ber om ursäkt för alla tidsbyten, men annars hade ni nog somnat lol (:

~ Ashleys Perspektiv ~

Vi hade väntat här ett ganska bra tag innan flyget anlände. Jag hatade att flyga, men denna gången skulle det nog funka eftersom jag hade köpt en stor Marabou och en cola. Vi klev ombord och satte oss vid våra platser.

Jag satt lyckligt nog med Oscar, vilket var bra eftersom det var honom jag klickat bäst med. Bakom oss satt Felix och en sovande Daff. Leah och Omar satt bredvid oss, medans Ogge satt framför oss med en random tjej.

Omar och Leah satt och skrattade hysteriskt över ett av Felixs dödstråkiga skämt. Oscar suckade och himlade med ögonen.

"Vad håller ni på med?", sa Oscar och skrattade tyst.

"Men vadårå? Mina skämt e bäst ju" skrattade Felix.

Jag orkade inte lyssna mer på dem, så jag la mitt huvud mot Oscars axel med en tröttsam min.

"Är du trött?" frågade Oscar och log. Jag nickade och log försiktigt mot honom.

"Vi ska åka i 9 timmar till, så sov du" sa han och jag la åter igen mitt huvud på Oscars axel.

~ Oscars Perspektiv ~

Efter ett tag märkte jag att Ashley hade somnat. Jag omfamnade henne försiktigt och log brett. Hon såg väldigt söt ut när hon sov. Hennes bröstkorg rörde sig långsamt upp och ner, jag la försiktigt en av flygplans filtarna över henne.

Tystnaden avbröts av att Felix nös skithögt. Alla på hela flygplanet stirrade på honom och Ashley ryckte till men som tur var, vaknade hon inte.

Leah började fnissa svagt medans Omar bara flinade, Felix suckade.

"Jäklar vad det där lät" sa jag och kollade konstigt mot Felix. Han tittade bort.

Jag kopplade in hörlurarna i min telefon och gick in på Spotify. Jag klickade fram "Castle On The Hill" och sjöng tyst med i låten. Jag satt nog där i typ två timmar och bara lyssnade på musik, innan jag också somnade.

~ Omars Perspektiv ~

Efter kanske fyra timmar så hade alla förutom jag och Leah somnat. Vi satt och mös medans vi delade hörlurar. Hon log varmt mot mig. Jag log tillbaka och drog henne närmare mig. Hon verkade gilla det.

Hon gäspade trött och la sitt huvud mot min bröstkorg. Jag tittade osäkert mot henne samtidigt som jag förde henne lite närmare mig.

Hon fnissade lite lågt och jag log. "Har jag någonsin sagt hur vacker du är?" Sa jag lågt.

"Vad sa du?" Frågade Leah trött.

"Inget..." Sa jag sorgset.

Några minuter senare hade Leah också somnat, det var 6 timmar kvar till ankomst, så jag beslutade mig för att vila ett tag. 

När jag öppnade ögonen igen möttes min blick av Leah som ruskade om mig.

"Haha, du sov igenom hela resan Omar, vi är framme. Du är fan omöjlig att väcka" sa hon och himlade snabbt med ögonen. Jag suckade.

Vi gick av planet och begav oss sedan mot hotellet med en taxi. När vi väl kom fram sa Daff:

"Juste, ni får fixa med vilka som delar rum. Jag har ett eget rum, och Ogge kommer dela sitt rum med Katia." Sedan tog han sin rumsnyckel och gick mot sitt rum.

Jag pillade nervöst på min tröja samtidigt som min blick fastnade på golvet. De andra var redan igång med diskussionen om vilka som skulle dela rum. Felix försökte övertala Leah med att dela rum med henne, vilket inte förvånade mig. Men Leahs svar var något helt annat...

"Vet du vad, jag delar nog med Omar" sa hon och kollade snabbt mot mig. "Du kan ju dela med Oscar och Ash eller hur?" De nickade och Felix suckade.

När alla fått sina hotellkort kom Leah mot mig. Hon gav mig ett varmt leende.

"Ska vi gå till vårt rum nu?" frågade hon. Jag tog tag i hennes hand och började gå mot vårt rum, Leah hade kortet i handen. Rum 73.

" Fan, vi bor brevid Daff...Han ligger alltid och snarkar, det hörs ju flera kilometer" sa jag och skrattade.

Leah skrattade och gick fram till dörren med siffran 73 på. Hon sträckte fram handen och öppnade dörren med hjälp av kortet.

När vi kom in i rummet började vi packade upp våra saker och slängde oss sedan ner i den mjuka sängen. Jag började kittla Leah på foten men hon gav inte ut ett ljud. När jag sedan kittlade henne på magen började hon vrida sig av skratt.

"OMAR SLUTA" Skrek hon mellan skratten. Jag skrattade och slutade sedan. 

"Vilka Netflix- serier brukar du kolla på?" frågade Leah när hon hade hämtat andan. Hon tog upp sin svarta väska, och plockade sedan upp sin MacBook.

"Du kan välja, jag går och hämtar något att äta" sa jag kort och gick iväg mot köket. Jag plockade fram en chipspåse och hällde upp det i en skål. När jag kom tillbaka till sovrummet satt Leah och kollade på The Vampire Diaries. Jag satte mig försiktigt brevid henne. Leah var helt fast i serien så hon märkte knappt när jag la min arm om henne. 

Hon började skratta lite. Jag vet inte om det hade med serien att göra eller inte, men sekunden efter satt vi, öga mot öga. 

"Omar?" frågade hon.

"Mhm" svarade jag kort, eftersom jag anade att hon skulle be mig att ta bort min arm.

"Du är en riktigt fin vän, jag är glad att jag har dig" Sa Leah och log.

Jag drogs in i mina tankar. Vän? Jag vet inte... Resten av avsnittet satt jag och bara tänkte på vad Leah hade sagt tidigare.

~ Ashleys Perspektiv ~

Vi hade precis packat upp allt och satt nu i köket och spelade kort. Jag och Oscar satt och skrattade åt Felix som var skitsur eftersom han blev utägd gång på gång.

"Men va fan" svor han högt. Jag började asgarva.

Jag hade aldrig sett Felix såhär sur över ett kortspel, han var en riktig dålig förlorare. Jag skrattade lite åt tanken.

"Jag drar och köper något att äta" sa Felix kort och gick sedan ut ur hotellrummet. Jag och Oscar var nu själva. Vi bestämde oss för att kolla på en film, Oscar valde Harry Potter, vilket var en utav mina favorit filmer.

Innan filmen började gick vi till köket och  hällde upp godis i en skål. Vi satte oss i den lilla soffan som stod bredvid sängen. Oscar startade filmen och satte sig bredvid mig.

 Efter ungefär en timme av filmen la jag mitt huvud på Oscars axel. Han omfamnade mig mjukt och vi fortsatte sedan att kolla på filmen. Jag kastade en lakritsskalle på Oscar, jag skrattade. Han tittade skrämt upp på mig, men började sedan skratta. Han plockade upp ett geléhjärta som han sedan kastade på mig. Nu var kriget i full gång, Jag tog upp en ny godis och kastade den mot Oscar. Han fångade den förvånansvärt nog i munnen.

"Nice catch" ropade jag och skrattade.

Oscar gav mig ett flin och gick närmare mig. Han tog ännu ett kliv fram och puttade hastigt ner mig i sängen. Han kastade sig över mig och började kittla på magen. Jag vred mig av skratt.

"SLUTA OSCAR!!" Fick jag fram mellan skratten.

"Bara om du säger de magiska orden" flinade han.

"NÄMEN OSCAR SLUTA, JAG VET INTE DE MAGISKA ORDEN, SNÄLLA" skrek jag.

"Det var ju synd då" svarade han och lyfte upp mig. 

ag sprattlade omkring och gjorde motstånd.

"Du kommer få igen för det här Oscar..." sa jag aningen lugnare.

"Oj, vad rädd jag blir" sa han och himlade med ögonen samtidigt som han försiktigt la ner mig i sängen igen.

Han la sig ner bredvid mig och vände sitt huvud mot mig. Vi låg och kollade på varandra en stund tills vårat "moment" blev helt förstört av att Felix kom in genom dörren med en Ica kasse i handen.

"Tja, im back!" sa Felix och tog en godisbit ur skålen på tv-bordet.

"Hej!" sa jag och Oscar samtidigt. Vi gav ifrån oss ett skratt. 

"Ojojoj...vad har hänt här då?" frågade han med blicken fäst på allt godiset som var utspritt i hela rummet. Oscar tittade på mig.

"Vi hade ett litet godiskrig bara" sa jag obrytt.

"Något mer?" Frågade Felix med en finurlig blick.

"Jag kanske kittlade henne lite också..." sa Oscar och skrattade.

"Okej, kan vi äta nu eller?" sa Felix och suckade.

"Åt inte du?"Frågade jag.

"Nä, jag köpte Kinder Maxi" Svarade han och suckade ännu en gång. "Men kunde vi äta då?"

"Visst, jag säger till Daff" svarade Oscar och plockade upp sin telefon ur bakfickan.

Jag gick in till badrummet för att sätta upp mitt hår. Egentligen ville jag inte det eftersom jag var så ful i hästsvans, men o andra sidan behövdes det eftersom mitt hår annars skulle vara i vägen.

Jag skulle precis sätta på mig mina skor när min telefon plingade till. Jag plockade upp den, och med en förvånad blick svarade jag på samtalet.

...

Tjoo! 

Sorry för sen uppdatering men här har ni ett nytt kapitel iallafall (: Vi planerar att uppdatera ungefär 1 gång/vecka, så runt fredag nästa vecka kommer nästa kapitel <3

Ha det bra! // Vanessa och Olivia <3

Continue Reading

You'll Also Like

432K 10.9K 60
𝐋𝐚𝐝𝐲 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐇𝐮𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠𝐝𝐨𝐧, 𝐝𝐚𝐮𝐠𝐡𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐞𝐥𝐥-𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧 𝐚𝐧𝐝, 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐥𝐲, 𝐰𝐞𝐥𝐥-𝐫...
131K 4.6K 39
❝ if I knew that i'd end up with you then I would've been pretended we were together. ❞ She stares at me, all the air in my lungs stuck in my throat...
1M 62.9K 119
Kira Kokoa was a completely normal girl... At least that's what she wants you to believe. A brilliant mind-reader that's been masquerading as quirkle...
190K 6.7K 95
Ahsoka Velaryon. Unlike her brothers Jacaerys, Lucaerys, and Joffery. Ahsoka was born with stark white hair that was incredibly thick and coarse, eye...