Om Jag Visste //TFC

De foofanclub

223 10 3

Ashley har länge gillat The Fooo Conspiracys musik, men det var inte förens Ashley övertalade Leah till att å... Mais

2.
3.

1.

101 5 1
De foofanclub

~ Leahs Perspektiv ~

Jag vaknade av att någon skakade om mig. Jag öppnade försiktigt upp mina trötta ögon och det första jag möttes av var ett skrik, och såklart var det Ashley, vem annars?

"OMG DE SKA HA EN KONSERT I STOCKHOLM IMORGON!!", halvskrek Ashley samtidigt som hon hoppade omkring som en kanin i sin pyjamas.

"Vilka?" sa jag suckandes.

"THE FOOO CONSPIRACY FATTAR DU VÄLL?" skrek hon storögt mot mig.

Tänker hon verkligen på dem igen? Jag klev långsamt upp ur sängen och gick sedan mot badrummet. Jag fixade mig hyfsat snabbt och satte på mig en outfit:





Jag gick till köket för att äta en enkel frukost. Ashley hade redan klätt på sig och åt en smörgås med skinka. Hon hade på sig svartvit tröja och ett par byxor med militärmönster.

Jag satte mig brevid henne och tog ett grönt äpple. Ashley tittade på mig med en blick som jag inte kunde tyda.

"Så?" sa hon och harklade sig, och gav mig ett snett leende.

"Vadå?" sa jag och gav henne en undrande blick.

"Ska du inte börja packa eller?"

"Vad fan snackar du om?" sa jag och gäspade stort.

"Jamen vi åker ju om en timme, du måste packa" sa Ashley och log.

"Men vad i helvete? Varför sa du inget för?" Sa jag ställde mig häftigt up från stolen.

"För då hade du aldrig följt med till Stockholm" sa hon och flinade stort.

Jag suckade och sprang sedan in till mitt rum och packade.

Men åhh varför ska jag följa med för? Men aja, hakar jag på borde jag väll märka vad det är som vi ska göra....

~ Tre timmar senare ~

"Nästa station, Stockholm. Slutdestination" sa en gråhårig man i runt 60 års åldern. Jag och Ashley klev av tåget och begav oss sedan mot hotellet för att göra oss iordning för ikväll, Ashley hade nämligen hittat två biljetter till The Fooo Conspiracys konsert.

Hotellrummet var jättefint, färgerna och nyanserna passade jättebra tillsammans, det påminde mig lite om min fotografering. Mina vita, bruna, gråa och gröna nyanser.

Det kanske inte var en så dålig ide att följa med, jag kunde fotografera iallafall...Det blir ju perfekt.

~ Ashleys Perspektiv ~

Medans Leah sminkade sig och allt det där passade jag på att kolla instagram, det fanns några sjukt bra satisfying konton där, och de är jag beroende av haha.

"Uhm...Ash? Ska inte du byta om, vi ska gå om 20?" sa Leah stressat och glodde på mig.

Jag reste mig upp och himlade med ögonen"Du vet att jag bara behöver 10 till skillnad från dig" sa jag och skrattade.

Leah hade en mörklila klänning som nådde ner till knäna, fina medelhöga svarta klackskor och såklart lockar i håret. Leah hade alltid varit mer utseendefixerad än mig, men jag förstod varför, hon är så himla självsäker.

Jag satte på mig ett par vanliga blå jeansshorts och en stor, pastellrosa hoodie. Sedan satte jag bara upp mitt hår i en hög hästsvans.

Jag och Leah gick mot platsen där konserten skulle hållas, Leah gick och snapade med en massa random, oviktiga personer medans jag nästan skuttade fram.

"Tänk om vi träffar dem...omg..." Sa jag men Leah bara suckade.

När vi väl kommit fram ställde vi oss i den långa kön som ringlade sig full av folk. Det tog kanske 30-40 minuter innan vi stod längst fram. Efter vi fått våra biljetter gick vi in i arenan och satte oss på våra platser. Musiken skulle precis börja när Leah sa:

"Jag går och fotograferar, kommer om 30" Och efter det såg jag inte skymten av Leah.

Men det skulle ju precis börja...

~ Leahs Perspektiv ~

Jag hade precis hittat bästa möjliga plats för mina foton, man såg en del av scenen, samtidigt som man såg publiken, och alla olika färgnyanser passade helt perfekt.

En kille i min ålder som såg väldigt stressad ut sprang emot mig. Det enda man såg av honom var att han hade en gul hoodie, jeans och en keps, kepsen täckte hela hans ansikte. Jag hann inte se något mer innan jag föll omkull, killen hade sprungit in i mig.

"Oh shit, förlåt haha...Låt mig hjälpa dig.." sa killen med en ursäktande ton på rösten.

Jag torkade av smutsen från min klänning och slängde sedan en blick ner mot min kamera som låg på marken helt sprucken. Jag tittade sedan in i hans ögon, så bekant, men ändå inte...När jag väl kom på vem det var tappande jag nästan andan...Felix Sandman...För ett litet ögonblick var jag chockad, sedan blev jag förbannad.

"HERREGUD, MIN KAMERA, KOLLA VART DU GÅR NÄSTA GÅNG" skrek jag åt honom samtidigt som jag plockade upp min kamera från marken, den var helt sprucken.

"Jag lovar, jag ska fixa detta...men jag ska uppträda nu, men vi ses snart, fiesty" Han gav mig ett leende innan han fortsatte springa mot scenen.

Jag gick tillbaka till Ashley i chock, vad fan hade just hänt?

~ Efter Konserten ~

Högtalaren sprakade: "Skulle Leah Cooper, Jag upprepar, Leah Cooper kunna komma backstage?"

Ashley stirrade på mig, och jag stod där, med öppen mun.

Vi gick mot scenen, sedan mot backstage dörren, guiden släppte in oss, och där satt han...Felix...

~ Felixs Perspektiv ~

Tjejen som jag "träffade" tidigare och en blond tjej klev in genom backstage dörren, den blonda tjejen kände jag igen, hon måste ha kommit på någon/några av våra tidigare konserter, men den andra...förutom vårt möte innan så visste jag inte vem hon var...och det gjorde mig nyfiken...

"OMG LEAH DET DÄR ÄR FELIX SANDMAN OMG" skrek den blonda tjejen högt.

Haha, jag älskar våra foooers <3

Jag gick fram till den blonda tjejen och gav henne en lång kram, hon såg ut att spricka av glädje. Hon presenterade sig som Ashley Queen. Vi pratade en stund om allt mellan himmel och jord, Ashley var riktigt trevlig.

Tjejen som tydligen hette Leah harklade sig. "När får jag min kamera, jag har viktigare saker än det här att ta itu med..." sa hon och gjorde sedan en menande min mot den andra tjejen.

"Uhh...Juste, min manager fixade ett presentkort åt dig." sa jag och räckte henne presentkortet.

Hon log, kan hon ens det? Jag såg sedan hur Leah släpade ut blondinen, även fast hon vägrade. Fan, sånna tjejer skulle man träffa oftare.

...

Så detta var första kapitlet av vår nya The Fooo Conspiracy Fanfiction "Om Jag Visste". En förklaring till fetstilade meningar som förekommer i texten är en persons tankar, som t.e.x när Felix sa "Haha, jag älskar våra foooers <3", det var alltså en tanke. Ni kommer nog förstå mer allt eftersom <3

P.S, Jag tog bilden till omslaget när jag var i USA bara så att ni vet ;)

Vi kommer ha olika tävlingar och aktiviteter framöver, Del 2 kommer eventuellt denna helg. Ha det bra tills då!

Kramar Olivia och Vanessa

Continue lendo

Você também vai gostar

1.9M 83.1K 127
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC
167K 7.7K 103
In the vast and perilous world of One Piece, where the seas are teeming with pirates, marines, and untold mysteries, a young man is given a second ch...
732K 20K 74
မင်းဟာ လူသားတွေကိုကယ်တင်နေတဲ့ဆရာဝန်မလေးပေမယ့်ကိုယ့်အတွက်တော့ အချစ်တွေကုသပေးမယ့် အချစ်ဒေါက်တာမလေးပါ..... #စဝ်ခ...
96K 2K 35
🔞🔞🔞 You R@ped me you are a sinner i will expose you in front of this world MR JEON JUNGKOOK.... .................................... He is taking...