Ljubav Na Silu

By mAjA_d_

97.7K 2.8K 53

Sta ce se desiti kada dva zgodna mafijasa kidnapuju dve obicne i lepe devojke. Da li ce se one kasnije zaljub... More

Pocetak
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13

14:The end

5.7K 169 11
By mAjA_d_

Ali nekako su i to prebrodile.
_______________________________________________________________________

~13 godina kasnije~

Danas je Alesandrin 18 rodjendan. Svi smo uzbudjeni. Svi sestoro su odraslu u dobre i lepe ljude.


Mateo je postao vrlo dobra osoba,ne bi ni mrava zgazio. Ali zato sve devojke trce za njim. Ali dosta je zastitnicki nastrojen prema momcima koji gledaju u Izabellu,Alesandru i Lunu.

Izabella je vrlo povucena osoba,voli da se sali. Takodje i za njom svi momci trce.

Dok je Alesandra ponekad vrlo agresivna. Ali kada je bolje upoznas i provodis vise vremena sa njom,ona bi za tebe zivot dala. Kada prolazi ulicom sve oci su uperene u nju,posebno muske.


Dante i Marco su od nestasnih decaka postali zgodni momci. Sve devojke ih zovu zgodni blizanci i kada prodju ulicom sve devojke ih gledaju kao da su bogovi. Takodje dosta vole da skejtuju. I oni su takodje dosta zastitnicki nastrojeni.


Luna je takodje postala prilicno lepa devojka. Ona i Alesandra su postale nerazdvojne. Kao da su trece bliznakinje u nasoj kuci. Momci joj stalno salju poruke,ceo dan joj telefon zvoni.

Zaboravila sam da kazem da sa dvadeset godina momci iz kuce postaju vodje mafije. Tako da su Mateo,Dante i Marco postali nove vodje umesto Nathana i Antonia.

Uzivala sam u svakom danu proveden sa njh sestoro. Posmatrala sam svaki njihov trenutak i srecan i tuzan. Ja svoj zivot ne bih mogla da zamislim bez njih sestoro.

_______________________________________________________________________

Ovo je kraj ove predivne ljubavne price. Nadam se da vam se svidela. I hvala svima koji su me podrzavalii to od srca! Volim vas sve😘 I takodje da znate da ce veceras ili sutra ujutru izaci nastavak ove price! Toliko sam uzbudjena! A vi!?

-MAJA😘😘😘

Continue Reading

You'll Also Like

35.7K 2.8K 25
Logan je pisac svetski poznatih krimi romana. Fizički i emotivno slomljen živi izolovano bez ikakve namere da se vrati životu kakav je nekad vodio. ...
46K 2.7K 31
Da li ce glavni likovi ove price uspjeti da predju preko svih problema? Da li je dovoljna samo ljubav da bi uspjeli? Koliko daleko se ide da bi bio...
71.7K 1.7K 29
Poljubi me. Čak iako me ne možeš ljubiti usnama, ljubi me očima. Oboje smo ludi jedno za drugo. Poljubi me. Ljubi me da svet stane na trenutak. Ja...
359K 17.2K 23
Njegovo ime označava dugoočekivanu sreću, osmeh i oličenje dobrote ali on nije taj Isak. On je sve suprotno od očekivanog - beskrupulozan čovek, nika...