Forelsket i jimin

Від KKK-JJJ

17.7K 442 241

Hvad sker der når du finder, din kæreste med en anden på jeres 2 års dag. Og tager, med din bedste veninde... Більше

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17

Kapitel 10

1K 26 14
Від KKK-JJJ

Advarsel på et tidspunkt, kommer der en detajleret scene, jeg laver dem her *** når det kommer. Og hvis du ikke har lyst til at læse det, skal du bare spole lidt ned, god fornøjelse.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter han havde vist mig rundt i hele huset, stod vi til sidst udenfor endnu en døre, "Ja det her er så mit værelse." Sagde Jimin og åbnede døren.

Jeg fik store øjne, ligesom jeg havde gjort til de mange andre rum. "Waaaoow Jimin." Sagde jeg, med en overraksende stemme. "Haha kan du lide det." Spurgte han, og satte sig på sengen. "Ja meget." Sagde jeg, og satte mig ved siden af ham, der blev stille i rummet, og det eneste man kunne høre, var regnes dråber der landede på ruden.

Jeg begyndte at ligge mig ned i sengen, og lukkede mine øjne, da jeg kunne høre Jimin. "Haha er du træt Y/N." Spurgte han med en lille latter, jeg begyndte at smile. "Ja lidt." Sagde jeg, da jeg kunne høre Jimin rejse sig, jeg åbnede øjnene og så at han stod og rodede i sit tøj skab. Han tog en sort t-shirt frem, og kig over til mig med den. "Her Y/N tag den her på." Sagde han, og rakte den til mig.

Jeg rejste mig op, og tog den. "Badeværelset ligger der over." Sagde han, og pegede over på en døre. "Tak." Sagde jeg, og gik ind på badeværelset.

Jeg fik store øjne igen. "Waow." Sagde jeg for mig selv, og kig hen til toilettet og lagde trøjen på toilettet, efter begyndte jeg at tage mit tøj af. Derefter tog jeg Jimins trøje på, den duftede af ham, og den var lidt for store, men den var meget dejlig at have på. Jeg tog mit tøj i hånden, og kig ud af badeværelset, jeg gik hen til en stol og lagde mit tøj på den, efter kig jeg over til sengen hvor Jimin stod, i sit søde nattøj og smilte.

"Jeg kan se trøjen vist er lidt for store til dig." Sagde Jimin, og kiggede op og ned af mig, jeg kunne ikke lade være med at smile. "Haha ja men det gøre ikke noget, den er dejlig at have på." Sagde jeg, og kig op i sengen. Jimin kig hen og slukkede lyset, og lagde sig ved siden af mig, der var helt mørkt og stille.

Og jeg kunne ikke lade være med at smile, ved tanken om at Jimin lå lige ved siden af mig. Selvom det eneste jeg kunne høre, var regnen mod ruderne, men pludselig kom der et hvidt skær og et booom. Jeg fik det største chok, og rev dynen over hovedet. "Er du okay." Spurgte Jimin, jeg tog dynen lidt væk, fra mit hoved. "Ja jeg er bare ikke så glad for lyn og torden." Jeg kunne høre Jimin, kom med et svagt grint, da han tog armene omkring, og holdte mig ind til ham. "Bare rolig Y/N der vil ikke ske dig noget." Sagde han, med en rolig stemme.

Og da der kom et boom til, buttede jeg mig ind til ham, med lukkede øjne. "Bare rolig Y/N der sker dig aldrig noget, det lover jeg dig." Hans stemme beroligede mig, jeg kiggede ham i øjnene, og tænkte han havde passet på mig hele aften, og jeg ville gerne give ham noget som tak. Så jeg tog min hånd op til hans kind, og agede den, og derefter kyssede jeg ham på kinden. "Tak Jimin fordi du har passet her i aften." Sagde jeg, med et smil, mens min pande rørte hans. "Y/N." Men han sagde ikke mere, føre vi lænede os længer frem mod hinanden, og vores læber rørte hinanden.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

**************************************************************************************

Det var dejligt at kysse ham, men det udviklet sig langsomt, til at vi begyndte at snave. Jimin holdte mig godt ind til ham, og uden jeg lagde mærke til det, lå jeg pludselig oven på ham. "Er du okay med det Y/N?" Spurgte Jimin svagt. "Ja det er okay Jimin." Sagde jeg, derefter tog Jimin fat i mine hænder, og tog dem op til hans nat skjorte, og begyndte at knappe den op. Hvor han slap, og jeg knappede knap efter knap op, indtil hans skjorte var helt åbnede. Jeg bed mig i læben, for han har en meget markeret mave. Pludselig rejste han sig op og tog sin skjorte ordenligt af, og smid den ned på gulvet, hvorefter han begyndte at tage min trøje af, så jeg kun sad iført bh og underbukser. Jeg kyssede ham igen, hvor jeg langsomt tog fat i hans skulder, og lagde ham ned i sengen.

Langsomt bevægede jeg mine hænder fra hans skulder, hen over hans muskuløse mave og ned til hans bukser. Hvor jeg tog hans nat bukser af ham, så han kun lå i underbukser. 

Jeg kiggede op på Jimin og så, hvordan han nærmest tiggede mig om at tage fat i ham. Jeg smilede til ham, og tog langsomt hans underbukser af, hvorefter jeg tog fat i ham, hvorefter jeg rigtig kunne se på ham, hvordan han nyd det. Herefter kravlede jeg op til ham og kyssede ham, hvor jeg kunne mærke hans hænder på min ryg. Og med et gik min bh op, hvor han pludselig vendte os rundt, så han lå oven på mig.


Jeg havde ham stadig inde i munden, mens hans hænder tog på mine bryster. "Vil du det her Y/N?" Spurgte han. Jeg tænkte mig lidt om. "Ja...Jimin." "Er du sikker?" "Jaer." "okay." Sagde han og rejste sig fra sengen, hvorefter han gik ud på badeværelset.

Der gik en masse tanker igennem mit hoved, om det her nu var rigtig, eller forkerte. Men jeg stolede på Jimin. Efter han kom ud fra badeværelset rakte han mig kondommen. "Vil du Y/N?" "Ja." Sagde jeg, og tog forsigtig imod kondommen. Jimin lagde sig ned i sengen igen, mens jeg pakkede den ud. Efter tog jeg fat i hans pik og satte kondommen på, derefter tog jeg mine under bukser af og lagde mig ved siden af Jimin. Han begyndte langsomt at ligge sig oven på mig, hvor jeg spredte mine ben, så han kunne komme ind i mig.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Næste morgen     

----------------------------

Jeg vågnede op ved solens stråler skinnede, ind i rummet gennem gardinerne, jeg gnid langsomt mine øjne og åbner dem op. Derefter vendte jeg mig mod Jimin, han så så fredflygt ud  når hans sov, og jeg kunne ikke lade være med at smile. Efter det kyssede jeg ham forsigtigt på hans pande, han åbnede sit ene øje.

"Mmmm bare sov videre Jimin." Sagde jeg med et smil, mens jeg lejde lidt med hans hår, og med det tog Jimin hans arm omkring mig. Og lukkede øjnene sammen igen, og sov videre, jeg besluttede mig for også at sove videre.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nogen timer efter

--------------------------------------------------------------

Jeg vågner igen op, denne gang bare af mig selv, jeg kigger på uret der hang på væggen 11:00. Jeg fjernede forsigtigt Jimin arm, og rejser mig op i sengen, og kigger ned på Jimin. 

Han sov stadig som en sten. "Jimin." Spurgte jeg, og rusker lidt i ham. "Mmmm jaer." Sagde han, med en hæs stille stemme. "Er det okay hvis jeg tager et hurtigt bad." "Ja ja." Sagde han, og lagde sig til at sove igen, jeg begynder at grine. "Nu skal du ikke sove hele dagen væk." Sagde jeg, og kysser ham på kinden, jeg rejste mig fra sengen, og tog Jimins trøje over mig, og mit undertøj i hånden.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter badet

---------------------------------

Jeg kig ud af badeværelset, med hånklædet i håret, og Jimins trøje på, og jeg kig hen og satte mig ved sengen, og kiggede over mod Jimin.

Jeg begyndte at grine. "Åååååår Jimin din sove tryne." Sagde jeg, og kravlede op på ham, og begyndte at kilde ham. "Åååååår Y/N det kilder." Sagde han og åbnede hans øjne, mens han grinede. "Haha gøre det." Spurgte jeg. "Haha jaaaa." Sagde han, og tog mine hænder, og rev mig ned i sengen oven på ham, han kyssede mig på munden. Hvorefter jeg smilede til ham, vi lå i sengen i nogen minutter, men besluttede os for at vi skulle op, jeg satte mig på kanten. Mens Jimin tog noget tøj på, han rejste sig, og gav mig nogen bukser. "Her jeg ved de måske er for store men de andre skal ikke se dig uden bukser på." Sagde Jimin, med et smil, jeg begyndte at rødme. "Hmhm tak Jimin." Sagde jeg, og tog dem på.

Sammen gik ved ned i stuen, hvor de andre sad. "Neeej se hvem der endelig er vågnet." Sagde V og grinte, ligesom de andre drenge. "Haha drenge er RM kommet hjem." Spurgte Jimin. "Nej han er stadig over ved Mathilde." Sagde J-hope, Jimin nikkede og tog mig i hånden, og gik ud i køkkenet.

Продовжити читання

Вам також сподобається

23.9K 576 42
Ja... ehm.. Jeg finder først ud af handlingen imens jeg skriver på historien, så det er både en overraskelse for jeg og for mig :) Jeg ved godt at d...
A Boyfriend Before Christmas|✓ Від ANONYM

Підліткова література

88.8K 1.7K 29
"Du stoler på mig." Jeg møder hans livløse blik uden tøven. "Du leger med ilden Audrey." Hvis bare han vidste, at denne gang er det ikke ham der lege...
18.1K 1.2K 100
To veninder er vild med den samme tvilling, Martinus Gunnarsen. De laver derfor et væddemål om, hvem der kan få fat i ham først. Venskaber er de vigt...
49.7K 1.9K 22
Hun fik jobbet, han fandt kærligheden.