2 Players

By Blondeandperv

1M 18.6K 2.5K

O poveste de dragoste contravențională între doi playeri, plină de experiențe erotice dincolo de limita imagi... More

Capitolul 1:Intalnirea
Capitolul 2: Apartamentul
Capitolul 3: Hollywood, mall si placere.
Capitolul 4:Fite, printi/printese si un concurs
Capitolul 5: Interzis minorilor...
Capitolul 6: Trezirea in dus
Capitolul 7: In rai pe valuri
Capitolul 8. O noua provocare
Anunț
Capitolul 9 : Justin, o aventură care îmi da viața peste cap
Capitolul 10: Probleme, probleme și iarăși probleme
Capitolul 11:Contractul
Capitolul 12: Vechi cunostințe
Capitolul 13: Hello old life (thank you rich boyfriend)
Capitolul 14: Revelații în familie
Capitolul 15: Un pic de pasiune prin bucătării și birouri
Capitolul 16: Micuța mea perversă
Anunț....
Capitolul 17: Înotând prin frișcă și căpșuni
Capitolul 18: Noua-vechea eu
Capitolul 19: Jessica, eu.....
Capitolul 20: Durere peste tot
Capitolul 21: Întâlnire neașteptată
Capitolul 22: Agonie totală
Capitolul 24: Evadăm odată de aici?
Capitolul 25: Răzbunare, dulce răzbunare
Capitolul 26: Poți repeta puțin ce ai spus?
Capitolul 27: Welcome home party
Capitolul 28: Decizii, decizii
Capitolul 29: Alice
Capitolul 30: Rollercoaster emoțional
Capitolul 31: Vizită la doctor și puțină distracție
Capitol Special de un an de 2 Players
Capitolul 32: Poate m-ar ajuta
Capitolul 33: Secretul e să fii stăpân pe viața ta
Capitolul 34: Rock Party

Capitolul 23: Tu?

22.4K 541 152
By Blondeandperv

A trecut o lună de când am fost răpită, sau cel puțin așa cred, deoarece, fiind închisă într-o încăpere fără geamuri nu am nicio șansă să știu ce mi se întâmplă. Asta și faptul că prin vene îmi curge mai mult heroină decât sânge. Dawn m-a drogat ca să îi pot satisface toate poftele carnale. Cu creierul redus la tăcere, corpul meu a devenit sclava dorințelor răpitorului meu. Zilele, orele, minutele, secundele trec cu viteza luminii, lăsându-mă pe mine într-o beznă totală. Dawn vine des să mă viziteze ca să-și liniștească prietenul. Nu știu în ce zi suntem sau dacă e zi sau noapte, însă, cu fiecare secundă care trece orice speranță că cineva va veni să mă salveze scade. Jessica nu a mai apărut să vorbească cu mine. Am fost doar eu și Dawn, care venea și mă droga când dormeam, pentru că atunci nu mă opunam. Făcea asta pentru ca atunci când mă trezeam să fiu o cu totul alta persoană. O persoană dornică să îi îndeplinească orice dorință numai pentru încă o doză. Am ajuns dependentă de acele senzații de euforie, de uitare și de fericire. Acele momente când parcă totul pare bine, deși nu este. Dawn nu mai este nevoit să îmi vâre pe gât drogurile, întrucât acele substanțe au devenit cei mai buni prieteni. Am nevoie de ei, fiecare secundă când încă aparțin de realitate sunt coșmarul meu. Acel coșmar departe de Chris, de iubirea mea. Drogurile au devenit pentru mine fericirea mea. Acel moment în care în interiorul tău totul strălucește.

Un zgomot mă face să deschid ochii. Dawn intră pe ușă, cu un pahar cu apă. Îmi dă niște pastile și nu mă obosesc să îmi dau seama pentru ce sunt. Le iau, știind că dacă sunt cuminte, îmi primesc recompensa: punguța cu praf alb. Dawn zâmbește și mă mângâie pe obraz. Îi zâmbesc la rândul meu, fiind dornică să îmi primesc porția de droguri. Mi-e silă de propria persoană și, deși îmi impun să nu mai iau, nu pot renunța la ele. Probabil că arăt jalnic: cu părul încâlcit, cearcăne enorme și ochi injectați. Subconștientul meu și-a luat o vacanță, lăsându-mă singură împotriva tentațiilor periculoase. Îmi pun mâinile pe gâtul lui Dawn și îl trag spre mine, unindu-mi gura cu a lui. Limbile noastre se duelau, fiecare dorind să o domine pe cealaltă. I-am atins cu un deget abdomenul frumos lucrat, plimbându-mi degetul arătător peste pătrățele lui. Dawn îmi mângâia spatele, jucându-se cu sutienul meu. Mai aveam doar perechea de blugi pe mine. Celelalte materiale sfâșiate au fost arse sau aruncate, nu sunt foarte sigură. Nu prea am avut un contact prea evident cu realitatea. Pentru mine Dawn reprezenta doar un mod de a evita cruda realitate. L-am tras pe Dawn peste mine, așezându-mă mai bine pe așternuturile motolite de toate tavalelile mele cu Dawn. Sărutul nostru se adâncea, mâinile noastre devenind mai jucăușe și mai exploratoare. Degetele mele se jucau cu părul negru al bărbatului de deasupra mea, în timp ce palmele lui se jucau cu sânii mei, strângându-i și mângâindu-i prin sutien. Hainele noastre dispăreau de pe noi rapid, rămânând goi unul în față altuia. Trebuie să recunosc că după o săptămână, când am încetat să mă opun, sexul a devenit plăcut. Foarte plăcut aș putea spune. Poate drogurile sunt devină, însă Dawn mi se pare mult mai frumos ca la început. Mai drăguț și mai grijuliu. A întrerupt sărutul și m-a privit în ochi. Mi-a spus cu un zâmbet pervers pe față:

- Azi am chef de un oral, blondino!

-Cum zici tu, Dawn. am spus eu zâmbind sincer, știind că astfel primirea recompensei este mai rapidă.

Mi-a pus mâinile după gâtul lui și, cu o mișcare expertă am făcut schimb de locuri. Stăteam deasupra lui, cu părul meu auriu căzând și în valuri în jurul nostru. Îl priveam în ochi, zâmbind pervers, știind că îl excită. L-am sărutat scurt pe buze, coborând cu sărutările pe gâtul lui, mușcând și sugând fiecare particică de piele. Dawn gemea datorită acțiunilor mele. Mi-a cuprins fesele în palmele sale mari și le-a strâns cu  putere, făcându-mă să mârâi. Mi-am continuat asaltul cu sărutări pe partea de sus a pieptului său, trecând cu limba peste unul dintre sfârcuri. Dawn s-a cutremurat sub atingerile mele. Mi-am trecut limba peste fiecare dintre cele 8 pătrățele ale abdomenului său apetisant. Am ajuns și la momentul așteptat de Dawn. I-am luat membrul în mâna dreaptă, făcând câteva mișcări în sus și în jos, făcându-l să-și închidă ochii, gemând de plăcere. I-am strâns tare membrul erect în mână și i-am lins capul. Mi-am coborât mișcările în jos, inserând membrul lung a lui Dawn în gură. Îmi plimbam buzele în sus și în jos, cu o viteză lentă, pentru a-mi chinui bărbatul din fața ochilor. I-am simțit mâinile în părul meu, apăsând și îndemânându-mă să cresc ritmul. I-am îndeplinit dorința, gura mea coborând și urcând rapid pe membrul său. Îl auzeam cum gemea și mârâia apreciativ, mâinile lui, strângându-mi părul în pumni datorită plăcerii pe care i-o cream. Am simțit cum un lichid cald îmi invadează gura și mă dau înapoi, pentru a fi "pictată" de sperma lui Dawn. Avea ochii închiși, urmând ca atunci când îi deschide și îmi vede sânii acoperiți de un lichid albicios, lipicios să geme apreciativ. Se ridică în fund și mă trage peste membrul său erect.

-God, blondino! Ști cât de sexi arăți acum?

Am chicotit și l-am tras într-un sărut agresiv, limba mea căutând-o pe al lui disperată. Aveam nevoie de avea senzație de eliberare, de stare de bine. Dawn a întrerupt sărutul și și-a îndreptat buzele spre sânii mei. Mi-a cuprins unul dintre sfârcuri în gură și l-a mușcat, făcându-mă să gem și să îmi arcuiesc spatele. Limba lui îmi răsfața sfârcul, întărindu-l și alungindu-l. Cealalt sân era frământat de mână lui, degetele lui ciupindu-mi cealalt sfârc. Limba lui a început să îmi lingă pielea ultra sensibilă, curățând zona "murdărită". A gemut și mi-a spus zâmbind drăcește:

-Mmmmm! Totul e mai gustos de pe tine!

Am chicotit și m-am uiat în ochii lui sperând să pot descoperi ceva secrete. Însă, ca de fiecare dată, ochii lui erau inexpresivi. Singurul lucru care putea fi observabil era o dorință carnală, o atracție pentru mine. Dawn mi-a întrerupt momentul de revelații cu un sărut. Puteam simți gustul sărat al substanței, care, până acum câteva secunde, se afla pe mine. Am fost ridicată câțiva centimetri, pentru ca apoi să simt cum sunt pătrunsă de membrul său. Îmi pun mâinile pe umerii lui și încep să mă mișc în sus și în jos, fiecare mișcare reprezentând aproprierea de binefăcătorul orgasm. Dawn avea mâinile pe șoldurile mele, mângâindu-mi pielea și transmițându-mi fiori prin tot corpul. Într-un moment, nu știu exact când, ajuns deasupra mea, stabilnând el ritmul. Corpul meu începea deja să tremure, apropiindu-se de epogeu. Un strigăt de eliberare mi-a ieșit printre buze în momentul în care orgasmul m-a cuprins. Dawn a mai intrat de câteva ori adânc în mine, înainte să se elibereze înăuntrul meu.

****

Stau cu capul pe pieptul lui Dawn și desenez cerculețe pe abdomenul lui.

-Dawn?

- Hmmm? veni răspunsul lui obosit.

-Afară....Mă caută cineva? Sau au și uitat de mine?

L-am simțit crispându-se, oprindu-și pentru câteva secunde respirația. Mâna lui desen spirale pe spatele meu, mișcându-se ritmic în sus și în jos.

-Blondinoo....glasul i s-a stins.

M-am ridicat brusc din strânsoarea lui și m-am uiat la el, ținând mâna întinsă, pentru a-mi da cocaina de care aveam nevoie. L-am văzut uitându-se îngrijorat la mine.

-O mică problemă....

-Ce?!?!?! ca o explicație, devin irascibilă când nu îmi iau porția de droguri.

-A avut loc un jaf și nu mai am ceea ce îți trebuie.

-Nu mai ai droguri? am întrebat eu cu mâna tremurând. Dar eu.....

Am căzut din picioare dezamăgită. Tot ce am făcut azi a fost pentru cele 5 grame afurisite! Cum a putut? Cum a putut să nu îmi spună? M-am ridicat brusc în picioare și am început să fac ture prin încăpere. Am aruncat scaunul în perete de nervi. Am răsturnat masa. Mă trăgeam de păr în disperare. Aveam nevoie! Nu pot să mă trezesc la realitate. Vreau să trăiesc într-o lume cu unicorni și prinți zburători.

-Daaaawn! De ce mama naibii nu mi-ai spus că nu mai ai cocaină?

-Blondinoo! Calmează-te!

-Cum ai vrea să mă calmez? Ai înnebunit? Am nevoie de...de....şi....

Nu puteam să îmi găsesc cuvintele. Am început să plâng de disperare. Deja simțeam că înnebunesc. Sunt dependentă! Am nevoie de afuristul ăla de praf alb! Dawn m-a îmbrățișat, însă eu am început să mă zbat și să tremur. Mi-a lipit aceea celebră cârpă de gură. Am vrut să mă opun oboselii, însă a fost mult prea târziu. Pleoapele mi-au căzut grele, ducându-mă într-o lume lipsită de griji, unde totul este posibil.

****

Deschid ochii și constat că sunt îmbrăcată cu toate hainele rămase intacte: sutienul si perechea de blugi. Încerc să îmi mișc mâinile și picioarele, însă o senzație de deja-vu mă cuprinde. Sunt legată iar de acel scaun afurisit. Lumina mă orbește, toate acele neone de putere maximă find pornite. Nu sunt singură în încăpere, Jessica stă pe un scaun fumând în fața mea. Când vede că m-am trezit, zâmbește și se ridică de pe scaun, îndreptându-se spre mine. A suflat fumul în fața mea, făcându-mă să mă îngrețoşez.

-Ce mai face prințesa mea? Am auzit că între timp ai devenit dependentă de droguri și că ai face orice pentru o doză, a spus ea zâmbind malefic.

Și-a dus mâna la buzunarul din spate și a scos un pliculeț cu praf alb. Mi l-a plimbat prin fața ochilor, privirea mea urmărind drogurile.

-Le vrei? m-a întrebat ea. O mică speranță mi-a invadat sufletul. Ei bine, nu le primești!

Cu asta și-a pus pliculețul înapoi în buzunar, lăsându-mă pe mine cu buza umflată. Mi-a aruncat un zâmbet superior, care m-a trezit la realitate.

-Oricum nu aveam nevoie de ele, am spus eu imitându-i zâmbetul.

A rămas câteva secunde șocată. Apoi replică ei a venit:

- Mă cam îndoiesc. Nu scapi tu așa ușor de dependenţă. Am o surpriză pentru tine! a spus ea bătând din palme ca un copil mic.

Am văzut-o făcând un mic semn din palme. O ușă s-a deschis și doi bărbați aduceau pe un scaun un bărbat legat ca și mine. Avea pe cap un material negru care îi ascundea chipul. L-am văzut cum l-au pus în fața mea, apoi bărbații au ieșit din cameră, lăsându-mă singură cu psihopata aia de Jessica. Era în spatele meu și și-a pus mâinile pe umerii mei. A început să îi maseze, apăsând cu putere pe ei.

-Știi...L-am găsit lipind postere cu fața ta hidoasă. Tăticul tău dă o recompensă mare pentru tine. Un milion de dolari.

-E o sumă mare. De ce nu o accepți? Toată lumea ar fi fericită.

-Tu chiar nu înțelegi? Eu nu vreau bani! Eu îl vreau pe Chris!

-Din partea mea e al tău! Nu mai vreau să am de-a face cu el!

-Tu poate nu, însă el da. Privește ce a ajuns din cauza ta.

Am privit mai bine bărbatul din fața mea și acei umeri musculoși mi-au atenția. Acea statură. Acele brațe. CHRIS! NU!

-Ăla e....e...cc....nu puteam să spun, deoarece îmi era imposibil să cred.

-Da, prințeso! Ăla e Chris.

S-a dus la el și i-a scos materialul de pe față, eu putând să îi observ trăsăturile frumoase. Am scos un incnet când i-am văzut vânătăia din jurul ochiului drept. Era inconștient, probabil l-au drogat și pe el.

-Vă las să socializați, a spus Jessica de parcă aș putea să vorbesc cu el.

Chipul lui mi-a adus aminte de momentele noastre. Am un zâmbet tâmp pe buze, gândindu-mă la acea zi când ne fugăream prin casă cu pernele și ne ascundeam după ziduri ca în filmele cu spioni. Acea zi când făceam prăjituri și Chris mi-a turnat sacul cu făină în cap, făcându-mă să arăt ca o fantomă. Mi-a aduc aminte cu câtă plăcere i-am turnat bidonul de 5 l în cap și apoi am răsturnat alt sac de făină pe el. Și apoi m-a fugărit prin bucătărie ca să încheiem cu un sărut și întinși unul pe altul pe gresie. Lacrimile curg neîncetat, realizând cât de mult îl iubesc. Dacă aș fi știut că Jessica îl va răpi și tortura și pe el, mi-as fi călcat pe orgoliu și i-aş fi combinat eu am însămi. Numai pentru a-l ști pe Chris fericit. Pentru că asta înseamnă iubirea adevărată. Să pui fericirea celuilalt deasupra fericirii tale.

L-am văzut deschizând încet ochii, pleoapele lui tremurând înainte să îi pot întâlni ochii superbi. Se uita uimit la mine, nevenindu-i să creadă că mă vede.

-Amanda? întrebă el confuz.

-Bună, Chris! am spus eu șoptit, vocea mea pierind datorită vederii lui. Doamne cât îi puteam iubi ochii. Acel albastru unic, care te face să îți pierzi mințile. Cred că ăsta a fost primul lucru de care m-am îndrăgostit. Ochii lui albaștri blânzi, calzi și plini de iubire....

→→→→←←←←←

Hey guys! Cum o mai duceți? K eu sunt super încărcată. Am în fiecare zi meditații și mama mă mai și stresează să termin 3 culegeri într-o săptămână. Nici nu știu cum am avut timp să scriu capitolul. Aa, stai! De fapt, știu! Stau nopțile până la 1 ca să vă fac pe voi fericiți. Și apoi sunt sunt super obosită.

Anyway, vreau să vă mulțumesc că din nou am fost nr. 1 la ambele categorii. Love you.

Kisses, L. :*

P.S. Dedicațiile o să le pun mai încolo. O să vă dau la toți :))

P.P.S. Am avut ieri banchetul și acum dorm pe mine, însă m-am silit să postez astăzi.

Continue Reading

You'll Also Like

23.1K 1.7K 19
Este vorba despre o tânără femeie cu un bebeluș care fuge de soțul ei care încearcă să o omoare pentru a pune mâna pe moștenirea pe care tatăl soției...
8.5K 325 20
O fată pe nume Cassie cu un trecut cutremurător visează să cânte pe scenă la instrumentul său muzical preferat, vioara, vrând totodată să își facă și...
34.8K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top
25.2K 3.4K 43
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...