Ljubav Na Silu

By mAjA_d_

98.8K 2.8K 53

Sta ce se desiti kada dva zgodna mafijasa kidnapuju dve obicne i lepe devojke. Da li ce se one kasnije zaljub... More

Pocetak
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14:The end

9

3.7K 134 0
By mAjA_d_

Bili smo srecni i radosni. I tako smo proveli celo vece.
_______________________________________________________________________

Sledeceg dana sam odlucila da se malo prosetam,kako bih udahnula malo svezeg vazduha. Krenula sam ka trgu,kada sam primetila da neku momak sa fantomkom ide ka meni u automobilu. Znala sam da to nije dobro,kao i uvek,pa sam krenula ka guzvi kako bih sprecila da me,da kazem kidnapuju.

I uspelo mi je. Odlucila sam da pozovem Emmu i kazem joj da posalje sofera po mene,da me ne bi ponovo kidnapovali. Sofer je dosao po mene.
Kada sam usla u automobil,posle 2-3 minuta primetila sam jedan auto iza nas kako zeli da nas pretekne. Rekla sam vozacu da pozuri. Odmah je pozvao Nathana i rekao mu za auto. Nisam cula sta mu je Nathan rekao ali mislim da je rekao da vozi najbrze sto moze ali da pazi da ga ne pretekne , a takodje i da se ja ne povredim. Dosta je ubrzao. Skoro smo stigli u vilu ali bio nam je jos blize zamalo da nas pretekne,ali brzo se otvorila kapija. Nathan je odmah izasao i pucao na taj auto.

Izasla sam,sva sam se tresla.

-Nicole! Nicole jesi li dobro!?

Pitao me je i zagrlio me cvrsto.

-Jesam,jesam samo treba da se malo odmorim.

Otisla sam u spavacu sobu i legla da spavam. Nocu dok sam spavala cula sam neko lupanje ali nisam obracala paznju na to. Nakon pet minuta osetila sam necije prisustvo. Ali i dalje nisam obracala paznju. Kada sam odjedanput osetila jak bol u stomaku. Kada sam otvorila oci videla sam noz u mom stomaku,dosta sam krvarila. Pocela sam da placem.
Okrenula sam se da bih probudila Nathana ali nije bio tu,ali onda...

-Hej Nicole,probudi se!

To su bile Emma i Serena. Kada sam ustala bila sam sva znojava.

-Sanjala si nocnu moru. Drala si se da smo te cule ja i Emma u kuhinji.

-Hvala vam sto ste me probudile.

~4 meseca kasnije~

Ja sam u devetom mesecu trudnoce, a Emma u osmom. Jos malo pa cu roditi moje drugo,a po broju trece dete. Tako sam uzbudjena.

-Nicole! Dodji da mi pomognes nesto!

Emma me je zvala da bih joj pomogla u necemu. Ustala sam, kada mi je pukao vodenjak.

-Emma! Emma! Dodji brzo!

Emma je uletela u dnevni boravak i videla da mi je pukao vodenjak. Uglavnom smo bile same kuci,zato sto Nathan i Antonio imaju neke poslove. Odmah smo izasle napolje i rekla soferu da brzo udje u auto. Usle smo u auto,Emma mu je rekla da sto brze vozi u bolnicu. Uz put je pozvala Nathana ali se nije javljao. Onda je pozvala Antonia i rekla mu da dodje brzo u bolnicu sa Nathanom.
Kada smo stigli u bolnicu,odmah su me primili. Odjedanput cula sam plac. Odmah su mi je dali u narucju. Imala je malo kose,u odnosu na Matea i Izabellu kada su se rodili. Kosica joj je bila svetlo plava,a imala je svetlo plave krupne okice. I to dosta svetlije od mene,Matea i Belle.
Nakon toga dosao je Nathan. Poljubio ju je u celo. Posmatrali smo je sa ljubavlju i zadovoljstvom. Ali morali smo da je predamo njima.

~4 meseca kasnije~

Alesandra ili kako ja volim da je zovem skraceno Sandra,je dosta porasla. Naravno i Emma se porodila. Imala je takodje cerku,bila je prelepa,sa braon malom kosicom i braon ocima.
Nazvala ju je Luna,sto je na italijanskom mesec. Dala joj je to ime zato sto se porodila usred noci na punom mesecu.

Sedeli smo svi u dnevnom boravku,kada sam ja primila poziv sa nepoznatog broja.

-Halo.

______________________________

Nadam se da vam se svideo ovaj part. Ako jeste ostavite Vote i Com. Uskoro izlazi i sledeci part. Do tada uzivajte😘😘😘

-MAJA😘

Continue Reading

You'll Also Like

47.1K 954 35
Andrea je devojka koja posle dugo vremena provedenog u toksicnoj vezi uspeva da nadje izlaz. Nakon sto je pretucena, bezi iz stana i na putu do njene...
11.4K 942 31
- Četvrta knjiga serijala "The Weekday Brides" - Catherine Bybee Uživala je u njihovom lažnom braku... sve dok se nije zaljubila u svog devera. Kar...
78.3K 2.3K 24
Ona je balerina. On je ugledni čovek u svetu biznisa. Ona je slobodnog duha. On želi da je ima samo za sebe. Gde ovo sve vodi?
270K 7.9K 33
Njegovo obecanje Brajanu da ce cuvati Nedu do kraja zivota postaje zvanicno kada je odvedu u porodicnu kucu nakon Brajanove smrti. Obecao je da ce pr...