Asphodel'in Sırrı (ES 3)

By justapoorloser

94.2K 8.1K 3.3K

İLK KİTAP : ELYSİUM'UN SIRRI Derin bir nefes alarak kendini balkona attı, prenses. Sabahlığını henüz üstüne... More

Saray
Persephone'un Bahçesi
Karşılama
Bela
Sis
Melez
Av
İkilem
Şüphe
Zehir
Haber
Davet
Attike
Yangın
Kışkırtma
Öfke
Oyun
Düşman
Mektup
Bedel
Kan
Ravener
Gölge
Gerçek
Kraliçe
Şehir
İhtimal
Yalan
Kraliyet
Veda
Günlük
Tanrıça
Lotus
Duyuru (Bu Bir Bölüm Değildir)
Kaçış
Zaman
Hata
Asgard
Rüzgar
Kabus
Issız
Teadora
Tanrı (Final)
Epilog I
Teşekkürler
Epilog II
Mortal Yayında!
Duyuru

Mortal (Tanıtım)

1.3K 105 9
By justapoorloser

Tanrılar gibi sonsuz olmak istiyorum.

Vay canına, ne korkutucu ama. Eğer yapabilseydim sonsuzluğu iki defa satın alırdım. Böyle konuşmamın ürkütücü olduğunu söylüyorlar. Halbuki sadece içimden geçenleri söylüyorum. Ürkütücü olan ne? Annemin, babamın, amcalarımın hatta çevremdeki herkesin hayatını mahvetmiş tanrılar gibi sonsuz olmak istemem mi?

Sonlu duygular içerisinde sonsuzun hikayesini yazmak istiyorum. Unutulmaz olmak istiyorum, sadece kalbinde iz bırakmak istiyorum. Kendim olmak istiyorum. Kendimi bulmak ve kendi içimde kendimi kaybedişlerimi sonlandırmak istiyorum.

Hepimiz Immortal olmaya çalışan bir avuç "Mortal" değil miyiz? İşte ben olmaya 'çalışmak' istemiyorum. Bizzat olmak istiyorum.

"Anılar zihninde oluşturdukları altın parçacıklarıyla sana güzel dakikalarını tekrar yaşatırlar. Birini sevdiğinde sonunda mutlaka kaybedersin ama o altın parçacıkları asla değerini kaybetmez."

Annem bana Lotus ismini verdi. Bu yüzden ben, en dip zamanlarda bile yüze çıkmanın bir yolunu bulurum. Ben kazanmak zorundayım.

"Sakın kim olduğumu unutma Electra. Sakın."

Continue Reading

You'll Also Like

8.3K 491 11
"Benim hikayem galiba burada bitmişti..." (Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmışdır.)
14.8K 1K 75
Seri katil aynı zamanda Avukat olan Kumsal Sonsöz her gün yeni bir cinayet işler gün geçtikçe cinayet sayıları artar ve bu gizemli sırrı çözmek için...
3.9M 6.3K 2
Bu kitap, "Hiçbir üzüntü, mutsuzluk ve acı olmadan bir hayat sürülemez ve böyle bir kitap bile yazılamaz." diyen edebiyat hocama tepki olarak yazılmı...
135K 1.3K 35
Liseden yeni mezun köle ruhlu bir fetişist olan Emir, sonuçlarını asla tahmin edemeyeceği bir yola girer. Uğradığı şantaj sonucu hayatı Zehra adında...