Forelsket i jimin

By KKK-JJJ

17.7K 442 241

Hvad sker der når du finder, din kæreste med en anden på jeres 2 års dag. Og tager, med din bedste veninde... More

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17

Kapitel 7

997 22 9
By KKK-JJJ




"Hvad sker der?" Spurgte Mathilde. "Det ved jeg ikke?" Jeg kunne mærke, at jeg lige så stille begyndte at få en dårlig fornemmelse i maven.

Vi skulle til at åbnede døren til toiletbåsen. Pludselig var der noget der fangede vores opmærksomhed, som gjorde, at vi var på vej ud af toilettet, fordi vi kunne høre en mand i højtaleren. "Alle skal ud af den nærmeste udgang. Jeg gentager, alle skal ud af den nærmeste udgang."Jeg kunne for alvor mærke, at jeg var blevet bange og det sammen kunne jeg se på Mathilde, herefter vi tog hinanden i hænderne.

Vi begyndte at løbe hen til døren, for at komme ud. Der var mange andre kvinder, som ikke vidste hvad der var sket. Jeg kiggede mig omkring og kunne se at nogen græd. Nogen begyndte også, at skubbe for at komme ud, så vi stod i en stor tæt klub ude på det lille toilet.

Jeg så på Mathilde, og hun så ud til at være meget bange, ligesom mig selv. Jeg tog min arm rundt om hende. "Mathilde?" Hun kiggede mig i øjnene, og jeg kunne se på hende at hendes øjne var blevet våde. "Ja?" Jeg gav et lille smil fra mig. " Jeg lover dig, lige meget hvad der er sket, så sker dig der ikke noget!" Jeg kunne mærke en tåre, trille ned af min kind.

"I lige måde Y/N."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jimins synsvinkel

--------------------------

Pludselig kan jeg høre bag os, at folk skriger, råber og løber. Da jeg vender mig om, møder mit blik baren der brænder.

Mine øjne bliver store "shit!" Kan jeg høre nogen af drengen råbe, og det kan ikke gå hurtigt nok med at rejse os op. Vi løber hen mod den nærmeste udgang, da vi hørte en mand i højtaleren. "Alle skal ud af den nærmeste udgang. Jeg gentager, alle skal ud af den nærmeste udgang."

Vi tog hinanden i hænderne, mens vi løb blandt de mange andre mennesker. Jeg kom med det samme i tanker om noget, som jeg havde glemt. "Y/N!" Med det løsner jeg grebet omkring RM hånd. "Jimin hvad laver du?" Råber RM. "Jeg er nød til at finde Y/N!" "Jimin!" Råber RM.

"Hør RM, jeg er blevet meget glad for hende, og hvis der sker noget med hende, jeg vil ikke kunne tilgive mig selv, for ikke have prøvet og finde hende. Jeg synes du skulle gå med, for jeg ved at du holder af Mathilde, og hvis der skete noget med hende ville du også have det på samme måde, som mig."

Jeg kunne se på ham at inderst inde vidste han godt jeg havde ret. "Mathilde." han tog en dyb indånding. "Du har ret Jimin! Jeg holder af hende, og jeg vil ikke have at der sker noget med hende." Han vendte sig mod de andre. "Hør drenge Jimin og mig skal lige ordne noget, I sørger for at komme ud lige meget hvad. Lov mig det!" "Vi lover det." Sagde J-Hope.

RM vendte ryggen til mig, derefter tog jeg ham i hånden og løb i retningen mod toiletterne.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Y/N synsvinkel

----------------------

Vi var næsten ude fra toilettet. "Vi er der næsten Math." hun kiggede op, og pludselig kunne jeg mærke at vi fik et stort skub i ryggen af en dame, så vi kom ud på trappen. Der hvor vi stod ude på trappen kiggede vi bekymret på hinanden. "Omg." Sagde Mathilde bange. Til min rædsel så jeg, at der var ild i baren.

Og folk skreg, græd og løb alt hvad de kunne, og drinks var væltede og smadrede over alt, og nogen prøvede at slukke ilden, eller hjælpe dem som var bliver såret.

Alt var bare et stort kaos.

Mine tåre begyndte at løbe mere og mere, jo mere jeg kiggede mig omkring, men jeg kunne mærke at Mathilde tog fat i min arm "Y/N kom nu", jeg kiggede på hende og mine tåre ville bare ikke stoppe. "Mathilde" "Y/N vi kan ikke blive stående her", sagde hun og vi begyndte at løbe ned af trappen, men trappen var ikke så store så det gik ikke så hurtigt, men vi kom endelig ned, også var det bare de mange folk ved udgangen vi skulle igennem.

Men pludselig kunne jeg høre en bekendt stemme råbe efter mig, jeg vendte mig om og lige der nogen få meter for mig stod Jimin,

jeg tog mine hænder op foran munden. Mens mine øjne bliv mere våde, jeg tog mine hænder væk fra munden, "jimin" råbte jeg og kunne lige se at han vendte sig om, og havde fået øje på mig.

Han begyndte at løbe hen imod mig, og der var ikke gået mere end nogen få sekunder, føre han stod lige foran mig helt forpustede og svedig, han smilede lettede til mig, og det sammen gjord jeg til ham.

Jeg lukkede mine øjne, og tog mine arme omkring ham, og det samme gjord han ved mig

"Åååå Y/N hvor er jeg glad for der ikke er sket noget med dig" "i lige måde Jimin i lige måde" efter åbnede jeg mine øjne og vi slap hinanden.

Jeg skulle lige til at tage ud efter Jimins hånd, men så kunne jeg mærke at der var en der drejede mig rundt. "Mathilde" og lige der stod Mathilde og RM ved siden af hende, "ja jeg ved ikke om du har glemt det, men vi befinder os faktisk midt i en bar der brænder".

Men så kiggede Mathilde pludselig op "Pas på" råbte hun, vi tog nogen skridt tilbage, da en bjælke faldt ned lige foran os, og jeg kunne mærke hvordan røgen fløj op til min ansigt, så jeg begyndte at bryde ud i en hosten. Jeg kunne mærke en hånd omkring mig "er du okay" sagde Jimin, med en bekymrende stemme, "ja jeg er okay" sagde jeg, og tog Jimin i hånden, og vi begyndte at løbe mod udgangen.

Da vi kom hen til de mennesker der stadig stod ved udgangen, og kom ud en efter en kunne jeg mærke hvor tæt vi stod jeg stod så tæt på Jimin, at jeg kunne høre hans hjerte banke hurtigt ind mod mit bryst og jeg kunne mærke hvordan jeg var begyndt at hoste af af alt den røg der var her inde.

Men efter lidt tid kiggede jeg mig omkring, "Hvor er Mathilde og RM" råbte jeg til Jimin, han kiggede sig omkring, "det ved jeg ikke men jeg kender RM og han skal nok for dem ud okay," sagde han og tog hans hånd på mind kind, og så mig øjnene og smilede, jeg tog en dyb indånding "okay" sagde jeg "Men bare".

Men med et begyndte en alarm at gå igang, jeg lukkede mine øjne og tog mine hænder op til mine øre, selvom det ikke hjalp så meget, og jeg kunne mærke at jeg begyndte at blive våd lige så stille.

Så jeg åbnede mine øjne, og fandt ud af at det var brandalarmen der var gået igang, og ilden begyndte langsomt at lægge sig, men der var også noget andet, jeg kunne ikke finde Jimin. Jeg kiggede over alt omkring mig "jimin jimin", jeg ledte i noget tid, selvom det var svært blandt de andre mennesker der skubbede for at komme frem men jeg kunne ikke finde ham, og jeg kunne mærke hvordan jeg var begyndt at blive bange, og hvodan mine øjne bliv våde igen og jeg tænkte for mig selv "jeg er helt alene".

Jeg stod stadig blandt de mange mennesker, men efter lang tid kom jeg endelig udenfor, jeg var helt gennem blødt, og der var lidt huld i min kjole, men jeg var ligeglad med det lige nu, og rundt omkring mig holdt brandbiler og ambulancer, som slukkede braden, og hjalp folk med at komme ud eller hjælp dem der var blevet sået.

Og jeg fik det rædselsfuld mens jeg gik rundt omkring de sået, og de mennesker som græd og jeg kunne ikke selv lade være med at græde og jeg havde nogen gange en førelse af at hvis nu Mathilde, drengene eller Jimin var blevet sået og så jeg ikke viste det, men det prøvede jeg ikke at tænke på.

Men jeg kunne ikke finde nogen af dem, og min mobil var død for strøm så jeg kunne ikke ringe til Mathilde. Så jeg besluttede mig for at gå ud at lede efter dem, eller prøve at finde bilen.

Continue Reading

You'll Also Like

246K 8.1K 140
Sofia er en dansk pige, der lever et helt normalt liv som 15 årig. Hun har en bedste veninde kaldt Natascha, de har kendt hinanden siden.....altid, o...
126K 5K 143
Vinder af Bedste Fan Fiktion i Danish Fiction Awards 2019 Vinder af Bedste Plottwist i Danish Fiktion Awards 2020 Alexandra Vesterberg er en helt nor...
34.9K 437 62
Mød Anna. Anna er 19 år gammel, og lige blevet færdig med gymnasiet, hendes store drøm er at blive fysioterapeut, men først vil hun lige tage et sabb...
23.9K 576 42
Ja... ehm.. Jeg finder først ud af handlingen imens jeg skriver på historien, så det er både en overraskelse for jeg og for mig :) Jeg ved godt at d...