Forelsket i jimin

Galing kay KKK-JJJ

17.7K 442 241

Hvad sker der når du finder, din kæreste med en anden på jeres 2 års dag. Og tager, med din bedste veninde... Higit pa

Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17

Kapitel 6

1.1K 23 9
Galing kay KKK-JJJ




Alt forsvandt for mig når jeg så ind i Jimins øjne, der var noget over ham der fik mig til at glemme alt om Alex, han var godt nok røget ind i mit hoved nogen gange, men når jeg var sammen med Jimin, forsvandt han for mig.

Men med et havde jeg en følelse af, at Jimin lænede sig længer frem mod mig, men det gjord han, han tog sin hånd om min nakke, og trak mig længer frem mod ham. Jeg lukkede mine øjne men da vores læber, var få centimeter for at røre hinanden.

Bliv vi afbrudt af nogen, og jeg kunne høre på stemmen, at det var Mathilde som råbte efter mig "Y/N Y/N".

Jeg sukkede, og kunne mærke at Jimin slap grebet om min nakke, men i stedet kiggede han mig i øjnene. "Y/N....hedder du det?." jeg bed mig i læben, og smilede til ham. "Ja det gøre jeg." han smilede langsomt til mig.

"Y/N." Råbte Mathilde, og var fuldstændig op at køre. "Hvad er der med dig?." Spurgte jeg med store øjne, og kiggede på Jimin som rystede på skulderne.

"Jeg skal fortælle dig noget." Sagde hun og tog fat i mine skulder. Jeg kiggede underende på hende. "o..kay hvad er det?." "Det er en pige snak Y/N..sååå Jimin er det okay med dig hvis jeg lige låner din dame." Spurgte hun. "Alstå Mathilde." Tænkte jeg men inden Jimin nåede at svar tog hun fat i omkring mit åndled og trak mig med.    

Da jeg kiggede mig tilbage efter Jimin, kunne jeg ikke se ham mere for alle de mennesker, så jeg vendte mig om og fulgte Mathilde.

Hun rev mig hen i et hjørne hvor der ikke var så mange mennesker, da hun endelig slap grebet omkring mit håndled, Begyndte hun at grine og rødme, mens hendes andsigt lyste op af glæde.

"Okay nu skal du høre, jeg gik hen til ham fyren jeg kiggede....meget på, da du gik ud og dansede med Jimin, også begyndte vi at snakke meget sammen og dansede måske lidt, men gæt hvad." Sagde hun og bliv generet jeg begyndte at grinte. "Neeeej i kysset." "Jaaaa."

Jeg begyndte at kramme hende. "åååår søde jeg er virkelig glad på dine vegne." Sagde jeg. "Taak han er seriøst virkelig dejlig." Sagde hun, og tog fat omkring mine arme. "Du skal møde ham." "Nu." "Ja nu." Hun tog min hånd og trak mig med.

Hun trak mig hen i retningen til en sofa, hvor der sad 7 drenge.

Da vi kom der hen, trak Mathilde mig hen ved siden af hende, så vi stod lige overfor dem, jeg kiggede på dem alle 7, men stoppet ved den sidste af drengen, da jeg kunne kendkende ham. "Jimin." Sargde jeg til mig selv.

"Hey drenge." Sagde Mathilde, og gik hen til en af drengene. "Hey." Sagde ham hun var gået hen til, Mathilde tog ham i hånden. "Kom du skal møde en." Sagde hun, og fik ham rejst op så han stod lige foran mig.

"Y/N det her er Kim Namjoon, Kim Namjoon det her er Y/N min veninde." Sagde Mathilde. "Hej." Sagde jeg. "Hej." Sagde Namjoon, vi tog hinanden i hænderne og hilste. "i kan bare kald mig RM." Sagde han. vi nikkede. "Okay." Sagde Mathilde og mig i munden på hinanden.

Da vi havde hilst tog RM Mathilde i hånden, og tog hende hen til sofaen, hvor han satte sig ned, også tog han hans arme omkring Mathilde. Og tog hende ind til sig så hun sad på hans skød, efter gav han hende et sødt kys på kinden, jeg begyndte at smile af synet af Mathilde som bare strålte af glæde i hele hendes ansigt.

Jeg drejede mit hovede, og mit blik blev rettet mod Jimin, som allerede havde sit blik på mig i for vejen, han tog sin hånd op og lavede tegnet kom her, jeg smilte og rystede på hovedet får at drille ham lidt. Men så begyndte han at rejse sig, og gå hen imod mig. Og uden jeg lagde mærke til det, kom jeg vidst til at tage et pat skridt tilbage.

Men det hjalp ikke for føre jeg viste af det, havde Jimin løftede mig op i hans arme, "JIMIN" råbte jeg og grinte.

"Når du ikke selv kommer til mig, må jeg jo hente dig smukke" sagde han, på en ret så flirtende måde som fik mig til at blive helt glad og varm inden i, han løftede mig hen i retningen af sofaen, hvor de andre sad.

Han satte mig ned først så jeg stod med ryggen til ham, jeg kunne høre at havde sat sig ned i sofaen, og jeg kunne mærke han tog fat omkring mine hofter, og trak mig ned så jeg sad på hans skød. Mens hans armen tog han rundt omkring mig, og jeg kunne ikke lade være med at rødme over det.

Tiden gik og Jimin præsentret mig for de andre drenge, og jeg fik også en sludder med dem, de var meget venelige.

Efter bestilte vi nogen drinks, for vi var blevet ret så tørstig, så efter nogen tid kom 2 bartender med 9 drinks til os, vi betalte og skålede i kor.

På et tidspunkt var de fleste af drengen ude at danse, undtagen Jimin, RM, Suga, Mathilde og mig vi sad i sofaen.

"hvad laver i endelig i jeres fritid" spurgte jeg, lige da jeg spurgte om det fik Jimin stor øjne, men han skyndte sig at sige "vi er danse koreografer," Mathilde og mig kiggede lidt underen på hinanden. "Seriøst" sagde Mathilde "ja" sagde Suga, "det forklar også hvorfor i er så gode til at danse" sagde Mathilde, og vi begyndte at bryde ind med at grine.

"Haha Mathilde vil du ikke lige med ud på toilettet plzzz" sagde jeg, "jov" jeg rejste mig og tog Mathilde i hånden, og prøvede at finde toilettet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jimins synsvinkel

------------------------

"hvorfor må hun ikke vide at vi er sanger" spurgte Suga, "Fordi at hun ikke ved det i forvejen, og lige nu må hun bare ikke få det at vide, men jeg skal nok selv sige det til hende" sagde jeg, "men hvorfor" spurgte RM.

Jeg så ned i gulvet, "fordi jeg virkelig godt kan lide hende, og jeg ved ikke hvordan hun vil reager, om det er ender med at hvis jeg fortæller hende det, at det så kun er derfor hun er sammen med mig, for det har jeg oplevet føre, og det gjord virkelig ondt".

"Men Jimin har du ikke set hvordan hun er sammen med dig," sagde RM "jov det har jeg, men jeg vil bare gerne vente lidt endnu, men lov mig du heller ikke siger noget til Mathilde lige foreløbig," "jeg lover det, men Jeg skal fortælle det til hende på tidspunkt." "Tak RM og Suga du må også love at du hverken siger det til Mathilde eller Y/N," "jeg siger det også lige til de andre drenge, men nej Jimin jeg siger heller ikke noget" sagde Suga, jeg krammede dem "tak drenge."

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Y/N synsvinkel

--------------------

Da vi endelig havde fundet toilettet, og havde stået i kø i noget tid gik vi begge ind i en af toiletbåsene.

"Mathilde" "jaer" "synes du ikke at Jimin opførte sig en lille smule underligt, da jeg spurgte hvad de arbejdede med," Mathilde kiggede på mig med et underne blik. "Jov nu når du siger det, han virkede en lille smule nervøs," "ja nemmeligt jeg ved ikke, føler bare han skjuler noget" "men".

Men Mathilde nåede ikke at siger mere, for pludselig kunne vi høre folk begyndte at skriger og løbe deres vej.

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

118K 3K 56
Abigail Barnes er på vej hjem fra arbejde en sen aften, da hun finder en mobil på jorden. Hun samler den op, og da det i rædsel går op for hende, at...
51.6K 747 31
Aya er en 15 årig pige, der lige er flyttet tilbage til USA. Hun er født i USA, men flyttede til Danmark, på gund af at hendes mor fik arbejde. Da hu...
82.2K 2K 53
Marlowe Sanders bliver smidt ud hjemmefra af sin stedfar. Herfra står hun alene. Marlowe finder hurtigt ud af, at for at overleve skal hun finde et j...
246K 8.1K 140
Sofia er en dansk pige, der lever et helt normalt liv som 15 årig. Hun har en bedste veninde kaldt Natascha, de har kendt hinanden siden.....altid, o...