Texting with a singer /Vkook...

By scintilla_11

61.9K 6.8K 1.1K

💢💢 Едно обикновено момче,на име Jungkook,случайно получава съобщение от известния вокал на групата BTS- Kim... More

1 част
2 част
3 част
4 част
5 част
6 част
7 част
8 част
9 част
10 част
11 част
12 част
13 част
14 част
15 част
16 част
17 част
18 част
19 част
20 част
21 част
22 част
23 част
24 част
25 част
26 част
27 част
28 част
29 част
30 част
31 част
32 част
33 част
34 част
35 част
36 част
38 част
37 част
39 част
40 част
41 част
42 част
43 част
44 част
45 част
46 част
47 част
48 част
49 част
50 част
51 част
52 част
53 част
54 част
55 част
56 част
57 част
58 част
59 част
60 част
61 част
62 част
63 част
64 част
65 част
66 част
67 част
68 част
69 част
70 глава
71 част
72 част

73 част

895 87 43
By scintilla_11

(Моля след като прочетете,да видите и авторовата бележка..)

Всичко си вървеше по мед и масло. След срещата на Хоби и Лиса всичко беше добре в тяхната връзка. Разбираха се чудесно. Същото беше и за останалите двойки. Особено за Те и Кук...

В момента бяха на турне в Европа. С всеки изминал ден,натоварването им покрай концертите,които милиони фенове щяха да гледат,се увеличаваше и с това също умората и недоспиването.

Всеки ден им предстояха супер много ангажименти и едва им оставаше време да си починат и да вършат някакво интересно занимание.

Но дори умората да ги събаряше,те не се отказваха заради многобройните Армита по цял свят.

И така дните,часовете,минутите и секундите си минаваха бързо.

Последният концерт наближи. Тренировките се усилиха. Искаха последния концерт от турнето им да е приказен и запомнен.

Когато вече дойде време да излизат,всички се подготвиха и си изпълниха всяка до една песен от графика.

След концерта имаше и фен среща след него в съседната зала. Всеки от членовете на групата седна на отреденото за тях място и феновете започнаха да се редят на редици,за да говорят или да получат автограф от тях.

Когато всичко с феновете приключи,те се върнаха на техните места,където трябваше да седнат и беше ред на едно обявяване от страна на Те.

Той застана пред всички и взе един микрофон...

Преди това беше прихвърлил нещо от джоба на якето си в дънките му.

Т: Такаа...това,което сега ще ви съобщя се каня от доста време насам да го направя.. Сигурно ще ме помислите за някакъв странен и откапен човек,че го правя,въпреки всичките закани от страна на мениджърите ни. Но дори и да ме заплашват,ще го направя. Знаете,че Кук е от скоро в групата..Но всъщност не знаете,че ние с него сме в някакви взаимоотношение,защото не го показваме твърде много на сцената. И беше нужно да направя следващата стъпка за нашата връзка... Кук ще дойдеш ли при мен?!

Куки се стъписа за момент,какво може да е намислил Те и защо ще го вика,но все пак с бавни крачки и малко срамежлив отиде и застана срещу него.

В този момент,всички се изненадаха,когато....



































































Видяха Те да кляка на колене и в ръцете си да държи кутийка с пръстен. Всички хванаха смартфоните си и заснимаха този приказен момент за двойката.

Т: Jeon Jungkook ще се омъжиш ли за мен?

Кук едва не получи някакъв удар (сърцепръс хдд) от случващото се. Беше неописуемо щастлив и не махна очарователната си усмивка от лицето си,дори когато му отговаряше.

JK: Разбира се!!!! Да,ще се омъжа за тебб..-тогава той му скочи на врата и го целуна пред всичките камери,които снимаха. След като се отделиха,той му сложи пръстена,а Кук не изпусна момента да го покаже на всичките камери.

А това,което мениджърите не ми позволяваха е да се омъжат,тъй като имат много фенове,които си падат по тях и ще се разтроят от случващото се и ще спрат да следят групата и това означава,че популярността ще им спадне. Но за тях беше по-важна любовта,отколкото някакви фенове. Да,обичат и феновете си,но ако са им истински и предани,само заради това няма да ги изоставят. И въпреки това,бяха прави. Вместо да намалят популярността си,тя се покачи.

Всичко си мина добре. И другите двойки направиха тази стъпка и също след няколко седмици се омъжиха и следваше най-хубавата част- сватбата,която щеше да бъде обща за всички.

И там мина по същия начин. Официално Те и Кук,Джин и Джун,Хоби и Лиса и Юнги и Чим се ожениха.

А за голямо учудване на всички,но най вече на Кук,майка му също присъстваше на сватбата. Тя беше осъзнала всичките си грешки,като попречваше на сина си да се среща с Те и вече беше нов по-добър човек. Тя осъзна,че всъщност Те не е лош човек,и че ще се грижи много за Кук.

****след няколко години****

Всички си живееха чудесно. Всяка двойка имаше тяхна къща,като къщите им се намираха на една и съща улица,за да може от време на време да се посещават и да се събират. Сега след всичко,което им се случи до сега разбраха,че е време да направят и по-горната стъпка във връзкките им- а именно,наследниците на семействата им.

=================
Здравейте сладури *-*
Трудно ми е да ви кажа това,въпреки че изглеждаше лесно в главата ми преди няколко дена. Това беше финала,на моята история. Трудно ми е да ви го напиша,защото и мен ме боли,че я спирам и че ви го причинявам. Но всяка история има своя край и беше време да настъпи и на моята края. Искам да отправя големи благодарности,че ме качихте на най-високата позиция до сега - #3 Short Story,че ме подкрепяхте да продължавам да я развивам,че коментирахте гласувайте,четяхте и т.н. Сбъднахте моята мечта - а именно,да се докажа пред всички вас.Горда съм със себе си. Но преди всичко ще ми липсва историята и че се разделям с нея,защото тя се превърна в мое ежедневие и хоби и без нея няма да е същото. Въпреки че получавах и хейт съобщения,вие ме мотивирахте да продължавам. Колкото и странно да ви звучи,тя промени моите представи,гледна точка,общо казано: тя промени коренно представите ми. А също,за да не ви депресирвам както в момента аз се чувствам,можете след няколко седмици,месеца и нова история,но за да научите първи за нея следете блога ми. Всъщност не мога да кажа точна дата или месец,просто когато ми дойде музата. И също се надявам да не забравите за мен и книгата...
Знайте,че много ви обичаммм и ви благодаря <3333333
Съжалявам,ако има грешки също...

Continue Reading

You'll Also Like

59.8K 905 16
Тук ще намерите смутове свързани с BTS. Някои са шипове, а други са x Reader. ONE SHOT
175K 20.4K 108
❝Sorry, my YouPad's charging.❞ In which Steven Grant Rogers wanders through the ever evolving path of technology. [SOCIAL MEDIA] [May 3, 2016 - June...
93.6K 6.3K 100
🪐Започната: 16/12/2020🪐 🪐Завършена: 13/07/2021🪐 ~Предварително се извинявам за всички допуснати...