2 Players

By Blondeandperv

1M 18.6K 2.5K

O poveste de dragoste contravențională între doi playeri, plină de experiențe erotice dincolo de limita imagi... More

Capitolul 1:Intalnirea
Capitolul 2: Apartamentul
Capitolul 3: Hollywood, mall si placere.
Capitolul 4:Fite, printi/printese si un concurs
Capitolul 5: Interzis minorilor...
Capitolul 6: Trezirea in dus
Capitolul 7: In rai pe valuri
Capitolul 8. O noua provocare
Anunț
Capitolul 9 : Justin, o aventură care îmi da viața peste cap
Capitolul 10: Probleme, probleme și iarăși probleme
Capitolul 11:Contractul
Capitolul 12: Vechi cunostințe
Capitolul 13: Hello old life (thank you rich boyfriend)
Capitolul 14: Revelații în familie
Capitolul 15: Un pic de pasiune prin bucătării și birouri
Capitolul 16: Micuța mea perversă
Anunț....
Capitolul 18: Noua-vechea eu
Capitolul 19: Jessica, eu.....
Capitolul 20: Durere peste tot
Capitolul 21: Întâlnire neașteptată
Capitolul 22: Agonie totală
Capitolul 23: Tu?
Capitolul 24: Evadăm odată de aici?
Capitolul 25: Răzbunare, dulce răzbunare
Capitolul 26: Poți repeta puțin ce ai spus?
Capitolul 27: Welcome home party
Capitolul 28: Decizii, decizii
Capitolul 29: Alice
Capitolul 30: Rollercoaster emoțional
Capitolul 31: Vizită la doctor și puțină distracție
Capitol Special de un an de 2 Players
Capitolul 32: Poate m-ar ajuta
Capitolul 33: Secretul e să fii stăpân pe viața ta
Capitolul 34: Rock Party

Capitolul 17: Înotând prin frișcă și căpșuni

29.9K 493 35
By Blondeandperv

Trebuie să va întoarceți cu 2 capitole ca să-l citiți pe cel precedent. Nush de ce dar mi l-a pus după anunț.....

Amanda P.O.V.

Grozav! Acum sunt legată de pat, cu un caluş în gură fără nicio scăpare și idiotul și enervantul de Chris a plecat, lăsându-mă neajutorată! Toate eforturile mele au fost zadarnice, tot cum a vrut el am făcut. Stau destul mai bine de zece minute și mă holbeaz la caii verzi de pe pereți. Sunt așa plictisită! Ce-o face Chris?! Când o să scap de aici o să și-o ia rău de tot! Îmi pregăteam planul, când s-a auzit ușa de la intrare și vocea răgușită a lui Chris:

-M-am întors, iubito! a spus asta de parcă eu aș găti în bucătărie și l-aş aștepta, nu legată de un pat cu un caluş în gură!

A intrat în cameră având o mască pentru ochi. M-am uitat fioros la el, atenționându-l să nu facă ceea ce vrea să facă. Însă, bineînțeles că m-a ignorat și m-a orbit! Oh, iei! Tot ce mi-am dorit vreodată! Să fiu legată de un pat, oarbă și mută! L-am auzit ieșind din cameră și l-am înjurat în ultimul hal, fiind nervoasă pe el fiindcă îmi făcea asta și pe mine, fiindcă îmi plăcea ce îmi facea. L-am auzit intrând la loc în cameră și l-am simțit respirând deasupra buzelor mele. Într-un final s-a îndurerat de mine și mi-a scos obiectul de tortură din gură. Moment, în care m-am dezlănțuit:

- Cum îți permiți! Ești cel mai mare nemernic din istoria nemernicilor! Cum ai putut să îmi faci asta? Știai bine că nu vroiam! Ești așa de........

Nu am apucat să continui, deoarece mi-a închis gura cu un obiect dulce. O explozie de senzații mi-au invadat gura în timp ce mestecam. Senzațiile oscilau de la dulce la acru, de la aromat la fără niciun gust. Și apoi mi-a picat fisa! Mâncam o căpșună! Doamne, ce blondă pot fi uneori! Am scos un Mmmmm! Era chiar bună!

-Mai vreau! am spus eu cu o voce de copil, făcându-l pe Chris să râdă. Of! Cumva ocupația mea principală este să-l fac  pe Chris să râdă? Sunt cumva un clovn? m-a cerat subconștientul.

- Imediat, drăguțo! spuse el pe un ton de îmblânzit animale. Mi-a dat o căpșună, apoi l-am auzit cum agită ceva și brusc aveam gura umplută de frișcă! Îmi plăcea, cu toate că eu uram frișca.

- Miam-miam! am spus eu lingându-mi buzele. Bineînțeles că iar a râs de mine.

-Acum e rândul tău să mă hrănești! a spus el, băgându-mă într-o ceață totală. Cum? Și cum s-ar presupune că aș reuși? Folosindu-mi mâinile care nu sunt legate?

Chris nu m-a lăsat să protestez, fiindcă s-a pus peste mine și a început să îmi sărute gâtul, făcându-mă să gem și să uit replicile usturătoare pe care le pregătisem. Sărutările coborau din ce in ce mai jos, ajungând la claviculă, mușcând ușor de ea. Atingerile sale se opresc brusc, lăsându-mă foarte doritoare. Mâinile sale acum îmi mângâiu spatele, făcându-mă să mă arcuiesc de plăcere. Mi-a deschis capsa de la sutien mi l-a scos oarecum. Îmi eliberase sânii, însă încă era pe brațe, pe undeva deasupra capului. L-am auzit mormăind apreciativ la vederea sânilor mei foarte excitați. A luat tubul , cred, după cum s-a auzit. L-a agitat puțin, apoi a apăsat pe buton și frișcă a ieșit, ajungând să stea pe sânii mei. Nu se mulțumea cu puțin, dat fiind faptul că a turnat pe puțin jumătate de tub! Era o senzație ciudată în sensul bun.

-Acum pot să mănânc de pe tine, a spus el cu o voce senzuală la urechea mea. Îi puteam simți respirația pe gât, gâdilându-mi pielea. Peste câteva secunde am simțit cum ceva se mișcă pe pieptul meu. Era o căpșună, după miros. Se pare că iubitul meu a decis că este mai interesant să ia frișca de pe mine, decât din tub.

- Mmmm! Până și frișca are alt gust de pe tine, a spus el gemând exagerat.

Mi-am dat ochii peste cap, cu toate că nu mă putea vedea. A mai mâncat încă câteva căpșuni de pe mine, trecând cu ocazional cu câte o căpșună peste sfârcurile mele. E greu de descris ce simțeam în acel moment. Nu știu exact câte căpșuni a mâncat, fiindu-mi imposibil să le număr. Cert este că la un moment dat, a abandonat misiunea Căpșuni de pe iubita mea și a trecut la misiunea ultra secretă Hai să ne lingem iubita. Limba lui trecea peste toată porțiunea acoperită de frișcă, lingând fiecare centimetru pătrat de piele. Am gemut când mi-a luat un sfârc între buzele sale și a început să se joace puțin cu el, mușcând și trăgând. Când a terminat de "curățat" zona s-a îndepărtat brusc de mine, făcându-mă să scot un Nuuuu! plin de regret. Și care a fost reacția lui Chris? Aţi ghicit! A început să râdă de mine!

- Chiar așa amuzantă sunt? am întrebat eu exasperată.

-Oooo! Și încă cum! Ar trebui să te înscri la circ! I-ai face praf pe toți clovnii! a spus el printre hohote de râs.

Am tras de cătușe, vrând să îi dau o palmă "prietenește", cum îmi este obiceiul. Am oftat învinsă și i-am așteptat următoarea mișcare. Se pare că a înțeles mesajul meu, fiindcă am simțit cum ochii îmi sunt eliberați din bezna, care îi acoperea acum câteva secunde. Clipesc des ca să mă obișnuiesc cu lumina. Când într-un final am fost capabilă să văd și eu ceva, m-am uitat la Chris ca să-l văd mâncând o căpșună și privindu-mă amuzat.

- Acum ce ai de gând să faci cu mine? am întrebat eu.

- Depinde.

-De ce?

-De cum te porți.

- Adică?

-Dacă ești cuminte te eliberez, iar dacă protestezi te mai țin legată, a spus Chris calm.

De ce mă simt ca un animal de la circ? Faci cum vrem noi și ești recompensat. Nu faci ca noi, ești pedepsit. Grozav! Am ajuns acum animalul de companie al iubitului meu.

Am dat din cap ca să înțeleagă că fac  precum vreau el. S-a uitat chiorâș la mine, de parcă aș fi zis că pământul e plat. Părea să-și cântărească opțiunile în minte. Până la urmă a ales ce era bine pentru amândoi, fiindcă m-a eliberat din strânsoarea catușelor. Moment în care eu am început să îl sărut pasional, mâinile mele intrând sub tricoul său și mângâindu-i spatele musculos. L-am lipit de mine și într-un moment bine ales, am făcut schimb de locuri, eu stând acum deasupra lui. Am întrerupt sărutul ca să îmi dau jos sutienul, pentru o mobilitate mai bună. După ce am aruncat sutienul pe undeva prin cameră, am continuat să îl sărut plin de dorință. Sper să nu îi dau nimic de bănuit. I-am luat brațul drept și am început să îmi plimb un deget pe lungimea lui. Când am ajuns la încheietură am strâns-o tare și am ridicat-o deasupra capului său. Continuând să îl sărut ca să nu bănuiască nimic în purtarea mea, am luat una dintre curelușele catușelor și i-am legat brațul de ele. M-am ridicat brusc și i-am luat și celălalt braț, legându-l, cu toate că opunea ceva rezistență. M-am ridicat de pe el și mi-am dus mâna la pantalonii săi, desfăcând nasturele și fermoarul, eliberându-i membrul. Încă tot nu purta boxeri, deci îl putem observa în toată splendoarea lui. I-am scos blugii, trăgând de ei cu putere, iar, când în sfârșit am reușit, am căzut în fund, cu ei în mână. Chris era încă prea șocat ca să reacționeze. M-am ridicat în picioare și i-am luat unul dintre picioarele sale, vrând să le leg de pat. Însă nu aveam nicuo șansă. Era cu mult mai puternic decât mine și acum se încăpățâna să nu mă lase să reușesc. Bine! Vrei să jucăm dur, dur vom juca! I-am luat membrul în mâna mea dreaptă și am început să îl satisfac, plimbându-mi mâna în sus și în jos. În momentul în care și-a închis ochii, am tras cu putere de piciorul său drept, îndreptându-l și prinzându-l cu o cătușă, strângând tare curelușa de piele. A deschis ochii brusc, uimit de gestul meu. Așa iți trebuie dacă te iei de un Bennet! am spus eu în gândul meu. Tata precis ar fi mândru de mine, văzând că am preluat controlul situația. La celălalt picior nu a mai opus rezistență, lăsându-mă să-l leg din prima. Perfect! Acum să înceapă răzbunarea!

Chris P.O.V.

Nu pot să cred cum a reușit să întoarcă situația în favoarea ei. Cu toate că sunt revoltat, trebuie să recunosc că arată bine ca o prințesă amazoniană a răzbunării. Mă face să mă excit mai tare decât sunt deja. Nu știu ce va face cu mine, însă am câteva presupuneri. Mă uimește grația cu care s-a urcat peste mine, așezându-se liniștită peste membrul meu. Am gemut, când am constatat că nu avea de gând să îl insereze în interiorul ei. Și-a pus mâna pe pieptul meu, plimbându-și degetele, făcând cerculețe. Și-a poziționat ambele mâini pe tricoul meu, strângându-l în pumni, făcând tricoul să scoată un sunet asurzitor în momentul în care l-a rupt de pe mine, aruncând bucățile de material prin cameră. A lua tubul de frișcă de pe noptieră, l-a agitat și a turnat spuma dulce pe abdomenul meu, făcându-mi-l alb. A luat o căpșună și după ce a mâncat-o cu viteza luminii stinse. S-a aplecat peste mine, lingându-mi partea de sus a abdomenului, uitându-se la mine. S-a ridicat brusc, sânii ei fiind acum acoperiți de frișcă. Oo! Ea știe cel mai bine ce face. S-a aplecat din nou, de data asta limba ei pornind de deasupra membrului meu, lăsând o dungă de piele în urma ei. Bineînțeles că dorea să mă tortureze, fiindcă nu pierdea nicio secundă contactul vizual cu mine.

Când a terminat tortura senzuală la care m-a supus, și-a dat jos chiloții s-a poziționat deasupra membrului meu, lăsându-mă să intru în ea. Ea era cea care se mișca, în ritmul ei, nu foarte grăbit, și îmi atingea corpul. Eu eram legat și incapabil să fac orice. Îmi ridicam șoldurile ocazional ca să  intru mai adânc în ea, însă cam asta era tot de ce eram capabil. Creștea treaptat ritmul, făcându-mă să gem încet de plăcere. Ritmul era deja alert, simțind cum mă apropii de final. Amanda s-a eliberat prima, gemând puternic, orgasmul ei făcându-mă să mă ating și eu punctul de maximă plăcere.

*Peste ceva timp*

Sunt încă legat de pat, cu Amanda peste mine și foarte euforic. S-a lăsat o tăcere adâncă în această cameră, după ce acum câteva minute era umplută de sunetele noastre primitive de împerechere. Bineînțeles, că am rupt tăcerea cu o replică "inteligentă" tipică mie:

- Iubito, te iubesc foarte mult! Însă ești drăguță să mă dezlegi și pe mine?

Și-a dat ochii peste cap, însă s-a conformat. Acum, că aveam mâinile libere, i-am luat capul în mâini și am sărutat-o cât de dulce se poate, încercând să îi transmit prin sărut toată dragostea mea pentru ea. O iubes. Ăsta e adevărul. O iubesc cu toată ființa mea și vreau să îi dăruiesc lumea, pe mine și inima mea...

→→→→→←←←←←
Hey guys! Cum vi se păre noul capitol? Vă place cum am descris din mintea lui Chris? Comentați, plz.

Încă o dată, aș vrea să vă cunosc ca să vă pot îmbrățișa pentru tot ce ați făcut pentru mine. Sunteți geniali. Vă iubesc!

Și încă ceva: Party Hard! Povestea mea e pe locul 4 la ficțiune generală și 12 la povestiri de dragoste. Acum două zile era pe 7 și pentru asta trebuie să vă mulțumesc vouă.

Kisses, L. :*

Continue Reading

You'll Also Like

34.8K 1.7K 35
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top
10.2K 163 25
Cei doi protagoniști ai acestei frumoase povești reușesc într-un final să ducă o frumoasă poveste de dragoste 💕 Citeste mai departe daca vrei s...
18.1K 1.3K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.
12.8K 1.2K 51
S-ar putea oare ca dragostea să fie remediul unei boli necruțătoare? Există oare o a doua șansă pentru răul făcut cu intenții bune? Jessi...