Serial Killer

By RabiEkici

66.9K 6.4K 14.8K

Louis bir seri katil ve Harry katiline aşık olacak olan bir polis.. Ya da "Tanrım canımı almakta bu meleği gö... More

"W"
Mask
Blue Eyes
Shadow
Same Eyes Blue
Meet with pain
You'll be back, Harry.
I will tell you everything
Vas Happenin to me
Losing My Mind
Baby, here we go again
New beginning
Thirsty
Can you dance with me
Please,Don't go
Forest
Welcome home
Let's try together
Mozzarella and gay vodka
Draw me like one of your french girl
Go behind love
Je suis allé au cinéma avec mes copain et ma famille
Dusk till dawn
Sweet but Psycho
Call me by your name
Stockholm Syndrome
Welcome to the final show

Last Victim

2.8K 280 1.1K
By RabiEkici

Yanlış anlaşılma yüzünden özür dilerim lslsllsls iyi okumalar

"Gördüğüm tanıdık mavilerle kalakaldım.."

Elindeki dondurmayı ağzına burnuna bulaştırmış ve şaşkınlıkla bana bakan Niall'ı görmemle sinirden tısladım.

"NİALL SİKTİĞİMİN HORAN'I,EVİME KATİL GİBİ GİZLİCE GİRİP BENİ NASIL UYKUMDAN UYANDIRIRSIN!"

"Hey Sakin ol Harry, dündendir sana ulaşmaya çalışıyorum.İş çıkışı mesaj atıcam demiştin sen atmayınca ben defalarca arayıp mesaj attım. Cevap vermeyince merak edip buraya geldim ve öğlen oldu dostum ne uykusu bu"

Hızlıca doğrulup komidinin üzerinden telefonumu alıp kontrol ettim.Oh,Nialler kişisinden telefonunuzu sikecek kadar mesaj ve cevapsız çağrı..

"Alarm niye çalmamış ki..Of başım çatlıyor."

"Bu kadar uyursan tabi çatlar.Gelirken fırından kruvasan aldım kahvaltı yaparız ilaç alırsın geçer, hadi."

Niall'ı başımla onayladıktan sonra beraber mutfağa indik.

"Ben sadece yemeyi severim bilirsin dostum bu yüzden ben oturuyorum sen de bir şeyler hazırla." dondurmasının külahını sömürerek konuştu.

"Şöyle yapıyoruz sen ilk önce elini yüzünü şu dondurmadan temizleyip ardından kahvaltılıkları çıkarırken ben de omleti hallediyorum."

Niall göz devirerek yerinden kalkıp elini yüzünü yıkadıktan sonra kahvaltıkları çıkarmaya başladı. O sırada hızlıca omleti yapıp ikimize ortak bölüp tabaklar koydum. Sofra tamamen hazır olunca ikimiz de oturup yemeye başladık.

Omletten koca bi parça ağzına tıkıp konuşmaya başladı "Anlat bakalım beni dün ekmenin daha doğrusu bir mesaj bile atamayacak olmanın nedeni neymiş"

"Of Neil sorma dün çok yorucu bi gündü eve gelince yemek filan yedim ardından direkt yatağa atlayıp uyumuşum.Sana mesaj atmayıda unuttum kusura bakma."

Sinsice gülüp konuşmaya başladı. "Yoksa yeni enişte yaptın da o mu yordu? "

"Zevzeklik yapma Niall." Kaşlarımı çattım. "İşten fırsat mı oluyor özel hayatımız olsun?"

"Tamam yaa,zaten senin mürvetini göremeden ölücem" Sahte bi şekilde üzülüp dudak büzdü.

Göz devirip yemeğe geri döndüğümde tekrar konuştu. "E anlat bakalım"

"Yeni bi dosya..Şu İngiltere'nin her yerinde bahsedilen seri katil var ya,diğer şubeler işin içinden çıkamayınca bizim şubeden yardım istemiş.Müdür benimle konuştu işte onu çözmeye çalışıyoruz."

"Ohaaa şu her yerde bahsedilen psikopatt.. Çok korkutucu ama aramızda kalsın ben onu çok havalı buluyorum.Yani insanlar öldürülmese büyük takipçisi olucam adamın.."

"Hıı ol ol dün gelen bilgiyle son hayranın yanağına kanla W harfi yapmış psikopat.Nesi havalı be."yüzümü buruşturdum.

"Hadi bee" Gözleri parladı. "W neymiş ki"

"Nick name ya da isminin baş harfi olabilir. Biz Bay W diyoruz."

"Bay.." Konuşmaya başladığı anda telefonumun arama sesiyle sustu.

Telefonu sallayıp Niall'a göstererek konuştum. "Bak rahat nefes alamıyoruz ki."

"Efendim Zayn?"

"Harry biliyorum bugün yarım gün izinlisin ama gelmen lazım. " Göz devirdim bu alarmın çalmamasını açıklıyor. "Bay W'nin yeni kurbanı var.."

Sıkıntıyla nefes verdim. "Bi saate oradayım Zayn"

Telefonu kapatıp beni bekleyen Niall'a bakarak anlatmaya başladım. "Bay W'nin yeni kurbanı olduğunu söylüyor.Hemen gitmem gerek"

"Tamam o zaman dostum sen yukarı çıkıp üstünü filan hallet ben burayı toplar çıkarım."

"Topladıktan sonra bekle seni ben bırakırım"

"Gerek yok zaten bugün baya yoğun olacağa benziyorsun.Daha sonra bi şeyler yaparız ama akşam bana yazmayı unutma" gülümsedi.

"Oh bu sefer unutmayacağım. Şimdiden görüşürüz dostum" Hızlıca ayağa kalkıp mutfaktan çıktım.

"Görüşürüzz."

Yukarı çıkıp hızlıca bi duş alıp dişimi fırçaladım.Ardından üstümü giyip parfümümü sıkıp aşağı indim.Niall çoktan gitmiş olmalıydı.Telefonumu ve anahtarlığımı alıp evden çıktım.

~

Karakola girince dünden daha yoğun bi ortam gördüm.Kimseye görünmeden hızlıca Zayn'in odasına adımlıyordum ki Zayn odasının kapısını kapattı ve beni görmesiyle o da bana doğru yürüdü.

"Selam dostum naber"

Etrafı işaret edip konuştu. "Bildiğin gibi işte."

"Ee son olaylar ne?"

"Ben de sadece yeni kurban olduğunu biliyorum şimdi hep beraber öğreneceğiz."

Beraber Steve'in odasına doğru döndüğümüz anda Steve yanındaki biri kilolu diğeri kaslı kumral olan iki adamla elinde tuttuğu dosyayla konuşarak çıktı.

"Bunlar da kim böyle?" Bakışlarım hala onlardayken sordum.Zayn tam konuşmaya başladığında önümüzde duran Stefanie ve Angela'nın konuşması bunu böldü.

"Ah Ang,baksana sence de amir Liam çok yakışıklı değil mi?" Erimiş gibi adamı süzdü.

"Ah evet öyle ama sanırım şansızız."

"Neden kii?"

"Doğu Londra Çocuk şubesi müdürü Cherly ile çok yakın olduklarını söylediler. Sanırım sevgililer"

"Oh güzel kız, yakışırlar"

Söylediği şeye yüzümü buruşturdum. Ne kadar güzel olsa da yakışmazlar. Niall şu an burda olsa "Ewww kesinlikle shiplemiyorum" der onu uzun zamandır bi eş bulmaya çalıştığı Zayn'e filan shiplerdi. Düşüncelerimi Zayn'in sinirlendiği belli olan sesi böldü.

"Neden işinize dönmeyip burda insanların özel hayatını tartışıyorsunuz?"

Söylediği şeyle kızlar haklısınız mırıltıları çıkarıp işlerine giderken ben de Zayn'e sinsice gülüp Neler oluyor? bakışlarımı yolluyordum. Zayn omuz silkip bakışını tekrar Steve tarafına çevirince ben de o yöne baktım.Adının Liam olduğunu öğrendiğim adam Steve ve diğer adam konuşurken bakışlarını karakolda gezdiriyordu. Sonra bakışları bize doğru döndü ve Zayn'i buldu.Gülümsedim..

~Zayn anlatımıyla~

Kızların konuşması beni ilgilendirmiyordu ama hem onlar-Cherly ve Liam-hiç yakışmıyordu hem de heyy insanların özel hayatını böyle dedikodu konusu yapamazlar.

Sinirle tısladım. "Neden işinize dönmeyip burda insanların özel hayatını tartışıyorsunuz?"

Kızlar bi şeyler mırıldanıp uzaklaşınca Harry'nin sinsice bakışlarını fark edip omuz silktim ve tekrar önüme döndüm.

Steve ve James konuşurken Amir Liam'ın bakışları karakolda gezinme başladı.Sonra bakışları bizim tarafa döndü.Amir Liam gözümün içine bakınca kalbimin durduğunu hissettim.Ardından o içimi ısıtan gülümsemesini bana sununca ben de ona karşılık verdim.

~Harry anlatımıyla~

Hep beraber toplantı odasına geçtik.Steve konuşmaya başladı.

"Bunlar Doğu Londra Polis Karakolundan cinayet masası müdürü James Corden ve amir Liam Payne.Bugün olan cinayetten dolayı burdalar ve bu olay çözülene kadar bizimle çalışacaklar."

"Bugünün kurbanı Gemma Austin.Londra'nın önemli gazetecilerinden.Çalıştığı gazete seri katil olayını uzun zamandır araştırdığını ve önemli yollar katettiğini söylüyor.Bizim aklımıza tek bi şey geliyor ki o da gerçekten önemli bi şey yakaladığı anda Bay W tarafından yakalanması ve şu an ki vahim durum.Bunlar cesedin son hali siz de bi bakın"

Zayn ile fotoğrafları alıp incelemeye başladık.Aynı anda da incelemeden gelen sonuçları okuyorduk.Toplantı odasında şuan sadece Steve, James, Liam , Zayn ve ben vardık.Diğer çalışanlarda aynı şekilde önceden bilgilendirilmişti.İncelememiz bitince konuşmaya dinlemeye başladık.

Steve sıkıntıyla saçını düzeltip konuşmaya başladı. "Seri katilimiz Bay W çok zeki ve çok güçlü.İşlediği suçların yakalanmamasından bunu anlıyoruz.Leeds,Liverpool,Bradford.. Ve saymadığım diğer şehirlerimizdeki tüm karakollar ve polislerimiz çok güçlü ama hala yakalanma söz konusu değil.Ne yapabiliriz, nereden hareket edeceğiz cidden bilmiyoruz.Donup kalmış durumdayız."

"Kesinlikle Steve,bu hırsız gibi bir şey değil ki. Hırsız olsa çok değerli olan yerleri soyar. Zaten elimizde güzergahları var.En azından bi sonraki yeri biliriz.Ama işte seri katil adam. Bir kurban seçip ortaya koyup onu avlamasını bekleyemeyiz ya" müdür James konuşmasını bitirince içimden düşünmeye başladım.

Doğru ya bir kurban seçip onun avlamasını bekleyemeyiz ya..

Continue Reading

You'll Also Like

754 60 2
Bir çok yerden istendi bende kıramadım umarım beğenirsiniz. Arif güloğlu ve Cenan Adıgüzel shipi adına yazıyorum. Bu kitap kesinlikle kurdudur fakat...
39K 2.8K 28
Orijinal link: http://www.asianfanfics.com/story/view/789046
6.1K 657 69
Translations/ @beccblaierr Josh gece geç saatlerde komşusunun çığlıklarını duyuyordur...
betty By ︎ ︎

Fanfiction

2.4M 213K 33
okumayın for vanilla baby