2 Players

By Blondeandperv

1M 18.6K 2.5K

O poveste de dragoste contravențională între doi playeri, plină de experiențe erotice dincolo de limita imagi... More

Capitolul 1:Intalnirea
Capitolul 2: Apartamentul
Capitolul 3: Hollywood, mall si placere.
Capitolul 4:Fite, printi/printese si un concurs
Capitolul 5: Interzis minorilor...
Capitolul 6: Trezirea in dus
Capitolul 7: In rai pe valuri
Capitolul 8. O noua provocare
Anunț
Capitolul 9 : Justin, o aventură care îmi da viața peste cap
Capitolul 10: Probleme, probleme și iarăși probleme
Capitolul 11:Contractul
Capitolul 12: Vechi cunostințe
Capitolul 13: Hello old life (thank you rich boyfriend)
Capitolul 14: Revelații în familie
Capitolul 16: Micuța mea perversă
Anunț....
Capitolul 17: Înotând prin frișcă și căpșuni
Capitolul 18: Noua-vechea eu
Capitolul 19: Jessica, eu.....
Capitolul 20: Durere peste tot
Capitolul 21: Întâlnire neașteptată
Capitolul 22: Agonie totală
Capitolul 23: Tu?
Capitolul 24: Evadăm odată de aici?
Capitolul 25: Răzbunare, dulce răzbunare
Capitolul 26: Poți repeta puțin ce ai spus?
Capitolul 27: Welcome home party
Capitolul 28: Decizii, decizii
Capitolul 29: Alice
Capitolul 30: Rollercoaster emoțional
Capitolul 31: Vizită la doctor și puțină distracție
Capitol Special de un an de 2 Players
Capitolul 32: Poate m-ar ajuta
Capitolul 33: Secretul e să fii stăpân pe viața ta
Capitolul 34: Rock Party

Capitolul 15: Un pic de pasiune prin bucătării și birouri

33K 495 50
By Blondeandperv

-Pfui! răsuflu eu ușurată și mă așez pe canapea. Chris se așează lângă mine și mă ia de mână.

-Ești ok? mă întreabă el.

Am dat din cap și l-am strâns de mâna.

-Haide! Știu de ce ai nevoie.

M-am uitat întrebător la el, însă el se uita entuziasmat la mine. M-a dus în bucătărie și mi-a zis:

- Șezi!

M-am conformat și am chicotit ușor auzindu-i tonul autoritar. N-am văzut exact ce făcea, însă l-am auzit bombănit. Oare ce-o face? Mi-am primit răspunsul când mi-a așezat ceva aromat în față. După o lungă cercetare, mi-am dat seama că era ciocolată caldă. Mirosul dulce al scorțișoarei îmi încântă simțurile, iar bezele plutitoare mă făceau să îmi aduc aminte de copilărie. Zâmbeam ca o idioată și mi-am dat seama că și de data aceasta Chris și-a dat seama de ce am nevoie.  I-am mulțumit cu cel mai dulce zâmbet al meu și am luat o gură din ciocolata mea, sorbind cu poftă. Am gemut când lichidul fierbinte și dulce mi-a alunecat pe gât. Aveam ochii închiși ca să absorb toate senzațiile care îmi invadau substanța cenușie. Când i-am deschis l-am observat pe Chris uitându-se la mine cu privire amuzată de parcă s-ar întreba ce vârstă am. Puteam să îmi dau seama că bărbatul pe care îl iubesc până la lună și înapoi se abținea să nu râdă de mine. Își mușcă buza inferioară și încerca să își convingă organismul să nu râdă, însă a eșuat, izbucnind într-un râs zgomotos. M-am uiat fioros la el și i-am zis:

- Ce râzi, mă? Mă găsești amuzantă?

-Și încă cum! Uiatăte în oglindă și o să vezi că ai mustață pe care nu știu ce monsieur, șef bucătar pe la Paris ți-o va invidia.

Oh, nu! Nu pot să cred! M-am repezit la suportul pentru șervețele și am luat mai multe. Însă nu am apucat să mă șterg, că m-am trezit cu Chris imobilizăndu-mă între el și perete și făcându-mi o poză cu Iphone-ul lui. Stai! De unde până unde telefon? M-am încruntat ca un copil mic, supărat că nu și-a primit acadeaua (aia din zahăr, perversilor). Chris mi-a mai făcut o serie de poze, apoi, când a considerat că o sută de poze sunt suficiente, a aruncat telefonul pe bufet, acesta, derapând cu stil. Oare el are ceva de mărturisit? Un trecut întunecat de ninja la palatul unui șogun? A luat teancul de șervețele mototolite din pumnul meu și mi-a șters fața concentrat, fața lui având câteva cute în jurul ochiilor și între sprânceane. După ce a terminat mi-a depus o scurtă sărutare pe buze, pe care eu am transformat-o într-un sărut în toată regula.

Limbile noastre se războaiu pentru dominare, căutând și explorând fiecare colțișor întunecat al gurilor noastre. Se învârteau și se contopeau, căutând să se cunoască, să se regăsească. Chris m-a apucat posesiv de fese și m-a ridicat, așezându-mă pe insula din mijlocul bucătăriei.  Oalele agățate zdrăngăneau ca nebunele, parcă protestând împotriva unirii dintre noi. Le-am redus la tăcere, aruncându-le pe jos, ca să ne facem loc. Stăteam în fund pe blat, cu picioarele încolocite în jurul corpului său, încercând să îl aduc cât mai aproape. Așa eram la același nivel, dată fiind înălțimea mea sub medie. Fără tocuri kilometrice mă uit la toți de jos. Hainele noastre dispăreau rapid, reușind să ne contopim trupurile, el intrând cu viteză în mine. Am scos amândoi sunete primitive, izvorâte din partea noastră animalică. Se mișca rapid, intrând și ieșind parcă prea lent, cu toate că știam că este o viteză cu mult peste medie. Membrul său în interiorul meu este tot ce mi-aş putea dori vreodată. Simțeam cum mă umple și mă satisface, aducându-mă rapid în pragul orgasmului. Nu mai am gânduri coerente, mintea mea fiind plecată de mult oriunde s-o duce ea în momente ca acestea. Singurele mele gânduri mai aproape de Terra și ființele omenești erau legate de BFF-ul meu......

-Chris! am strigat eu în momentul în care ne-am eliberat amândoi, având unul dintre multele noastre orgasme împreună.

*****

După ceva timp, când în sfârșit am devenit și eu conștientă de mediul înconjurător, mi-am dat seama, că stăteam întinsă pe marmura rece cu Chris deasupra mea, lipindu-mă de piatra dură. Nu vorbeam, doar încercam să ne tragem sufletul. Îi puteam simți respirația pe sânii mei, gâdilându-i cu respirația sa caldă. Se auzeau numai respirațiile nostre, putând din când în când să îmi aud inima bătând cu putere pentru iubirea vieții mele, Chris. Mă sperie modul și viteza cu care acest om mi-a dărâmat zidurile de apărare, creând un tunel direct spre inima mea, cucerind-o instant. Mi-a intrat pe sub piele, fiecare gând de-al meu este legat de el, conștient sau nu...

Tăcerea a fost întreruptă de revolta stomacului meu, care se considera cântăreț de operă. Am început să râdem ca la comandă, ba chiar am reușit să și cad de pe blat în momentul meu de rostogolire. Atunci ne-am oprit și am devenit serioși pentru aproximativ trei secunde, fiindcă am izbucnit amândoi în râs, din nou. Când ne-am calmat, mi-a spus rânjind până la urechi ca motanul din Țara Minunilor:

- Știi, pentru o fată așa slaba ca tine, ai un stomac mai pofticios ca al unei femei însărcinate.

- Hei! am spus eu indignată. Ar trebui să ai grijă când o să fiu bombată cu un mic omuleț în mine.

L-am văzut înnegrindu-se la față și l-am întrebat alarmată:

- Ce-i? Am zis ceva greșit?

- Ah...nu-i nimic. Stai liniștită! Doar aveam un flashback cu cineva drag mie care spunea exact la fel. Mici omuleți, explică el.

M-am hotărât să schimb subiectul când i-am văzut privirea îndurerată. Deci, ce putea face o fomistă ca mine? L-am întrebat dacă e foame și vrea ceva de mâncare.

- Sunt sigur că nu te oferi să gătești pentru mine. O faci pentru tine, spuse el.

Mi-am dat ochii peste cap și m-am ridicat, căutându-mi rochia prin bucătărie. Mi-am îmbrăcat și mi-am prins părul într-o coc, un lucru foarte rar pentru mine. Mi-am căutat lenjeria intimă, iar când am găsit-o am tras-o rapid pe mine. M-am uitat la Chris, care îmi urmărea fiecare mișcare, parcă devorandu-mă. Mi-am pus mâinile în șold, parcă vrând să-i transmit să se miște odată. A înțeles mesajul și s-a îmbrăcat cu perechea de boxeri, ajunsă pe aragaz. Am deschis ușa frigiderului și am ales de acolo absolut tot ceea ce aveam nevoie: puiul și legumele congelate. Am pus apa la fiert și am căutat prin bucătărie tăiețeii din ovăz.

În timp ce găteam, Chris se juca cu sistemul audio din casă, din boxe răsunând melodia Gorila a lui Bruno Mars. Oare ce încearcă să-mi transmită cu versurile acestei melodii? A venit spre mine cântând cât se poate de fals, parcă încercând să-l imite pe artist:

Cause you know how I like it use a dirty lover/ If the neighbours call the cops, call the sheriff, call the SWAT we don't stop, we keep rocking while they knocking on our door and you're screaming give it to me baby, give it to me, motherfucker!

Am început să râd cu poftă și am cântat restul cântecului cu el, având pe post de microfon un polonic și învârtindu-mă prin cameră. Ultima strofă m-a făcut să rânjeșc când am cântat-o uitându-ne unul în ochii celuilalt:

Oh, you and me baby, making love like gorillas,  you and me baby we'll be fucking like gorillas, you and me baby making love like gorillas.

Când piesa s-a terminat am început amândoi să râdem mai ceva ca niște nebuni. O piesă mai potrivită nu putea găsi. Acum se auzea melodia Talk dirty to me de Jason Derulo.

-Serios? Niște melodii cu mai multă semnificație nu puteai găsi?

- Nope, a spus accentuând "p"-ul.

Mi-am dat ochii peste cap și am continuat să gătesc, ignorându-l pe bărbatul care mă încuraja să vorbesc murdar cu el. Ar trebui să-i plătesc niște lecții de canto iubitului meu. Mă doare timpanul deja, cu toate că e drăguț cum se chinuie să cânte pentru mine.

Peste zece minute eram așezați pe covorul meu persan din living, mâncând din boluri de lemn din Japonia, cu beţe asortate. Ne uitam la un film de groază, Final Destination 3, cu tipii care cad din roller-coaster. Le-au trebuit 2 ani prieteniilor mei să mă convingă să mă urc din nou într-un carusel al groazei. De fiecare când văd un film de groază mă gândesc cum ar fi ca eu să fiu într-unul, cu toate că știu că o să mor prima, având în vedere scenariul clasic cu blonda desfrânată care moare prima și roșcata virgină trăiește mai departe. Asta, după mine, este o răutate din partea femeilor singure, care nu știu să se distreze. Prefer să mor prima, decât să stau toată viața nefutută.

Am început să chicotesc la gândul meu, atrăgându-i atenția lui Chris, care m-a întrebat ce am pățit. I-am spus teoria mea și am reușit să îl fac să râdă cu atâta poftă, încât a scos vin pe nas. Când s-a calmat mi-a spus cu un zâmbet și o privire plină de promisiuni.

- Mă bucur că gândești așa. Ar fi fost un pic cam greu să trebuiască să te trag după mine în pădure, noaptea, ca să ne facem fericiți pe amândoi. Prefer să murim primii, decât să nu pot să am acces între picioarele tale.

A fost rândul meu să mă înec cu vin, fiind total șocată de vorbele sale. Astea au fost ultimele noastre cuvinte înainte să ne pierdem unul în altul.....

*A doua zi*

M-am trezit pe la 11 după un maraton de sex, prin toată casa (pe canapea, pe podea, pe perete, în pat, etc.). Am observat că Chris nu era lângă mine. Pe perna lui era un bilet:

Neaţa, iubito! Îmi pare rău că nu sunt acum aici cu tine, să te trezesc cu sărutările mele pe gâtşorul tău de lebedă, însă am avut câteva probleme la mall și a trebuit să plec devreme. Să te gândești la mine. Mi-e dor de tine. Te iubesc. :*

A desenat o inimă mare pe verso, în care a scris Amanda+Chris, ca în clasa a VI-a.

-Awww! am spus eu cu voce tare în casa goală, fiind total impresionată de gestul său.

M-am hotărât să îi fac o surpriză. Mi-am luat o fustă albă din dantelă, un maieu strâmt negru cu o cămașa de blugi peste și niște Conversi negri în picioare. M-am dat cu puțin rimel și luciu de buze și mi-am aranjat părul. Am ajuns la mall-ul lui și l-am întrebat pe paznic unde are Chris biroul. M-a întrebat pentru ce am nevoie să știu.

- Sunt iubita lui! am spus zâmbind la acest gând.

S-a uitat chiorâș la mine, însă m-a condus la o ușa din lemn negru, de la etajul 5, etajul personalului. Am urcat cu liftul de serviciu și am bătut la ușă. O voce nervoasă mi-a strigat :

- Intră!

Am deschis ușa având un sentiment ciudat, parcă mi-ar fi fost frică să nu se răstească la mine. Avea o privire fioroasă, pe care am îmblânzit-o imaginea mea. A venit cu pași repezi spre mine și m-a luat în brațe, sărutându-mă  cu pasiune, parcă transmițându-mi cât de mult i-am lipsit. Când ne-am desprins din sărutul nostru demn de happy end-ul filmelor hollywoodene, mi-a șoptit cu o voce senzuală:

- Ce-ar fi să te duci la cumpărături până termin eu ce am de terminat și ne vedem într-o oră și mergem să mâncăm?

Am dat din cap și l-am sărutat pe obraz înainte să plec. L-am văzut încruntandu-se la telefon cu o clipă înainte să închid ușa. Mă întreb ce probleme are.

Cobor la etajul 3 și încep să hoinăresc prin mall când mă opresc brusc în fața vitrinei de la Victoria's Secret. Mi-a venit o idee genială...

*Peste o oră*

Sunt în baie și mă oglindesc în sticla enormă de pe perete. Port un palton lung roșu țipător, și pe dedesupt un set de lenjerie intimă negru cu roșu, jartiere și pantofi negri cu toc. Urc la etajul lui Chris și intru neanunțată în biroul acestuia. Vorbea la telefon și mi-a făcut semn să mă așez. Însă eu aveam alte planuri. Îmi descheiam cu viteza încetinatorului nasturii paltonului, neluându-mi privirea dea Chris. Nu se uita la mine, era concentrat pe niște hârtii, așa că mi-am lăsat paltonul să cadă zgomotos pe podea. Cu asta i-am atras atenția lui Chris, acesta rămânând cu gura căscată și încheind conversația:

- Mark, te sun mai încolo.

Chris îmi admira corpul acoperit doar de câteva piese de îmbrăcăminte. Tot ce a spus a fost un Uau! Zâmbeam triumfătoare în sinea mea și m-am îndreptat cu pași siguri scaunul lui de birou, lăsându-mă în genunchi în fața lui, stând cu picioarele un pic mai depărtate decât ar trebui. Mi-am dus mâna al umflătura din pantaloni și am mângâiat-o, simțind cum prietenul meu se trezește la viață, împingând în materialul dur al blugilor. Chris mi-a desfăcut sutienul și l-a aruncat prin cameră iar eu i-am deschis fermoarul și membrul său a ieșit triumfător. Nu a fost nevoie să-l scot din boxeri, Chris considerând că nu este necesar să poarte așa ceva. I-am luat membrul în gură, începând să mă mișc în sus și în jos pe lungimea sa. Mă mișcam repede,mușcând din când din când, sau lăsând urme cu dinții. Când am simțit un lichid sărat în gura mea, m-am dat repede înapoi, lăsând lichidul albicios să mi se prelingă pe sânii dezgoliți. Am gemut ușor când i-am simțit membrul eliberându-se peste sânii mei. Chris era în extaz, văzându-mă așa "îmbrăcată" de substanța lui. E pentru prima oară când fac asta și sper să o fi făcut perfect.

Chris m-a ridicat și m-a așezat în poala lui, penetrându-mă puternic, ocolind materialul negru care îmi acoperea zona intimă. Aveam mâinile așezate pe umerii săi și țipam de bucurie, simțindu-l în mine. S-a terminat repede, eu dispărând rapid de pe Pământ și zburând pe undeva prin Calea Lactee.

***

Eram în mașină, în drum spre casă, cu Chris în spatele meu. A încercat să mă depășească, însă nicio șansă, am turat motorul, înaintând cu mult peste limita de viteză normală. Am oprit la stop cu un scârțâit puternic de roți, Chris fiind paralel cu mine. Amândoi turam motoarele, așteptând culoarea verde. Apăsam simultan și pe accelerație și pe ambreiaj, așteptând să se facă verde, pentru a elibera pedala din mijloc și mașina să plece rapid în față. Când în sfârșit s-a făcut verde, am plecat cu un scârțâit de roți, atrăgând atenția pietonilor. Mergeam paralele, însă o schimbare de viteză de ultim moment, m-a adus pe primul loc. L-am văzut ofticându-se pe Chris, lovind volanul cu un gest exasperat. Îi mulțumesc fostului meu iubit dintr-a doișpea pentru lecțiile excelente de condus. Am ajuns prima acasă, Chris fiind la câteva secunde în spatele meu. S-a dat jos din mașină și a venit spre mine, arătându-mă cu degetul.

-Ai avut noroc! a spus el.

-Mhhh....Dadada! Cum zici tu!

Mi-am dat ochii peste cap și am intrat în casă după, scoțându-mi telefonul pentru a vedea cât este ceasul. Însă, m-a bufnit râsul.....

→→→→←←←←

Hello, guys! Am mai pus un capitol, exact când trebuia. M-a distrat mesajul de azi noapte când mi s-a spus că e luni și să pun capitolul.

Dedicație lui @CristinaCristea, comentariul tău a fost suberb. :*

Abia aștept să vad ce mai comentați și cui  să dau dedicație. O să le pun când reușesc să intru pe laptop.

Kisses, L. :*

P.S. De ce credeți că Amanda a început să râdă când a văzut ceva pe telefon. Mai exact ce a văzut. Comentați,  plz. :*

Continue Reading

You'll Also Like

16.5K 1.4K 25
-taetae, când clestem mali te măriți cu mine? -dacă vei fi la fel de dlăguț sigull -plomiți pe Degețel? -plomit pe Degețel kokie ♡ 𓂸𝐅...
12.9K 1.2K 51
S-ar putea oare ca dragostea să fie remediul unei boli necruțătoare? Există oare o a doua șansă pentru răul făcut cu intenții bune? Jessi...
7K 38 4
Această carte nu este recomandată copiilor sub 18+ sau DA CHIAR NU-MI PASĂ DOAR CITEȘTE
59.5K 3K 46
[Dramă] [Dragoste] [New Adult] Kyan și Ayla nu au nimic în comun. El e aparent un nesimțit lipsit de scrupule,în timp ce ea e delicată ca...