𝒯𝓇𝑒𝑒 𝒫𝑒𝒶𝓇𝓁 𝒜𝒸𝓉𝒾�...

By Hama32

14.8K 1.2K 143

Tél katonája. Hatalmas rejtélyek övezik, hogy mi történt vele 70 év alatt míg a barátja a jég "páncéljában" r... More

First - Emlékekkel vagy anélkül?
Second - Nevek
Third - Mosoly.
Fourth - Torony
Fifth - Laza nap
Sixth - Hülye ötlet
Seventh - Önbecsület
Eighth - Tamtam
Nineth - Próba baba
Tenth - Nagy Bumm
Eleventh - A múlt nem felejt
Twelfth - Nincs rá szükség
Nemrész #1
NEM RÉSZ, DE NEKEM FONTOS
Thirteenth - Együtt izzadni

Prológus

1.9K 116 9
By Hama32

Hüvős este volt. A férfi a háztetőkön menekült, barna, hosszúra hagyott hajába bele kapott párszor a szél. Gondolatai cikáztak miközben próbált nem leesni az ingatag cserepekről. Néha hátra fordult, hogy megbizonyosodjon, lerázta a követőit. Egy házat pillantott meg, ahol égett a lámpa. Nem volt meglepő, sok helyen még nem volt villanyoltás viszont Bucky úgy gondolta, ez a legtökéletesebb hely. Egy lendülettel ugrott a párkány felé, de kicsit túl számította magát, így beesett az ablakon. Az üvegek hangos csörömpöléssel jelezték a félkarú férfi jöttét. Bucky felkelt és leporolta magát. Az ablakra nézett, reménykedett benne, hogy nem látta ezt senki.
- Ki maga?! - hasított a levegőbe egy vinnyogó hang. A férfi oda kapta a fejét. Egy vörös hajú, alig 170 centi magas lány állt ott, kezében nevetségesen nagy vágó késsel. Viszont Bucky feltartotta a kezét. Mégis csak betörtem hozzá, gondolta.
- Kérem. Nem akarom kirabolni. Csak segítsen. Üldöznek olyanért amit ....  - akadt meg egy pillanatra - amit meg se tettem. - mondta végül. Igen Bucky?! Az a sok halott ember is ezt mondaná?! Nagyot nyelt. A remegő lány még mindig nem mozdult. Falfehér arca láttán Bucky félni kezdett, hogy sokkot kapott.
- Tűnjön innen! - csengett a határozott válasz. A férfi csak pislogott. Jól tudta, hogy ezt fogja mondani a lány, mégis furán hatott rá.
- Kérem. Csak egy este és már itt sem vagyok. - próbált rá hatni. A lány elgondolkozott, amit Bucky plusz pontnak írt fel a maradásához.
- Nem! - törte össze a vörös hajú a férfi reményeit. Bucky fájdalmas arcot vágott.
- Esküszöm nem fogom bántani. A pénze se kell.... csak egy hely ahol aludhatok. Csípős hideg van.... - nézett ki a szállingozó hóra. A lány megtörni látszott. Utálta ha valaki olyan ész érvekkel bírt rá hatni ami ellen képtelen volt ellenkezni a vajszíve miatt.
- Megcsinálja az ablakomat és maradhat. - felelte mire Bucky megkönnyebbülten elmosolyodott.
- Köszönöm. - hálálkodott. A lány eltűnt, Bucky feltételezése szerint vagy a szobájába ment vagy a konyhába, majd pár perc múlva visszatért egy tálca szendviccsel.
- Holnapra itt se legyen! - mondta feldúltan a lány és az emeletre viharzott. Bucky percekig nézett utána, majd mosolyogva megette a kapott ételt és neki állt megcsinálni az ablakot a szertárban talált, kissé koszos üveggel. Mikor végzett a felszereléssel, lemosta és elpakolt maga után. A kanapéra feküdt.
Tovább kell állnom holnap. Nem sodorhatok bajba senkit, gondolta még, de az álom úgy csapott le rá, mint derült égből villámcsapás.

Continue Reading

You'll Also Like

9K 622 34
,, Ne ölj meg! -könyörögtem a maszkos férfinak ,, Miért ölnélek meg, ha eddig érted öltem? - kérdezett vissza 🎖️#1. Seungin 🎖️#14. Minho 🎖️#12. Mi...
6.3K 682 36
Kim Taehyung egy fiatal egyetemista srác, Jeon Jungkook pedig egy híres három tagú banda tagja. Taehyung hatalmas rajongója a Busan boyz -nak. Jung...
16.6K 971 23
Chelsea Norton szinte mindennél jobban szereti a baráti társaságát, azonban van egyetlen egy személy, akivel valamiért sohasem találta meg a közös ha...
5.5K 433 58
Rosalie Stark. Igen, Tony Stark húga. Leginkább a bátyja árnyékában élt úgy, hogy alig tudtak egymásról bármit is. A cég fele az övé, így aktívan rés...