Suspect de crima 🔞 Vol 3

By anydanutzu

388K 25.4K 3.8K

Edna, politista sexi este solicitata pentru a elucida misterul unei crime. Principalul suspect este Justin K... More

Capitolul 1
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Despre mine, despre tine, despre carte

Capitolul 2

11.4K 724 104
By anydanutzu

- Nenorociților, mi-ați adus o polițistă sexi.

Mă uit la el ca la mașini straine. Polițistă sunt, sexi spune toată lumea, dar nu am venit pentru distracția lui. E tâmpit?

- Hai păpușă, intră te rog. Arestează-mă , fă-ți de cap cu mine. Sunt tot la dispoziția ta.

Dacă eşti Justin Kent, chiar o să fii la dispoziția mea, dar nu aşa cum îți imaginezi tu.

Îl studiez bine înainte de a intra şi un mic nod îşi face apariția în gâtul meu atunci când văd o camera plină cu bărbați. La naiba să mă ia, am lasat stația in maşina, sper să n-am probleme, că mă găsesc maine colegii macelărită şi făcută poştă.

- Tu eşti Justin Kent?
- Eu sunt păpușă. Ia-mă , aresteaza-mă, bate-ți joc de mine.

Ah, idiotule, jur că mâine o sa te aștepte o bătaie bună la secție pentru situația asta în care sunt eu pusă acum. Până mâine însă, eu trebuie să ies din rahatul ăsta teafără, aşa ca-i intru idiotului în joc.

- Uhuu, băieți, faceți liniște că ne arestează pe toti nebuna asta.

Nebuna asta o să te bată cu manuta ei mâine. O să dau in tine ca într-un sac de box, nebunule.

- Ce petreceți voi aici?
- E ziua mea păpușă.
- Şi? Petreci fără mine?

Ah, mă ia cu o mână de mijloc şi mă lipește de pieptul lui. Miroase atât de bine afurisitul si simt niște muschi tari cum se încordează la contactul nostru.

- Nu păpușă. Tu eşti invitata specială.

Își lipește gura de a mea si incepe să mă sărute numai cu buzele. La naiba. Respirația lui are iz de tutun si de alcool...

- Deschide gura!

Ce Dumnezeu fac? Mă sărut cu un suspect de crima, de față cu atâția martori? Am belit-o original, maine o să mă ştie toată poliția si o să dau notă explicativă pentru asta. Cu siguranță o sa regret, dar acum...

Îmi deschid gura aşa cum îmi cere si-i primesc limba înăuntru. Doamne, ce sărut... Are o limbă atât de caldă si de moale încât simt că incep să-mi tremure picioarele.

În jurul nostru se aud strigăte si urlete dar il prind de ceafă si-l trag mai aproape, să mă bucur de el si adâncesc sărutul. Mă lasă pe mine la conducere si profit la maxim, îmi scot toate atuurile si cele mai perverse tehnici din arsenal.

Il sărut pasinal, posesiv, pervers... M-am încins rău, îmi place la nebunie gura si limba lui, simt că m-ar putea ridica pe culmi nebanuite ale plăcerii.

- Stai sa-i dau pe ăstia afară frumoaso. Continuăm imediat, să nu uiți unde am ramas.

Mă împinge în spatele lui, să n-aibă nimeni acces la mine şi începe să strige 'toată lumea afară , s-a terminat petrecerea'.

- Băi Justin, nu ne-o dai si noua ma?
- Justin, nu-s eu fratele tau?
- Hai ca am împărțit noi altele mai bune...

Doamne Dumnezeule, în ce rahat am intrat? Viața mea depinde acum de un criminal... Dacă el ar spune 'da', toți ar sări pe mine si m-ar linşa...

- Dă-i drumul mă de aici că eşti beat.

Mă fac mică in colțul meu şi aştept ca toată lumea să plece din casă. Nici nu mai stiu ce-mi doresc acum... Să rămân numai cu el, să fie mai mulți ca să nu rămânem singuri...

Nu stiu, dar trebuie sa-l păcălesc cumva ca să pot să-l prind, vreau să-l arestez pentru situația asta de rahat în care m-a pus.

- Gata păpușă, în sfârşit am ramas singuri.
- Ok.

Tremură sufletul în mine de emoții. Nu ştiu ce să fac, cum să reactionez, n-am mai fost niciodată în aşa încurcătură ca acum...

- Vrei sa bei ceva?
- Te rog.
- Alcool?
- Nu. O doză de cola. Nedesfăcută.

Râde pe sub mustăți la mine dar în momentul ăsta vreau doar să scap de aici. Ultimul lucru care mi-ar lipsi acum ar fi să mă drogheze si maine să mă ma văd prin toate ziarele...

- Doza ta.
- Mersi.
- Țigară vrei?
- Nu fumez, mersi.
- Ok. Te deranjează?

Îmi face semn spre pachetul de țigări si mă întreabă dacă am ceva împotrivă să fumeze el... Ii fac semn că nu, puțin imi pasă mie de sănătatea lui sau de faptul ca mă împute cu fum de tigara.

Eu vreau să-l leg cumva, să-i pun cătuşele şi să-l scot la o plimbare, până la secție.

Dar nu trebuie să dau de bănuit pentru că nu sunt pregătită pentru o luptă corp la corp cu el. Cu siguranță as ieşi si bătută si fututa din treaba asta.

- Nu mi-ai spus cum te cheamă păpușă .
- Dacă-ți spun, promiți că nu-mi mai spui păpușă?

Începe să râdă si ridică paharul în semn de salut apoi il duce la buze.

- Încearcă.
- Edna
- Mm, Edna... Sună bine, îmi place... Pare un nume de păpușă, dar de fapt în spatele tău se ascunde o femeie focoasa si pasională. Gresesc?
- Vino sa descoperi.
- Să termin tigara... Cine te-a plătit in seara asta?
- Adică?
- Cine te-a angajat să mă distrezi pe mine.

Ah, blestematule, nenorocitule, să vezi ce o să mă distrezi tu pe mine mâine. Să vezi ce o să faci tu pe paiața, măscăriciule.

- Vrea sa rămână secret.
- E duşman?
- Ai duşmani?
- Cu carul.
- Nu. Îți e prieten...
- Eşti sigură că pot să am încredere in tine?
- E alegerea ta. Dacă vrei să dai cu piciorul ofertei... Nu-ți place de mine?
- Tocmai asta e păpușă ... Te-a nimerit prea bine, eşti perfectă pentru mine.

Aruncă tigara pe gresie şi o stinge cu piciorul apoi se repede la mine. Mă ia pe sus cu un braț si-mi bagă o mână în păr ca sa-mi țină capul drept.

- N-am încredere în tine, tu-mi ascunzi ceva.

Îți ascund pe dracu, acum saruta-mă si taci. Imi zdrobesc buzele de gura lui si pornim un sărut frenetic ce ne poartă pe amandoi intr-un vârtej al pasinii. Beau din licoarea gurii lui si simt că nu mă pot sătura, că aş face asta la nesfârșit, o noapte întreagă.

Nu sunt adepta sărutărilor nici in timpul actului sexual dar acum e altfel... Îşi scoate mâna din părul meu sa-mi mângâie ceafa, iar cu cealaltă mă împinge în el si ne unește corpurile.

- Doamne, mă înnebunești, te vreau.
- Sunt a ta...

Taci si mai sărută-mă un pic, mai da-mi din dulceața ta până îți pun cătuşele şi se rupe vraja.

Imi suge buzele şi începe să-mi deschidă nasturii de la cămașă. Imi scoate un sân din cupa sutienului şi-l mângâie cu buricul degetului.

Doamne, e atât de bine, câte senzații... Mii de descărcări electice le simt în fiecare terminațiune a corpului când îmi chinuie sfârcul şi-mi linge buzele.

- Eşti dulce păpușă.
- Taci.

Îl împing cu capul între sânii mei pentru că vreau să-i ia în gură. Ii linge, şi-mi suge sfârcurile cu lăcomie... Câteva ore în brațele lui şi devii alt om, te simți femeie, frumoasă şi dorită .

Mi-a scos sânii de tot din sutien şi se plimbă cu gura de la unu la altu. Le transmite şi lor aceeași căldură şi pasiune cum mi-a transmis şi mie.

Când vrea să ducă o mana între picioarele mele, prin pantaloni, îl opresc şi-i spun că e randul meu...

Acum e momentul, nu pot să-l las să continue oricat mi-as dori. Îi împing cămasa de pe umeri şi-i ling şi eu sfârcurile. Îmi înfig dinții uşor în ele şi geme ca un om chinuit.

Sunetele lui mă duc în pragul nebuniei şi ca să nu mă las furată de peisaj, mă duc în spatele lui şi-i sărut mușchii şi tatuajele. Cu o mână caut uşor catuşele şi când le-am desfacut din suport, i le prind lui la mâini .

- Ce faci?

Îl împing in peretele de care am stat eu rezemată mai devreme şi încep monologul.

- Ofițer Edna Scott, eşti arestat pentru uciderea lui Mark Lex. Ai dreptul la un avocat sau dacă nu îți poți permite, vei primi unul din oficiu. Orice spui, poate fi folosit împotriva ta în instanță. Potrivit codului...
- Edna?!
- Da?
- Glumeşti?
- Deloc.

Îmi scot insigna din buzunar şi i-o flutur pe la nas ca să nu se mai amăgească singur.

- Fir-ai a naibii să fii de prefăcută.
- Păstrează-ți injuriile pentru tine. Dacă sufli vreo vorbă din ce s-a întâmplat aici, o să am grija să putrezeşti în închisoare.
- Eşti... Eşti...
- Ofițer de la omoruri. Mark Lex tocmai ce a fost găsit mort în casă şi avem informații că tu l-ai fi amenințat. E adevarat?
- A furat motorină, cum să nu-l ameninț?
- Perfect. Acum mergi.

Mi-am aranjat hainele şi acum atat cât de cât prezentabil. Îmi simt buzele umflate şi sanii îmi zvacnesc dar asta-i alta treabă , nu trebuie să stie nimeni.
Îl bag în masina poliție cu care am venit şi pornim spre secție.

- Ți-a plăcut si ție ...
- Aberezi.
- Edna Scott, acum îți fac jocul dar tu vei fi a mea. Nu ma las până nu te fut... Îți place şi ție ...





Spor la citit😘😘😘

Continue Reading

You'll Also Like

21.4K 267 6
Rebecca este o fata timidă care din cauza unor evenimente neprevăzute ajunse într-o școală de corecție. Loc în care trebuie să se adapteze și să las...
1 0 1
Be mine: Ne uram de era să ne și băgăm în pământ acum suntem de nedespărțit ești drogul meu și nu pt vara tine !
4.3K 560 29
Povestea de dragoste dintre un pilot și o asistentă medicală. Acțiunea se petrece aproape de sfârșitul celui de al doilea război mondial în Bochum, u...
239 21 2
Nu are un nume. Nu are un trecut. Tot ceea ce are e o memorie blocată şi pasiunea pentru pian care o menţine în viaţă. Cu toţii o ştiu drept "fata cu...