Story of dragon[cz]

IaMmEChach द्वारा

183K 16.3K 748

Pozor! Dračice vydala hrdelní zvuk a já se ohlédla nad sebe. To monstrum se řítilo přímo na mě. Rozevřelo tl... अधिक

1.část
2.část
4.část
5.část
6.část
7.Část
8.část
9.část
10.část
11.část
12.část
13.část
14.část
15.část
16.část
17.část
18.část
19.část
20.část
21.část
22. část
23. část
24.část
25.část
26 část
27 část
28 část
29 část
30 část
31. část
32. část
33. část
34. část
35.část
36.část
37.část
Druhý díl

3.část

6K 522 21
IaMmEChach द्वारा

Seděla jsem na louce a v klíně mi klidně podřimovalo zvíře, o kterém všichni říkají, že je jen mýtus.. 

Přejížděla jsem prsty po její šupinavé kůži a stále si ji prohlížela.. Na hlavičce malé růžky, tmavé oči, blanitá křídla, která se neskonale leskla když se snažila vyletět a středně dlouhý ocásek na jehož konci se rýsovala malá šipečka.  Spokojeně oddychovala a tiskla se ke mě, jakoby se bála, že ji tu nechám.. To snad jde? Jde tu nechat, malého bájného tvora? Jde tu nechat draka?? 

Opatrně jsem ji vzala do náruče. A co teď? Nemůžu přece chodit s drakem po ulici.. Pak mě to trklo..

Porozepla jsem si mikinu a Drakie strčila dovnitř. Jen hlavička ji jemně vylízala, aby mohla dýchat. Pozbírala jsem věci a šla domů.. Cestou jsme potkali hodně lidí a všichni se dívali co to mám v mikině.. Jaká ironie.. Prochází kolem nich bájná bytost a oni si jí nevšimnou.. 

Když jsme došli domů Drakie se probudila.. Zívla si a přitom nakrčila svůj dlouhý růžový jazíček.. Vypadala tak roztomile.. 

Sedla jsem si na pohovku a vedle sebe posadila Drakie.. 

"Hmm.. Tak co asi papáš zlato?" Usmála jsem se na ni. Bylo vidět, že hlad už má. 

"Poď." Natáhla jsem k ní ruku a ona mi po ní vylezla až na rameno.. Na to, že je narozená jen pár hodin je šikovná.. Došli jsme do kuchyně.. Otevřela jsem lednici a vytáhla z ní všechno co by mohl drak jíst.. Četla jsem tolik knih o dracích a v každé bylo něco jiného.. V jedné, že se živili ovocem.. Pak zase rybami a masem.. Chci vyzkoušet všechno.. To je jediná věc, kterou chci opravdu udělat.. 

Drakie jsem nechala slézt na pult a postavila jsem před ní všechno co by jí mohlo chutnat..  Přičichla k ovoci.. Sledovala jsem jí a zaznamenávala její reakce.. U ovoce nakrčila nos a víc se k tomu nepřibližovala.. Takže ovoce ne.. Pak ryba. Přičuchla si k ní, chvíli přemýšlela a nakonec si kousek odtrhla.. Kousala a kousala a kousala.. A pak to spolkla.. Takže ryby by ušly.. Ale ona nešla k masu. Odtrhla si z ryby další kousek. Zvedla hlavičku a rybu tím vymrštila do vzduchu.. Z tlamičky ji vyšlehl oheň a rybu osmažil. Chytla ji a spořádala..  Stála jsem tam s otevřenou pusou.. Takže další teorie potvrzena.. Drak chrlí oheň. Došla k masu.. A udělala to stejné co u ryby.. Ale jedla hlavně vepřové.. Nechala jsem ji jíst a doběhla si do pokoje pro zápisník a propisku.. Vrátila jsem se a všechno si zapsala.. 

Drakie, zelený drak,  

vyklubaný z černočerveného vajíčka=zbarvení draka nezáleží na barvě skořápky.

Blanitá křídla, růžky na hlavě, ostré zuby ,růžový hadí jazyk, šupiny po celém těle, dlouhý ocas, drápy na nohou, tmavé oči 

Potrava: Ovoce=Rozhodně ne..     Ryby= Syrové i smažené    Maso= Syrové i smažené, nejradši vepřové

Zaklapla jsem zápisník a podívala se na Drakie. Zkoumala mě.. Usmála jsem se a nastavila jí ruku.. Vylezla mi na rameno a vydaly jsme se na zahradu..  Sedla jsem si do tureckého sedu a sledovala ji. Prohlížela a zkoumala celou zahradu.. Když našla žížalu, vyrvala ji ze země, spálila a pak mi ji přinesla. 

"Mňam." Podotkla jsme když už mi donášela osmou žížalu..  Ale chápu je to na znak hmm..  úcty, věrnosti a láskyplnosti?.. Místo toho aby je snědla sama mi je dává..  

Další věc potvrzena.. Vytáhla jsem zápisník a už jsem škrabala..

Drak je loajální, věrný a rodinný typ :D

Donesla mi další žížalu ale stoupla si přede mě a nahla hlavičku na bok.  Zašklebila jsem se. 

Čeká až je sním..  Neochotně jsem zvedla jednu žížalu a vytáhla si ji před obličej. Nejistě jsem se na ni podívala, pak jsem přelítla pohledem k Drakie, stále mě upnutě sledovala. Znechuceně jsem otevřela pusu a vložil do ní žížalu.. 

"Mmmmmm.. " Začala jsem žvýkat.. Pořád mě sledovala.. Budu to muset spolknout.. Jen doufám, že se dřív nepozvracím.. Dožvýkala jsme a polkla..  Zašklebila jsem se jako bych jedla citron.. Drakie mě ještě chvíli sledovala a pak dál zkoumala zahradu.. Rychle jsem vyhrábla důlek do hlíny a hodila do ní zbývající žížaly, pak jsem ji zahrabala a udusala..  

Poznámka: Možná až moc rodiný.

Tak? Vím ten konec je trošku nechutnej ale já to tam musela dát. :D Doufám, že se líbí. :))

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

144K 8.1K 87
Ahoj. Jmenuji se Samanta Mekková a tohle je můj příběh. Na začátek se tohle městečko zdálo docela obyčejné, ale to je lež. Když jednou večer napadne...
194K 12.8K 173
Láska si najde svou cestu vždy a moje cesta je velmi zajímavá. Nikdy jsem si nemyslel, že se od noční můry dostanu k někomu takovému a už nikdy jsem...
55K 2.5K 117
Druhý díl Školy andělu a demonu,jak to dopadne s Bel a Luciferem ?.Bude válka? Isabela se bude muset chytit trůnu a vydobyt si u všech respekt.
539 39 7
Je sice po válce ale to v žádném případě neznamená konec problémů.Unese jejich vztah nátlak společnosti a povinnosti které je oba svazují.Bude jejich...