Sex 302 [A Harry Styles Fan F...

By MariaBocea

922K 37.1K 2.2K

"O simpla jucarie sexuala. Mi-am imaginat ca totul o sa fie usor, ca o voi atrage in patul meu mai repede dec... More

Sex 302 [A Harry Styles Fan Fic]
Capitolul 1.
Capitolul 2.
Capitolul 3.
Capitolul 4
Capitolul 5.
Capitolul 6.
Capitolul 7.
Capitolul 8.
Capitolul 9.
Capitolul 10.
Capitolul 12.
Capitolul 13.
Capitolul 14.
Capitolul 15.
Capitolul 16.
Capitolul 17.
Capitolul 18.
Capitolul 19.
Capitolul 20.
Capitolul 21.
Capitolul 22.
Capitolul 23.
ANUNT!!!
Capitolul 24.
ANUNT!!!
Capitolul 25.
Capitolul 26.
Capitolul 27.
Capitolul 28.
Capitolul 29.
Capitolul 30.
Capitolul 31.
Capitolul 32.
ANUNT!
Capitolul 33.
Capitolul 34.
Capitolul 35.
Capitolul 36.
Capitolul 37.
Capitolul 38.
Capitolul 39.
Capitolul 40.
Capitolul 41.
Capitolul 42.
Capitolul 43.
Multumiri!
Urari de sarbatori + surpriza!!!!!
Passion and danger.
Capitolul 1. [Passion and danger]
Capitolul 2. [Passion and danger]
Capitolul 3. [Passion and danger]
Capitolul 4.
Capitolul 5. [Passion and danger]
Capitolul 6. [Passion and danger]
ANUNT!!!
Capitolul 7. [Passion and danger]
Capitolul 8. [Passion and danger]
Capitolul 9. [Passion and danger]
Capitolul 10. [Passion and Danger]
Capitolul 11. [Passion and danger]
ANUNT!
Capitolul 12. [Passion and danger]
Capitolul 13. [Passion and danger]
Capitolul 14. [Passion and danger]
Capitolul 15 [Passion and danger]
ANUNT!!!!!! (Streamland)
Capitolul 16 [Passion and Danger.]
Capitolul 17 [Passion and danger]
Capitolul 18 [Passion and danger]
Capitolul 19[Passion and danger]
Capitolul 20 [Passion and danger]
Capitolul 21 [Passion and danger]
Capitolul 22.
Capitolul 23 [Passion and danger]
Capitolul 24 [Passion and danger]

Capitolul 11.

20.9K 735 39
By MariaBocea

Daria's POV.....

Am intrat din nou in sala, iar privirile tuturor s-au pozitionat catre mine. Am trecut inapoi in banca mea asezandu-mi capul pe banca. Domnul Josh nu era in clasa deoarece a fost chemat la biroul directorului. Tremuram, chiar faceam asta, iar mintea mea era plina de imagini si amintiri care imi umezesc ochii.

-Poftim. -a spus baiatul de langa mine intinzandu-mi un servetel.-

-Multumesc!

Mi-am sters lacrimile sperand ca pana la pauza sa nu se observe ca am plans. Era asa de ciudat sa imi pot vedea iubitul doar in mintea mea si sa nu il simt aici langa mine. Uneori urasc atunci cand divinitatea decide sa ne ia de langa noi persoanele pe care le iubim cel mai mult.

-Esti bine? -a spus baiatul de langa mine-

-Poftim? -am spus derutata-

-Te-am intrebat daca esti bine.

-Sunt ok.

-Nu prea pari. -a spus cu o voce ingrijorata-

-O sa fiu bine.

-Daca nu te-ar deranja sau nu ai planuri ne putem intalni la cafenea dupa ora asta. -a spus aceasta zambind-

-Desigur, am sa fiu acolo.

Am zambit amandoi aceasta dezvelindu-si dintii de un alb imaculat. Nu am observatt asta dar acest baiat este chiar foarte frumos. Are ochi asa de frumosi, trasaturile fetei sunt foarte bine definite, iar zambetul lui cald este minunat. Are un corp lucrat, asta insemnand ca face sala. 

-Liam. -a spus aceasta intinzand mana-

-Daria. -am spus prinzandu-i mana-

-Incantat de cunostinta.

-La fel.

Am auzit un zgomot ingrozitor ce imi zgaria urechile, semn ca s-a sunat. Am asteptat ca toti sa iasa din clasa, dupa mi-am luat geanta si am plecat impreuna cu Liam catre cafenea. 

-Daca nu te deranjeaza intrebarea mea. -a spus acesta timid-

-Huh? -am spus confuza-

-Chiar esti de la orfelinat?

M-am oprit si il privea. Acesta se uita la mine confuz si oprindu-se in loc. Am dat aprobator din cap, iar acesta si-a lasat privirea in pamant. Ma simteam cam ciudat sa spun ca sunt de acolo, dar nu imi este rusine cu trecutul meu, dar uneori sunt privita doar ca o simpla orfana care nu stie ce este aceea fericire si primeste tratament special pentru ca a ramas fara familie.

-Imi pare rau! -a spus aceasta incet-

-Nu ai de ce.

-Daca nu te-ar deranja, as vrea sa aflu mai multe.

-Poate mai tarziu.

Liam mi-a zambit si am continuat sa mergem pana am ajuns in interiorul cafenelei. Nu era asa de aglomerat fiind prima pauza. Ne-am asezat la o masa putin mai retrasa si nu spuneam nimic, ne priveam si simteam cum ne intelegem din priviri.

-Spune-mi. -a spus Liam rupand tacerea-

-Va pot aduce ceva? -a spus un chelner-

-Eu as vrea o cafea cu lapte si zahar. -a spus Liam-

-Eu as vrea doar un suc de capsuni cu banane. 

-Vor veni imediat.

I-am zambit si a plecat sa ne aduca comanda. Eram nelinisatita stiind ca Liam ma  va ruga sa ii povestesc despre trecutul meu. Nu ma simt tocmai bine sa vorbesc cu cineva despre ce mi s-a intamplat, dar simt ca in Liam chiar pot avea incredere si el nu ma va trada.

-Imi spui, te rog.

-Nu stiu ce sa iti spun.

-Totul. -a spus aceasta-

-Era seara cand parintii mei au spus ca vor pleca in aceasta seara la matusa mea. Eu am ramas singura acasa, pentru ca nu am vrut sa merg impreuna cu ei, iar a doua zi aveam scoala. Am ramas singura in acea seara. Dimineata m-am trezit sperand ca o sa fie acasa, dar nu era nimeni. Cand eram in autobuz am vazut un accident de masina, acolo erau multi oameni si erau doua salvari care duceau o femeie si un barbat la spital. -am facut o mica pauza simtind cum cateva lacrimi imi ies, le-am sters si am continuat- Nu am putut vedea cine sunt pentru ca fetele lor erau acoperite. Masina era varza si nu am putut descifra ce masina este. Am ajuns la scoala si totul a mers minunat pana ce am fost chemata la director. -am inceput sa plang si simteam ca nu mai pot sa mai continui-

-Imi pare rau, daca nu mai poti.....

-Este ok. -l-am intrerupt eu-

-Ok, daca doresti continua.

-Am mers la director, iar acolo era matusa mea. Eram confuza si nu stiam de ce se afla acolo. Atunci cand mi-a zis "Imi pare rau scumpa mea, dar... -a tras o gura mare de aer si dupa a continuat- parintii tai nu mai sunt.", am simtit cum tot din jurul meu se prabuseste. Mi-a fost destul de greu sa imi revin dupa ce am ramas singura. Matusa mea mai venea din cand in cand la mine sa vada ce mai fac. Nu le-a prea pasat de mine. Dupa moartea parintilor mei matusa mea s-a distantat de mine. Mi-a zis ca ma v-a da la orfelinat pentru ca ea nu vrea sa ma creasca. -am izbucnit in plans-

-Imi pare rau. -a spus imbratisandu-ma-

Mi-am lasat capul pe umarul lui si priveam in gol. Acesta  m-a strans tare stiind ca inca imi curg lacrimile si ii uda camasa. Mi-am tras nasul si mi-am ridicat privirea. S-a uitat la mine bland. I-am zambit parca multumindu-i ca este aici. 

-Cred ca ar trebui sa mergem. -a spus Liam-

-Da.

Am platit si am plecat catre urmatoarea ora. Era ciudat ca am reusit sa spun cuiva povestea mea. Chiar imi era greu sa povestesc cuiva despre tot ce mi s-a intamplat. Ma bucur ca nu m-a intrebat daca am avut o relatie. Nu cred ca eram capabila sa ii mai povestesc si despre aceasta poveste care chiar a reusit sa ma marcheze.

****

Eram la ultima ora stiind ca mai este putin si se suna. Eram atenta la fiecare explicatie pe care domnul profesor ne-o oferea . Asteptam cu nerabdare sa ajung in camera si sa imi strang lucrurile si sa plec. Aveam nevoie sa imi vad "familia". Imi este dor de ei si am nevoie sa strang pe cineva in brate. 

Un zgomot mult asteptat, dar cu toate astea deranjant a rasunat in toata facultatea si a reusit sa goleasca toate salile de curs. Mi-am luat geanta si am iesit din sala. Ma indreptam cu pasi repezi catre dormitoarele fetelor vrand sa prind urmatorul autobuz.

Telefonul a inceput sa sune, l-am scos din buzunarul gentii, iar numarul lui Stefan a aparut pe ecran.

-Alo?

-Heiii! -s-au auzit mai multe voci-

-Stefan? -am spus confuza-

-Da?

-Ce este zgomotul asta?

Tipete si multiplele intrebari se auzeau in acea camera incat abia iti puteau auzi gandurile.Stefand a spus "Gata!" si presupun ca si-a luat fata de baiat serios. Pentru cateva secunde s-a facut o liniste deplina, iar dupa au izbucnit toti in ras.

-Piticooooo. -s-a auzit vocea lui Derek-

-Acela era Derek? -am spus-

-Da. Ne intrebam cand o sa mai vii si pe la noi -a spus aceasta iar o liniste deplina s-a asternut in camera.-

-Cred ca in prima vacanta. 

Vocile dezamagite ale celor din camera au rasunat puternic si mi-au cam zgariat auzul.Il auzeam pe Derek cum tipa si spunea "Nu, soarta cruda.", iar hohote de ras au inceput sa umple camera cu galagie.

-Imi este dor de tine pitic.

-Si mie imi este dor de tine Stefan. -am spus trista-

-Eu trebuie sa inchis. Ma bucur ca am reusit sa te aud.

-Si eu.

-Ai grija de tine. -a spus pe un ton protector-

-Voi avea. Pa.

-Te iubesc. -a spus aceasta si a inchis repede-

Imediat ce ecranul telefonul a spus ca, conversatia noastra a luat sfarsit m-am oprit in loc. Un zambet mi-a arcuit buzele, mi-am strans telefonul la piept si mi-am continuat drumul catre dormitorul meu.

Am intrat in camera, iar pe pat era Harry jucandu-se cu o mingiuta. Cand m-a vazut s-a ridicat instantaneu in sezut uitandu-se insistent la mine. 

-Daria... -a spus aceasta cu o expressie neutra-

-Ce faci aici? -am spus aruncandu-mi geanta pe pat.-

-O astept pe Ada. -a spus asezandu-se din noi pe pat-

L-am privit cat de inexistenta par pentru el si am mers in baie pentru a imi vedea cum imi sta parul. M-am intors din nou in dormitor si am mers catre dulap. Mi-am luat portofelul si am vrut sa vad cati bani mai am. Stiam ca aveam o suma destul de buna pusa bine. Mi-am aruncat portofelul in poseta, iar telefonul mi l-am pus in buzunarul de la spatele posetei. L-am observat pe Harry ca se ridica si nu i-am acordat atentie crezand ca pleaca.

Am simtit cum doua maini se pozitioneaza in zona sorldurilor mele strangandu-mi tricoul in pumni. Imi era frica sa ma intorc stiind deja cine este. Isi apropia corpul si mai mult de al meu, incat spatiul dintre noi a devenit aproape inexistent. Mi-a prins incheietura intorcandu-ma cu fata catre el. Mi-am pus mainile pe pieptul lui in semn de protesc si pentru a creea macar putin spatiu intre noi. 

Aceasta se uita la mine si imi zambeste pervers. Ochii lui aveau o lucire ciudata. Mana lui dreapta a inceput sa urce usor pe spatele meu, oprindu-se la partea unde se deschide sutienul.. Am tresarit cand detetul lui mi-a atins breteaua sutienului. Aceasta a ras scurt la gestul meu, iar eu m-am incruntat la el.

-Nu face asta. -a spus serios-

-De ce? 

M-a privit pret de cateva secunde, apoi si-a lipit buzele de ale mele. A inceput sa ma sarute animalic incercand sa patrunda in gura mea, dar eu nu ii raspundeam la sarut. S-a oprit din a ma mai saruta coborand cu sarutarile pe maxilar. S-a oprit sarutandu-mi lobul urechii. Am gemut puternic atunci cand mi-a prins lobul urechii intre dintit tragand usor de el.

-Imi place cand iti provoc reactii. Asta inseamna ca iti place. 

A continuat sa ma sarute pe gat, apoi coborand in zona sanilor. A reusit sa imi scoata tricoul din fusta si tragea de capetele lui pentru al da jos de pe mine. L-am impins usor dezlipindu-i buzele de pe pielea mea. Acesta sa uitat la mine, iar eu il priveam incruntata.

-Lasa-ma sa fac asta.

-Nu.

-Te implor.

Il priveam si chiar m-a rugat sa il las sa continuie aceasta placere. Mi-a zambit vazand ca nu mai schitez nici un gest. Intr-o fractiune de secunda a reusit sa imi scoata tricoul de pe mine descoperindu-mi sutiennul negru din dantela. Ma privea ciudat muscandu-si buze inferioara. 

-Arati minunat.

Am rosit la cuvintele lui, iar aceasta a inceput sa rada. Il priveam confuza si putit iritata de rasul sau. S-a oprit din ras apropiindu-se de mine. Imediat spatiul dintre noi a devenit inexistent. Acesta a inceput sa ma sarute pe gat. Mi-am pus mainile in parul lui tragand usor de el. Acesta a gemut la gestul meu. Si-a pozitionat mainile la deschizatura sutienului meu incercand sa il deschida. L-am tras usor de par si acesta a ras scurt. Si-a umezit buzele cu limba apoi a inceput sa ma surete pe buze. Mi-a cerut permisiunea sa intre in gura mea, iar eu am acceptat. Imediat ce a reusit sa patrunda in gura mea a inceput sa exploreze fiecare coltisor. Buzele lui erau lipite de ale mele. Mainile lui au inceput sa coboare mai jos catre fund. Am tresarit ce am simtit cum imi ridica fusta si am tras puternic de parul lui cret. Imediat, dupa gestul meu am simtit o unflatura in zona intima a lui Harry, iar aceasta s-a indepartat de mine.

-La dracu. -a spus aceasta nervos-

Acesta era nervos si se agita. Ma uitam confuza la el. M-am aplecat dupa tricoul meu si mi l-am pus din nou pe mine.

-Reusesti sa ma exiciti Daria. -a rasunat glasul lui Harry in camera-

-Nu este adevarat.

-Dovada. -a aratat spre zona lui intima.-

-Nu este vina mea. -am incercat sa ma apara-

-Ba da.

-Ba nu.

-Ba da.

-Iesi afara.

Acesta s-a indreptat catre usa si a iesit afara. Inainte de a parasi camera mi-a oferit un sarut imaginar si a inceput sa zambeasca pervers. Mi-am dat ochii peste cap si mi-am aruncat repede cateva haine in geanta si am iesit.

Am inceput sa alerg pe holuri rugandu-ma sa nu pierd autobuzul. Am iesit pe poarta principala si doar ce aceasta venise. Am urcat imediat si cu greu mi-am gasit un loc. Mi-am pus castile in urechi stiind ca voi avea un drum lung de parcurs.

Continue Reading

You'll Also Like

133K 5.5K 99
a sister who's actions are untamed, and a brother who's feelings are untamed. With complete different personalities, yet an awesome bond, the sibling...
110K 884 20
|๐‰๐”๐‰๐”๐“๐’๐” ๐Š๐€๐ˆ๐’๐„๐ ๐— ๐…๐„๐Œ ๐‘๐„๐€๐ƒ๐„๐‘| ~โ€ข๐‰๐ฎ๐ฃ๐ฎ๐ญ๐ฌ๐ฎ ๐Š๐š๐ข๐ฌ๐ž๐งโ€ข~ ~โ€ข๐Ž๐ง๐ž ๐ฌ๐ก๐จ๐ญ๐ฌโ€ข~ ~โ€ข๐˜/๐ง ๐ฐ๐ข๐ญ๐ก ๐๐ข๐Ÿ๐Ÿ๐ž๐ซ๐ž๐ง๐ญ ๐œ๐ก๐š...
182K 6.6K 93
Ahsoka Velaryon. Unlike her brothers Jacaerys, Lucaerys, and Joffery. Ahsoka was born with stark white hair that was incredibly thick and coarse, eye...
850K 19.4K 48
In wich a one night stand turns out to be a lot more than that.