Babysister |N.H| [BOOK ONE]✔

By michaelah96

170K 7.3K 724

- Не бива да правим това. - изписка синеочката - Как не разбра досега, мила моя, всичко забранено е най-сл... More

***
➡1
➡2
➡3
➡4
➡5
➡6
➡7
➡8
➡9
➡10
➡12
➡13
➡14
➡15
➡16
➡17
➡18
➡19
➡20
➡21
➡️22
➡️23
➡️24
➡️25
➡️26
Happy birthday, Niall.❤ + авторска бележка
➡️27
➡️28
➡️29
➡️30
➡️31
➡️32
➡️33
➡️34
➡️35
➡️36
➡️37
➡️38
➡️39
➡️40
➡️41
ВАЖНО!
Нова книга?
RUINED!
NEW!

➡11

4.7K 179 38
By michaelah96

- Да, с Мона съм. Не, Люк го няма. - извъртях очи - Днес имам седем часа, очаквам да си кацнал в един. - казах заплашително - Ще се видим след няколко часа.

Натиснах червената слушалка изобразена на дисплея и прибрах малкото устройство в джоба си. Влязохме през огромната врата и се запътихме към шкафчетата си.

- Найл ревнува много от Люк. - изкикоти се Мона.

- Нямаш си и представа колко много. - въздъхнах и уморено разтрих слепоочието си. Взех нужните учебници и го затворих.

Първи час.

Математика.

Това е мъчение.

През четиридесетте минути, се чудех от кой прозорец да се хвърля. Мразя математиката. Сега завършвахме раздела с геометрията. Силната ми страна беше алгебрата. След биенето на звънеца за излизане, сякаш се преродих.

***

С биенето на последния звънец, изхвърчах от стаята. Оставих учебниците си в шкафчето и се затичах към изхода. Извиках на русокосата ми приятелка, че довечера ще ѝ звънна. Спрях през изхода на училището и се огледах за блондина. Найл тъкмо паркираше колата си пред училище. С бързи крачки се запътих натам. Отворих вратата и се шмугнах вътре. Хвърлих чантата си на задната седалка и се обърнах към Найл. Без да казвам нищо, залепих устните си за неговите. Отдръпнах се от него и се усмихнах. Затворих вратата, а Найл запали двигателя и потегли. Дори мисълта за него, караше усмивката ми да седи с часове на лицето ми. Щом е до мен, изпитвам нужда да го прегърна, да го целуна. Всеки път щом го докосна, ток преминава през цялото ми тяло.

- Къде отиваме? - попитах щом видях, че това не е пътят за апартамента ми.

- Когато пристигнем ще видиш. - изкикоти се.

- Хаха, много забавно. - извъртях очи и се облегнах на седалката - Мислех, че днес ще стоим у дома. - казах.

- Е, днес ще бъдем навън. - рече с усмивка.

Звъненето на телефон огласи малката кола. Грабнах звънящото устройство, което се намираше между седалките. На екрана се появи доста красиво момиче.

- Коя е Изабела? - попитах, взирайки се в снимката

- Една приятелка от колежа. Подай ми телефона. - каза с нотка вълнение в гласа. Подадох телефона и се обърнах към прозореца. Защо се развълнува така? Възможно ли бе да изпитва нещо към нея? Какво повече имаше тя от мен?

Освен, че е красива.

Косата ѝ бе в хубав и предполагам естествен рус цвят. Много по-хубав цвят от моят скучен светло кестеняв.

Очите ѝ бяха светло сини и определено бяха много красиви. По-красиви от моите обикновено сини.

Устните ѝ розовееха и бяха плътни.

Усмивката ѝ бе в пъти по-красива от моята.

И разбрах това само от една снимка.

Аз бях нищо в сравнение с нея. Би било нормално Найл да я харесва и да се вълнува, че тя му звъни.

Извадих слушалките от джоба си, свързах ги с телефона и пуснах произволна песен. Не исках да слушам разговора на Найл и онази. А пък и трябваше да се разсея от собствените си мисли. Побутване ме накара да махна слушалките от ушите си. Погледнах въпросително към виновника.

- Пристигнахме! - каза с усмивка.

Кимнах вяло и слязох от колата. Найл взе одеяло и кошница и тръгнахме по някаква пътечка. Ирландецът се опита да хване ръката ми, но се отдръпнах. Не бях в настроение за това. Цялата история с тази Изабела ми дойде в повече. Спряхме на току-що окосена трева или поне така изглеждаше. Опънахме одеялото и оставихме кошницата. Седнах върху мекият плат и извадих телефона си, който в следващия момент бе изтръгнат от ръцете ми.

- Какъв ти е проблема? - изкрещях.

- Аз трябва да те попитам това. - отговори спокойно, прибирайки телефона в джоба си.

- Попитай Изабела, пубер. - изсъсках злобно.

Найл се изкикоти и против волята ме притисна към себе си. Вече наистина мразех това момиче, а дори не я познавах.

- Боже, скъпа, да не би да ревнуваш? - попита, щипвайки бузата ми.

Как бих го шамаросала, ако не бях притисната към него.

- Пусни ме, идиот такъв. - всичките ми опити да го избутам от мен бяха безуспешни.

Шибано копеле.

Примирих се и се отпуснах в ръцете му. Вдигнах главата си и срещнах морско сините му очи. Секунди след това, усетих топлите му устни върху моите. С едно движение Найл се озова над мен. Устните му се преместиха на врата ми, а ръцете му се промушиха под бялата дреха и си намериха място на гърдите ми. Зарових пръсти в косата му и я дръпнах, принуждавайки го да вдигне глава и да ме погледне. Приближих лицето си до неговото, захапвайки долната му устна, след което ни преобърнах, така че аз да съм отгоре. Тениската му беше захвърлена секунда по-късно. Минах с пръст през гърдите и стомаха му, докато не стигнах до катарамата на колана му.

- Нетърпелива си, любов. - засмя се сладко, хващайки треперещите ми ръце. Придърпа ме към себе си и приближи устни до ухото ми - Целият съм твой. - прошепна.

Мамка му! Само с две думи, накара бикините ми да станат като Ниагарския водопад. Пръстите му се озоваха на краищата на бялата ми тениска, вдигнах ръце за да му е по-лесно да я премахне. Надигнах се леко, докосвайки за момент устните ни. Ръцете ми зашариха по стомаха му с повече смелост от преди минута. Няколко секунди по-късно черните му дънки и боксерки бяха захвърлени при останалите дрехи. Ръката ми сякаш се залепи за пениса му, движейки се бавно нагоре и надолу. С действията си, си спечелих силен стон от негова страна. Пръстите му се увиха около китката ми, отдалечавайки я от члена си. Измрънках недоволно. Найл се изкикоти и отново ни преобърна. Мушна ръцете си под гърба ми, достигайки до закопчалката на сутиена ми. Измъкна ръцете ми от ненужната дреха и я хвърли, в неизвестна за мен посока.

Пухкавите му устни нападнаха вече втвърдените ми зърна. Извих гърба си и притиснах главата ми към гърдите си. Прехапах устна и тих стон се изтръгна от разтворените ми устни. За по-малко от тридесет секунди, Найл премахна късите ми панталонки и мокрите бикини. Пръстите му закръжиха около входа ми. Отпуснах глава назад. Навлезе с пръст във вагината ми и започна да го движи бавно.

- Мамка му, Найл! Спри да си играеш с мен! - изкрещях. Ирландецът се подсмихна и без предупреждение навлезе в мен. Изпищях едновременно от болка и удоволствие. Задвижи се бавно, за да привикна с дължината му. Никой от бившите ми, не бе толкова добър колкото Найл. Нямаше дори място за сравнение.

В момента не ме интересуваше колко преди мен е имал.

Не ме интересуваше дали ги е обичал.

Интересуваше ме само, че е тук с мен. Сега.

***

- Какво правиш? - попита Найл, кикотейки се.

- Не се смей! - скастрих го - Ти ми направи косата като гнездо. Едва ли би искал мама да разбере, че сме се чукали. - казах с мазна усмивка.

Смеха му бързо секна, а изражението му от весело се превърна в ужасено.

- Първо ще минем през апартамента ми, за да те приведем в нормален вид. - каза видимо спокоен.

Изведнъж мисълта за красивата блондинка ме връхлетя отново.

- Няма нужда. Просто ще я вържа. - избоботих.

Найл ме погледна странно, но не каза нищо. Черното му Ауди спря пред позната сграда. Понечи да ме целуне, но се дръпнах. Взех чантата си от задните седалки.

- Ще се чуем утре. - измърморих под нос и излязох от колата със скоростта на светлината. Може би постъпих гадно с него, но проклетата и невероятно красива Изабела се бе вкопчила в мозъка ми и сякаш копаеше дупки.

Когато се качих, навсякъде бе изгасено. Предположих, че мама спи и претичах възможно най-тихо до стаята си. Приготвих чантата си за утрешния ден и отидох да си взема бърз душ. По дяволите, едва си стоях на краката! Увих кърпа около тялото си, след като спрях водата. Облякох чисто бельо и пижамата си. Пуснах косата си от кока, който бях вързала. Включих телефона си да се зарежда и се шмугнах под завивките.

А/Б

Наистина много съжалявам. Знам, че казах, че ще кача главата вчера вечерта, но изникна нещо много важно и нямах възможност. Ще се опитам да кача следващата глава до единадесет тази вечер. И съжалявам ако има грешки.♥





РЕДАКТИРАНА - 21.07.2018

Continue Reading

You'll Also Like

49.6K 1.6K 77
Никълъс Лейстър беше създаден, за да вгорчи живота ми. Висок, сини очи, черна коса като нощ... Звучи страхотно, нали? Е, не толкова, когато разберете...
2K 149 27
- Бях пиян и ти си се възползвал от мен, копеле! - Да не си пил толкова, че защо аз да съм ти виновен? - Майната ти! Виновен си, колкото и мен, дори...
41.6K 3.9K 100
Намджун и Джин си осиновяват деца, а това са Юнги, Хосок, Джимин, Техьонг и Джънгкук. Момчетата още от сиропиталището делят Кук. След време обаче си...
Help! By G. Velik

Fanfiction

88.3K 6.3K 68
-Обеща ми да спреш, Хари. - Заклевам се, че не съм го направил. Не и този път. Може да съм правил много, много, много грешки и да съм убивал много, м...